Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-03-02, 09:11   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Topptipset 2/3


Salig blandning av matcher när veckans inledande Topptips gläntar på dörren. Sju olika länder och åtta olika tävlingar ska synas där målsättningen som vanligt är åtta rätt. Den största skrällchansen ges till Pompey medan Djurgården torde vara en säker vinnare. Kupongen vimlar av svårstoppade favoriter så ett mindre system med en högre radinsats rekommenderas. Vi kör!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 18:59

1. Portsmouth - Arsenal X

Statistik
Fratton Park slår upp portarna för säsongens stora belåtenhet. Arsenal kommer på besök för en batalj i klassiska FA-cupen. Portsmouth ångar på fint i League One där de har häng på en direktplats till The Championship. Räkna med ett enormt hemmastöd för Pompey som faktiskt inte gått på pumpen en enda gång på hemmaplan i ligan. Gick på pumpen var precis vad Arsenal gjorde då de föll hemma mot Olympiakos i Europa League förra veckan. Ett oväntat uttåg för The Gunners vars självförtroende lär vara stukat här. Det öppnar upp för superskrällen som plockas med i hopp om kupongrens.

2. Sampdoria - Hellas Verona LOTTAS 6-5-5

Coronaviruset härjar i Italien och denna match har därför blivit uppskjuten. Håll koll på lottens fördelning samt streckfördelningen närmare spelstopp.

3. Middlesbrough - Nottingham X

Statistik
Jonathans Woodgates Middlesbrough har det kämpigt i den engelska andraligan. Inte en enda seger sedan nyårsdagen är Boros dystra facit som fört dem ner under nedflyttningsstrecket. Inte ett enda mål framåt sista tre matcherna säger egentligen allt om hemmalagets bedrövliga offensiv. Som salt i det redan infekterade såret är dessutom lagets bästa målskytt Fletcher tveksam till start. Nottingham har inte heller rosat marknaden under de senaste veckorna även om Lamouchis manskap besegrade Cardiff senast. Känslan är att gästerna vinner, men tvåan streckas aningen hårt för att lämnas allena.

4. Sandviken - Djurgården 2

Statistik
Över till Svedala för en batalj i Svenska Cupen. Djurgården inledde med att besegra Dalkurd i den första rundan med uddamålet. Nu väntar en lättare opponent i Sandviken som faktiskt gjorde det okej mot Mjällby i 45 minuter, men föll sedermera med 1-3. Möjligen att de rödvita värdarna återigen kan hålla stången till paus, men över 90 minuter ska det inte vara något snack på konstgräset i Göransson Arena. Så länge tvåan håller sig under 90 procent är det bara till att plocka fram spikklubban!

5. Midtjylland - Sönderjyske 1

Statistik
Över till vårt grannland i sydväst. Midtjylland har stått för en otroligt bra säsong i Superligan som de toppar sex poäng före stora stygga FC Köpenhamn. Herning-klubben har endast torskat två matcher i ligan, båda här hemma på MCH Arena. Sönderjyske, som återfinns på den undre halvan av tabellen, får inte till spelet på resande tass. På de fem senaste tripparna har de ljusblåa gästerna inte fått med sig en enda pinne. Inget facit tränare Riddersholm hoppar jämfota över direkt. Ettan ska hållas som mycket trolig.

6. Santa Clara - Porto 2

Statistik
Porto tågade ur Europa League efter dubbla nederlag mot tyska Bayer Leverkusen. Hemma i Portugal går det desto bättre för de blåvita som tampas med Benfica om titeln i Primeira Liga. Nu väntar en lång resa till Azorerna för att ge sig i kast med Santa Clara. Hemmalaget har sett fina ut mot slutet och bärgat fyra skalper på de fem senaste ligaomgångarna. Mot just Porto brukar emellertid inte öborna trivas nämnvärt. Under 2019 möttes klubbarna i fyra tävlingsmatcher där Porto vann samtliga utan att släppa in ett enda mål. Strecken sitter just nu korrekt och då är det givet att inleda med tvåan.

7. Hannover - Holstein Kiel 1

Statistik
Tysklands bidrag på kupongen hämtas från HDI-Arena där 2. Bundesliga-laget Hannover spelar sina hemmamatcher. Värdarna har kravlat sig upp ovanför giljotinen tack vare poängplock i tre av de fyra senaste matcherna det tuffa schemat till trots. John Guidetti har det dock fortsatt trögt med produktionen. Svensken har ännu inte målat för sin nya klubb. Kiel kammade noll mot Heidenheim senast, men dessförinnan var formen bra med tre raka vinster. Förväntad jämn drabbning där ettan får agera utgång tack vare bättre värde.

8. Paris FC - Lens 2

Statistik
Kupongen rundas av i den franska huvudstaden där Paris FC klättrat över nedflyttningsstrecket tacka vare tre raka viktorior. Seger här och parisarna avancerar ytterligare ett hack i tabellen. Det är dock lättare sagt än gjort. Gästande Lens huserar nämligen i toppen av tabellen även om de gulröda mattats av en aning mot slutet. Faktum är att gästerna inte vunnit på tre omgångar. Lens är dock ett klart bättre lag i grunden och en vändning torde ligga runt hörnet. Tvåan erbjuder tillräckligt med streckvärde för att spikas.


Singelstrecket! - Djurgården

Skillnaden är för stor mellan lilla Sandviken och de regerande mästarna från huvudstaden. Djurgården gör kupongen till en sjurätters.

Kupongrensaren! - Portsmouth

För Pompeys del är detta årets batalj. För Arsenal, som just brakat ut ur Europa League, är det mest en pina att äntra Fratton Park under måndagskvällen. Ta med skrällen!


Spelförslag:

72 rader

1. Portsmouth - Arsenal 1x2
2. Sampdoria - H.Verona x2
3. Mboro - Nottingham 1x2
4. Sandviken - Djurgården 2
5. Midtjylland - Sönderjyske 1x
6. Santa Clara - Porto 2
7. Hannover - Holstein Kiel 1x
8. Paris FC - Lens 2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Portsmouth - Arsenal 1x2
2. Sampdoria - H.Verona 1x2
3. Mboro - Nottingham (1x)2
4. Sandviken - Djurgården 2
5. Midtjylland - Sönderjyske 1x
6. Santa Clara - Porto (x)2
7. Hannover - Holstein Kiel 1x2
8. Paris FC - Lens (x)2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td