Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-06-17, 09:32   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Europatipset 17/6


Det är Premier Leagues tur att återuppta spelet efter den ofrivilliga corona-dvalan. Europatipset inleder med en högoktanig kamp på Etihad då City gästas av Arsenal. Även nykomlingsmötet mellan Aston Villa och Sheffield United får en plats på kupongen. Bundesliga, La Liga, Allsvenskan och den italienska cupfinalen mellan Napoli och Juventus ska också avhandlas i jakten på 13 friska. Dags att kicka igång!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Onsdag kl 18:59

1. Manchester City - Arsenal X

Statistik
För Citys del var det sista som hände innan Premier League pausades att laget tog stryk av lokalrivalen United. Överlag har Peps mannar inte levererat som vi är vana och guldet är sedan länge kört. Klubben befinner sig i något av ett ingenmansland i toppen. Frågan som kvarstår är om de himmelsblå har den rätta motivationen att avsluta denna minst sagt brokiga säsong på bästa sätt. Arsenal har faktiskt förlorat färre matcher än Manchester-klubben. The Gunners har över tid haft stora bekymmer med fjolårets PL-mästare. Nu är det dock mycket speciella omständigheter och känslan är att denna kamp blir jämnare än förväntat. Även om ettan ska stå som favorit är det klart läge att smacka på med garderingar tidigt.

2. Aston Villa - Sheffield United 1

Statistik
Det var något av skilda världar vad gäller de båda nykomlingarna Aston Villa och Sheffield status i ligan innan breaket. United avslutade med att enbart noteras för en förlust på de tio sista matcherna i alla tävlingar medan Lejonen från Birmingham torskade fem raka och är nu nästjumbo. Dean Smith och hans tränarteam har haft tre månader på sig att gnugga geniknölarna för att fixa poängen som behövs för att inte trilla ur. På Villa Park har värdarna sett skapliga ut åtminstone och lag som Watford, Newcastle, Brighton och Everton har tagit stryk här. Ettan testas först där lite större kuponger också får ett kryss som stödhjul.

3. Napoli - Juventus 2

Statistik
Det är dags för cupfinal i Italien då Napoli och Juventus gör upp om pokalen. Rom är spelplatsen för mötet och det är ett ljusblått gäng som verkar behållit formen från tiden innan corona. Dries Mertens sköt det viktiga 1-1-målet mot Inter senast vilket innebar avancemang. Målet var också belgarens 122:a mål för klubben. Siffror som nu innebär att 33-åringen är bäst i Napolis historia. Ruggigt imponerande. Trots Juves rätt trista 0-0-tillställning mot Milan i Turin så tog sig Den gamla damen vidare efter 1-1 borta. Insatsen till trots känns de vitsvarta som en nivå upp och streckmässigt verkar tvåan hamna stabilt. Givet att inleda från höger därmed.

4. Bayer Leverkusen - Köln 2

Statistik
Bundesliga rullar på i rasande takt. Endast tre omgångar återstår och det är för Leverkusen en spännande kamp om den åtråvärda fjärdeplatsen som gäller. Kusarna tappade något olyckligt poäng i Gelsenkirchen mot Schalke senast. Insatsen imponerade inte och det var på vippen att ”04:orna” dessutom tryckt in 2-1 på stopptid. Köln är ur form men har faktiskt vunnit de två senaste inbördes. När Bayer dessutom får spela matchen utan Lucas Alario ska kampen på BayArena garderas. En tvåa skulle smaka mumma för utdelningen minst sagt.

5. RB Leipzig - Fortuna Düsseldorf 1

Statistik
Emil Forsberg har fortsatt tufft att få speltid i ett framtungt Leipzig. Svensken satt för andra matchen i rad fast på bänken då hans röda Tjurar tämligen enkelt manövrerade ut Hoffenheim på bortagräs. Det mesta tyder nog ändå på att Foppa kommer ta sitt pick och pack för att lämna klubben då säsongen är slut. För Nagelsmanns mannar är det denna gång Düsseldorf som står på agendan. Röslers gäng föll snöpligt mot Dortmund då Håland (vem annars) tryckte in 1-0-målet med skallen. Fortuna kommer få spela försvarsspel under stora delar av matchen och löser gästerna ett stormande Leipzig under åtminstone första halvlek kan det bära till poäng. Börja med ettan men ta med ett härligt rensande kryss om stålarna räcker till.

6. Augsburg - Hoffenheim X

Statistik
Augsburg visade rejäl styrka då laget vann med 1-0 borta mot Mainz. En trepoängare som med största sannolikhet räddade Bundesliga-kontraktet. Florian Niederlechner sköt 1-0-målet redan i den första minuten vilket stod sig hela vägen in i mål. 29-åringen är klubbens bästa målskytt men hade inte hittat nätet sedan februari. Snacka om att kliva fram i rätt läge. Hoffenheim är med i striden om Europaplatser men är ytterst ojämna. Klubben sparkade dessutom i veckan sin tränare Schreuder och synade en torsk mot Leipzig senast (0-2). Svårtippat och mötet på WWK Arena kan sluta lite hursomhelst. Helgardera redan från början är en stark rekommendation.

7. Dortmund - Mainz 1

Statistik
Håland var tillbaka i den gulsvarta dressen då Dortmund besökte Düsseldorf. En halvtimme på planen räckte för norrmannen som nickade in 1-0-målet på stopptid. 19-åringen har nu gjort 15 mål på 16 framträdanden i sin tyska klubb. Smått sensationellt. Det går aningen sämre för en annan skandinav. Robin Quaison har inte målat för sitt Mainz sedan 29:e februari och efter 0-1-förlusten mot Augsburg senast är goda råd dyra för klubben. Edimilson Fernandes är dessutom avstängd för de rödklädda. Ettan är såklart självklar att få med tidigt trots stenhård streckning. Värdemässigt ser dock krysset kanonfint ut och då blir det 1X som får ta match 7 i mål.

8. Valladolid - Celta Vigo X

Statistik
La Liga ståtar med tre fina kamper på kupongen. Valladolid tog en meriterande skalp borta mot Leganés i sin återkomst-batalj. De violetta hade inför bortamötet fyra raka förluster på Estadio Municipal de Butarque och dessutom utan att göra mål framåt. 2-1-segern innebär att klubben nu distanserade sig än mer från bottenlagen. Celta håller huvudet precis flytande i den jämna La Liga-botten. Vigo-klubben föll med 0-1 mot Villarreal senast men såg rätt skapliga ut även om de större målchanserna saknades. Borta har dock laget löst poäng i fyra av de fem senaste så att mötet på José Zorrilla blir jämnt råder det nog inga som helst tvivel om. Oddsen ser ut att bli likvärdiga hela vägen över och helgarderingen får därför åka fram omgående.

9. Eibar - Athletic Bilbao 2

Statistik
Vi hade ju lite förhoppningar om att Eibar skulle kunna ställa till med lite oreda mot Real Madrid i söndags då baskerna var en av de stora skrällarna på Europatips-kupongen. Det var dock aldrig riktigt nära. Pedro Bigas 1-3-reducering var egentligen det enda som de rödblåa skapade framåt. Baskiskt derby nu då Athletic från Bilbao ska besöka Ipurua Municipal Stadium. Gästerna löste 1-1 mot tuffa Atletico Madrid i söndags efter att Iker Muniain tryckt in sitt femte mål för säsongen. Hemmalaget vann 2015 års motsvarande ligamöte men i övrigt har de senaste tolv matcherna lagen emellan slutat oavgjort eller med seger för Athletic. Tvåan är en till synes stabil spik.

10. Osasuna - Atlético Madrid 2

Statistik
Osasuna bjöd på riktigt fint spel då laget något överraskande löste en poäng mot Sociedad. Adrián tryckte in 1-0 på straff för Los Rojillos och hade därefter ett par kanonfina lägen att fixa ett 2-1-mål på stopptid. Bland annat klackade Darko Brasanac mycket snyggt precis utanför stolpen med dryga minuten kvar. Nu skruvas dock svårighetsgraden upp en nivå. Madrassmakarna från huvudstaden kommer på besök och det är ett Atlético Madrid som behöver tre poäng för att inte tappa greppet om en kommande Champions League-plats. Osasuna huserar i ingenmansland och har egentligen inte speciellt mycket att spela för. Tvåan må streckas hårt men på Estadio El Sadar vinner de rödvitrandiga.

11. AIK - IFK Norrköping X

Statistik
Tre allsvenska bataljer tar det hela i mål. Första stoppet sker på ett ödsligt Friends i Solna där AIK gästas av Norrköping. Gnaget gjorde en finfin bortamatch mot Örebro i premiären och vann med 2-0 efter mål av Jasir Asani och Robin Tihi. Vilken start för nyförvärvet samt debutanten i AIK-dressen! Peking gjorde vad laget skulle. 2-1 mot Kalmar inleddes med Haksabanovic som tryckte in 1-0 redan efter fyra minuter. Överlag känns dessa båda lag tämligen jämna och utan sin stora hemmapublik i ryggen känns mötet helöppet. Att helgardera kampen i Solna, åtminstone på större system, är en enkel och ganska stabil lösning på problemet.

12. Djurgården - Örebro 1

Statistik
Djurgården gjorde jobbet i Uppsala och monterade ner Sirius. Berg och Pettersson nätade för Blåränderna som nu ska få resa hem till Stockholm och testa lyckan på Tele2. Motståndet för dagen står Örebro för. Ett vitsvart gäng som gjorde en helt okej premiär mot ett bra AIK. ÖSK har dock haft stora bekymmer borta mot svenska mästarna genom åren och de fem senaste inbördes bataljerna på Söders konstgräs har gått till DIF. Trots en hård streckning på ettan är det på annat håll vi behöver garderingpennan. Spika av och gå vidare.

13. Elfsborg - Hammarby X

Statistik
På Borås Arena sker kvällens sista stopp. Elfsborg tog en meriterande skalp på Gamla Ullevi då de gulsvarta fixade 1-0 mot Blåvitt. En seger som var den första på göteborgsmark sedan 2003. Nu ska Thelins mannar få en ordentlig utmaning hemmavid. Hammarby gjorde en bra insats mot Östersund i premiären och trots 2-0-segern finns mer att ta av. Söderbröderna har en härlig spets med Kacaniklic Paulinho, Bojanic och såklart Tankovic som några av de offensiva hoten. Elfsborg är dock ingen önskemotståndare för Bajen och 2007 är faktiskt senaste gången i raden som gästerna vann på plats i Borås. Dags att bryta den trenden nu månne. X2 känns genomgående allra bäst.


Singelstrecket! - Djurgården

Mästarna gjorde precis vad laget skulle i premiären mot Sirius. Örebro var numret för små mot AIK på Behrn i sin premiär och borta mot Blåränderna har närkingarna inte varit lyckosamma på senare år. Spiketta.

Kupongrensaren! - Köln

Köln har en tuff men inte omöjlig uppgift framför sig. Leverkusen såg stundtals rätt bleka ut mot Schalke senast och har dessutom torskat de två senaste inbördes. Kul drag!


Spelförslag:

432 rader

1. Man City - Arsenal 1x
2. Aston V - Sheffield U 1
3. Napoli - Juventus 2
4. Leverkusen - Köln 1x2
5. Leipzig - F.Düsseldorf 1
6. Augsburg - Hoffenheim 1x2
7. Dortmund - Mainz 1x
8. Valladolid - Celta Vigo 1x2
9. Eibar - Athletic Bilbao 2
10. Osasuna - A.Madrid 2
11. AIK - Norrköping 1x
12. Djurgården - Örebro 1
13. Elfsborg - Hammarby x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Man City - Arsenal 1x2
2. Aston V - Sheffield U 1x
3. Napoli - Juventus (x)2
4. Leverkusen - Köln (1x)2
5. Leipzig - F.Düsseldorf 1(x)
6. Augsburg - Hoffenheim 1x2
7. Dortmund - Mainz 1x
8. Valladolid - Celta Vigo (1)x(2)
9. Eibar - Athletic Bilbao 2
10. Osasuna - A.Madrid 2
11. AIK - Norrköping 1x2
12. Djurgården - Örebro 1
13. Elfsborg - Hammarby x(2)



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td