Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-01-16, 21:55   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Topptipset 17/1


Trevligt fredagstips att bemästra. England, Tyskland, Spanien, Portugal, Nederländerna samt Belgien ska besökas. Ett par skeva streck och en utmanande spik hittas i jakten på åttan! Vi kör direkt där London tar emot med en het The Championship-batalj!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 19.59

1. Fulham - Middlesbrough X

Statistik
Fulham ska gästas av Middlesbrough och det är oroligt i hemmalägret. Anledningen är den skada som skyttekungen Mitrovic ådrog sig mot Hull senast. Enligt coach Scott Parker är det kört för deltagande inom den närmaste tiden. Riktigt surt! Boro reser till Craven Cottage med en fin trend. Visst torskade Woodgates manskap mot Tottenham i FA-cupen så sent som i tisdags men dessförinnan har de bättre prestationerna avlöst varandra. Detta kommer bli av allt att döma en mycket jämn batalj. Utgå från mitten och sätt därefter strecken i snabb takt från vänster!

2. Schalke - Mönchengladbach X

Statistik
Toppmöte i Bundesliga är det som gäller då Schalke och Mönchengladbach drabbar samman. Gelsenkirchen-klubben ser välmående ut. Igen! Fjolåret är glömt och nu är det bara att blicka uppåt. Amine Harit och Suat Serdar har varit pålitliga målskyttar för “04:orna” samtidigt som värdlaget är lika bra hemma som borta. Oscar Wendt och hans Borussia har också en strålande höst att blicka tillbaka på. Bara Leipzig är före i tabelltoppen. När lagen ställdes mot varandra i augusti delades poängen. Lika bra att säkra denna batalj omgående där stora penseln får komma fram. Hela upp!

3. Leganés - Getafe 1

Statistik
Det är en liten men ändock en formkurva som pekar uppåt för Leganés. Sex raka tävlingsmatcher utan förlust har noterats. Upp till Celta ovan nedflyttningsstrecket skiljer nu bara en ynka pinne. Getafe har gjort en ungefär lika framgångsrik säsong i år som i fjol. Gästerna är kvar i Europa League och är efter 19 omgångar i ligan med och nosar åter på Europaplatser. Det finns dock lite oro i bortalägret. Bordaláis mannar har nämligen tre raka nederlag i alla tävlingar vilket inte hör till vanligheterna. Denna batalj som även är ett stekhett derby i södra delarna av Madrid kommer bli jämn och mycket oförutsägbar. Med 1X som utgång helgarderar vi om stålarna räcker!

4. Porto - Braga X

Statistik
Dragao bjuder in till het kvällsfajt. Tvåan Porto och femman Braga ska upp i ringen. En match som på förhand inte kan sluta på annat sätt än med en etta! De blåvita har nämligen varit helt galna på eget gräs. Raden 7-0-0 och 18-0(!) i målskillnad säger väl det mesta. Hur som helst är Braga ett lag med rätt hög högstanivå. Ärkebiskoparna har två raka skalper i ligan och formidabla nio gjorda mål framåt på dessa kamper. Till priser omkring 15 procent för X2 kan inte ettan stå alena. Dags att dräpa drakarna nu!

5. Sporting Lissabon - Benfica 2

Statistik
Jättemöte i den portugisiska huvudstaden. Sporting och Benfica gör upp om mycket viktiga poäng i “derby de Lisboa”! Gästerna har varit i en klass för sig under hela säsongen. Den rödvita sidan har noterats för en ynka torsk under hela säsongen med segrarna varit 15 till antalet. Pizzi och Carlos Vinícius har tryckt in 22 strutar av lagets totalt 40 och ligger därmed etta och tvåa i ligans totala skyttetopp. Ruskigt starkt. Sporting har inte alls kommit upp i nivå. 0-5 slutade förra mötet lagen emellan dessutom. Värdarna har Bruno Fernandes som en klart lysande stjärna. 25-åringen är av allt att döma på väg till Manchester United även om säsongen troligen avslutas i Portugal. Här ska Örnarna stå som favoriter hur som helst. Strecka från höger.

6. Zwolle - Utrecht 2

Statistik
Justin Hoogma gjorde inte bara sitt första mål för Utrecht i Eredivisie senast. 21-åringen fick dessutom syna det röda kortet och missar därmed bortaresan till Mac3Park Stadion. En hemmaplan som tillhör ett stukat Zwolle. Det blåvita hemmalaget hade nämligen en bekymmersam decembermånad. Fyra av fem tävlingsmatcher under månaden slutade med förlust för John Stegemans gäng. Detta innebär att värdarna är fortsatt rejält utsatta i botten. Här ska absolut Simon Gustafson och hans rödvita lagkompisar kunna fixa en skalp. En tvåa omkring 50 procent får anses som en riktigt bra spik.

7. Mechelen - Standard Liège 1

Statistik
Standard har inte kommit upp på hög höjd under julen. Ett par mindre bra prestationer har nu fått Liège att rasa en aning i tabellen. Inför bortamötet med Gustav Engvalls Mechelen har gästerna faktiskt spelat sex raka tävlingsmatcher utan att segra. Värdklubben avslutade 2019 med dubbla skalper. Hemma på AFAS Stadion har dessutom de gulröda hemmahjältarna 4-1-0 och 9-2 i målskillnad sett till inbördes senaste åren. Ettan lockar därför allra mest även om tvåan ser värdemässigt bra ut. Gaffla därmed denna belgiska batalj.

8. Fuenlabrada - Málaga 1

Statistik
Vi drar ihop säcken i Spanien. Nykomlingen Fuenlabrada har överraskat stort i positiv mening. Klubben från Madrid hänger på i jakten om en La Liga-plats och hemma på det egna gräset har värdarna bara förlorat en av elva matcher. Oerhört imponerande. Blickar vi mot gästerna är det helt andra tongångar. Málaga har bara fyra futtiga poäng tillgodo på Extremadura och Lugo under strecket. På resande fot är det faktiskt bara jumbon (Deportivo) och nästjumbon (Racing Santander) som besegrats. Med ettan på mindre system och 1X på större känns mötet solklart i hamn.


Singelstrecket! - Utrecht

Gästerna är ett bättre fotbollslag jämfört med Zwolle. Faktum är att hemmalaget bara vunnit en av de tolv senaste matcherna inbördes. Tvåan är tillräckligt stabil för att stå allena.

Kupongrensaren! - Braga

Det är ett långskott såklart. Men att kompetenta Braga ska målas ner till miniprocent känns inte korrekt. Någon gång faller Porto och här är en utmanare till att kunna dräpa Drakarna. Magiska tecken. Både krysset och tvåan.


Spelförslag:

72 rader

1. Fulham - Mboro 1x
2. Schalke - M-gladb. 1x2
3. Leganés - Getafe 1x
4. Porto - Braga 1x2
5. Sporting - Benfica 2
6. Zwolle - Utrecht 2
7. Mechelen - St.Liège 12
8. Fuenlabrada - Málaga 1

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Fulham - Mboro (1)x(2)
2. Schalke - M-gladb. 1x2
3. Leganés - Getafe 1x2
4. Porto - Braga 1x2
5. Sporting - Benfica (x)2
6. Zwolle - Utrecht 2
7. Mechelen - St.Liège 12
8. Fuenlabrada - Málaga 1(x)



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td