Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-03-05, 09:10   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Topptipset 5/3


Ett brokigt Topptips är vad vi har att brottas med under torsdagskvällen. Både Europa och Sydamerika bjuder på fotboll när kupongen präglas av cupspel. Kan Derby skrälla mot Manchester United i FA-cupen? Åtta rätt är inom räckhåll.



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Torsdag kl 20:44

1. Derby - Manchester United 2

Statistik
Vi kliver pang på den fight som flaggades i ingressen. Manchester United anländer till Pride Park med formidabel form. Avancemanget i Europa League var en promenad i parken och The Red Devils har bortabesegrat både Man City och Chelsea på senare tid. Derby är ett starkt hemmalag men ligger ändå på den nedre halvan i näst högsta serien. The Rams har haft en tämligen enkel väg fram till denna åttondelsfinal, Northampton i förra rundan är liksom inte att jämföra med vad som nu väntar värdarna. Tvåan är extremt trolig och garderas inte förrän vi öppnar plånboken på vid gavel.

2. Napoli - Inter LOTTAS 6-4-6

Coronastopp råder i Italien. Håll på hur lotterna och spelprocenten fördelas närmare spelstopp.

3. Granada - Athletic Bilbao 1

Statistik
Det vankas returmöte i Copa del Rey efter att Athletic Bilbao vann den första semifinalen. Iker Muniain frälste baskerna i mötet på baskisk mark men på Estadio Nuevo Los Cármenes lär det bli andra bullar. Athletic har vunnit en enda bortamatch på 13 försök i La Liga och Granada har plockat poäng i tio hemmamatcher på lika många försök. Bland andra Barcelona har fått på näbben på denna arena där ettan ska gälla som utgång!

4. St. Etienne - Rennes 2

Statistik
Semifinalen i Coupe de France kommer lägligt för St. Etienne som har ett motigt vardagsliv. Eller olägligt, om man ser till vikten av att fokusera på bärgat kontrakt i Ligue 1. De skadedrabbade värdarna tar nu emot ett av Frankrikes bästa lag. Rennes ligger trea tack vare sin ståldefensiv som snittar mindre än en insläppt boll per omgång. Båda 2019 års inbördes möten slutade med rödsvart viktoria och tvåan garderas enbart på grund av den hårda åtgången.

5. Red Bull Salzburg - LASK Linz 1

Statistik
I nästa batalj hittar vi ett möte i Österrike där Salzburg och LASK Linz gör upp om fortsatt spel i ÖFB-cupen. LASK har tagit över rollen som landets just nu bästa lag. LASK slog ut AZ från Europa League och dessutom har gästerna sex poäng tillgodo på Red Bull-gänget i tabelltoppen av ligan. Hemmalaget har som bekant tappat enorm slagstyrka då bland annat Minamino men framförallt Haaland dragit iväg på nya äventyr. Klass finns dock fortsatt hos värdarna och här blir en bra möjlighet att fixa lite positiv krydda i vardagen. Utgå från ettan men plocka med krysset om plånboken är tillräckligt djup.

6. Estudiantes de Merida - Racing Club 2

Statistik
Vi skiftar kontinent till Sydamerika och dess motsvarighet till Champions League. Argentinarna i Racing Club anländer till Venezuela i bästa möjliga slag. De blåvitrandiga besökarna har inte förlorat en fotbollsmatch 2020 och har väldigt god chans till en bra start även i Copa Libertadores. Estudiantes de Merida inkasserade en torskmåltid så sent som i söndags. EdM är ett mittenlag i inhemska Primera Division och mot ett topplag i Superliga finns ingenting att hämta. Tvåan är en praktfull spik!

7. Alianza Lima - Nacional 2

Statistik
Desto jämnare skägg är att vänta i Lima under natten till fredag, svensk tid. Joazhino Arroe satte matchens enda strut för Alianza i helgens besök från Deportivo Municipal. Det var andra gången på säsongens fem omgångar som 27-åringen blev tungan på den peruanska vågen. Gästande Nacional har bara avverkat två omgångar hemma i Uruguays finrum. En pinne på kontot är kanske inte mycket för världen men dubbla(!) strutar på tilläggstid senast vittnar om monstruös moral. När streckningen tycks bli vänstervriden förefaller det enkelt att fatta pennan från höger.

8. Deportivo Binacional - São Paulo 1

Statistik
Vi stänger ärtsoppans dag med kupongens smaskigaste karamell. São Paulo kommer till premiären i Copan i egenskap av sjätte och sista direktkvalificerade lag från Série A. I likhet med de flesta sydamerikanska lag är brassarna betydligt bättre på eget gräs, poängtapp i tolv av 19 tillställningar på resande fot sätter ljus på den verklighetsfrånvända streckning som råder här i Juliaca. Värdföreningen har dessutom en historia av ruggig svårslagenhet i hemmaborgen. Deportivo Binacional har förlorat en enda hemmamatch i inhemska ligan sedan maj 2019. Gästerna har direkt felaktigt fått ett blytungt favoritskap på sina axlar av vilsna svenskar. Ettan är prio ett!


Singelstrecket! - Racing Club

Argentinsk fotboll är två strån vassare än den venezuelanska och med den form Racing besitter bör man inte vara orolig över den blåvita spiken.

Kupongrensaren! - Deportivo Binacional

Svenska folket har älskat Brasilien sedan Pelés glansdagar men det måste finnas lite rim och reson, man kan inte brassa på hur som helst. Heja Peru!


Spelförslag:

72 rader

1. Derby - Man United 2
2. Napoli - Inter 1x2
3. Granada - A.Bilbao 1x2
4. St. Etienne - Rennes x2
5. Salzburg - LASK Linz 1x
6. Estu.Merida - Racing Club 2
7. Alianza Lima - Nacional 2
8. Dep.Binacional - São Paulo 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Derby - Man United (x)2
2. Napoli - Inter 1x2
3. Granada - A.Bilbao 1(x2)
4. St. Etienne - Rennes x2
5. Salzburg - LASK Linz 1x2
6. Estu.Merida - Racing Club 2
7. Alianza Lima - Nacional (x)2
8. Dep.Binacional - São Paulo 1x2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td