Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-06-13, 16:10   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Europatipset 14/6


Dagen är äntligen kommen! Allsvenskan är tillbaka och sju av åtta matcher från vår inhemska liga finns att syna på söndagens Europatips. Kupongen i övrigt varvas med spansk La Liga-boll, Bundesliga samt den danska mästerskapsrundan. Med en hel del ringrostiga lag på grönbete för första gången på länge finns läge för skrällar. Vi har hittat ett par riktigt fina drag så häng med!  



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Söndag kl 14:29

1. Real Madrid - Eibar 1

Statistik
Tre månaders uppehåll och en flytt från Bernabéu till lilla Alfredo Di Stéfano-stadion är verkligheten för Real Madrid då La Liga åter är igång. Medan superarenan ska renoveras och matcherna avslutas denna säsong utan publik är det alltså reservlagets arena som nu gäller. Nacho och Jovic är fortsatt på skadelistan men i övrigt verkar Zidane ha sina kanoner redo. Eibar har haft en bekymmersam säsong, framförallt på resande fot. Bara en futtig seger finns på baskernas konto utanför Municipal de Ipurua. Gonzalo Escalante är dessutom avstängd i återstarten för gästerna. Ettan känns såklart högst trolig men med tanke på de speciella förutsättningar som ändå råder får ett värdemässigt fint kryss utrymme.    

2. Real Sociedad - Osasuna 2

Statistik
Sociedad avslutade “vårsäsongen” med att vinna det baskiska derbyt mot Eibar med 2-1. Inget mål från Alexander Isak den gången och 20-åringen hade innan avbrottet sex raka matcher utan mål framåt. Återstår att se om svensken får mer förtroende nu då Reals säsong överlag varit kanon och framåt finns massor med offensiv kraft i Portu, Willian José, Mikel Oyarzabal, Ödegaard med många fler. Osasuna blir första motståndare för baskerna. Gästerna avslutade med att vinna mot Espanyol innan corona-uppehållet och Los Rojillos har gjort en klart godkänd säsong som nykomling. Rubén García är avstängd medan strikern Ávila kör fortsatt individuell träning och rehab. Läget i övrigt verkar dock ljusnat en del för coach Arrasate som sett flera skadade spelare åter vara i träning under veckan. Ettan kommer av allt att döma sträckas stenhårt av svenska folket och då är det absolut läge att gardera mötet på Anoeta omedelbart.  

3. Schalke - Bayer Leverkusen 2

Statistik
Jonjoe Kenny räddade en pinne till Schalke i bortamötet med Union Berlin i helgen. Sett över 90 minuter var det dock en tursam poäng då huvudstadslaget ägde större delen av matchen. Tolv raka utan seger är ett facit som får vilken Schalke-supporter som helst att skaka på huvudet av uppgivenhet. Inte blir det heller bättre av att en handfull betydande spelare finns på skadelistan hos Gelsenkirchen-laget. Leverkusen är ett mycket bättre fotbollslag just nu och Kusarna lekte hem avancemanget i DFB-pokal mot Saarbrücken i veckan. Havertz spelade inte i cupmötet senast men det finns förhoppningar om en återkomst nu. Med eller utan 21-åringen vinner Bayer! En helt okej spik hela vägen upp till 60-65 procent.  

4. Mainz - Augsburg X

Statistik
Robin Quaison och hans Mainz hade inte vunnit en ligamatch sedan 29:e februari då laget åkte till Frankfurt för att tvåla dit Hütters örnar med 2-0. En urladdning från “05:ornas” sida som i ärlighetens namn aldrig var hotade. Värdarna är dock fortsatt utsatta i botten vilket också söndagens opponent är. Augsburg spelade 1-1 mot Köln senast på WWK Arena. En väldigt viktig pinne i bottenstriden för gästerna. Formen är ändå hopplös, bara Paderborn och Schalke är sämre under de senaste tio matcherna. Ett ställningskrig att vänta med en liten fördel Mainz. 1X först men hela upp mötet på Opel Arena om stålarna räcker.

5. Hammarby - Östersund 1

Statistik
Solen ska skina över Tele2 Arena då det äntligen är dags att sparka igång fotbollsallsvenskan 2020. Hammarby var ett av fjolårets största utropstecken i Allsvenskan! Bland annat var spelet på konstgräset hemma sensationellt bra där framtunga Bajen inte torskade en enda match och gjorde smått otroliga 49 mål på 15 framträdanden. Paulinho, Ludwigson och Abdul Khalili är vettiga värvningar och ryktet om Zlatan gör såklart intresset för Söderbröderna än större. Östersund är den fula ankungen denna säsong där pengafiffel och elitlicens-snack övervägt sportsliga inslag. Frågan är fortsatt hur detta kommer påverka jämtarna. Ettan känns hursomhaver given att utgå från. Kan krysset spelas till dryga 15 procent är det trots allt ett vettigt tecken att lägga till på lite större kuponger.

6. IFK Göteborg - Elfsborg X

Statistik
Göteborg har haft en riktigt spännande silly season. Jakob Johansson, Alexander Jallow och Alexander Farnerud är vettiga värvningar men Änglarna har också tappat Lasse Vibe till Midtjylland och Sebastian Eriksson till Genoa, bland annat. Ekonomin är dessutom ansträngd och klubbledningen gick i dagarna ut med att det kan komma bli fler spelarförsäljningar för att rädda klubben. Elfsborg såg stabila ut i Svenska Cupen under mars månad. Boråsarna har fått hem Johan Larsson och finske Leo Väisänen är också en spännande värvning. De gulsvarta gästerna ser överlag rätt trevliga ut och ska absolut kunna göra match av detta. Alla tecken testas på Gamla Ullevi.  

7. Örebro - AIK 2

Statistik
AIK hamnade utanför topp 3 i fjol och revanschlustan hos solnaiterna är såklart stor. Nabil Bahoui dras med en skada och gästerna har dessutom frågetecken kring Per Karlssons status inför premiären. I övrigt verkar Norling kunna matcha bästa tänkbara lag. Örebro är motståndet för de gulsvarta och det är ett ÖSK som värvat smart inför säsongen. Benjamin Hjertstrand (tidigare IK Brage) var kanske hela Superettans bästa ytterback förra säsongen och framåt har värdarna nu målkungen från Degerfors, Erik Björndahl. Frågan är om duon löser steget till Allsvenskan fullt ut. Här känns det ändå som att örebroarna ska få svårt att räcka till och tvåan till stabil procent singlas.

8. IFK Norrköping - Kalmar FF X

Statistik
Kalmar FF kan blicka tillbaka på en säsong i moll. Det blev som bekant kval för smålänningarna där KFF till slut räddades kvar efter 2-0 och 2-2 i dubbelmötet mot Brage. Rasmus Elm har valt att lägga skorna på hyllan och spelare som Måns Söderqvist, Herman Hallberg och Viktor Agardius har valt att lämna. Premiär mot IFK Norrköping är det nu som gäller för gästerna och det är ett motstånd som passat ganska dåligt på sistone. Fem raka på Parken har slutat med Peking-seger inbördes. Det är dock andra förutsättningar nu. Kamratföreningen har rensat ordentligt i truppen, Skrabb, Holmberg, Larsen, Vall, Thorarinsson med flera har rest från Östergötland för att ta sig an nya äventyr. På plussidan har Levi plockats in från Rosenborg och de blåvita har också lånat in tidigare Norrköpings-liraren Eric Smith från Gent. Även om 1X känns som en standardlösning på mindre kuponger är fortsatt statusen hos det något yngre hemmalaget aningen oklar. Hela därför upp och gå för skrällen på lite större kuponger.

9. Nordsjälland - FC Köpenhamn 2

Statistik
Vi bryter av den svenska fotbollen med att besöka vårt sydvästra grannland Danmark. Mästerskapsrundan gäller då Nordsjälland och FC Köpenhamn ska duellera och för FCK är det enbart seger som gäller om guldet från i fjol ska kunna försvaras. Lejonen från huvudstaden har nämligen nio poäng upp till Midtjylland i topp i denna korta och intensiva tio matcher långa serie. Utan N’Doye, Wind, Boilesen bland annat har Solbakkens mannar löst både Lyngby och Randers på ett bra sätt efter uppehållet och mot Nordsjälland har gästerna dessutom varit lyckosamma på senare tid med 6-2-1 inbördes på de nio senaste tävlingsmatcherna. Värdarna får dessutom klara sig utan Ulrik Jenssen som är avstängd vilket är ett avbräck. X2 duger gott.    

10. Bröndby - Aarhus X

Statistik
Det är tätt på given med tuffa matcher för Aarhus. Back-to-back-möten med Aalborg nyligen (liga och cup) och nu är det Bröndby under söndagen som gäller. Jyllands-laget fick i senaste fajten med Aalborg respass ur Landspokal Cup efter en dryg timme av sämre fotboll. Gästerna bet dock ihop och lyckades ta sig hela vägen till 2-3 men där tog det stopp. Ingen final i år för David Nielsens mannar därmed. Nu ska däremot besökarna stå med god chans att starta mästerskapsrundan på ett bra sätt. Köpenhamns blågula gäng får klara sig utan Anthony Jung som är avstängd och dessutom är Kevin Mensah ett osäkert kort. Insatsen i 2-3-förlusten senast mot Horsens imponerar såklart inte heller. Hemma är värdarna dock generellt rätt starka så en helgardering blir en bra lösning på det hela.    

11. Malmö FF - Mjällby 1

Statistik
Tre måndagsmatcher har letat sig in på kupongen och det är nu åter Allsvenskan för hela slanten. Första stoppet för dagen blir på Eleda Stadion i Malmö där Di blåe ska premiärspela mot nykomlingen Mjällby. Gästerna slår såklart ur enormt underläge nu men laget från Listerlandet har värvat smart och kan bli en obehaglig överraskning för många lag. Batanero, Moro, Sabovic och Löfgren är alla intressanta inslag i truppen. Nu blir såklart denna uppgift omöjlig. MFF ser otroligt fina ut och har dessutom under 2020 kryddat en redan sylvass trupp med mer godis i form av Toivonen och Kiese Thelin. På Stadion har skåningarna torskat en match i Allsvenskan sedan maj 2018 och den trenden kommer inte brytas nu. Ettan är en spik att banka in med klubba!

12. Helsingborg - Varberg 1

Statistik
Coronaviruset har satt sina spår inom den svenska idrotten. Helsingborg är ett lag som ekonomiskt tagit en rejäl smäll och klubben har i veckan vädjat om hjälp utifrån. Hyreslättnader på sju miljoner av kommunen och insamlingar ska rädda klubben. På planen ska nu de rödklädda försöka lösa sin första sportsliga uppgift. Varberg står som opponent och det är en nykomling med stil som entrar Olympia. Hallänningarna var ruggigt spännande att följa i Superettan i fjol och tog välförtjänt en av de två direktplatserna upp. Den sydafrikanska duon Tashreeq/Le Roux blir intressant att följa likväl som Robin Tranberg, tidigare Dalkurd. Ettan ska ju målas ner tidigt givetvis men nog ska Boisarna kunna ha chans att skrälla till sig en pinne i denna premiär. 1X således.

13. Falkenberg - Häcken 2

Statistik
Det hela ska avslutas på den alkoholfria arenan i Falkenberg. Häcken är som alltid en utmanare om de mer ädla platserna men klubben från Hisingen har inte fått till den där riktiga fullträffen ännu. Kanske är denna säsong Bollklubbens säsong! Söderlund, Tuominen och Leo Bengtsson är hursomhaver intressanta värvningar även om de gulsvarta tappat herrar som Paulinho, Arkivuo och Kizito bland annat. Falkenberg höll sig kvar i Allsvenskan med nöd och näppe i fjol och laget är även denna säsong tippade att få slåss i botten. Inbördes med Häcken är det heller inga roliga siffror att stirra in sig på om man är FFF-supporter. På hemmaplan har hallänningarna aldrig vunnit i modern tid mot de gulsvarta. Givet att börja med tvåan därmed.


Singelstrecket! - Malmö FF

I år är tanken att Malmö åter ska få lyfta pokalen. Laget ser stabilt ut och precis som alltid är Di blåe extremt svårslagna hemma. Mot Mjällby vinner Toivonen och company.

Kupongrensaren! - Osasuna

Sociedad har haft en härlig publik med sig som burit fram klubben genom säsongen. Nu finns inte dessa med och Osasuna är absolut ett lag som ska kunna skrälla på Anoeta. Tvåan till dryga tio procent är ett givet inslag på liten som stor bong.


Spelförslag:

432 rader

1. Real Madrid - Eibar 1x
2. Sociedad - Osasuna 1x2
3. Schalke - Leverkusen 2
4. Mainz - Augsburg 1x
5. Hammarby - Östersund 1
6. IFK Göteborg - Elfsborg 1x2
7. Örebro - AIK 2
8. Norrköping - Kalmar 1x
9. Nordsjäll. - Köpenhamn 2
10. Bröndby - Aarhus 1x2
11. Malmö FF - Mjällby 1
12. Helsingborg - Varberg 1x
13. Falkenberg - Häcken 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Real Madrid - Eibar 1x
2. Sociedad - Osasuna (1x)2
3. Schalke - Leverkusen 2
4. Mainz - Augsburg 1x2
5. Hammarby - Östersund 1(x)
6. IFK Göteborg - Elfsborg (1)x(2)
7. Örebro - AIK 2
8. Norrköping - Kalmar 1x2
9. Nordsjäll. - Köpenhamn x2
10. Bröndby - Aarhus 1x2
11. Malmö FF - Mjällby 1
12. Helsingborg - Varberg 1(x)
13. Falkenberg - Häcken (x)2



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
viking90 (+13)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td