Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-05-30, 14:30   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Topptipset 31/5


Tyskland inleder och Tjeckien avslutar söndagens Topptips där dansk, vitrysk och kroatisk boll också ska analyseras. Möjligheterna för lite kupongrens finns helt klart. Bland annat ska varken Dortmund eller Bate Borisov vara så säkra på tre enkla. Vi drar till Parken i Mönchengladbach och inleder det hela med svensk duell då Wendt vs. Andersson står på schemat. Vi kör!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Söndag kl 15:29

1. Mönchengladbach - Union Berlin 1

Statistik
Oscar Wendt fick efter två inhopp mot Leverkusen och Frankfurt nu äntligen starta för sitt Mönchengladbach senast. Den svenske veteranen gjorde en mer eller mindre felfri insats i 0-0-mötet borta mot Bremen och ska anses med god chans att åter lira 90 minuter då Unionen från Berlin kommer på besök. Nykomlingen från huvudstaden började säsongen oerhört spännande men har mattats en del på slutet. Sex raka tävlingsmatcher har nu spelats utan seger för gästerna där lagets svenske skyttekung, Sebastian Andersson, också gått mållös från tre raka kamper. Urs Fischers mannar kommer få det oerhört kämpigt även denna gång men när lagen möttes i höstas blev det ändå en 2-0-skalp för berlinarna så helt uträknade ska besökarna inte vara. 1X är ett bra val att inleda med men på större system ska självklart en understreckad skrälltvåa få utrymme.

2. Paderborn - Dortmund 1

Statistik
Nykomlingen Paderborn ska få bekänna ordentligt med gulsvart färg då Dortmund kommer på besök. Hemmalaget har inte lyckats acklimatisera sig till den tuffa Bundesligan och en jumboplats ser ut att vara vigd åt Steffen Baumgarts mannar. Sedan omstarten har dock värdarna löst tre raka kryss och sett till spelet senast mot Augsburg låg laget närmast en seger. Dortmund må vara ett av landets bästa fotbollslag men någon 80-procentig favorit ska ligatvåan ändå inte anses som. Haaland har känningar i ett knä och titelmöjligheterna blåstes med allra största sannolikhet bort då München vann senast (0-1). Hela upp och hoppas på 1X för lite klassisk kupongrens helt enkelt.

3. Esbjerg - Aalborg 2

Statistik
Danska ligan är som bekant åter i spel och på Blue Water Arena tittar vi till mötet mellan Esbjerg och Aalborg. Hemmalaget slåss i botten av tabellen medan gästerna balanserar på strecket uppåt som innebär mästerskapsrunda lite senare. Lagets bästa spelare, Lucas Andersen, går en kamp mot klockan och backen Rasmus Thelander saknas på grund av en skada. Trots detta ska besökarna hållas som mindre favoriter. Finns stålarna är det dock inte fel att måla ner ett kryss som stödhjul.

4. Rijeka - Osijek 1

Statistik
Semifinaldags i Kroatien då vi tittar till cupmötet Rijeka mot Osijek. Vinnaren i detta möte kommer i augusti ställas mot antingen Slaven Belupo eller Lokomotiva Zagreb. Det är dock att gå händelserna i förväg men i förarsätet får ändå värdarna anses sitta. De vitdressade har under säsongen, fram till det längre avbrottet, gjort det ruggigt bra i ligan men självklart också i cupspelet. Bland annat har strikern Antonio Colak varit brännhet under vintern och våren med mål i var och varannan match. Osijek är inte oävna. De blåvitrandiga har på vägen till semin inte släppt in ett enda mål och har 13-0 i målskillnad på dessa. Även om ettan ska gå först är det klart läge att leta in med en ganska snabb gardering på balkan.

5. Bate Borisov - FC Isloch X

Statistik
När hela fotbollsvärlden mer eller mindre legat i dvala har den vitryska fotbollen tuggat på. Bate var en aning segstartade i ligan men har vaknat upp och toppar serien före BGU Minsk. Formen är god där fem raka segrar i ligan synas och en hel del mål har producerats framåt. Isloch blandar och ger där höga berg blandas med djupa dalar. Framåt finns dock en del spännande lirare. Bland annat har Guinea-strikern Momo Yansane varit riktigt pålitlig med fyra fullträffar. Inbördes verkar dessutom Borisov passa gästerna rätt bra då sex raka matcher slutat med minst poäng för besökarna. Hela upp och jobba skrälltecken högerifrån.

6. Rukh Brest - Dinamo Brest 2

Statistik
Derbydags i Brest då Dinamo och tillika regerande mästarna ställs mot utmanaren Rukh. Fjolårsvinnarna har dock haft en rätt kall vår. Inför matchen mot stadsrivalen finns tre raka förluster i liga och cup noterat för gästerna. Mot Bate Borisov senast så blev det en knapp förlust i den vitryska cupfinalen då Bate vann bucklan efter ett förlängningsmål. Förhoppningsvis ska Dinamo kunna skaka av sig detta och ta tag i taktpinnen omgående. Rukh har imponerat en del och kan stoltsera med endast två förluster på de tio första omgångarna. Sett till spelare för spelare är det ändå klar fördel gästerna då vi kan hitta drösvis med rutin och klass i Milevsky, Gabi, Pavlovets med flera. Tvåan är en riktigt bra spik helt enkelt.

7. Bohemians - Ceske Budejovice X

Statistik
Tjeckiska ligan tar Toppet i mål. En omgång har hunnit spelas efter pandemipausen och för Prag-laget Bohemians fortsatte laget på inslagen väg som man avslutade innan uppehållet, nämligen med seger. Teplice fick vända hem efter att de grönvita stormat fram till en 4-0-viktoria. Bland annat behövde tidigare landslagsmannen Kamil Vacek endast åtta minuter på plan innan han tryckte in matchens sista strut. Ett styrkebesked från Kängururna. Ceske Budejovice finns sex pinnar framför hemmalaget i tabellen men har en formkurva som pekar en aning nedåt. Senast lagen möttes vann dock gästerna med 3-2. 1X går först där helgarderingen får sin plats som stålarna räcker.

8. Karvina - Sparta Prag 2

Statistik
Karvina har inte riktigt fått det att stämma hemmavid. Bara SFC Opava är sämre i klassen på tolv försök och nu är det storklubben Sparta Prag som ska besöka Mestsky Stadion. Sparta är dock inte alls som i fornstora dagar. Faktum är att klubben som vunnit tolv ligaguld sedan 1993 just nu riskerar att missa topp 10 och därmed få spela negativt kvalspel. Knappast något som David Moberg Karlsson och grabbarna haft med i beräkningarna innan säsongen drog igång. Huvudstadslaget har dock den kvalité som krävs för att lösa den situation som nu laget satt sig i och mot ett ganska mediokert hemmalag får tvåan anses rätt stabil. Med X2 är vi garanterat i hamn.


Singelstrecket! - Dinamo Brest

Brest-derby och pressen ligger på de regerande mästarna som inte alls fått spelet att stämma på samma sätt i år som i fjol. Här kommer dock Dinamo att visa sin klass och med fin procent är det en klockren spik på en i övrigt rätt knivig kupong.

Kupongrensaren! - Paderborn

Det är ett långskott såklart men Paderborn är lite småtrevliga att kolla på och har gjort fina prestationer sedan ligan åter startade. Dortmund med guldchansen mer eller mindre borta och Håland skadad är inte alls någon given spik. Testa rysarrensaren från vänster omgående.


Spelförslag:

72 rader

1. M-gladb. - Union Berlin 1x
2. Paderborn - Dortmund 1x2
3. Esbjerg - Aalborg 2
4. Rijeka - Osijek 1
5. Bate Borisov - FC Isloch 1x2
6. Rukh Brest - Dinamo Brest 2
7. Bohemians - Ceske Bud. 1x
8. Karvina - Sparta Prag x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. M-gladb. - Union Berlin 1(x2)
2. Paderborn - Dortmund 1x2
3. Esbjerg - Aalborg (x)2
4. Rijeka - Osijek 1x
5. Bate Borisov - FC Isloch 1x2
6. Rukh Brest - Dinamo Brest 2
7. Bohemians - Ceske Bud. 1x2
8. Karvina - Sparta Prag (x)2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td