Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-02-28, 19:30   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Stryktipset 29/2 - JACKPOT!


12 millar i jackpot och ett par riktigt fina drag gör att det finns goda möjligheter till stora pengar på helgens Stryktips. Fyra Premier League-fajter och nio The Championship-diton står på agendan. Första stoppet blir på engelska sydkusten och ett möjligt favoritfall. Därefter ska Liverpool testa lyckan på Vicarage Road. Dags för poängtapp nu, Klopp? Vi kör!



Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15.59

1. Bournemouth - Chelsea 1

Statistik
0-3 i baken är bägge dessa klubbars senaste resultat. Chelsea fick en tysk “lehrstunde” av Bayern München hemma i London medan The Cherries fick en rejäl åktur mot ett bra Burnley föregående helg. Nya tag nu och känslan är att värdarna ligger rätt bra till för att skrälla. The Blues har Kanté borta medan Abraham och Pulisic är osäkra. Med ett något försvagat bortalag, samtidigt som Eddie Howes rödsvarta gäng gör en hel del fina prestationer på hemmagräset, är det självklart att plita ner en etta omgående även om alla tecken gör sig bäst.

2. Watford - Liverpool 2

Statistik
Liverpool går i väntans tider. Väntan på den 17:e maj så laget tillsammans med sina fans kan få lyfta pokalen i luften. The Reds säsong är anmärkningsvärd på så många sätt. Klopp har verkligen fått sina spelare att prestera på yttersta nivå i varje enskild ligamatch. Gästerna går däremot in i en rätt tuff fas nu. Först ligamatch, sedan FA-cup-duell med Chelsea och även en snart kommande retur mot Atlético i CL. Frågan är om Mr Klopp väljer att låta ett par slitna själar vila nu och därmed rotera en aning. Knappast någon omöjlighet. Watford är laget som ska försöka förhindra Liverpools 27:e ligaseger. Bålgetingarna har varit trötta mest hela säsongen och vill det sig riktigt illa är det andradivisionen som gäller till hösten. Pearsons mannar ska dock kunna kriga till sig en pinne hemma och framförallt om det händer en del saker i bortalagets startelva. X2 är självklart tillräckligt.

3. Newcastle - Burnley 2

Statistik
Två besök i London gick åt skogen för Steve Bruce och hans skator. 0-4 mot Arsenal följdes upp med 0-1 mot Crystal Palace, till råga på allt fick Lazaro syna det röda kortet och missar mötet med Burnley. Gästerna kommer med finfin form till St. James’ Park. 13 inspelade poäng på fem matcher är allt annat än fy skam. Pope har varit strålande mellan stolparna och framåt lyser det klass om Rodriguez och Vydra just nu. Möjligen är även Chris Wood åter efter sin skada. Att börja med tvåan först och främst känns tämligen självklart.

4. West Ham - Southampton 2

Statistik
Southampton tog en viktig seger då nykomlingen Aston Villa kunde fällas med 2-0. En seger som med lite större skärpa hos The Saints kunde blivit ännu större. Hasenhüttl och hans grabbar ska nu besöka Stratford, London och match mot West Ham. Ett hemmalag som inte alls ser speciellt roligt ut. Det kan faktiskt bli en hemsk vår för The Hammers som kan rasa ur högstaligan. När lagen möttes i vintras slog Sébastien Haller till med det avgörande målet för West Ham. Därefter har det bara blivit ett futtigt mål från fransmannens sida och i de två senaste bataljerna är det på bänken rekordförvärvet fått inleda. Värdarna har inte vunnit sedan nyårsdagen och någon seger är knappast att räkna med nu heller. Strecka från höger.

5. Blackburn - Swansea 1

Statistik
Ewood Park bjuder in till den första av nio The Championship-kamper. Swansea ska åter testa lyckan på bortagräs efter att snöpligt torskat med 0-1 mot Fulham i London under onsdagen. Svanarna har inte vunnit en match på resande fot sedan innan jul och kommer få svårt att göra så även denna gång. Blackburn gör nämligen massor av bra prestationer utan att ha med toppgubbar som Dack och Holtby. En förlust på “Parken” sedan september är riktigt starka kort. Pillar vi ner ett kryss som stödhjul till ettan på större bongar är vi i mål.

6. Fulham - Preston X

Statistik
Det blev en kamp hela vägen in på stopptid innan Fulham kunde avgöra mot Swansea. Mitrovic såg ut att bli syndabock då serben missade en straff i 89:e men kunde med en brutal nick avgöra ett par minuter senare. Ruggigt starkt och det är just denna typ av segrar som möjliggör för The Cottagers att åter fixa en plats i finrummet, Premier League. Ojämnheten oroar dock en aning och med ett rätt fint Preston på besök finns inga garantier. The Whites vann decembermötet lagen emellan och huserar bara fyra futtiga pinnar bakom i tabellen. Bara plocka fram jättepennan och måla från sida till sida ögonaböj.

7. Cardiff - Brentford 2

Statistik
Det såg bra ut för Brentford som var toppduon (WBA och Leeds) hack i häl för bara ett par veckor sedan. Tre poäng på de fyra senaste omgångarna ställer dock till det för Londonklubben som tappar mark i toppen återigen. Pontus Jansson saknas hos gästerna och enligt brittisk press har svensken fått ett nytt bakslag i sin rehab. Exakt vad detta innebär är svårt att säga men något framträdande i Wales är knappast troligt. Cardiff å sin tur har fått sin bäste målskytt, Tomlin, skadad. Ett jättetapp såklart för ett hemmalag som inte heller befinner sig i någon vidare form. Brentford är på det hela taget ett något bättre fotbollslag och tvåan till fin procent är ett vettigt spikförslag.

8. Sheffield Wednesday - Derby 1

Statistik
Sheffield tog en superviktig 1-0-seger mot Charlton i senaste omgången. Fletcher är tillbaka i Ugglornas dress och slog till med segermålet. Möjligen kan värdarna nu åter ta sikte mot topp 6. Ett annat lag som innan säsongen hade som solklar målsättning att nå högt upp i år var Derby. En målsättning som nu fått justeras en aning då The Rams först hittas på 15:e plats. Bekymret för Cocu och Rooneys mannar är spelet på resande fot. 2-5-10 är en rad som inte skrämmer någon. Ettan känns trolig och med en halvgardering är vi helt klart hemma.

9. Millwall - Bristol City 1

Statistik
Lee Johnsons Bristol är just nu en mindre gåta. 1-2-förlusten mot Huddersfield i veckan var gästernas fjärde på fem försök och laget var i ärlighetens namn aldrig nära att hota The Terriers. City får nu i uppgift att försöka besegra Millwall på The Den. Ett mission som bara tre klubbar denna säsong mäktat med. Lejonen från huvudstaden kryssade mot Birmingham senast och är också inne i en något sämre period. Detta är dock ett ypperligt tillfälle för ett Millwall att gå ikapp The Robins som just nu är tre pinnar före i tabellen. Bra etta!

10. QPR - Birmingham X

Statistik
Tolv matcher i rad utan förlust är ett ruskigt fint facit för Josep Clotet Ruiz och hans Birmingham. Gästerna kryssade mot Millwall senast i London och nu är det åter tillbaka till huvudstaden som gäller. Queens Park Rangers står på andra sidan denna helg och det är ett pånyttfött QPR vi får se. Warburtons blåvitrandiga gäng löste 2-1 mot Derby senast efter två riktigt fina mål av Ilias Chair och Grant Hall. En jämn batalj att vänta där ett kryss ligger allra närmast till hands. 1X blir valet på Loftus Road.

11. Reading - Barnsley 2

Statistik
Det stormar rejält i Reading-lägret. 0-3-förlusten mot Wigan i onsdags fick publiken att bua ut sitt lag flera gånger om och Mark Bowen har gått från hyllad till ifrågasatt på bara några månader. Det går fort i fotboll! The Royals får nu åter bekänna färg. I botten har nämligen Barnsley rest sig som en jätte och kommer till Madejski Stadium med tre raka segrar i bagaget. I 1-0-vinsten mot Hull senast målade åter Cauley Woodrow. 25-åringen är brännhet just nu och har gjort sex mål på de sju senaste tävlingsmatcherna. Att ettan streckas på så hårt som den gör känns skevt och här är tvåan en tänkbar skrällspik på mindre system. Smäll på med garderingar efter storlek på plånbok därefter.

12. Huddersfield - Charlton 1

Statistik
I fjol lirade Huddersfield i Premier League medan Charlton huserade i League One. Efter 35 omgångar denna säsong hittas klubbarna jämsides i botten av The Championship med samma rad, 10-9-15. Fotbollsgudens vägar är outgrundliga! Lagen kommer dock få slåss för sin överlevnad i andradivisionen. Bottenstriden har tätat till sig rejält och bara ett par futtiga pinnar skiljer nu ner till giljotinen. Sett till senaste tidens prestationer får ändå Hudds hållas högst. Segern mot Bristol kunde varit större än de 2-1 som det nu stannade vid och hemma har Terrierna fixat sju pinnar på de fyra senaste bataljerna. Ettan känns allra bäst.

13. Luton - Stoke X

Statistik
Tidigare avsågade Luton är åter med i diskussionen om nytt kontrakt. Nio poäng har spelats in av The Hatters under kort tid och avståndet till säker mark är nu bara fyra futtiga poäng. Ett annat lag som också slåss i denna region är Stoke. Gästerna som hade en helt annan målsättning innan säsongen får nu kämpa för sin existens i andradivisionen istället. O’Neills mannar bör känna sig en aning oroliga och framförallt är just Kenilworth Road ingen arena att besöka för att bara plocka med sig poäng hem. Detta kommer bli tokjämnt och helgarderingen får avsluta det hela.


Singelstrecket! - Huddersfield

Charlton rosar inte marknaden på resande fot direkt och ställs nu mot ett Huddersfield som såg oväntat bra ut senast mot Bristol City. Hudds ska stå som rätt klara favoriter och fixar en trea utan större bekymmer.

Kupongrensaren! - Bournemouth

Bournemouth vann med 1-0 när lagen möttes i december och i fjol krossade The Cherries Chelsea hemma med 4-0. Ny seger på G nu månne. Ett spännande skrälldrag helt klart.


Spelförslag:

432 rader

1. Bournem. - Chelsea 1x2
2. Watford - Liverpool x2
3. Newcastle - Burnley x2
4. West Ham - Southamp. 2
5. Blackburn - Swansea 1
6. Fulham - Preston 1x2
7. Cardiff - Brentford 2
8. Sheffield W - Derby 1x
9. Millwall - Bristol City 1
10. QPR - Birmingham 1x
11. Reading - Barnsley 2
12. Huddersf.- Charlton 1
13. Luton - Stoke 1x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Bournem. - Chelsea 1x2
2. Watford - Liverpool (x)2
3. Newcastle - Burnley (1x)2
4. West Ham - Southamp. (x)2
5. Blackburn - Swansea 1x
6. Fulham - Preston 1x2
7. Cardiff - Brentford 2
8. Sheffield W - Derby 1(x)
9. Millwall - Bristol City 1
10. QPR - Birmingham 1x
11. Reading - Barnsley (1x)2
12. Huddersf.- Charlton 1
13. Luton - Stoke 1x2



Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td