Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-06-22, 09:54   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Topptipset 22/6


Midsommar-helgen är förbi och det är dags att titta till veckans inledande Topptips som bjuder på flertalet högoktaniga fighter. Svensk, brittisk, spansk samt italiensk fotboll är vad som syns när vi spanar in kupongen. Manchester City gör menyn till en sjurätters, men i övrigt ska det kunna skrälla på sina håll. Lycka till!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 18:59

1. IFK Göteborg - Mjällby 1

Statistik
IFK Göteborg tog tre sköna poäng borta mot Varberg i den andra omgången, men en smolk i den blåvita segerbägaren var att båda mittbackarna Da Graca och Calisir utgick med skador i den första halvleken. Da Graca är definitivt out när Mjällby gästar Gamla Ullevi medan Calisir eventuellt kan vara fit for fight. Gästerna från Listerlandet har fått en blytung start på sejouren i finrummet. Noll på poäng på kontot och en riktigt tam insats hemma mot Falkenberg är inte vad blekingeborna hade hoppats på. Änglarna må vara favoriter, men med tanke på rådande frågetecken i backlinjen och att Erlingmark sitter på botbänken får krysset snällt ackompanjera ettan från start.

2. Helsingborg - Elfsborg 2

Statistik
Om Mjällby fått en blytung start på årets allsvenska äventyr så har Helsingborgs inledning varit långt bortom pinsam. 0-3 hemma mot Varberg följdes upp av 0-4 borta mot Kalmar. Två lag som Olof Mellberg säkerligen vill ha efter sig i tabellen när säsongen summeras. Betydligt bättre start för Elfsborg som ståtar med fyra inspelade poäng trots tufft matchande mot IFK Göteborg och Hammarby. Det är klart över förväntan. Per Frick har ägnat karantän-veckorna åt att vässa siktet på dojjorna och pangat dit två strutar. På Olympia mot virriga skåningar kan mycket väl en tredje komma av bara farten. Runt 50-55 procent lämnas tvåan allena.

3. Sirius - Häcken X

Statistik
Sirius avslutade fjolåret med bravur och professorerna från Uppsala verkar ha konsumerat formen under vintern. Henke Rydström och companys inledning mot Djurgården bådade gott och mot Östersund kom betalningen i form av tre mycket sköna poäng. Axel Björnström noterades för det matchvinnande målet i 2-0-viktorian uppe i Jämtland och har överlag sett pigg ut i början. Häcken står på två pinnar efter lika många matcher via dubbla 1-1-kamper mot Falkenberg och Malmö. Det har inte riktigt kuggat i för Alms getingar så här långt som besitter en hög högstanivå i grund och botten. Alla tecken plitas ner i ett tidigt skede.

4. Brage - GIF Sundsvall 1

Statistik
Det grinade illa för topptippade Brage i premiären av Superettan. 1-4 borta mot Degerfors var minst sagt en plattmatch. Borlänge-klubben, som var på vippen att gå upp i fjol, torde dock kunna repa sig ganska fort och ska anses ha goda chanser när GIF Sundsvall styr skutan mot Dalarna. Giffarna chockades inledningsvis av Umeå i premiären och var stundtals helt utspelade i den första halvleken. Medelpadingarna lyckades emellertid krångla sig ur den värsta Umeå-pressen och sedermera vinna med 3-1 via dubbla baljor av hemvändaren Pontus Engblom som sedan skadade sig och tvingades bryta. GIF-kaptenens deltagande i afton är oklart och till rådande procent lockar ettan klart mer.

5. Manchester City - Burnley 1

Statistik
Från Dalarna till de brittiska öarna och Manchester där City av allt att döma ser ut att få nöja sig med en silverpeng i Premier League. Peps gossar hade inga som helst problem med att avstyra ett blekt Arsenal i omstarten. Sterling, De Bruyne och Foden noterades för varsin balja i 3-0-viktorian. Burnley ligger på tryggt avstånd ner till bottenträsket och med sju pinnar upp till Europa-platserna har The Clarets inte mycket att spela för. City ståtar med fyra raka segrar och 15-1 i målskillnad mot Burnley som inte har något att hämta på Etihad. Odiskutabel etta!

6. Villarreal - Sevilla 2

Statistik
Vidare till Spanien och La liga där ett möte hämtat från den övre halvan av tabellen hägrar. Sevilla lyckades hålla stången mot självaste Barcelona i fredags och inkassera en pinne efter 0-0 hemma på Estadio Ramón Sánchez Pizjuán. Starkt av andaluserna som dock trivs som allra bäst när resväskan är packad. Endast Real Madrid har tagit fler poäng på bortabana i La Liga. Villarreal har varken förlorat eller släppt in något mål sedan omstarten. “Den gula ubåten” har sannerligen lyft sig försvarsmässigt även om motståndet inte varit det tuffaste. Desto större utmaning här när Ocampos och hans kamrater gästar. Just nu är denna fight jämnt streckad och då lockar tvåan i utgång, men se till att hålla ett vakande öga på procenten.

7. Bologna - Juventus 1

Statistik
Serie A är äntligen igång igen och efter två slätstrukna insatser i Coppa Italia ska det bli spännande att se hur Juventus tacklar uppgiften som väntar på Stadio Renato Dall’Ara. Den gamla damen har tvingats lämna planen mållös två gånger om vilket inte hör till vanligheten. Bologna har inte spelat fotboll sedan skottdagen och hur de står sig formmässigt är självfallet svårt att sia om, men tabellmässigt ser det bra ut med nio poäng ner till bottenträsket och bara fem pinnar upp till en Europa-biljett. Skrällen känns inte allt för långt borta så när tvåan streckas upp till månen är det bara att plocka fram den breda penseln och täcka hela spektrat.

8. Lecce - Milan 2

Statistik
Milan tvingas alltjämt klara sig utan skadade Zlatan Ibrahimovic när de rödsvarta ska ge sig i kast med ett gäng vargar från Apulien. Lecce återfinns på nedflyttningsplats i Serie A och har endast gått segrande ur två strider på hemmabanan under årets ligasäsong. Hur ska det då gå när Via del Mare gapar tomt på publik? Milan har tre poäng upp till Napoli på sjätteplats som också innehar den sista Europaplatsen. Räkna med ett motiverat gäng från modemeckat och när tvåan ser ut att kunna bli värdemässigt fin känns det tämligen givet att inleda österifrån.


Singelstrecket! - Manchester City

Manchester City slog Arsenal med 3-0 i återstarten utan att de behöva trampa gaspedalen i mattan. Det lär de troligen inte behöva göra nu heller när ett ringrostigt Burnley gästar Etihad Stadium. Given etta!

Kupongrensaren! - Bologna

Juventus har inte imponerat i cupmatcherna mot varken Milan eller Napoli. Vid en fullträff ska Bologna definitivt kunna utmana ett hackigt Juve. Spännande skrälletta!


Spelförslag:

72 rader

1. IFK Göteborg - Mjällby 1x
2. Helsingborg - Elfsborg 2
3. Sirius - Häcken 1x2
4. Brage - GIF Sundsvall 1x
5. Man City - Burnley 1
6. Villarreal - Sevilla x2
7. Bologna - Juventus 1x2
8. Lecce - Milan 2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. IFK Göteborg - Mjällby 1x
2. Helsingborg - Elfsborg (x)2
3. Sirius - Häcken 1x2
4. Brage - GIF Sundsvall 1(x2)
5. Man City - Burnley 1
6. Villarreal - Sevilla 1x2
7. Bologna - Juventus 1x2
8. Lecce - Milan (x)2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td