Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-06-20, 15:27   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Europatipset 21/6


Efter Stryktips kommer Europatips och denna juni-helg är därmed komplett. England, Sverige, Spanien, Italien och Danmark är länder att besöka. Massor av stora favoriter finns på kupongen så här gäller det att spika rätt och gardera korrekt för att lösa 13 smaskiga rätt och jobba in en trevlig utdelning. Derbyt i Liverpool startar det hela och derbyt i Köpenhamn avslutar. Spännande värre, nu kör vi!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Söndag kl 14:29

1. Everton - Liverpool 2

Statistik
Det är dags för Liverpool att slå in den sista spiken och få fira sitt Premier League-guld nu. Sju poäng på nio matcher är vad som krävs för att The Reds ska kunna känna sig helt säkra. Derbydags direkt för Klopp och hans mannar då Everton och Goodison Park ska besökas. De blåvita har ett par spelare skadade inför mötet och The Toffees har på 21 försök i alla tävlingar inte lyckats besegra “storebror”. Även om spelare som Salah, Robertson med flera ryktas ha en del skavanker så ska inte detta påverka utfallet alltför mycket. Tvåan är en genomstabil spik.

2. Newcastle - Sheffield United X

Statistik
Det lag som överpresterat allra mest av samtliga i Premier League sett till underliggande statistik är Newcastle. Skatorna har löst omöjliga poäng i parti och minut där spelet inte varit speciellt bra. De svartvita ska också tacka sin keeper, Martin Dúbravka, som varit en av ligans absolut bästa burväktare. Sheffield United har som bekant gjort en strålande säsong. Klubbens ambition om att hänga kvar i serien är avklarad med råge och nu är siktet inställt på Europaplatserna istället. Till skillnad från Newcastle så har Sheffield redan lirat en match efter uppehållet. 0-0 mot Aston Villa i Birmingham var en minst sagt medioker tillställning. Det luktar oavgjort även om denna batalj där garderingarna ska komma från höger.  

3. Aston Villa - Chelsea 2

Statistik
Aston Villa skapade en hel del chanser mot Sheffield United i onsdags. Bland annat brände Keinan Davis ett kanonläge i början av matchen men även John McGinn hade ett par fina chanser att sätta dit en boll i ett möte som slutade 0-0. Chelsea har Jorginho avstängd och Hudson-Odoi är fortsatt osäker till spel. I övrigt har det längre uppehållet troligen gjort gott för de blåvitas trupp som haft en del skador att läka. The Blues har vunnit nio av de tio senaste inbördes och ska stå som solklara favoriter även denna gång. Tvåan kan med lite flyt stanna under 65 procent och då får det anses som en given spik.

4. Atalanta - Sassuolo 2

Statistik
Serie A har äntligen fått klartecken att spela klart säsongen. Först ut är ett par hängmatcher från omgång 25 och Sassuolo reser till Bergamo med förhoppningsvis fin konserverad form. Gästerna tog 13 poäng på de sista sex matcherna innan uppehållet med Caputo och Boga i magisk målform. Atalanta är ett topplag i ligan och har just nu greppet om en Champions League-plats till kommande säsong. Att Bergamo-klubben ska målas upp till gigantiska favoriter känns dock inte helt rätt. Tomma läktare, ett gigantiskt uppehåll och en svår motståndare. Nog ska ettan spelas men absolut inte singlas. Både krysset och tvåan ska genast plitas ner där värdet ser ut att bli kanon österut.    

5. Inter - Sampdoria X

Statistik
Inter har redan lirat en tävlingsmatch på denna sida av coronauppehållet. 1-1 mot Napoli innebar att Milano-laget fick respass ur Coppa Italia en turnering som sedermera Napoli vann. Värdarna ägde mycket boll men hade inte riktigt kvalitén som behövdes framåt trots styrkan i Lukaku och Martínez längst fram. Målvakten Padelli är avstängd och en del skador oroar. Sampdoria gick in i uppehållet med en 2-1-skalp mot Verona. Albin Ekdal är friskförklarad från Covid-19 och laget har tränat på bra på slutet med en nästintill skade- och sjukdomsfri trupp. Ettan kommer hamna i trakterna kring 80 procent och då bryter vi åter isen med en helgardering. Jobba Samp!

6. Valencia - Osasuna 1

Statistik
Osasuna åkte på en brutal käftsmäll i lagets möte med Atlético Madrid i onsdags. 0-5-förlusten var visserligen i överkant sett till spelet men baksmällan efter den fina 1-1-matchen mot Sociedad mötet innan var tydlig. Nu får Arrasates mannar ytterligare en hård nöt att knäcka. Valencia på Mestalla är en fruktad opponent för vilken motståndare som helst. Los Che fick också smaka på en fruktad Madrid-offensiv. Real med härföraren Benzema hade inga bekymmer med att fixa en 3-0-skalp i huvudstaden och Valencia skapade förvånansvärt lite framåt. Detta blir såklart en betydligt enklare uppgift för Ferrán Torres och hans lagkompisar. Ettan är given att plita ner först men med en trolig överstreckning bör åtminstone krysset få en plats tidigt.    

7. Real Sociedad - Real Madrid 2

Statistik
Real-möte nu i Baskien där Sociedad haft förvånansvärt svårt att komma igång efter den långa pausen. Alexander Isak fick åter ungefär 30 minuter på planen i mötet med Alavés men både svensken och hans lagkompisar skapade i stort sett ingenting framåt, trots mycket boll, och fick se sig besegrade med 0-2. Nu är dessutom Joseba Zaldúa avstängd. Madrid tog en enkel 3-0-viktoria mot Valencia. Fransmannen Benzema såg het ut och tryckte in dubbla påsar. I duellen med Barcelona i topp har Galacticos inte råd att tappa alltför mycket poäng och med tanke på hur matcherna sett ut på slutet ska Zidanes pojkar vara en nivå över värdarna. Ett enkelt val att börja med tvåan därmed.

8. Hammarby - AIK X

Statistik
Allsvenskan rullar på i högt tempo. Första anhalt på söndagens kupong blir Tele2 i Stockholm och ett spännande derby. Bajen var på plats i Borås tidigare i veckan för möte med Elfsborg. Ett lag som de grönvita över lång tid haft bekymmer att besegra i textilstaden. Nu var Söderbröderna sånär på att plocka med sig alla tre poängen hem men 2-2 lyste på tavlan då domaren blåste av tillställningen. Ludwigson gjorde en riktigt fin match för sitt nya lag och här har Billborn en liten gubbe i lådan att kasta in när det blåser. AIK gjorde en hemsk insats mot Norrköping. 1-4-förlusten är nu bara att glömma för Norling och gänget och kapaciteten i Solna-truppen vet vi finns. Strecken verkar hamna tämligen korrekt och då finns ingen anledning att riskera något. Alla tecken får åka med omedelbart.

9. Falkenberg - Kalmar FF X

Statistik
Två lag som startat denna säsong positivt ska upp i duell på den alkoholfria arenan i Falkenberg. Kalmar FF följde upp 1-2-förlusten mot Norrköping med att krossa Helsingborg (4-0) på Fredriksskans. Det var dessutom KFF:s första seger i hemstaden i Allsvenskan sedan smålänningarna besegrade just Helsingborg den elfte maj i fjol! Falkenberg släppte in drösvis med mål förra säsongen men nu verkar Eklund och company fått fason på defensiven. 1-0-segern mot Mjällby på Listerlandet var starkt och de gulklädda ser faktiskt ganska spännande ut. Motsvarande möte slutade 0-0 i fjol och det är väl inte en orimlig tanke nu heller. Gardera med tvåan om ytterligare tecken ska plitas ner.

10. Malmö FF - Varberg 1

Statistik
Varberg kom ner på jorden igen då IFK Göteborg vann på Påskbergsvallen med 2-1. Nykomlingen gjorde som bekant en finfin insats då Helsingborg besöktes i premiären (3-0) och nu ska Boisarna åter besöka Skåne. Denna gång blir dock motståndet av betydligt svårare art. Malmö FF har byggt ett lag för att vinna Allsvenskan. Di blåe fick bekymmer på Hisingen i torsdags. 1-1-mötet med Häcken får sett till 90 minuter fotboll anses ganska rättvist även om skåningarna släppte in kvitteringen på stopptid. Hemma på Stadion tappar MFF däremot sällan poäng och även om Mjällby gjorde ett tappert försök i premiären är detta kupongens bank. Spika av ettan och gå vidare!

11. IFK Norrköping - Djurgården X

Statistik
Djurgården är tillbaka på platsen där allt slutade i fjol. Den fantastiska 2-2-matchen i början på november bärgade guldet till Blåränderna. Nu är det Norrköping som startat allra bästa av samtliga lag i Allsvenskan. Peking gjorde processen kort med AIK i Solna senast och vann dessförinnan premiären mot Kalmar (2-1). Kamratföreningen ser överlag riktigt spännande ut. Bland annat var Levi, Lauritsen och Thern var heta som kaminer på Friends, åtminstone första halvlek. Räkna med en jämn fajt på Östgötaporten nu och historiskt har fem av de sex senaste mellan dessa gäng slutat oavgjort. Börja med 1X men helgardera mötet på större kuponger.

12. Örebro - Östersund X

Statistik
Östersund har fortsatt inte gjort mål denna säsong och står därför på två raka nederlag mot Hammarby respektive Sirius. Örebro kommer från en meriterande skalp (2-1 mot Djurgården) och pressade dessförinnan AIK i premiären. Närkingarna ser överlag mycket intressanta ut och med Besara, Björndahl, Book, Mehmeti med flera framåt finns en offensiv som definitivt kan slita hål på lag som Östersund. Här verkar dock svenska folket fått dille! Ettan rusar iväg mot skyarna streckmässigt och det är såklart uppåt väggarna fel. Jämtarnas start är såklart inte speciellt förtroendeingivande men nog ska de rödsvarta stå med chans att lösa poäng här. Mötet bör helgarderas redan på mindre system där framförallt tvåan är ett av hela kupongens finaste tecken.  

13. Bröndby - FC Köpenhamn 2

Statistik
Vi avslutar i den danska huvudstaden. Derbydags och här har myndigheterna tillåtit upp till 3000 åskådare att få bevittna matchen på plats. Spännande och låt oss hoppas att detta också är en utveckling som vi i Sverige inom en snar framtid får ta  del av. De blågula överraskade med att få med sig en pinne från mötet med Midtjylland i torsdags. FCK har nio poäng upp till just Midtjylland. Ett avstånd som är långt men kanske ändå inte helt omöjligt. Solbakkens mannar har dock inte råd att tappa speciellt många fler poäng om de vitklädda ska ta chansen. Tvåan blir ett stabilt tecken att måla ner först.


Singelstrecket! - Malmö FF

Malmö fick lämna ifrån sig två poäng på Hisingen senast men nu ska skåningarna hem till Stadion. En plats där Christiansen och company trivs alldeles utmärkt. Varberg är minst ett nummer för litet och ska inte kunna störa över 90 minuter. Bra spik.

Kupongrensaren! - Sassuolo

Det är lite bambi på hal is-varning i Italien då lagen ska stångas för första gången på ett kvartal. Att då Atalanta ska streckas stenhårt känns fel och Sassuolo kan mycket väl ha bevarat den fina form laget hade innan uppehållet. Magisk tvåa.  


Spelförslag:

432 rader

1. Everton - Liverpool 2
2. Newcastle - Sheffield U x2
3. Aston Villa - Chelsea 2
4. Atalanta - Sassuolo 1x2
5. Inter - Sampdoria 1x2
6. Valencia - Osasuna 1x
7. Sociedad - R.Madrid 2
8. Hammarby - AIK 1x2
9. Falkenberg - Kalmar x
10. Malmö FF - Varberg 1
11. Norrköping - Djurgården 1x
12. Örebro - Östersund 1x
13. Bröndby - Köpenhamn 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Everton - Liverpool 2
2. Newcastle - Sheffield U x2
3. Aston Villa - Chelsea 2
4. Atalanta - Sassuolo (1x)2
5. Inter - Sampdoria 1x2
6. Valencia - Osasuna 1(x)
7. Sociedad - R.Madrid (x)2
8. Hammarby - AIK 1x2
9. Falkenberg - Kalmar x2
10. Malmö FF - Varberg 1
11. Norrköping - Djurgården (1)x(2)
12. Örebro - Östersund 1x2
13. Bröndby - Köpenhamn (x)2



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td