Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-11-15, 06:27   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Europatipset 15/11


Nu ska agnarna sållas från vetet. EM-kvalet går in i slutfasen och Sverige reser till Bukarest för ett äkta fredagsdrama. Kupongen innehåller även klubblagsfotboll från Spanien. Europatipset pågår till lördag. Värde finns i massor, det är bara att hugga in!




Spelstopp: Fredag kl 20.44

1. Rumänien - Sverige 1

Statistik
Jannes gäng har skaffat sig ett riktigt bra slagläge inför EM-kvalets sista samling. Spanien lär vinna gruppen och Norge lär vara avhängda. Nu står det mellan Sverige och Rumänien om den åtråvärda andraplatsen som leder till slutspel. Janne Andersson har en del huvudbry inför resan till Bukarest, inte minst eftersom Pierre Bengtsson varit skadad under veckan. Ludwig Augustinsson är långtidsskadad sedan tidigare och utan Bengtsson ser det blekt ut på vänsterkanten. Sverige som kommer från 1-1 hemma mot Spanien ställs nu mot Rumänien som kommer från 1-1 hemma mot Norge. För hemmalaget är det bara att tuta och köra i det här läget, de måste gå för tre poäng eftersom de blågula gästerna har en enkel match mot Färöarna på måndag. Sin vana trogen har svenska folket tippat med hjärtat och då öppnas ett gyllene läge för oss värdejägare. Strecka från vänster.

2. Bosnien - Italien 1

Statistik
Även nästa grupp har hunnit utkristallisera sig efter åtta omgångar. Italien har redan håvat hem förstaplatsen och Finland lär inte tappa sin andraplats. Därmed handlar denna fredagsfight främst om heder och ära. En som lär vara taggad är Bosniens stora stjärna Edin Dzeko. Centertanken som till vardags bombar in bollar för Roma i Italiens huvudstad vill säkerligen leverera inför hemmapubliken när han möter Gli Azzurri. Gästerna saknar trion Verratti, Berardi och Spinazzola. Streckningen har blivit rejält högervriden och ettan är den naturliga utgången. Gaffeln (etta-tvåa) smakar kanske allra bäst i Zenica.

3. Schweiz - Georgien 1

Statistik
Vid första ögonkastet verkar Schweiz och Georgien vara tabellgrannar men tabellen ljuger en smula. Gästerna som lirat en match mer och har tre poäng mindre än värdarna har redan sumpat sin chans till avancemang. Schweiz jagar tätduon Irland/Danmark och har således all motivation på sin sida. Vad som talar till gästernas fördel är att de spelat fyra raka matcher utan att förlora. Georgien har en stark defensiv som hållit nollan mot både Danmark och Irland under hösten. När krysset betalar multum måste mittentecknet få agera stödhjul!

4. Ryssland - Belgien 2

Statistik
Den ryska björnen bjuder in till en redig fotbollsfest. Artem Dzyuba tar med sig spratteldrickan och Eden Hazard tar med sig ballongerna till Gazprom Arena. Nationerna har sammanlagt vunnit 15 av 16 matcher, alla utom den första inbördes som slutade med belgisk viktoria. Då är det svårt för övriga lag att argumentera om att både Dzyuba och Hazard förtjänar att lira EM 2020. Belgien ska hållas som det bättre laget i grunden men samtidigt är ryssarna erkänt björnstarka på hemmaplan. Vi testar gubbgarderingen (etta-tvåa)!

5. Israel - Polen 1

Statistik
Robert Lewandowski har också bokat sitt flygplan till nästa sommars äventyr. Kapten Dowski spelade fram till båda baljorna mot Nordmakedonien som gjorde att Polen kvalificerade sig för EM. Polackerna torskade borta mot Slovenien och reser nu till Teddy Stadium i Jerusalem utan någon motivation. Israel är obesegrade hemma sett till de senaste två åren och bland annat gjorde målgaranten Zahavi hattrick när Österrike lades på rygg med 4-2 i detta kvalspel. Europatipparna tar inte hänsyn till något av ovanstående och målar upp tvåan som om den vore en vettig spik. Ta tillfället i akt och lägg äggen i Zahavis korg.

6. Cypern - Skottland 1

Statistik
Scott McTominay. Andy Robertson. Ryan Fraser. Man kan ju tänka sig en trio som Steve Clarke hellre hade undvarat på resan till Nicosia. Samtidigt spelar det inte särskilt stor roll eftersom möjligheten att nypa en EM-biljett är tillintetgjord för Skottlands del. Detsamma gäller Cypern men värdarna har betydligt bättre situation i sin trupp och har dessutom plockat fler pinnar i detta kvalspel än vad skottarna gjort. Gästernas enda poäng på bortaplan plockades mot miniblåbäret San Marino. Ettan är en sund spik.

7. Kroatien - Slovakien X

Statistik
Stadion HNK Rijeka har äran att arrangera den kanske allra mest spännande matchen den här EM-kvalhelgen. Kroatien toppar gruppen trots bitvis undermåligt spel men avancemanget är inte klart. Slovakien har en match till godo gentemot kroaterna och det skiljer endast en pinne om gästerna skulle segra i Rijeka. Hamsik och herrarna som reser till Balkan har bara förlorat en av sina senaste sex landskamper, det var första duellen mot Kroatien. Den gången bildade Vida och Lovren rödvitt mittlås men nu är båda dessa flåbusar avstängda. Lägg till att Rakitic och Kramaric är skadade så bleknar den sönderstreckade ettan ytterligare. Både krysset och tvåan är av yttersta vikt för att höja utdelningen.

8. Nordirland - Nederländerna 2

Statistik
Nederländerna missade VM i Ryssland efter att ha blivit förvisade till läktaren av Janne Andersson och Marcus Berg. Virgil van Dijk och hans vänner lär ha blivit överlyckliga när de slapp ställas mot Sverige i ännu ett kvalspel. Den här gången lottades Nederländerna mot Tyskland och en hop beskedliga nationer. Ronald Koemans styrkor slog tyskarna borta och toppar gruppen inför de sista två omgångarna. Nordirland har hängt med relativt bra genom att slå övriga beskedliga nationer. Eftersom inte Koeman och company fixat biljetten än lär det inte bli annat än full gas på Windsor Park. Tvåan är en bomb i klass med Ronald Koemans gamla frisparkskanoner!

9. Österrike - Nordmakedonien 1

Statistik
Hemma hos Ernst Happel i Wien ska Österrike säkra biljetten till en sommar med sol och sötma. Alaba, Arnautovic och grabbarna brukar sällan bjuda bort några pinnar hemma i schnitzelns högborg. Sedan 2016 har det lirats 17 landskamper i Österrike. Värdarna har vunnit elva av dessa, bland annat mot Tyskland och Sverige. Två gånger har de förlorat, mot Neymars Brasilien och mot Polen där alplandet förtjänade poäng. Nordmakedonien ska inte kunna påverka Alaba och Arnautovic väg mot sommarens äventyr. Pandev och hans kamrater förlorade med 4-1 hemma mot de rödvita och dessutom är gästerna kraftigt decimerat inför helgen. Bank.

10. Fuenlabrada - Huesca 2

Statistik
Spanska Segunda División kompletterar kupongen med sin 16:e omgång. Fuenlabrada ligger fyra för närvarande och det beror främst på bortaspelet där de plockat merparten av sina poäng. Huesca ligger en pinne ovanför tack vare en ståldefensiv kryddad med nyförvärvet Shinji Okazakis briljans. Besökarna vann senaste inbördes med 3-0 och har även starkare dagsform. Här luktar det tvåa men garderingspennan ska göra skäl för namnet.

11. Elche - Almería X

Statistik
På tal om briljans så har trollkarlen Guti gått och blivit tränare på gamla dagar. Nu basar Real Madrid-ikonen över Almería och han gör det bra. Tredje plats är ett faktum för Gutis grabbar efter att de kryssat sig fram genom hösten. Fem (!) av de sex senaste har slutat oavgjort för Almerías del. Elche som har resultatraden 2-3-2 på hemmabana ligger på nionde plats efter 15 fighter. Motsvarande möte slutade 2-2 förra säsongen och mittentecknet är naturligt som utgång i Alicante!

12. Numancia - Rayo Vallecano 2

Statistik
Okazaki är inte den enda från Leicesters suveräna Premier League-guldlag som nu huserar i den spanska andradivisionen. Det gäller även Leonardo Ulloa som gått och blivit en riktig grobian på äldre dagar. Argentinaren kom till Rayo Vallecano i somras och har förutom tre mål bidragit med vassa armbågar. Ett rött kort och åtta ostskivor på tio matcher är sannerligen brutala papper. Ulloas Rayo ligger tre pinnar från playoff efter att ha gjort näst flest mål av samtliga i Segundan, 22 stycken. Numancia har överraskat stort och ligger på playoff-plats för tillfället. Värdarna har kryssat sig fram mycket, precis som gästerna. Till råga på allt har fyra raka inbördes slutat oavgjort. Den ljuvliga tvåan erbjuder kolossalt värde och är given på alla vettiga kuponger. Smarrig värdespik för den som är het på gröten, om plånboken tillåter känns det historiska krysset också svårt att motstå.

13. Zaragoza - Albacete 2

Statistik
Europaresan som startade i Bukarest ska sjunga sin sista vers i Aragonien. Här möts två lag som i stort sett gjorde en godkänd höst men kroknat på slutet. Zaragoza har 1-1-3 senaste fem omgångarna och ligger sexa tack vare en sprudlande offensiv. Luis Suárez colombianska dubbelgångare har smällt in nio bollar och är därmed tvåa i Segunda Divisións skytteliga. Albacete ligger en poäng bakom Zaragoza trots skral målproduktion och tack vare strongt bortaspel. Gästerna har plockat fler poäng borta än hemma och får första ordet när streckningen vridits för mycket åt vänster. Finns kulor kvar i kassan är det bäst att strössla ner alla tecken i Aragonien!


Singelstrecket! - Österrike

Österrikarna kvaddade Nordmakedonien totalt i Skopje. Med fördel av bättre truppläge, hemmaplan och en EM-biljett inom räckhåll kommer Pandev bli pulver.

Kupongrensaren! - Slovakien

Efter vad Kroatien visade i VM var det få som trodde att de skulle kunna missa EM. Nu står vi här och Slovakien kan utan tvekan göra livet surt för Zlatko Dalic.


Spelförslag:

432 rader

1. Rumänien - Sverige 1x
2. Bosnien - Italien 12
3. Schweiz - Georgien 1x
4. Ryssland - Belgien 12
5. Israel - Polen 1
6. Cypern - Skottland 1
7. Kroatien - Slovakien 1x2
8. Nordirland - Nederländerna 2
9. Österrike - Nordmakedonien 1
10. Fuenlabrada - Huesca 1x2
11. Elche - Almería x
12. Numancia - Vallecano 2
13. Zaragoza - Albacete 1x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Rumänien - Sverige 1(x2)
2. Bosnien - Italien 12
3. Schweiz - Georgien 1(x)
4. Ryssland - Belgien 12
5. Israel - Polen 1(x)
6. Cypern - Skottland 1
7. Kroatien - Slovakien 1x2
8. Nordirland - Nederländerna 2
9. Österrike - Nordmakedonien 1
10. Fuenlabrada - Huesca (1x)2
11. Elche - Almería 1x2
12. Numancia - Vallecano (x)2
13. Zaragoza - Albacete 1x2




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Trinity (+5)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-11-15, 17:23   #2
 
Trinitys avatar
 
Reg.datum: jun 2012
Ort: Malmö
Inlägg: 2 525
Sharp$: 1412
Standard

Gillar ditt tankesätt att gå emot de andra tipparna, Man måste våga för att vinna!

Tycker oddset på Sverige är tilltalande 2,67ggr hos Svenskaspel.
Lär sätta en slant på det, Säg 500 kr.
Som du säger, Rumänien måste gå för seger och Sverige kan då kontra in ett mål..

Så blir ett spel med både hjärtat och hjärnan, Då oddset känns bra.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Lazlo (+5)
Trinity är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2019-11-15, 19:16   #3
 
Trinitys avatar
 
Reg.datum: jun 2012
Ort: Malmö
Inlägg: 2 525
Sharp$: 1412
Standard

Blev nu även ett spel hos ATG, 200 kr på att Sverige vinner till 2,75 ggr.
Var försiktig och satte bara 200 kr på Sverige hos Svenska Spel till 2,67 ggr.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Lazlo (+5)
Trinity är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td