Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-03-09, 22:04   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Topptipset 10/3


Champions League rullar vidare med sina åttondelsfinaler. Slagläge för både Leipzig samt Atalanta men frågan är om dessa bägge gäng vinner nu! I övrigt finns engelsk fotboll från League One hela vägen ner till National League att bemästra. Vi startar i Tyskland där Emil Forsbergs röda tjurar ska upp i duell med fjolårets CL-finalister en andra gång. Häng på!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 20:44

1. RB Leipzig - Tottenham 2

Statistik
Det är inga roliga tider i Tottenham-lägret. Insatser av sämre art avlöser varandra och Mourinho funderar nog en del över vad det är för uppdrag han tagit på sig. The Special Ones facit på sistone är med andra ord inget vidare och The Lilywhites har inför matchen i Tyskland fem raka segerlösa fajter i alla tävlingar. Sett till underliggande siffror skulle dessutom Burnley rätt enkelt löst alla tre poäng i senaste PL-fajten som slutade 1-1. Ett Spurs som nu får slå ur klart underläge kan dock bli farliga och med tanke på hur gästerna trollade sig vidare i fjol känns tvåan given att plocka med ögonaböj.

2. Valencia - Atalanta 1

Statistik
Det är rejäl uppförsbacke för Valencia. 1-4 är att hämta in från det första mötet och dessutom kommer Mestalla gapa tomt. Matchen liras utan publik nämligen med anledning av coronavirusets framfart. Los Che kommer närmast från en 1-1-fajt mot Alavés i ligan borta medan laget löst segrar hemma mot Barcelona, Betis och kryssat mot Atlético i närtid. Atalanta krossade Lecce (7-2) i senaste matchen och tuggar på i toppen av Serie A. Gasperinis mannar kommer garanterat inte gå lika offensivt och med vetskapen om att en ett- eller tvåmålsförlust ändå räcker för avancemang gör tvåan rätt överhypad. 1X går därför först i led.

3. Blackpool - Tranmere 1

Statistik
League One i England nu och Blackpools möte med Tranmere. Bortalaget som under januari fick en del uppmärksamhet efter att ha slagit ut Watford ur FA-cupen. Ligaspelet har dock inte varit positivt för The Rovers som riskerar att halka ner ett snäpp i seriehierarkin. Utanför Prenton Park finns endast fyra segrar på 16 försök noterat. The Seasiders, som värdarna kallas, slåss en aning högre upp i tabellen. De orangeklädda är inne i en positiv trend med segrar mot Ipswich, Bolton och ett meriterande kryss borta mot Fleetwood. Ettan är bra och går alldeles utmärkt att spika av.

4. Bristol Rovers - Sunderland X

Statistik
Det är ruskigt jämnt i toppen av League One. Sunderland är ett av fem lag som bärgat 59 pinnar och slåss därmed om en plats bland topp 6. Från Rotherham på andraplatsen till Wycombe på åttonde skiljer tre futtiga poäng så med andra ord är varje seger eller oavgjord batalj av yttersta vikt. Bristol Rovers svackar en aning just nu. De blåvita piraterna har tre raka nederlag och 1-7 i målskillnad på dessa. Ben Garner mannar trivs dock betydligt bättre hemmavid och på Memorial Stadium har Rovers bara torskat fem av 17 matcher. Även om gästerna på förhand är favorit känns 1X tillräckligt lockande för att gardera denna tillställning omgående. Spännande skrälldrag från vänster med andra ord.

5. Portsmouth - Fleetwood X

Statistik
Supermatch på Fratton Park. Portsmouth och Fleetwood är nämligen två av tidigare nämnda gäng som ståtar med 59 poäng och således är inblandade i den absoluta toppstriden. Pompey är enda lag dessutom som ännu inte torskat på hemmaplan. 12-5-0 imponerar stort inför denna batalj då den tidigare flåbusen Joey Barton och hans torskarmé kommer på besök. Gästerna är defensivt skickliga och bjuder inte på så mycket bakåt. Bara två mål på de sex senaste har gästerna släppt in. Det kommer garanterat bli en jämn batalj nu och krysset ligger klart närmast till hands. Garderingen sätter vi från vänster.

6. Burton - Bolton X

Statistik
Sista League One-stoppet sker på Pirelli Stadium. Hit ska ligajumbon Bolton komma för att försöka bryta en trend om sju raka fajter utan seger. Gästerna fick inleda säsongen med -12 poängs avdrag dessutom och kommer spela League Two till hösten. Burton har över säsongen varit vassare med klass framåt i bland annat Lucas Akins. Formen är dock inget vidare för The Brewers som bara vunnit en match sedan den 14:e januari. Fyra raka bataljer hemma för de gulsvarta har slutat oavgjort och det luktar åter kryss. Börja med mittentecknet och gardera därefter med ettan så är vi i mål.

7. Carlisle - Newport County 1

Statistik
I fjärdedivisionen ska det spelas match på Brunton Park i Carlisle. Newport är laget som hittas högst upp av dessa lag i tabellen. Michael Flynns The County har gjort en hel del bra saker hemma medan gästerna är usla för tillfället på resande fot. 1-0-9 på de tio senaste resorna skojas knappast bort. The Cumbrians är å andra sidan inte speciellt bra på eget gräs och har bara löst fyra treor på “Parken”. En helt öppen historia där vi inleder med 1X men helgarderar om stålarna räcker till.

8. Woking - Barnet 1

Statistik
I National League spelas en viktig kamp mellan Woking och Barnet. Hemmalaget huserar just nu precis utanför topp 7 och kommer med vind i seglen efter åtta bärgade poäng på fyra matcher. Viktige Jake Hyde har pumpat på med 16 mål framåt för hemmalaget och slog till senast mot Halifax och även matchen innan mot Maidenhead. Barnet ser sådär ut just nu och är i stort behov av en seger. Matchen på Kingfield Stadium känns inte som någon kryss-batalj och här får ettan gå först i led. Etta-tvåa liras därefter på större system.


Singelstrecket! - Blackpool

Blackpool är stabila hemma och ställs nu mot bottenlaget Tranmere. Detta känns som en stabil etta som dessutom verkar komma med fint värde.

Kupongrensaren! - Tottenham

Tottenham är i grunden inget dåligt fotbollslag men det stämmer inte riktigt för britterna just nu. Att Spurs ska räknas helt bort mot Leipzig är dock fel och tvåan ska självklart med.


Spelförslag:

72 rader

1. RB Leipzig - Tottenham 1x2
2. Valencia - Atalanta 1x
3. Blackpool - Tranmere 1
4. Bristol R - Sunderland 1x2
5. Portsmouth - Fleetwood 1x
6. Burton - Bolton x
7. Carlisle - Newport C 1x
8. Woking - Barnet 1

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. RB Leipzig - Tottenham (1x)2
2. Valencia - Atalanta 1x2
3. Blackpool - Tranmere 1
4. Bristol R - Sunderland 1x2
5. Portsmouth - Fleetwood 1x
6. Burton - Bolton (1)x
7. Carlisle - Newport C 1x2
8. Woking - Barnet 1(2)



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td