Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-06-05, 18:34   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Europatipset 6/6


Europatipsen avlöser varandra och denna helg är det, precis som vanligt numera, fokus på den tyska ligafotbollen där också ett par portugisiska inslag hittas. Tre ganska självklara spikar hittas men därutöver är det skrällvarningar utfärdade på flera håll. Leverkusen är platsen där allt har sin början. Let´s go!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Lördag kl 15.29

1. Bayer Leverkusen - Bayern München 2

Statistik
Bayern München stormar mot ännu en titel. Formen hos fjolårsmästarna är strålande och mot Düsseldorf senast kom lagets tionde raka seger i alla tävlingar. Lewandowski är ostoppbar framåt och Manuel Neuer har hållit nollan i sju av de åtta senaste matcherna. Leverkusen är dock inga duvungar. Kusarna vann höstmötet i München och ska absolut kunna störa. Med lite flyt stannar ändå tvåan under 65 procent och med ett bortagäng som vill avgöra titelstriden snabbast möjligt känns det som en mycket lämplig spik trots allt.

2. Dortmund - Hertha Berlin X

Statistik
Dortmund utan Haaland tryckte på gaspedalen i andra halvlek mot stackars Paderborn senast. 6-1 slutade till slut mötet där samtliga strutar kom under de sista 45 minuterna. Den norske måltjuven är fortsatt på skadelistan dit nu också Dahoud har lagts. Hummels är dessutom avstängd så en del jobbiga avbräck finns noterat hos de gulsvarta. Herthas vår är riktigt bra och sedan nystarten har huvudstadsklubben 3-1-0 och 11-2 i målskillnad. Siffror som talar för att detta kanske inte blir någon walk in the park för Dortmund. Spännande läge att gardera på Parken.

3. Eintracht Frankfurt - Mainz 2

Statistik
Bote Baku är avstängd för Mainz i det viktiga mötet med Frankfurt men i övrigt är det mesta till belåtenhet i bortalägret. Hemmalaget har sett allt mer stabila ut och nedflyttningshotet verkar röjt ur vägen. För bortalaget är läget däremot utsatt och poängen måste börja trilla in för Quaison och company i större takt om inte denna sommar ska bli riktigt obehaglig för “05:orna”. Mainz vann dock det inbördes mötet i höstas med 2-1 och i fjolårets motsvarande batalj avgick rödvitt med en stabil 2-0-viktoria. Med detta i bakhuvudet och med streck som ser minst sagt smaskiga ut österut är det tvåan som ska målas ner först.

4. Fortuna Düsseldorf - Hoffenheim X

Statistik
Janne Tauers kära Düsseldorf stod helt utan chans i mötet med München senast. Ett par mål från Bayerns sida såg hemskt enkla ut och försvarsspelet hos Fortuna var bitvis riktigt dåligt. Nu får Rösler och hans grabbar chansen att åter lösa viktiga poäng. I en jämn bottenstrid parkerar värdarna på en kvalplats nedåt där ett pånyttfött Hoffenheim gästar. Besökarna står troligen utan ett par viktiga lirare. Bland annat duon Belfodil och Kramaric finns på den mindre roliga skadelistan. Trots detta är det ett Hoffenheim som i sina bästa stunder är riktigt bra. X2 får gå först men på större bongar är det inget fel i att hela upp denna fajt.

5. RB Leipzig - Paderborn 1

Statistik
Det kommer bli enkelriktat värre i Leipzig. Paderborn föll ihop som ett korthus mot Dortmund senast och släppte in sex mål i en och samma halvlek. Ett utfall som visar att klubben inte hör hemma i förstadivisionen. Nu ska laget slängas in i nästa torktumlare. Framtunga Leipzig med Werner och company i spetsen kommer garanterat visa no mercy på Red Bull Arena. Det går inte att motivera något annat än en etta och trots extrem streckning är det bara att spika av och gå vidare.

6. Boavista - Moreirense 1

Statistik
Lördagens sista anhalt finner vi på den Iberiska halvön. Primeira Liga är som bekant återstartad och på Estádio do Bessa ska Boavista och Moreirense göra upp om poäng. Innan uppehållet var det skilda formvärldar hos dessa gäng. Gästerna radade upp bra prestationer medan Porto-klubben troligen tackade och tog emot när det vankades paus. Serben Stojiljkovic är avstängd för värdklubben men i övrigt ska Pantrarna kunna ställa sitt bästa lag på banan vad allt verkar. Bra läge för en nystart och 1X känns tämligen stabilt att luta sig mot.

7. Werder Bremen - Wolfsburg 2

Statistik
Söndagsfajter nu och först ut blir mötet i Bremen mellan Werder och Wolfsburg. Det är tätt på given för de tyska lagen och Florian Kohfeldts mannar spelade så sent som i onsdags en tuff batalj mot Frankfurt. Ett möte som var jämnt i en timme drygt innan Eintracht tryckt gasen i botten och gick ifrån till en 3-0-vinst. Laget är därmed fortsatt rejält utsatta i botten. Tufft även denna gång då Wolfsburg gästar. Vargarna har inte spelat match i veckan utan har istället tränat och kunnat slicka såren från deras senaste förlust. Också mot Frankfurt. Renato Steffen är avstängd hos bortagänget och i övrigt finns en del frågetecken rådande skador i truppen. Trots detta ska ändå tvåan gå först. X2 duger.

8. Union Berlin - Schalke 1

Statistik
Det är dags för ångestmöte på An der Alten Försterei. Här snackar vi rejäla formsvackor där Schalke inte vunnit en ligamatch sedan 17:e januari och Sebastian Anderssons Berlin har 0-2-5 på de sju senaste tävlingsmatcherna. Gelsenkirchen-laget kommer resa till huvudstaden utan bland annat skadade duon Serdar och Harit. Dessutom är McKennie avstängd vilket är ytterligare ett rejält avbräck till en redan sargad trupp. Även Unionen lider av en del skador men berlinarna ska stå med ypperligt fina möjligheter att bryta sin trend. 1X blir bra.

9. Augsburg - Köln X

Statistik
Ytterligare två formsvaga lag ställs mot varandra. Denna gång är det Augsburg, som vunnit en av de nio senaste matcherna, som ska upp i duell med Köln. Gästande Getabockarna föll med 2-4 mot Leipzig senast och har inte vunnit sedan ligan återupptogs. Dessutom har gästerna nu både Bornauw och Drexler avstängda och en eventuell skada på målkungen i laget, Córdoba, kan ställa till det ordentligt. Ett ställningskrig om poängen är att vänta och med två raka 1-1-bataljer dessa gäng emellan är det kanske nytt kryssläge. Spikkrysset är inte så dumt på mindre system men finns flisen är det såklart alla tecken som är allra bäst.

10. Erzgebirge Aue - Karlsruhe 1

Statistik
Ett steg ner i hierarkin nu till 2.Bundesliga. Karlsruhe är på poängjakt och hittas på en negativ kvalplats i dagsläget. Laget har faktiskt inte förlorat sedan omstarten men de oavgjorda kamperna har stått som spön i backen. Nu får besökarna klara sig utan Stiefler, Gondorf och Hofmann som alla tre drog på sig gula kort senast. Tre gigantiska avbräck. Aue föll stort mot Heidenheim senast (0-3) men är ett av ligans bästa hemmalag med siffrorna 9-3-2. Nu kommer av allt att döma ettan målas på rätt hårt men med ovan info i åtanke känns ettan nödvändig och 1X absolut tillräckligt.

11. Hannover - Heidenheim X

Statistik
Guidetti hittade åter nätet då hans Hannover enkelt besegrade Dynamo Dresden med 3-0. Det var svenskens andra mål på lika många matcher. Dags för 28-åringen att åter försöka hitta nätet då Heidenheim står på agendan. Bortalaget har varit ett stort utropstecken hela säsongen och befinner sig bara ett par futtiga poäng från en Bundesliga-plats. Det blev 4-0 i höstmötet till gästerna men denna gång kan vi nog räkna med en betydligt jämnare tillställning. Helgarderingspennan ska därför fram ögonaböj.

12. Stuttgart - Osnabrück 1

Statistik
Stuttgart har studsat tillbaka efter ett par mindre bra prestationer. Mario Gómez och hans lagkompisar har nu satt sig i en kanonbra sits inför upploppet av seriespelet. En plats i högstadivisionen hägrar. Hemma på mäktiga Mercedes Benz Arena är Die Roten dessutom makalöst bra med elva segrar på 14 matcher. Osnabrück slåss på den nedre halvan av tabellen och har plockat en del viktiga pinnar på sistone. Bland annat en fin 2-0-viktoria på bortagräs mot Greuther Fürth förra veckan. Att de violetta ska kunna fixa tre poäng denna gång känns inte troligt. Däremot kommer ettan bli alltför hårt åtgången för att lämnas allena. 1X således.

13. Rio Ave - Pacos de Ferreira 1

Statistik
Sist ut tittar vi till ett möte från Portugal. Rio Ave och Ferreira ska slåss om poängen i staden Vila do Conde. Formen hos värdarna var det inget fel på innan uppehållet. Nio raka matcher utan förlust i ligan skojar man inte bort. Gästerna vann det mycket viktiga bottenmötet med Aves innan brejket men i övrigt är spelet på resande fot knappast något att hänga i granen. 2010 var året då de gulgröna bävrarna senast tog en trepoängare i ligaspel här. Ettan omkring 60 procent är en ohotad spik därmed.


Singelstrecket! - RB Leipzig

Spelbolagens handicap-lina inför denna fajt ligger på drygt -2.5 och visst ska det bli en enkel viktoria för läskeblask-klubben. Paderborn räcker helt enkelt inte till.

Kupongrensaren! - Mainz

Värdemässigt är Mainz ett kanonstreck på kupongen, Quaison och hans kompisar har dessutom vunnit de två senaste inbördes. Bra drag!


Spelförslag:

432 rader

1. Leverkusen - B.München 2
2. Dortmund - Hertha Berlin 1x2
3. E.Frankfurt - Mainz 1x2
4. F.Düsseldorf - Hoffenheim x2
5. RB Leipzig - Paderborn 1
6. Boavista - Moreirense 1x
7. W.Bremen - Wolfsburg x2
8. Union Berlin - Schalke 1
9. Augsburg - Köln x
10. Aue - Karlsruhe 1
11. Hannover - Heidenheim 1x2
12. Stuttgart - Osnabrück 1x
13. Rio Ave - P.Ferreira 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Leverkusen - B.München 2
2. Dortmund - Hertha Berlin 1x2
3. E.Frankfurt - Mainz (1x)2
4. F.Düsseldorf - Hoffenheim 1x2
5. RB Leipzig - Paderborn 1
6. Boavista - Moreirense 1x
7. W.Bremen - Wolfsburg (x)2
8. Union Berlin - Schalke 1x
9. Augsburg - Köln (1)x(2)
10. Aue - Karlsruhe 1(x)
11. Hannover - Heidenheim 1x2
12. Stuttgart - Osnabrück 1(x)
13. Rio Ave - P.Ferreira 1



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
viking90 (+13)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-06-05, 18:47   #2
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 456
Sharp$: 17399
Standard

Där så, för lusläsa genomgången imorgon bitti så jag inte missar nåt fint drag!

Du fick 13 rätt på de reducerade förra helgen va om jag tittade rätt? Lite vek utdelningen, tyvärr blev det ju.
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Lazlo (+13)
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Gammal 2020-06-06, 16:25   #3
 
Reg.datum: jul 2018
Ort: Halland
Inlägg: 6 456
Sharp$: 17399
Standard

Kupongrensaren Mainz satt som en smäck
Tyvärr klantade Leipzig till det på tilläggstid på hemmaplan mot jumbon, de hade vi ju inte räknat med.
viking90 är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td