Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-02-03, 22:43   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Topptipset 4/2 - 250k extra i potten!


Sju cupmatcher samt en ligamatch från Frankrike. En minst sagt utmanande åtta där fina spikar nu kan förvandlas till mindre spännande singlar framåt spelstopp. Allt är som alltid beroende av startelvor när det vankas cupbataljer! Med en någorlunda koll på hur tankarna rör sig gör vi ett försök att ge oss i kast med kupongen. Skrällar hittas på ett par ställen där chans till god utdelning lyser klart! Som grädde på moset finns 250 000 kronor dessutom adderat från Svenska Spel. Anfield Road kör igång det hela. Let´s go!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 20.44

1. Liverpool - Shrewsbury 1

Statistik
Jason Cummings heter inhopparen som fixade omspel mellan dessa bägge klubbar. En superknall såklart då Liverpool hade rätt okej kontroll senast och dessutom 2-0. Den röda armén får nu spela ytterligare en match och det kommer roteras kraftigt i hemmalägret. The Shrews är inget framstående gäng i League One. Nedre halvan gäller för laget som faktiskt torskat dubbla bataljer efter det sensationella 2-2-resultatet. Liverpool förlorar som bekant sällan numera. Allt går som på räls. Även om hela startelvan är utbytt här i jämförelse med matchen mot Southampton i Premier League senast ska 1X duga gott.

2. Oxford United - Newcastle 1

Statistik
Ett lag från högstaligan som ligger rejält pyrt till är Newcastle. Skatorna flaxar på i ligan och nyper poäng i tid och otid. En sak är dock säker. Steve Bruces mannar har haft en hel del flax på vägen under hela säsongen. Mot Oxford i senaste FA-cup-fajten blev det 0-0 på St James’ Park. En match där de svartvita knappast imponerande trots ett slagkraftigt lag. Mot Norwich hemma i ligaspelet senast blev det åter mållöst. Bortamatch mot “The Yellows” nu. Kassam Stadium har varit en arena där West Ham bland annat åkt på en grov 0-4-förlust i cupspel tidigare under säsongen. Känslan är solklar. Mackie, Browne med flera kan absolut störa här. 1X först.

3. Birmingham - Coventry X

Statistik
“Derbydags” på St. Andrew’s. Dessa klubbar delar som bekant arena denna säsong med anledning av den strid som råder angående arenan i hemstaden. Coventry har dock inte lidit av flytten hit. Snarare tvärtom. Bara en förlust är noterad här på de senaste 20 framträdandena. De himmelsblå gillar dock att kryssa sig fram. Att utgå även denna gång från ett oavgjort resultat känns tämligen korrekt. På de mindre systemen kan faktiskt mittentecknet lämnas allena. Helgardera gör vi om stålarna räcker till!

4. Cardiff - Reading X

Statistik
Två gäng som känner till varandra väl är Cardiff och Reading. Detta blir faktiskt tredje matchen lagen emellan inom drygt tio dagar. Så sent som i fredags gjorde lagen upp om poäng i ligan. En fajt som slutade 1-1 på Cardiff City Stadium. Precis som den första FA-cupmatchen med andra ord. Gästerna har varit en aning vingliga på slutet. Känslan är att saknaden av viktiga Lucas Joao är större än man tror. Det kommer dock troligen bli lika jämnt nu som tidigare. Att måla rakt över blir valet.

5. Derby - Northampton 1

Statistik
Northampton håller till vardags till i League Two. Gästerna fixade ett 0-0-resultat från hemmamötet. Alla vi som har hyfsad koll på värdarna vet dock att det är galen skillnad mellan Derby hemma kontra borta. På Pride Park förlorar knappt The Rams några matcher. Väljer Cocu att matcha ett slagkraftigt gäng nu så ska det faktiskt inte vara något snack. Rooney, Martin, Lawrence, Waghorn med flera är klass rakt igenom. Här finns också möjlighet att ettan kan stanna på rätt sida om 65 procent. I så fall är ettan en kanonfin spik. Åtminstone på mindre system. 1X på större bongar är ett fullständigt lås.

6. Werder Bremen - Dortmund 2

Statistik
Det är svårt att inte låta sig imponeras av norske Håland. Tre framträdanden i sin nya klubb Dortmund och sju mål! Smått galet. Vilken joker för Lasse Lagerbäck dessutom i Norges fortsatta jakt på EM-slutspelet i sommar. Nu ska de gulsvarta resa till Bremen. DFB-pokal och åttondelsfinal gäller. Motståndet, Werder Bremen, är ur slag. De grönvita har halkat efter i Bundesliga och utmaningen för Florian Kohfeldt och hans mannar blir nu att försöka rädda kontraktet i Bundesliga. Med ett par gubbar på skadelistan är känslan att inget är att riskera här. Tvåan blir därför högst trolig.

7. Schalke - Hertha Berlin 1

Statistik
Schalkes höst har varit till belåtenhet. 04:orna kliver med på övre halvan av tabellen. Lite revansch efter ett uselt fjolår. Lotten denna cupmatch föll på Hertha Berlin. Två lag som så sent som i fredags faktiskt ställdes mot varandra. På Olympiastadion i Berlin. En fajt som gick i Schalkes tecken. Huvudstadsklubben skapade inte speciellt mycket framåt och ska nog tacka norrmannen i målet, Rune Jarstein, för poängen. I Gelsenkirchen står 04:orna som favoriter. Vilket får anses helt korrekt. Lirar David Wagner med en slagkraftig elva känns ettan stabil. Med 1X är vi definitivt i hamn.

8. Nantes - PSG 1

Statistik
Franska Ligue 1 är sist ut. Mötet ska liras på Stade de la Beaujoire i Nantes där de guldressade värdarna ska försöka stå emot en förväntad PSG-offensiv. Gästerna är nämligen offensivt fulländade just nu. Sedan nyår har parisarna raden 8-1-0 och 32-5 i målskillnad! Galet. Det ska dock tilläggas att Tuchels mannar tidigare under säsongen gjort ett par mindre bra insatser. Dijon, Reims samt Rennes är lag som besegrat de “omöjliga” i ligan. I fjol vann dessutom Gourcuffs kanariefåglar här med 3-2 i motsvarande möte! Dags för en reaktion nu på den magiska 2020-trenden! Både ettan och krysset lyser klart och måste med! Magiska skrälltecken.


Singelstrecket! - Dortmund

Det ska vara viss klasskillnad mellan Dortmund och Bremen just nu. Favres gulsvarta gäng lirar i harmoni medan stress och 2.Bundesliga-spöket ligger över Werder Bremen. Tvåan är en rätt självklar spik!

Kupongrensaren! - Nantes

En skräll som kommer få kuponghögarna att flyga! Nantes har gjort fina resultat mot Paris förr och ska kunna röra om lite i grytan här hemma även denna gång. Mycket spännande drag!


Spelförslag:

72 rader

1. Liverpool - Shrewsbury 1x
2. Oxford - Newcastle 1x
3. Birmingham - Coventry x
4. Cardiff - Reading 1x2
5. Derby - Northampton 1
6. W.Bremen - Dortmund 2
7. Schalke - Hertha Berlin 1x
8. Nantes - PSG 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Liverpool - Shrewsbury 1x
2. Oxford - Newcastle 1x2
3. Birmingham - Coventry 1x2
4. Cardiff - Reading 1x2
5. Derby - Northampton 1(x)
6. W.Bremen - Dortmund 2
7. Schalke - Hertha Berlin 1(x)
8. Nantes - PSG 1(x2)



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td