Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-01-03, 18:14   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Stryktipset 4/1


Oerhört svåranalyserad omgång då det är dags för årets första Stryktips. FA-Cupen i England är det som gäller för hela slanten. Här kan vi hamna i ett unikt läge där hemmafavoriterna om vart annat blir understreckade! Läge därmed att vara extremt noggrann i sin egen analys inför avspark och följa oddsrörelser samt startelvor. Vi drar igång med en riktig höjdare omedelbart. Wolves - United på Molineux startar nämligen cupfesten!  


Spelstopp: Lördag kl 15.59

1. Wolverhampton - Manchester United X

Statistik
Wolves åkte på sin andra raka ligaförlust i helgen. Watford vann med 2-1 i en batalj där ändå Espírito Santos mannar får anses som det något bättre laget. Värdklubben har varit extremt hårt matchade på sistone. Detta kan absolut sätta avtryck i mötet med United. Det bör därför bli viss rotation hos de gulsvarta. Något som garanterat också kommer ske i bortalägret. Solskjaers mannar kommer från en tuff fajt mot Arsenal i ligan under onsdagen. De röda djävlarna ska också upp i ringen mot antagonisten från staden, City, redan på tisdag! Då vankas nämligen ligacup-semifinal. Något som troligen slår hårdare än tredje omgången av FA-Cupen.  Börja därför med 1X.

2. Fulham - Aston Villa 1

Statistik
Ett annat lag som kommande vecka ska lira semifinal i Ligacupen är Aston Villa. Leicester väntar på onsdag på King Power Stadium. Innan dess är det besök på Craven Cottage som gäller för Birmingham-laget. Här ska nämligen Lejonen ställas mot ett Fulham som kommer från en mindre bra insats mot Reading. På hemmagräset i London har dock Villa sällan haft någon större lycka med sig. Faktum är att gästerna bara vunnit en enda fajt här sedan 2004! Med andra ord känns det ganska givet att Parkers mannar får förtroendet från start.  

3. Leicester - Wigan 1

Statistik
Det jublades i bortalägret under onsdagen! Nyårsdagens smällkaramell och tillika 3-2-seger för Wigan var klubbens första skalp på resande fot i ligan denna säsong. Birmingham var laget som fick lämna ifrån sig alla poäng till bottengänget. The Latics får nu testa på lyckan mot ett ruskigt tufft Leicester på King Power Stadium. Ett hemmalag som körde över Newcastle i ligan senast och Rävarna smyger med i den absoluta toppen av Premier League. Tar hemmagänget detta möte på allvar vinner laget med ett par bollar. Ettan ska således spikas av utan att ifrågasättas.

4. Southampton - Huddersfield 1

Statistik
Southampton har sett riktigt, riktigt fina ut under sista tredjedelen av säsongen som varit. Sydkustlaget radar upp trevliga prestationer. Senast i raden av lag som fått bekänna färg av The Saints var Tottenham. Återigen var det Danny Ings som klev fram för sitt lag och blev matchhjälte. Huddersfield rasade som bekant ur Premier League i fjol. Sejouren i andradivisionen har varit sådär för Terrierna. 2-5-förlusten mot Stoke senast var ett riktigt lågvattenmärke. Känslan är att gästerna kommer lägga krutet på ligan och därmed blir ettan en ganska behaglig spik.  

5. Watford - Tranmere 1

Statistik
Premier League mot League One är det som gäller på Vicarage Road. Watford har äntligen fått utdelning i ligan. Fjolårets överraskningslag har nu skördat tio pinnar på fyra matcher. Hemma har Wolves, Aston Villa och Manchester United fått lämna utan poäng under julveckorna. Tranmere ska resa till utkanten av London med mycket tveksam form. Under nyårsdagen var gästerna chanslösa mot Coventry hemma. Att Micky Mellons mannar ska kunna rubba The Hornets här är inte troligt. Bara spika av ettan och gå vidare!    

6. Brentford - Stoke X

Statistik
Två The Championship-lag ställs mot varandra på Griffin Park. Brentford hoppade direkt tillbaka i segerspåret under onsdagen. 4-0-viktorian borta mot Bristol City imponerar. Ollie Watkins slog till dubbelt upp mot Niclas Eliasson och hans lagkompisar. Målkungen har därmed klivit upp på 17 mål och är bara en ynka strut bakom Fulhams Mitrovic i skyttetoppen. Frågan är dock hur hårt coach Frank kommer matcha sitt Londonlag här! Stoke gjorde en rakt igenom strålande insats mot Huddersfield senast och vann med 5-2. Det var faktiskt första gången gästerna gjort fem mål i en och samma match sedan Liverpool (!) besegrades med 6-1 hemma under Premier League-säsongen 14/15! Detta är garanterat en match som mår bäst av att helgarderas.  

7. Brighton - Sheffield Wednesday 1

Statistik
Det går lite småtrögt just nu för Sheffield. Gästerna som under stora delar av säsongen varit riktigt bra i The Championship har under julen tre raka uddamålsförluster på kontot. Det blir knappast enklare för Ugglorna här. Måsarna från Brighton har radat upp stabila insatser. Mot Chelsea senast i ligan kunde värdarna mycket väl löst alla tre poäng istället för 1-1 som det nu blev. Den tidigare Östersund-tränaren roterade brutalt i startelvan då laget ställdes mot Aston Villa i Ligacupen tidigare i höstas. Tar Potter och hans stab denna fajt på allvar vinner laget högst troligen. Här kommer dock oddsrörelser och streckprocent bli oerhört viktigt inför avspark.  

8. Bournemouth - Luton 1

Statistik
Luton är nykomlingar i The Championship. Gästerna startade också som en rejält frisk fläkt i andradivisionen men har blivit ordentligt uppkäkade på slutet. The Hatters hittas just nu som jumbo i ligan och kommer få oerhörda bekymmer att hänga kvar. Tuff lottning för besökarna nu dessutom. Bournemouth på Vitality Stadium blir knappast en enkel nöt att knäcka. Värdlaget står dock fortsatt med en hel del skadebekymmer och eftersom det är FA-Cup-match är känslan att Eddie Howe knappast kommer chansa med lirare som inte är helt hundra här. Med en trolig rotation hos hemmalaget finns lite skrällpotential i tvåan. Gaffeln testas på större system.    

9. Preston - Norwich X

Statistik
Preston har tappat en aning i toppen av andradivisionen. The Lilywhites föll dessutom mycket överraskande för andra matchen i rad hemma under nyårsdagen. Middlesbrough plockade med sig alla pinnar från Deepdale. Hemma är annars värdarna mycket pålitliga. Nu är det Norwich som ska testa lyckan här. Ett bortagäng som parkerar botten av Premier League och gapet till säker mark är nu sju jobbiga poäng. När lagen möttes här i fjolårets ligaspel vann Preston med 3-1. Liten fördel hemmagänget även fast alla tecken är att föredra.  

10. Reading - Blackpool 1

Statistik
Blackpool huserar i mitten av League One. Gästerna har dock en mindre smickrande period att blicka tillbaka på. Segrarna har uteblivit sedan början av december. De orangea är dock fortsatt stabila i försvaret medan anfallsspelet inte riktigt kuggat i. Här finns dock kvalité i ivorianen Armand Gnanduillet som målat tolv gånger om i ligan. Reading har varit fina på slutet. The Royals har vunnit fyra raka fajter nu och lyft från bottenskiktet. Dessutom är Blackpool en favorit på julbordet för Reading! På Madejski Stadium har nämligen värdarna sex raka segrar inbördes och målskillnaden 17-3! Att kryssa från vänster blir därmed ett ganska enkelt val!    

11. Fleetwood - Portsmouth 1

Statistik
Två ligakompisar från tredjedivisionen stöter här på varandra. Fleetwood har varit riktigt bra denna säsong och smyger med i toppen av League One. Framförallt är det hemmaspelet som imponerat. Torskarmén har här raden 7-4-1 under hösten. Riktigt stabilt. Portsmouth har höga ambitioner vad gäller denna säsong. Lirare som Ronan Curtis och fjolårets måltjuv i Doncaster John Marquis hittas i bortalägret. Pompey är även dem hack i häl på topp 6! Även om vi startar strecka från vänster är det en helgardering som gör sig allra bäst här.    

12. Cardiff - Carlisle 2

Statistik
Snacka om käftsmäll! Cardiff fick en blåvit ångvält över sig då walesarna besökte London i onsdags. 1-6 mot QPR var siffror som faktiskt kunde varit ännu större. Försvaret såg titt som tätt ut som en hönsgård hos The Bluebirds. Nu ställs värdarna mot ett bottenlag från League Two! Ett Carlisle som kommer från en 1-4-torsk mot Crewe dessutom. Detta blir dock Chris Beech och hans The Cumbrians mest spännande fajt under året. Med tanke på hur försvaret såg ut på Loftus Road för värdarna senast ska inte besökarna räknas bort här! Riktigt trevligt skrälltecken att få med ögonaböj.    

13. Oxford - Hartlepool 1

Statistik
Dags att runda av. Vi gör det i universitetsstaden Oxford. Här ska värdarna ställas mot Hartlepool som till vardags huserar i femtedivisionen. Hemmalaget har varit bra i år. Faktum är att Robinsons gula sällskap har goda möjligheter att lösa en biljett till The Championship kommande säsong. Hemma på Kassam Stadium är Mackie och gänget riktigt stabila och har bara förlorat en ligabatalj så långt. Gästernas ligger i mitten av National League och ska såklart få ruskiga bekymmer här. Ettan blir därmed självklar att börja med.  


Singelstrecket! - Leicester

Wigan är ett riktigt dåligt bortalag i The Championship. Att The Latics då ska kunna rubba ett av Englands just nu bästa lag är knappast troligt. Enkel spiketta!

Kupongrensaren! - Carlisle

Med tanke på den totala genomklappningen från Cardiffs sida mot QPR senast ska absolut en fokuserad utmanare i form av Carlisle kunna pressa walesarna. Intressant skräll.


Spelförslag:

432 rader

1. Wolves - Man United 1x
2. Fulham - Aston Villa 1
3. Leicester - Wigan 1
4. Southamp. - Huddersf. 1
5. Watford - Tranmere 1
6. Brentford - Stoke 1x2
7. Brighton - Sheffield W 1
8. Bournemouth - Luton 1
9. Preston - Norwich 1x2
10. Reading - Blackpool 1x
11. Fleetwood - Portsmouth 1x
12. Cardiff - Carlisle 1x2
13. Oxford - Hartlepool 1x

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Wolves - Man United 1x2
2. Fulham - Aston Villa 1(x)
3. Leicester - Wigan 1
4. Southamp. - Huddersf. 1
5. Watford - Tranmere 1
6. Brentford - Stoke 1x2
7. Brighton - Sheffield W 1x
8. Bournemouth - Luton 12
9. Preston - Norwich 1x2
10. Reading - Blackpool 1(x)
11. Fleetwood - Portsmouth 1(x2)
12. Cardiff - Carlisle (1x)2
13. Oxford - Hartlepool 1(x)


I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td