Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-01-22, 22:29   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Topptipset 23/1


Ligamatcher och spännande cupfajter avlöser varandra på denna Topptips-kupong. Fint möte från Premier League inleder kupongen och i mål tar vi oss med en fransk Ligue 1-batalj av hög dignitet. Däremellan ska Zlatan också lira boll på Stadio Mario Rigamonti i Brescia. Molineux blir första spelplats där vi drar igång det hela. Vi kör!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Torsdag kl 20.44

1. Wolverhampton - Liverpool X

Statistik
Det går som på räls för Liverpool. Inget verkar kunna stoppa de röddressade i sin jakt på den perfekta säsongen. Inte nog med att Klopps manskap vinner allt som går just nu. Defensiven är dessutom enorm. Över 630 minuter fotboll har passerat sedan Van Dijk och grabbarna fått se en boll passera i nätet bakom. Wolves är dock en högst kompetent utmanare. Vargarna stod för en strålande bedrift med vändningen mot Southampton senast. 0-2 till 3-2 på St. Mary’s skojas knappast bort. Känslan är dessutom att gästerna är ganska nöjda vid ett oavgjort resultat på Molineux. En arena som är svår för vilket lag som helst att besöka. Utgå från X2 men för skojs skull plockas även en rätt lågt streckad etta med på större system.

2. Tranmere - Watford 1

Statistik
Så hände det igen! Watford ramlade åter ihop fullständigt under en matchs sista 45 minuter. Denna gång borta mot Aston Villa. En av matchens absoluta sista sekvenser resulterade i ett 2-1-mål för Birmingham-laget. The Hornets fick därmed vända hemåt med svansen mellan benen. Tranmere har bara goda minnen från besöket på Vicarage Road. Där förvandlade nämligen League One-laget 0-3 till 3-3 och omspel i FA-cupbataljen här således. The Rovers ligger dock rejält pyrt till i ligan och sladdar i botten. Årets match är dock detta och här ska de blåvita vara ruskigt motiverade! Självklart ska ettan med omgående till fin procent. Watford ska inte vara så säkra på sin sak här!

3. Royal Antwerp - Kortrijk 1

Statistik
Belgiska Cupen och semifinal nu där Antwerp ställs mot Kortrijk på Bosuilstadion. Kungligheterna från Antwerpen har varit riktigt fina under säsongen. Värdarna kryper med i den absoluta toppen av Jupiler League. Mest av allt imponerar spelet på det egna gräset. Ingen förlust under ordinarie tid finns noterad här under hela säsongen i alla tävlingar. Mycket starkt. Kortrijk är ett mittenlag i ligan och har varit stabila överlag på slutet. Det ska dock påtalas att detta är match 1 av 2. Känslan blir därför att gästerna kommer vara tämligen nöjda även vid en eventuell uddamålsförlust och kan således ha ett resultat att spela på inför hemmafajten i början av februari. Här verkar nu ettan bli en kanonspik och då finns ingen anledning att slaska tecken. Spika av hemmalaget!

4. NAC Breda - PSV Eindhoven 2

Statistik
Från Belgien till Holland och Nederländska Cupen nu. PSV besöker Rat Verlegh Stadium för att ge sig i kast med Breda. Värdarna huserar till vardags i andradivisionen. Här är NAC ett lag för toppen och formen är ganska god. Bara en förlust på nio tävlingsmatcher inger lite hopp här när nu storklubben PSV kommer på besök. Eindhoven har varit rätt svaga på resande fot under senare delen av hösten. Här målas dock tvåan upp till stora oddsmässiga favoriter. Indikationer på att coach Faber tar denna fajt på allra största allvar. Med X2 på större system har vi ett ogenomträngligt lås.

5. Rayo Vallecano - Real Betis 2

Statistik
Nästa cupäventyr hämtas från Spanien. Vallecano från huvudstaden ska försöka tråckla sig vidare från sextondelsfinalen mot ett pånyttfött Real Betis. Ett bortalag som gjorde en av sina bättre matcher för säsongen då Sociedad enkelt besegrades i ligan med 3-0 i helgen. Rayo som till vardags kämpar på i mittens rike av Segundan kommer få slita oerhört för att lyckas fira någon triumf här. Med lite fingertoppskänsla kanske vi kan skönja mer av den kommande laguppställningen som kommer släppas strax innan spelstopp här. Vilar gästerna Borja Iglesias, Loren Morón, Joaquín med flera finns såklart anledning att tänka om här. X2 på större system bör ändå vara tillräckligt.

6. Genclerbirligi - Gaziantepspor X

Statistik
Tre matcher under fredagskvällen tar nu kupongen i hamn. Först ut blir en mittenbatalj från Süper Lig i Turkiet. Hemmalaget från Ankara ramlade ur högstaligan inför fjolårets säsong. Sejouren i andradivisionen blev dock bara ettårig och nu är tanken att laget ska etablera sig här. Under transferfönstret har svenske Kristoffer Nordfeldt hämtats in till klubben. 30-åringen fick hoppa in i hetluften direkt mot Rizespor senast men fick lämna med en 0-2-förlust. Ny tuff uppgift här. Gaziantepspor ligger ett par hack över i tabellen och har löst minst poäng i fem av de sex senaste bataljerna. Ettan ser värdemässigt fin ut men känslan är att detta blir stenhårt. Strecka med 1X från start och hela upp om plånboken tillåter.

7. Brescia - Milan X

Statistik
Sagan om konungens återkomst fortsätter i Milano. Zlatan har åter givit den rödsvarta klubben hopp och 3-1-0 på Ibras första fyra matcher är en tydlig indikation på vikten av veteranen. Spelmässigt finns dock mer att önska av gästerna som kommit undan med en del flyt på slutet. Brescia slåss i den absoluta botten. Värdarna kommer här få klara sig utan flåbusen Balotelli! Den sicilianska liraren kommer se matchen från läktaren med anledning av en avstängning. I övrigt är lejoninnornas trupp intakt. Här ska absolut inte Stefano Pioli och hans mannar vara så säkra på varken seger eller poäng. Måla rakt över där det av allt att döma kommer finnas finfint värde till vänster.

8. Nice - Rennes 1

Statistik
En trevlig tillställning från Ligue 1 tar kupongen i mål. Nice har varit ruskigt fina hemma på Allianz Riviera under lång tid nu. 6-1-0 på de sju senaste tävlingsmatcherna och 17-4 i målskillnad är klass. Här kommer laget bli rejält utmanade. Rennes smyger med i toppen och har ett rätt fint grepp om en Europaplats till kommande säsong. M’Baye och Hunou som varit gästernas bästa målskyttar sett över säsongen har haft en del bekymmer på slutet. Här kommer det forna “svensklaget” få slita för poängen och 1X bör faktiskt stå sig rätt fint.


Singelstrecket! - Royal Antwerp

Hemma på Bosuilstadion förlorar inte Antwerp några matcher i stort sett. Kortrijk må spela i samma division till vardags men är här minst ett nummer för litet. Bra spik.

Kupongrensaren! - Tranmere

League One-klubben förvandlade 0-3 till 3-3 på bortagräs mot Watford senast. Av bara farten kommer värdarna åter göra en stor prestation. Ettan är självklar att få med tidigt!


Spelförslag:

72 rader

1. Wolves - Liverpool x2
2. Tranmere - Watford 1x2
3. Royal Antwerp - Kortrijk 1
4. NAC Breda - PSV 2
5. Vallecano - R.Betis 2
6. Genclerb. - Gaziantep. 1x
7. Brescia - Milan 1x2
8. Nice - Rennes 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Wolves - Liverpool (1)x(2)
2. Tranmere - Watford 1x2
3. Royal Antwerp - Kortrijk 1
4. NAC Breda - PSV (x)2
5. Vallecano - R.Betis (x)2
6. Genclerb. - Gaziantep. 1x2
7. Brescia - Milan 1x2
8. Nice - Rennes 1x



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td