Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-06-24, 20:33   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Topptipset 25/6


Torsdagens Topptips är ett högoktanigt sådant. Premier League, La Liga och framförallt fyra fighter från Svenska Cupen ska avhandlas i jakten på åttlingen. Kupongen är klurig med flera svårtippade drabbningar som samtidigt kan mynna ut i bra med flis om det vill sig väl. Lycka till!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Torsdag kl 17:59

1. Chelsea - Manchester City 2

Statistik
Stamford Bridge slår upp portarna för ett intressant möte mellan två stormakter. Omöjliga Liverpool går inte att göra något åt denna säsong, men kampen Champions League-platser kvarstår. Manchester City lär troligen inte få delta i världens bästa klubblagsturnering nästa säsong, men i världens bästa liga är det bara nämnda Liverpool som är vassare än Peps gossar. City vann lekande lätt hemma mot Burnley senast med 5-0. Någon dunderkross lär det inte bli mot Chelsea, men inbördes har London-laget bara gått segrande ur en av de senaste sju i alla tävlingar. Stark tvåa!

2. Southampton - Arsenal 1

Statistik
Vad ska man säga om detta Arsenal? Att hålla på The Gunners kan inte vara lätt i dessa tider. Ena stunden kan Artetas manskap spela riktigt bra fotboll för att sedan klappa ihop fullständigt. Sedan ligan drog igång igen har de rödvita hunnit med att bli totalt utspelade av Manchester City och tappa en till synes stabil 1-0-ledning borta mot Brighton till en snöplig 1-2-torsk. Inför mötet med Southampton saknar Arsenal dessutom flertalet viktiga pjäser, Leno, Xhaka, Luiz, Chambers och Martinelli är samtliga out av olika anledningar. The Saints kommer från en stabil 3-0-viktoria borta mot Norwich och får anses ha mycket goda poängchanser här. 1X räcker gott och väl.

3. Burnley - Watford 2

Statistik
Trots kölhalningen borta mot Manchester City (0-5 i baken) har Burnley stått för en ganska stabil säsong så här långt. 39 inspelade pinnar finns i The Clarets poängkolumn efter 30 omgångar. Watford har haft det tyngre sett över hela säsongen men The Hornets har repat sig och sedan årsskiftet har poängen tickat in skapligt. Återstarten inleddes med en 1-1-historia hemma mot Leicester sedan mittbacken Craig Dawson cyklat (!) in kvitteringen i matchens absoluta slutskede. Burnley har Barnes, Gibson samt Brady på skadelistan, dessutom är både Gudmundsson och Wood två högst osäkra kort. Tvåan bjuder just nu in till supervärde och är en spännande chansspik för den våghalsige!

4. Malmö FF - AIK 1

Statistik
Hemma i Svedala ska det liras fyra stycken kvartsfinaler i Svenska Cupen. Eleda Stadion agerar första anhalt där ett spännande storstadsmöte gläntar på dörren. Malmö tar emot AIK under denna varma torsdagskväll och till helgen är det ombytta roller som gäller då det handlar om allsvensk fotboll på Friends Arena. Det är inte otänkbart att båda lagen kommer rotera med tanke på det tuffa programmet som råder, blir så fallet ska skåningarna hållas klart högre. Tomassons trupp är både bredare och spetsigare än den Norling förfogar över, trollkarlar som Nalic och Traustason kan göra livet surt för gnagarna. Utgå från vänster men se till att hålla ett vakande öga på eventuella oddsrörelser streckning närmare spelstopp.

5. Hammarby - IFK Göteborg 2

Statistik
Från Skåne till Stockholm där IFK Göteborg ser ut att undervärderas å det grövsta av det svenska folket. Blåvitt har fått en tung start på Allsvenskan, fyra inspelade poäng efter tre omgångar är faktiskt i överkant då spelet sett mycket torftigt ut. Hammarby har även de plockat fyra pinnar, mot AIK blev Bajen serverade deras första torskmåltid på hemmaplan sedan 2018. Göteborg brukar förvisso ha svårt på Tele2 Arenas plastgräs men då det säkerligen lär roteras en del ska inte gästerna räknas bort alltför snabbt. Rensartvåan lockar i utgång även om samtliga tecken är att föredra.

6. Häcken - Elfsborg 1

Statistik
Getingar och Guliganer ska ge sig kast med varandra på Hisingen härnäst. Häcken har en trupp som både är bredare och innehåller mer spets än Elfsborgs. Trots det har boråsarna fått en betydligt bättre start på säsongen, en seger och två kryss efter tre matcher mot Göteborg, Hammarby och Helsingborg är helt klart över förväntan. Häcken har trippla kryss inledningsvis, men lär troligtvis klättra i tabellen vad det lider. Elfsborg har bara vunnit ute på Sveriges femte största ö vid ett tillfälle i samtliga tävlingar sedan 2015, resterande har slutat med hemmaseger. Spiketta eller möjligen 1X.

7. Mjällby - Falkenberg 1

Statistik
I Allsvenskans andra omgång stötte dessa bottentippade lag på varandra och nu är det dags igen! Falkenberg drog det längsta strået då sedan hallänningarna stått för en perfekt genomförd fight. Mjällby skapade knappt en målchans på hela matchen då men såg desto bättre ut mot IFK Göteborg i söndags där MAIF fick med sig poäng hem från Gamla Ullevi (2-2). Blekinge-klubben borde ha lärt sig läxan från när FFF senast gästade Strandvallen och bör dessutom vara duktigt revanschsugna. Ettan i utgång, men det är knappast läge att spara på krutet på Listerlandet om täckning finns på spelkontot.

8. Eibar - Valencia X

Statistik
Ett besök i Baskien ror torsdagstrippen i hamn. Eibar lever farligt i La Liga och formen är minst sagt tveksam inför bataljen mot Valencia på Estadio Municipal de Ipurna. José Luis Mendilibars mannar har endast fått segerjubla i ligan en ynka gång sett till de tio senaste omgångarna. Vettiga chanser ska dock finnas när ett av ligans sämsta bortalag kommer på besök. Los Che har bara noterats för en poäng sett till de fem senaste resorna, från Mallorca fick Fladdermössen vända hem med en 1-4-torsk i bagaget. Tvåan har trots det redan pinnat iväg rejält i nordlig riktning och kräver understöd av både krysset och ettan ögonaböj!


Singelstrecket! - Manchester City

Som så många gånger tidigare lägger vi samtliga ägg i Pep Guardiolas korg. City är i grunden ett klart bättre lag än Chelsea och när tvåan dessutom ser ut att streckas förmånligt är det bara att damma av hammaren!

Kupongrensaren! - IFK Göteborg

IFK har visserligen inte imponerat nämnvärt i Allsvenskans upptakt, men det har heller inte topptippade Hammarby gjort. Tvåan betalar för bra för att ignoreras i huvudstaden. Jobba Blåvitt!


Spelförslag:

72 rader

1. Chelsea - Man City 2
2. Southamp. - Arsenal 1x
3. Burnley - Watford 2
4. Malmö FF - AIK 1x
5. Hammarby - Göteborg 1x2
6. Häcken - Elfsborg 1
7. Mjällby - Falkenberg 1x2
8. Eibar - Valencia 1x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Chelsea - Man City 2
2. Southamp. - Arsenal 1(x)
3. Burnley - Watford x2
4. Malmö FF - AIK 1(x2)
5. Hammarby - Göteborg 1x2
6. Häcken - Elfsborg 1(x)
7. Mjällby - Falkenberg 1x2
8. Eibar - Valencia 1x2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td