Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-01-20, 09:46   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Topptipset 20/1


Veckans inledande Topptips tar sin början under måndagen med fem matcher. Bland dessa ska ett formtoppat Atalanta ge sig i kast med jumbon SPAL i Serie A. Två PL-fighter och en italiensk cupmatch avrundar under tisdagskvällen. Resan mot åtta gröna bockar startar i Glenn Strömbergs Bergamo!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 19.59

1. Atalanta - SPAL 1

Statistik
Glenn Strömbergs forna klubb Atalanta har stått för en enastående säsong hittills. Det blåsvarta återfinns på en ståtlig femteplats och har en fruktad offensiv. 49 mål framåt är flest i Serie A. Muriel och Ilicic är båda topp 10 i skytteligan. Hemma i Bergamo kommer Atalanta närmast från två 5-0-segrar över Parma och Milan. SPAL är det italienska finrummets jumbo med bara tre vinster efter 19 omgångar. Det brukar emellertid bli jämna fighter mellan dessa kombattanter och när ettan målas upp till 90 procent får krysset haka på ettan omgående.

2. West Bromwich - Stoke X

Statistik
Över till England och West Midlands där The Hawthorns agerar skådeplats för bataljen mellan West Bromwich och Stoke i The Championship. West Brom toppar fortsatt den brittiska andraligan, men efter en tung vinter börjar det nu tätna uppe i tabelltoppen. Slaven Bilics manskap har exempelvis inte vunnit i ligan på över en månad. Stoke är i betydligt bättre form med sju plockade poäng sista fyra. Med spelare som Shawcross (tveksam till spel här) och Allen i truppen torde The Potters kunna ta sig upp från det nesliga bottenträsket. Magiskt värde österut och visst ska den högra halvgarderingen plitas ner allra först.

3. Cosenza - Crotone X

Statistik
Hastigt och lustigt är vi åter tillbaka i stöveln för att syna Serie B-mötet i Kalabrien. Topplaget Crotone kommer med tre raka segrar i ryggen där bortavinsten mot Frosinone var extra vacker. Bortaspelet har annars inte varit någon supersucce för Crotone som förlorat merparten av kamperna. I fjol slutade Cosenza på en stabil placering i mittens rike. Denna säsongen är “Vargarna” indragna i striden kring nedflyttningsstrecket. Formen är dock skaplig för de rödblåa som vunnit två av de tre senaste matcherna. Liten fördel för gästerna här, men att plocka med samtliga tecken är ändå klokt.

4. Jong Ajax - Dordrecht 1

Statistik
I den holländska andraligan Eerste Divisie reser jumbon Dordrecht till Amsterdam för att strida med tabelltvåan Jong Ajax. Ajas ungdomar har en möjlighet att ta över rollen som serieledare här men då krävs tre friska pinnar. Något som de definitivt ska kunna greja. När lagen senast möttes på Dordrechts hemmabana lekte Jong Ajax hem en busenkel 5-2-viktoria. Värdlaget är klasser bättre än gästerna och frågan är bara hur stora siffrorna blir här. Singla ettan och gå vidare.

5. Jong Utrecht - Roda 1

Statistik
Innan vi skiftar kalenderdag hittar vi ytterligare en fight från den holländska andraligan under måndagskvällen. Jong Utrecht ligger och skvalpar i mitten av tabellen när halva ligan spelats. Utrechts juniorer är svårslagna hemma på Sportcomplex Zoudenbalch där de bara gått på en mina under säsongen. Det var senast då Go Ahead Eagles vann med 3-0. Roda har tagit poäng i sex av tio bortakamper och ska inte räknas bort här. Värdlaget får agera knappa favoriter, men det finns betydligt trevligare spikar att ta på denna kupong. Vi plitar ner samtliga tecken ögonaböj.

6. Chelsea - Arsenal 1

Statistik
Under tisdagen stundar tre häftiga fighter. Inte minst i den engelska huvudstaden som bjuder på ett smarrigt derby i Premier League. När dessa antagonister stötte på varandra för tre veckor sedan stod Arsenal för en stark insats, men lyckades tappa 1-0 till torsk 1-2 på Emirates. Det har varit lite av melodin för The Gunners som under Artetas ledning lirat sin bästa fotboll för säsongen utan att få med sig resultaten. Frank Lampard har gjort en bra säsong med sitt Chelsea även om prestationerna varierat mot slutet. 0-1 i baken borta mot Newcastle var en redig käftsmäll. Hemma på Stamford Bridge ska The Blues gälla som klara favoriter. Framförallt då vasse Aubameyang är avstängd hos Arsenal. Ettan är en tänkbar spik omkring 50-55 procent.

7. Everton - Newcastle 1

Statistik
Everton är ett av de formstarkaste lagen i Premier League sett till de senaste omgångarna. Ancelotti har fått fart på The Toffees som nu kan blicka uppåt i tabellen. Newcastle fick alltså med sig tre poäng från hemmamötet med Chelsea. Segern var allt annat än rättvis då Lampards mannar både hade betydligt mer boll och skapade fler målchanser. Segern var minst sagt viktig för “Skatorna” som nu har sju pinnar ner till Aston Villa under giljotinen. Med det sagt lär Steve Bruce och company inte räcka till mot Everton som på pappret är klart bättre. Richarlison är ett osäkert kort hos värdarna, men de ska ändå kunna lösa en viktoria på Goodison Park. Etta!

8. Napoli - Lazio 2

Statistik
Coppa Italia härnäst där Napoli suktar efter en framgång i misären. Gattusos manskap återfinns på den undre halvan av tabellen i Serie A efter en bedrövlig höst och vinter. Fyra förluster på de senaste fem ligafighterna jublar knappast den gamla slitvargen Gattuso åt. Lazio är i sin tur i strålande form med sex raka vinster. Även om både Dries Mertens och mittbacken Kalidou Koulibaly riskerar att missa denna batalj ska inte hemmalaget räknas bort helt framför sina fans. Börja med tvåan och måla på så långt lädret räcker.


Singelstrecket! - Jong Ajax

Dordrecht är hopplöst sist i Eerste Divisie och hade heller inte en sportmössa när Ajax junisar kutade iväg men en 5-2-viktoria vid senaste mötet mellan lagen. Här skulle siffrorna kunna bli än större. Gjuten etta!

Kupongrensaren! - Stoke

Ett hackade West Brom målas upp som alldeles för stora favoriter hemma mot ett Stoke som sett fina ut under ett par veckor. X2 ska ha högsta prio på The Hawthorns!


Spelförslag:

72 rader

1. Atalanta - SPAL 1x
2. West Brom - Stoke x2
3. Cosenza - Crotone x2
4. Jong Ajax - Dordrecht 1
5. Jong Utrecht - Roda 1x2
6. Chelsea - Arsenal 1
7. Everton - Newcastle 1
8. Napoli - Lazio 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Atalanta - SPAL 1x
2. West Brom - Stoke (1)x(2)
3. Cosenza - Crotone 1x2
4. Jong Ajax - Dordrecht 1
5. Jong Utrecht - Roda 1x2
6. Chelsea - Arsenal 1(x)
7. Everton - Newcastle 1(x)
8. Napoli - Lazio 1x2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td