Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-10-30, 01:16   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Europatipset 30/10


Vi har en extremt utmanande kupong att sätta tänderna i denna onsdag! Med sju matcher från cupspel i England, Tyskland samt Frankrike kan det vara av stor vikt att följa utvecklingen nära inpå spelstopp. Startelvor och troliga rotationer i trupperna kommer säkert förändra förutsättningarna en del så var noga med den egna analysen. Förutom inhemska cupbataljer hittar även ett par italienska och en spansk ligafajt in på kupongen. 4 miljoner i jackpot letar sig också in på kupongen så här finns goda möjligheter till en rejäl hacka för den som löser koden till 13 rätt! Avspark för dagen sker på Stamford Bridge!




Spelstopp: Onsdag kl 20.29

1. Chelsea - Manchester United 1

Statistik
Det har varit en kanonfin start på säsongen för Frank Lampard och hans Chelsea. Segrarna rullar in på kontot och dessutom är det ett ungdomligt The Blues som klivit fram med Abraham, Mount och Tomori i spetsen. Minst sagt spännande! Riktigt skoj för Christian Pulisic också som slog till med ett hattrick i ligamatchen mot Burnley senast. Manchester United tog sin första Premier League-seger på bortagräs sedan februari då Norwich besegrades i helgen. Solskjaer kan därmed tillfälligt pusta ut. På Stamford Bridge ska, hur än lagen ställer upp, hemmasegern hållas som favorit. På större system får 1X ta mötet i hamn.

2. Liverpool - Arsenal 2

Statistik
Nästa match på agendan är ett klassiskt rivalmöte på Anfield Road. Liverpool och Arsenal ska göra upp om en kvartsfinalbiljett där hemmalaget ser ut att kunna lufta sina akademikillar rejält. Neco Williams och Sepp van den Berg har säkerligen stora chanser till att starta här samtidigt som Klopp antagligen väljer att vila Van Dijk, Lovren och Alexander-Arnold. Arsenal gjorde visserligen inget större avtryck i 2-2-matchen mot Crystal Palace senast men har trots allt visat kvalité både i liga- och Europa League-spel. Här blir The Reds alldeles för stora favoriter och pennan bör absolut fattas från höger här! Kanonfint värde just nu på gästerna!

3. Aston Villa - Wolverhampton X

Statistik
0-3 mot Manchester City är såklart inget att hänga läpp för. Siffrorna är Aston Villas efter besöket på “omöjliga” Etihad Stadium i lördags. Innan nederlaget mot City har Birmingham-laget gjort inspirerande insatser med bland annat vinster mot Brighton och Norwich i närtid. Dags för Villa att nu ställas mot ett nytänt Wolves. Espírito Santos får dock klara sig utan sin back Boly som skadat sig och mot Newcastle senast kom vargarna undan (1-1) med lite flyt. Ovisst West Midlands-möte nu där alla tecken får bli lösningen omgående.

4. Dortmund - Mönchengladbach X

Statistik
Det ska spelas DFB-Pokal-möten i Tyskland denna onsdag och på Signal Iduna Park är det stormatch som gäller. Dortmund ska upp till kamp mot Mönchengladbach. I senaste ligafajten klev hemmalagets Mario Gotze av med en befarad handskada. Efter vidare undersökning har dock det medicinska teamet konstaterat att 27-åringen faktiskt är redo för spel under onsdagen om Lucien Favre väljer att ta ut snidaren. Gästerna kommer från en 4-2-skalp mot Frankfurt senast. Oscar Wendt var högst delaktig i segern efter att ha bidragit med lagets 2-0-mål. Här ser ettan ut att målas på en aning hårt vilket gör helgarderingen given.

5. St. Pauli - Eintracht Frankfurt 1

Statistik
Visst kan St. Pauli blicka tillbaka på en fin 2-0-triumf i “Hamburger Stadtderby” mot ärkerivalen Hamburg. I övrigt har dock framgångarna för hemmalaget varit få. Att Frankfurt kommer på besök till 2.Bundesliga-arenan blir naturligtvis en höjdare för en framgångstörstande St. Pauli-publik. Eintracht har som bekant både liga- och Europa League-spel att koncentrera sig på. Frågan är hur seriöst Hütter tar denna match. Ettan till låg procent är alldeles för spännande att hålla utanför här och med en gaffel (etta-tvåa) som lösning på större system är vi i hamn.

6. Lazio - Torino X

Statistik
Dags för fem stycken Serie A-matcher att ta plats på kupongen nu där första stoppet blir Olympiastadion i Rom. Lazio fixade en härlig skalp i den svåra bortamatchen mot Fiorentina senast. Immobile hittade återigen nätet och står nu på fina tio mål på nio ligamatcher. 29-åringen noterades för 15 mål på hela förra säsongen, en prestation som strikern inom en snar framtid kommer passera. Imponerande, minst sagt! Torino har hög kapacitet i laget med lirare som Belotti, Izzo, Rincón och rutinerade Sirigu mellan stolparna. Här blir av allt att döma de himmelsblå alldeles för stora favoriter. Bara strecka rakt över och hoppas på knallen till höger!

7. Udinese - Roma 2

Statistik
Roma reser till nordöstra delarna av landet där Udinese ska ta emot besökarna på Stadio Friuli. De vitsvarta har sedan helgen fått bära skämsmössan efter megatorsken (1-7) mot Atalanta. Nicholas Opoku visades ut efter drygt en halvtimmes spel och därefter var det nattsvart för zebrorna. Tuff match återigen då romarna ser riktigt vassa ut just nu och kommer närmast från en fin 2-1-skalp mot Milan i helgen. Visserligen finns en del skador i bortalägret men även utan Mkhitaryan, Pellegrini och Diawara har insatserna varit bra. På ett i övrigt riktigt knepigt Europatips känns tvåan här som en vettig spik.

8. Sassuolo - Fiorentina 1

Statistik
Efter nio insläppta mål i tre raka drabbningar stängde Sassuolo igen defensiven helt i matchen mot Hellas Verona på bortagräs i fredags. Filip Djuricic hittade nätet för andra matchen i rad och blev också matchhjälte i 1-0-skalpen. Dagen till ära är det Fiorentina som ska besöka Mapei Stadium. Gästerna föll olyckligt med 1-2 mot Lazio senast där backen Cáceres försvann skadad under första halvleken. Dessutom fick Ribery rött kort på bänken efter att ha knuffat en domare i slutskedet av drabbningen och är nu avstängd. Värdarna har vunnit två av de tre senaste matcherna inbördes och däremellan också kryssat i en kamp. 1X bör därför kunna stå sig riktigt bra här och känns värdemässigt som rätt väg att gå.

9. Cagliari - Bologna 2

Statistik
Vi får backa bandet nästan två månader för att hitta en Cagliari-förlust. Ö-laget har nämligen sju raka matcher i rad utan nederlag. Snacka om revansch för Robin Olsen som varit en av hemmalagets allra bästa och viktigaste spelare. I övrigt finns också stabilitet med Cigarini på mitten och Pedro samt Simeone som hot framåt. Dags för möte med Bologna nu. Gästerna kommer senast från en 2-1-seger mot Sampdoria och har ett lag för den övre halvan av ligan. Bland annat hittas i laget svenske Mattias Svanberg som fått en del förtroende av Mihailovic på slutet. Här finns en hel del avvikelser mellan oddssättarna och svenska folket. Tvåan ser ut att kunna bli en av kupongens allra finaste tecken värdemässigt och därmed är det krav på att fatta pennan från höger här!

10. Sampdoria - Lecce X

Statistik
Albin Ekdal har fått ny tränare i Sampdoria efter den minst sagt bedrövliga starten på säsongen. Rutinerade Ranieri har tagit över rodret där 68-åringen fortsatt får vänta på sin första seger efter 1-2 mot Bologna senast. Nu får Samp chans att lösa säsongens blott andra seger då Lecce kommer på besök. Gästerna tog steget upp från Serie B i fjol och har gjort en godkänd säsong i år. Visserligen har bara två pinnar plockats under de senaste fyra fajterna men då har motståndet varit av hög dignitet. Här ska firma Babacar-Mancosu kunna hota ordentligt. X2 känns riktigt spännande på mindre system där en helgardering endast blir lösningen på rejält stora kuponger.

11. Real Betis - Celta Vigo 2

Statistik
Två lag som gått likartat inledningsvis av La Liga är Betis och Celta. Joan Rubi har inte fått den fart på hemmalaget som han hoppats på och framåt är fortsatt fjolårets succéspelare i Espanyol, Borja Iglesias, iskall! För gästernas del är det nu dubbla förluster noterat och dessutom fungerar inte målskyttet som det ska. Iago Aspas har så långt bara noterats för en strut framåt. Självklart inte godkänt. Här ser dock allt värde ut att kraftigt ramla över till höger vilket gör tvåan självklar att måla ner tidigt. Så länge ettan dessutom håller sig över två i odds känns X2 tillräckligt bra här.

12. Monaco - Marseille 1

Statistik
Avslutningsvis ska det spelas dubbla franska Ligacup-bataljer och första mötet är ett härligt medelhavsderby på Stade Louis II. Monaco har åter hittat tillbaka till vinnarspåret efter en hel säsong av idel frågetecken. Ben Yedder har öst in mål för monegaskerna och toppar nu hela Ligue 1:s skytteliga. Villas-Boas Marseille hade ingen rolig dag i söndags. 0-4 mot ärkerivalen Paris och därmed också gästernas tredje raka match på bortagräs utan seger. Visst finns chans till en del rotation i bägge lägren men detta är trots allt ett möte inget av lagen vill förlora. Håller sig ettan under 60 procent får den trots viss överstreckning ändå anses lämplig.

13. Metz - Brest 1

Statistik
Både Metz och Brest huserade i andradivisionen under fjolåret. Klubbarna tog dock steget upp och i Ligue 1 är det framförallt Brest som visat framfötterna. Gästerna har inför mötet på Stade Saint Symphorien tre raka segrar i seriespelet och ligger just nu på en vacker femteplats. Lagdel för lagdel på pappret får ändå värdarna anses en nivå upp. Diallo fortsätter ösa in mål, algeriske landslagskeepern Oukidja är överlag stabil och i backlinjen finns rutin så det räcker och blir över med John Boye i spetsen! Ställer Metz upp med ett A-betonat lag här ska ettan ligga allra bäst till!


Singelstrecket! - Roma

Udinese kommer från en fruktansvärd 1-7-match mot Atalanta senast medan Roma fortsätter spela stabilt och plocka poäng. Här ska romarna ha fin chans att åter plocka en trepoängare. Bra spik!

Kupongrensaren! - Arsenal

The Gunners ser ut att underskattas kraftigt här och det gäller att komma ihåg att mötet är en cupmatch med stor trolig rotation i trupperna. Kanonfin tvåa på Anfield!

Spelförslag:

432 rader

1. Chelsea - Man United 1
2. Liverpool - Arsenal x2
3. Aston Villa - Wolves 1x2
4. Dortmund - M-gladb. 1x2
5. St. Pauli - E.Frankfurt 1
6. Lazio - Torino 1x2
7. Udinese - Roma 2
8. Sassuolo - Fiorentina 1x
9. Cagliari - Bologna 2
10. Sampdoria - Lecce x2
11. Real Betis - Celta Vigo x2
12. Monaco - Marseille 1
13. Metz - Brest 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Chelsea - Man United 1(x)
2. Liverpool - Arsenal (1x)2
3. Aston Villa - Wolves 1x2
4. Dortmund - M-gladb. (1)x(2)
5. St. Pauli - E.Frankfurt 1(2)
6. Lazio - Torino 1x2
7. Udinese - Roma 2
8. Sassuolo - Fiorentina 1(x)
9. Cagliari - Bologna x2
10. Sampdoria - Lecce 1x2
11. Real Betis - Celta Vigo x2
12. Monaco - Marseille 1
13. Metz - Brest 1




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td