Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2019-12-14, 15:09   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Genomgång av Europatipset 15/12


Det lackar mot jul! Tredje advent är kommen och framför oss hittas en magisk Europatips-kupong. Kryddat med 4 miljoner i jackpot och mängder med potentiella favoritfall sätter vi genast kurs mot 13 rätt och de större pengarna. Emirates bjuder in till avspark mellan jättarna Arsenal - Manchester City!




Spelstopp: Söndag kl 14.59

1. Arsenal - Manchester City X

Statistik
Det är redan kniven mot strupen för Guardiola och hans City. Säsongen är knappt halvkommen och redan är det ett avstånd långt som sibiriska järnvägen mellan fjolårsmästarna och Liverpool i topp. Nu ställer gästerna såklart ett högklassigt lag på gräset i London och detta är en match City bara MÅSTE vinna för att haka på Klopps tåg. Fredrik Ljungberg har coachat sitt The Gunners till säsongens första seger i mötet med West Ham senast. Det är dessutom sällan vi kan lira de rödvita till omkring 15 procent och här känns faktiskt en helgardering motiverad.

2. Manchester United - Everton X

Statistik
Det blåser nya blåa vindar i Liverpool. Stadens andralag Everton har Duncan Ferguson som ny tränare på den tidigare så läckande skutan. 48-åringen fick också se sitt The Toffees lösa en skalp i sitt första framträdande vid sidlinjen. 3-1 mot Chelsea var både övertygande och stabil trots att Londonlaget ägde mycket boll. Nu är det United från Manchester som står som motståndare. Ett lag som gästerna körde över hemma i våras. När Solskjaers mannar är uppe och cirkulerar kring 70 procent ska denna fajt absolut garderas. Helst rakt över omgående.

3. Wolverhampton - Tottenham X

Statistik
Mourinho har fått ny fart på sitt Spurs. De vitsvarta som haft en ruskigt jobbig höst har både löst avancemanget i Champions League och dessutom ökat takten i ligan. Senast det begav sig krossade Kane och grabbarna Burnley med 5-0 utan att förta sig märkbart. Nu är det Wolves som står som opponent. Ett gulsvart gäng som knappt vet hur det är att förlora just nu. Med detta i åtanke ska såklart krysset få sin plats tidigt. På större system är det trots allt Tottenham som ska få förtroendet först och främst.

4. Bologna - Atalanta 2

Statistik
Atalanta rusar fram i både liga och Champions League just nu. Bergamo-klubben löste avancemanget i “den där champions” efter en bragdartat upphämtning. Dessutom vinner laget i ligan just nu trots att deras största anfallsstjärna Duván Zapata är skadad. Bologna är inte av samma dignitet och ska inte kunna störa här trots hemmaplan. Gästerna har faktiskt sju raka segrar inbördes och så länge tvåan stannar omkring 60 procent finns ingen anledning att vaska tecken här.

5. Milan - Sassuolo X

Statistik
Milan är väckt ur sin höstdvala. De rödsvarta har varit allt annat än bra under säsongsupptakten men har efter Stefano Piolis intåg i klubben stabiliserat sitt spel. Två raka segrar har nu Milano-laget inför mötet med Sassuolo. De grönsvarta är faktiskt i okej slag. 2-2 mot både Cagliari och Juventus är såklart godkänt. Spelet borta har dock mer att önska men detta är en fajt som bör passa De Zerbis mannar ganska bra. När ettan målas upp till skyarna är det en självklarhet att gardera matchen på San Siro. Alla tecken där allt utom hemmasegern kommer göra korsdrag i kuponghögarna.

6. Fiorentina - Inter 2

Statistik
Inter är serien bästa bortalag! Lukaku och hans kamrater har plockat hem samtliga 21 poäng som hittills gått att vinna på resande fot. Ruskigt starkt! Nu ska Milano-klubben besöka Florens för att inkassera den åttonde bortaskalpen. Ett uppdrag som nu kommer i kölvattnet efter den minst sagt nesliga förlusten mot Barca i veckans CL-match. Inter får därför göra Malmö FF sällskap i Europa League-slutspelet i vår. Fiorentina står utan ett par pjäser inför bataljen här. Bland annat är Ribéry av allt att vänta out. Nu ska ändå inte gästerna målas upp över 60 procent och det innebär att denna fajt bör garderas. X2 får ändå anses tillräckligt.

7. Valencia - Real Madrid 2

Statistik
Det går bra nu! Real Madrids 3-1-skalp mot Brügge i veckan innebär att Zidanes mannar har tio raka tävlingsmatcher utan förlust och dessutom har offensiven sett riktigt spännande ut på slutet. Benzema fortsätter måla för Galacticos och på mitten dominerar Kroos och Casemiro. Valencia skrällde ordentligt i veckan och stal andraplatsen i sin CL-grupp efter 1-0 borta mot Ajax. Hemma på Mestalla är alltid Los Ché att räkna med men här blir det tufft. Tvåan ska få sin plats först och främst där X2 löser biffen på större system.

8. Espanyol - Real Betis X

Statistik
Det är ett uselt Espanyol som bjuder in till fajt i Barcelona denna söndag. Hemma på RCDE Stadium har faktiskt inte fjolårets ligasjua tagit mer än en futtig poäng på åtta matcher. Nu ska dessutom laget ställas mot sin forne succétränare Rubi och målkungen Borje “Pandan” Iglesias som denna säsong lirar i Betis. Den 26-årige strikern är dock iskall med laget presterar okej. Här ser gästerna ut att streckas något hårdare än värdarna trots ganska jämna odds. Känslan är ändå att X2 är vägen att gå här och blir därför valet. Espanyol kommer fortsätta stå utan seger efter helgens batalj!

9. Sevilla - Villarreal X

Statistik
Den läckande ubåten från östkusten ska nu försöka täppa till hålen på mycket svårspelade Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Här väntar nämligen Sevilla för det gula bortalaget som inte löst en seger sedan Alavés besegrades den 25:e oktober. De vittröjade hemmahjältarna har sett riktigt fina ut under stora delar av hösten. Nu föll laget mot APOEL i veckans Europa League-fajt. En match som dock inte togs på fullt allvar av värdarna då avancemanget i gruppen varit klart sedan länge. Gästerna brukar faktiskt tända till här. Tre raka kryss är facit. När nu ettan stiger mot brutala 80 procent är det solklart läge att gardera. Börja med krysset men fyll på med alla tecken om resurserna finns.

10. Lyon - Rennes 2

Statistik
Frankrike blir nästa land att besöka. Lyon kommer med en magisk 2-2-batalj i ryggen mot Leipzig i veckans CL-drabbning. En match med besk eftersmak. Depay, som också målat i matchen, rök ihop med sina egna supportrar efter en flagg-incident föreställande en åsna med det negativa budskapet riktat mot Marcelo. Knappast någon bra “uppvärmning” inför mötet med ett ruskigt formstarkt Rennes. Gästerna har nämligen fyra raka vinster med sig till Groupama Stadium och ser ut att underskattas här. Att tvåan ser ut att hamna omkring 15 procent är bara att tacka och ta emot. Börja därför med den fina skrällen från höger.

11. St. Etienne - PSG 2

Statistik
Paris är som brukligt överlägsna i ligan. Gästerna går också fint i Champions League och har definitivt ett lag som kan utmana om titeln i år. Offensiven med Icardi, Neymar, Mbappé, Cavani, Dí Maria med flera är av yttersta världsklass. St. Etienne är ett rätt stabilt Ligue 1-lag men matcher av denna kaliber får ändå värdarna anses som minst ett nummer för litet. På de senaste 19 försöken har inte hemmagänget lyckats lösa en enda seger inbördes. Tvåan duger därför fint och ska inte behöva garderas.

12. Wolfsburg - Mönchengladbach 1

Statistik
Mönchengladbach löste inte avancemanget i Europa League. Efter torsken i veckan mot Istanbul BB är nu Europaäventyret över för Wendt och hans kamrater. Hemma i Bundesliga går det desto bättre. Gästerna leder faktiskt ligan efter 14 spelade omgångar och gör en kanonsäsong så långt. Nu ställs laget mot “hemska” Wolfsburg. Borussia har nämligen inte vunnit på Volkswagen Arena sedan 2003! Raden 11-3-0 skojas knappast bort! Givet därför att måla denna fajt från vänster.

13. AZ Alkmaar - Ajax 2

Statistik
Avslutningsvis är det stormatch i Nederländerna som gäller. AZ och Ajax är årets två giganter i Eredivisie och det är antingen i Alkmaar eller Amsterdam guldet med största sannolikhet kommer hamna under våren. Bägge lagen spelade Europaspel i veckan. För gästerna blev det dock en mardrömsupplevelse mot Valencia. 0-1-nederlaget innebär att besökarna nu får ta nya tag i Europa League under våren. Samma turnering där AZ kommer hittas. Värdarna är nämligen också klara för slutspelet och gjorde en slätstruken historia mot Manchester United i torsdags. En betydelselös match ska dock tilläggas. Överlag är dock Ajax ett bättre fotbollslag och stannar tvåan omkring 50 procent är det en klart vettig spik.


Singelstrecket! - PSG

Frankrikes överlägset bästa lag är fortsatt PSG. Även om det är en småklurig bortamatch mot St. Etienne ska det ändå bli en ganska komfortabel resa.

Kupongrensaren! - Rennes

Lyon är obegripligt alldeles för stora favoriter här. Rennes är stabila och radar upp segrar. Ett bortalag som streckas runt 15 procent ska därför självklart ritas ner allra först.

Spelförslag:

432 rader

1. Arsenal - Man City 1x2
2. Man United - Everton 1x2
3. Wolves - Tottenham x
4. Bologna - Atalanta 2
5. Milan - Sassuolo 1x2
6. Fiorentina - Inter x2
7. Valencia - Real Madrid 2
8. Espanyol - Real Betis x2
9. Sevilla - Villarreal 1x
10. Lyon - Rennes 2
11. St. Etienne - PSG 2
12. Wolfsburg - M-gladb. 1x
13. AZ Alkmaar - Ajax 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Arsenal - Man City (1x)2
2. Man United - Everton 1x2
3. Wolves - Tottenham x(2)
4. Bologna - Atalanta 2
5. Milan - Sassuolo 1x2
6. Fiorentina - Inter (x)2
7. Valencia - Real Madrid (x)2
8. Espanyol - Real Betis x2
9. Sevilla - Villarreal 1x2
10. Lyon - Rennes (1x)2
11. St. Etienne - PSG 2
12. Wolfsburg - M-gladb. 1x
13. AZ Alkmaar - Ajax 2




I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td