Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-02-06, 00:18   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Topptipset 6/2


Topptips-svep över Europa och Sydamerika. Cupmatcher och tysk division 2-fotboll är på tapeten. Kupongen sträcker sig över två dagar med Spanien som första stopp och dubbla kvartsfinaler i Copa del Rey. Ett snabbt besök i Belgien därefter för att sedan ta vårt pick och pack för en resa i Sydamerika. Vi tar kupongen i hamn i Sandhausen där stadens hemmastarka lag ställs mot Heidenheim. Vi kör!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Torsdag kl 18.59

1. Real Madrid - Real Sociedad X

Statistik
Det blev Real Madrid på Sociedads kvartsfinal-lott. Ett svårt motstånd men inget omöjligt uppdrag för baskerna. Alexander Isak har verkligen fått igång sin produktion på sistone. Svensken har nu målat nio gånger på de tio senaste matcherna. Ett ruskigt bra facit såklart. Intressant också att Ödegaard nu får ställas mot “sitt lag”. Norrmannen är som bekant utlånad från just Real Madrid. Ett hemmalag där Carvajal, Casemiro, Lucas Vazquez inte deltog i tisdagens uteträning medan Asensio körde eget vid sidan av planen. Hursomhelst ska Zidanes mannar hållas högt här och en seger är trolig. Till procent över 80 är dock inte Galacticos spikbara och därmed är hela bingobrickan nödvändig. Måla rakt över!

2. Athletic Bilbao - Barcelona 1

Statistik
Nästa kvart finner vi i Bilbao. Athletic föll något överraskande mot Getafe hemma i ligan under helgen. De rödvita är vanligtvis ruskigt hemmastarka. Något som Barcelona i höstas fick känna på. Då vann baskerna med 1-0 efter att veteranen Aduriz slagit till med ett konstmål. 38-åringen gjorde för övrigt comeback i helgen efter en längre tids skada. Återstår att se om Garitano väljer att matcha in sin forna målkung nu. Barca krossade Leganes i förra omgången. 5-0 hemma på Camp Nou där Setién valde att matcha bland annat Messi, Griezmann och Fati framåt. En spricka inom klubben har dock uppstått där bland annat sportchef Abidal och just Messi rykt ihop. Om spelet runt omkring det sportsliga påverkar här må vara osagt men att vissa saker inte står rätt till inom klubben är ändå tydligt. Värdemässigt är det också till vänster vi kollar först och främst. Helgardera och hoppas på en smällkaramell!

3. Kortrijk - Royal Antwerp X

Statistik
Det är semifinal nummer två som gäller i Belgiska Cupen. Första bataljen dessa bägge klubbar emellan slutade med delad pott i Antwerpen. Slagläge för Kortrijk nu som dessutom kommer från en blytung 3-1-viktoria i ligan under fredagen. Standard Liège fick nämligen lämna ifrån sig alla tre poäng. Antwerp torskade mot svåra Club Brügge i söndags. Gästerna har dock under lång tid varit stabila och nederlaget senast var det första sedan andra november. Det luktar faktiskt åter kryss här. Mittentecknet blir därför valet allena på mindre system medan alla tecken får sin plats på lite större kuponger.

4. Blooming - Emelec 2

Statistik
Första omgången av Copa Sudamericana är igång. I Bolivia hittar vi laget Blooming. Högstaligan i landet har nyligen dragit igång och värdarna har börjat en aning svajigt. En seger på de fyra inledande kamperna har bärgats. Överlag ser bolivianerna en aning tunna ut framåt. Nu blir det dessutom direkt tufft motstånd. Emelec från Ecuador har vunnit den inhemska ligan fyra av de sju senaste åren. Inför denna säsong har gästerna visserligen tappat en av sina bästa målskyttar i Daniel Angulo men i colombianen Alexis Zapata finns en spännande ersättare. X2 ska absolut räcka.

5. Millonarios - Always Ready 1

Statistik
Kupongens i särklass bästa spik finner vi i Colombias huvudstad. Millonarios har visserligen börjat säsongen i Primera A segt. Bara två ynka pinnar är inne på kontot. Bogotá-klubben är dock ett riktigt mysigt lag med José Ortiz, Hanel Zapata och veteranen Roberto Ovelar. Always Ready lirar till vardags i den bolivianska toppligan. En liga som inte håller samma klass som den colombianska. Även om La Paz-gänget gjort en riktigt fin inledning på säsong och bland annat besegrat The Strongest med klara 4-1 så blir denna uppgift för svår. Ettan kan utan bekymmer singlas till omkring 70 procent!

6. Unión de Santa Fe - Atlético MG 1

Statistik
Argentinsk mark blir sista stoppet på den sydamerikanska turnén. Unionen från staden Santa Fe har haft en rätt bekymmersam säsong i ligaspelet. Placering 17 efter 18 lirade omgångar är inte i samma nivå som under fjolåret. Formen hemma är dock rätt god för tillfället och poäng har det blivit i fem av de sex senaste fajterna. Brasilianskt motstånd nu. Atlético MG ser ganska intressanta ut men har, precis som många andra lag i Sydamerika, ruskiga bekymmer när det vankas bortamatcher. En seger sedan 28:e augusti finns noterat på resande fot. 1X bör därmed stå sig kanonfint.

7. Dynamo Dresden - Darmstadt X

Statistik
Fredagskväll och lite smaskig 2.Bundesliga-boll. Dresden i sydöstra delarna av Tyskland blir första anhalt. Dynamo-laget från har haft en mycket bekymmersam säsong. Markus Kauczinskis mannar parkerar på en jumboplats för tillfället med fyra pinnar upp till säker mark. Lyckligtvis för den forna DDR-klubben är det just hemma på Stadion som de allra flesta poäng trillar in. Darmstadt är ligans mest kryssglada gäng. De blåvita besökarna har faktiskt kryssat fem raka matcher i serien och när dessa bägge lag ställdes mot varandra i höstas blev det delad pott! Det luktar därmed kryss här lång väg! Gardera mittentecknet med en etta på lite större bongar så är vi i mål.

8. Sandhausen - Heidenheim X

Statistik
Heidenheim gör en fin säsong. Att utmana framåt vårkanten om topp 3 är faktiskt inte uteslutet för Frank Schmidts mannar. Trots tappet av fjolårets bästa målskytt, Robert Glatzel till Cardiff, har andra gubbar klivit fram som till exempel Robert Leipertz. Sandhausen huserar i mitten. Hemmalaget trivs på Hardtwaldstadion och de vitklädda har inte torskat på det egna gräset sedan augusti. Det känns som att 1X inte är någon dum idé att inleda med. För säkerhets skull målar vi dock rakt över om plånboken är riktigt djup!


Singelstrecket! - Millonarios

Inte nog med att colombianerna är ett bättre lag generellt. Här verkar dessutom svenska folket tippa åt fanders. Ettan är en kanonspik vad gäller både det sportsliga och värdemässiga!

Kupongrensaren! - Athletic Bilbao

Bilbao har besegrat Barcelona hemma på Estadio San Mamés förr. När tvåan på katalanerna nu verkar vilja snurra upp mot 70 procent blir ettan rätt given att plita ner omgående. Fint drag!


Spelförslag:

72 rader

1. R.Madrid - Sociedad 1x2
2. A.Bilbao - Barcelona 1x2
3. Kortrijk - R.Antwerp x
4. Blooming - Emelec x2
5. Millonarios - Always Ready 1
6. Unión SF - Atlético MG 1x
7. D.Dresden - Darmstadt x
8. Sandhausen - Heidenheim 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. R.Madrid - Sociedad 1x2
2. A.Bilbao - Barcelona 1x2
3. Kortrijk - R.Antwerp (1)x(2)
4. Blooming - Emelec (x)2
5. Millonarios - Always Ready 1
6. Unión SF - Atlético MG 1(x)
7. D.Dresden - Darmstadt 1x
8. Sandhausen - Heidenheim 1x2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td