Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-01-13, 22:10   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Topptipset 14/1


Det är omspel i tredje omgången av FA-cupen samt dubbla bataljer från League One som gäller under tisdagskvällen. Siktet är inställt och det är bara åtta rätt som gäller på Topptipset!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 20.44

1. Tottenham - Middlesbrough 1

Statistik
Middlesbrough har sett bra under en längre period nu. Woodgates manskap stod också upp på ett bra sätt i den första matchen mot Tottenham. 1-1 i den bataljen var inte alls orättvist även om Spurs ägde det mesta av spelet. Bara en förlust på nio kamper innan resan till London är fina papper. Här är dock känslan att Mourinho kommer mönstra en stark elva framför hemmafansen i huvudstaden även om portugisen får klara sig utan ett par viktiga pjäser, däribland Harry Kane. Ettan lär dock bli hårt åtgången av topp-tipparna och krysset plitas därmed ner som en potentiell rensare. 1X!

2. Tranmere - Watford 2

Statistik
Efter den sanslösa upphämtningen från underläge 0-3 till 3-3 borta mot Watford får nu lilla Tranmere en ny chans, på hemmaplan! League One klubben kommer såklart vara grymt taggade när ett lag från finrummet kommer på besök. Watford har annars sett riktigt fina ut i Premier League där de ståtar med fyra segrar på de fem senaste omgångarna. Tranmere, som tragglar nere i botten av tredjeligan, ska normalt sett inte räcka till här men mot ett troligtvis roterande The Hornets är de åtminstone inte helt chanslösa. Vi testar gaffeln (etta-tvåa) på Prenton Park!

3. Newcastle - Rochdale 2

Statistik
Steve Bruce var knappast helt nöjd efter att hans vitsvarta skator kryssat mot Rochdale på bortagräs senast. Ett sargat och skadedrabbat Newcastle får nu därför lira omspel. Helt i onödan. Sett till hur spelet på Spotland Stadium såg ut var det inget snack om att Premier League-representanten med största sannolikhet skulle lösa avancemanget. Aaron Wilbraham ville dock annat och skickade in ett kvitteringsmål med cirka tio minuter kvar. Bara packa väskorna och sätta sig i bussen för League One-laget nu då lyckan ska testas på mäktiga St. James’ Park. En uppgift som på förhand inte är helt omöjlig. Det kommer garanterat roteras en del i hemmalägret. Dessutom är Newcastles trend rätt bedrövlig. Tvåan ska med på stört!

4. Blackpool - Reading 2

Statistik
Vi tar oss till sydkusten för match på Bloomfield Road. League One-laget Blackpool stod för stark prestation i det första mötet med Reading och var faktiskt bara en bommad straffspark från avancemang. I ligan har dock inte The Seasiders imponerat. Tre förluster och endast två gjorda mål framåt sista fyra är ett bittert facit. Reading ska naturligtvis hållas som det bättre laget och är dessutom i riktigt bra form. Fatta pennan från höger och gardera så långt lädret räcker.


5. Coventry - Bristol Rovers 1

Statistik
Två ligakollegor i League One gör upp om en plats i kommande runda. Coventry slarvade bort avancemanget senast. De himmelsblå hade rätt bra kontroll på tillställningarna även om laget målmässigt hamnade bakom både en och två gånger. Nu ska matchen liras på St. Andrew’s i Birmingham. En tillfällig spelplats som blivit nästan som ett ointagligt fort för Mark Robins mannar. Hemmaklubben har nämligen bara torskat en av 17 tävlingsmatcher här denna säsong! Att laget ska snubbla mot Bristol Rovers känns därför inte speciellt troligt. Kupongens bästa spik!


6. Shrewsbury - Bristol City 2

Statistik
Ytterligare ett lag från staden Bristol ska spela omspel. Denna gång är det storebror City som behöver testa vingarna mot tredjedivisionens Shrewsbury Town igen. 1-1 hemma på Ashton Gate var ingen rolig historia sett ur City-ögon. Spelmässigt fanns det faktiskt mer att berätta om de blågula utmanarna som gjorde en fin match. Eliasson och hans kamrater är nu varnade. Här kommer troligen Lee Johnson gå för segern och möjligen inte rotera alltför mycket. Tvåan hamnar därför först här!

7. Burton - Milton Keynes Dons 1

Statistik
Lite ligaboll avslutar. MK Dons är ett av League Ones sämsta bortalag. Gästerna har den mindre spännande raden om 1-3-8 utanför Stadium MK. Senast det blev en viktoria på resande fot var i mitten av september! Nu ställs den kontroversiella klubben mot tufft motstånd. Burton på Pirelli Stadium har varit en tuff nöt att knäcka på sistone. Tre raka ligaskalper har bärgats här från Nigel Clough och hans gulsvarta Brewers! Ettan blir därför helt given att måla ner först på mindre system. I jakten efter något större deg kan denna fajt behöva garderas.

8. Oxford United - Ipswich X

Statistik
Toppmötet från Oxford tar kupongen i mål. Ipswich rasade ur The Championship med full kraft i fjol. Nystarten för klubben har dock gjort gott. Efter 24 omgångar skuggar Traktorpojkarna, som gästerna kallas, toppduon Rotherham och Wycombe i den absoluta toppen. United vill inte vara mycket sämre. Visserligen torskade de gulklädda värdarna mot nyss nämnda Rotherham med 1-3 i lördags. Men med Jamie Mackie, Fosu och Sykes på topp bland annat finns det gott om kraft framåt. Ett ställningskrig att vänta här. Lika bra att köra stora säkerhetsbältet på från start. Alla tecken!


Singelstrecket! - Coventry

Coventry har hittat en ny favoritplats! Den heter St. Andrew’s och ligger i Birmingham! Här torskar de himmelsblå knappt några matcher alls och så kommer inte fallet vara denna gång heller. Tung spik!

Kupongrensaren! - Rochdale

Newcastle hade nog helst av allt bara sluppit spela denna batalj. Efter hårt matchande och en knippe skador vore nog bubbelpoolen och massagebänken bättre ställen för lirarna i hemmalaget. Rochdale kan glida ut på “Parken” med bara leenden på läpparna. Perfekt läge för en kanonskräll därmed!


Spelförslag:

72 rader

1. Tottenham - Mboro 1x
2. Tranmere - Watford 12
3. Newcastle - Rochdale 1x2
4. Blackpool - Reading x2
5. Coventry - Bristol R 1
6. Shrewsbury - Bristol C 2
7. Burton - MK Dons 1
8. Oxford - Ipswich 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Tottenham - Mboro 1x
2. Tranmere - Watford (1)2
3. Newcastle - Rochdale 1x2
4. Blackpool - Reading 1x2
5. Coventry - Bristol R 1
6. Shrewsbury - Bristol C (x)2
7. Burton - MK Dons 1(x2)
8. Oxford - Ipswich 1x2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td