Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-07-06, 18:56   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Topptipset 7/7


Premier League, La Liga, Serie A och The Championship är ligorna som ska bemästras under tisdagen. Här räknar vi med ett eller annat favoritfall både i Italien och England för att sätta lite sprätt på utdelningen. Formstarka Arsenal inleder kupongen hemma mot trean Leicester. Kan Kanonerna lösa fjärde raka?  



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 18:59

1. Arsenal - Leicester 1

Statistik
Ett snabbt svar på frågan i ingressen, ja! Arsenal har en del spelare fortsatt på skadelistan men som helhet fungerar Artetas gäng förträffligt just nu med bra offensiva intentioner samtidigt som försvarsspel är mer eller mindre orubbligt just nu. Leicester reser till London med en seger i ryggen. 3-0 mot Crystal Palace var inte bara en lättnad för Rodgers mannar i sig utan även ett skönt formbesked för Jamie Vardy som åter fick näta, två gånger om dessutom. Att besöka Londonmark och ställas mot de rödvita har dock inte varit någon lyckad kombination genom åren för gästerna. Vi får backa bandet till 1973 (!) för att senast hitta en rävskalp i huvudstaden. Det blir med andra ord rätt givet att fatta pennan från vänster.  

2. Crystal Palace - Chelsea 1

Statistik
Det vankas ett Londonderby denna dag också. Till Selhurst Park ska Chelsea ta spelarbussen för att möta upp ett vingklippt Crystal Palace. Örnarnas tre senaste fajter har slutat i katastrof med enbart förluster och 0-8 i målskillnad. Zaha, Ayew och även Cahill hade chanser att få hål på Leicester senast utan att lyckas. Chelsea löste 3-0 hemma mot Watford i helgen men The Blues har genomgående denna säsong varit en aning ojämna. Så sent som i onsdags föll Lampards mannar med 2-3 mot bottenlaget West Ham. En helgardering känns på det hela taget bäst där vi jobbar in Palace för lite skön kupongrens.  

3. Watford - Norwich X

Statistik
Det är nu dags för Norwich sista chans att ge sig in i racet om 17:e-platsen. En placering där Watford hittas efter 33 omgångar med ett avstånd om sju poäng ner till Kanariefåglarna på jumboplatsen. Formen i båda lägren är minst sagt dåligt och värdarna med spelare som Success, Deulofeu samt Janmaat på skadelistan har endast löst en seger på de tolv senaste tävlingsmatcherna. Gästerna är faktiskt mållösa och har fyra raka förluster sedan ligan återupptogs. Här får dock Farkes mannar en chans till förbättring och nog finns det läge för mål framåt samt poäng. Alla tecken på Vicarage Road.    

4. Lecce - Lazio X

Statistik
Lazio stod för ett riktigt bottennapp i mötet med Zlatans Milan i lördags. 0-3 i baken där saknaden av målkungen Immobile var stor. I ärlighetens namn skapade romarna nästintill ingenting. Lättare motstånd nu för Inzaghis mannar. Lecce finns under strecket och har sex raka förluster och hemska 5-25 i målskillnad på dessa matcher. På Via del Mare har de gulröda Vargarna ändå stått upp bra mot topplag tidigare denna säsong. Både Juventus och Inter har fått lämna ifrån sig poäng här. Det finns en del som pekar på att tvåan kommer bli hårt åtgången och då blir det skrälljakt. X2 först men på större system får en lågt streckad etta också åka med.      

5. Milan - Juventus X

Statistik
Gigantmöte i Milano nu. Zlatan var tillbaka på planen mot Lazio i lördags och gjorde stor skillnad på planen. Ibra tryckte själv in 2-0-målet från straffpunkten och fick också se sina kamrater Rebic och Calhanoglu måla för de rödsvarta. Nu ska hemmalaget testa på lyckan mot seriens bästa lag. Juventus är på väg mot ytterligare ett guld. Avståndet ner till jagande Lazio är sju poäng med åtta omgångar kvar. Här får dock Ronaldo och gänget en rätt tuff uppgift. Dels är värdarna riktigt bra för tillfället och dels kommer de vitsvarta få klara sig utan Dybala (avstängd), de Ligt (avstängd) samt skadade gubbar som Sando, Khedira och De Sciglio. X2 först men nog ska helgarderingen få plats vid lite större system.  

6. Valencia - Valladolid 1

Statistik
Det är knappast någon kanonsäsong som Valencia gör. Los Che ser ut att missa topp 6 och värdarna har bara fått segerjubla en gång sedan slutet av februari. 2-2-mötet med Granada i helgen får dock anses som ett steg i rätt riktning då både Vallejo och Guedes fick trycka in varsitt mål. Skadeläget i truppen har ljusnat dessutom så nu finns goda möjligheter till en trea. Valladolid har vunnit en av de sex senaste och borta finns bara fyra segrar noterat på de 17 ligaförsöken. Viktige Oscar Plano är dessutom avstängd för gästerna. Vi singlar därför ettan till troligen riktigt fin procent.

7. Celta Vigo - Atlético Madrid 2

Statistik
Celta kan inte andas ut riktigt än när det kommer till den rafflande bottenstriden. Värdklubben har dock ett avstånd på sex pinnar ner till Mallorca under strecket och formen är helt klart godkänd med poäng i fem av de sex senaste bataljerna. Nu blir det ett rejält eldprov för Óscar Garcías mannar. Atlético är formtoppade till tusen och Simeones Madrassmakare besöker Estadio de Balaídos med fjorton raka utan torsk i alla tävlingar. Visst är Diego Costa avstängd i bortalägret men det är även backklippan i hemmalägret Néstor Araujo. Tvåan ska alltid gå först.

8. Cardiff - Blackburn 1

Statistik
Vi avslutar där vi började nämligen på brittisk mark. Cardiff är platsen där stadens formstarka The Championship-lag ska försöka äta in ytterligare poäng på lagen ovan. Tio inspelade poäng har walesarna löst på de fyra senaste matcherna och det luktar playoff lång väg om fjolårets Premier League-lag. Blackburn är en mer sorgsen historia. Rovers har vunnit en av de åtta senaste och dessutom släpper de blåvita in en hel del mål för tillfället. Ettan känns därför rätt självklar att måla ner som första tecken.


Singelstrecket! - Valencia

Trots att säsongen varit en besvikelse är Valencia troligt svårslagna hemma (9-7-1) och nu ställs laget mot ett sämre Valladolid. Ettan verkar dessutom bli något understreckad och då är det solklart spikläge västerut.

Kupongrensaren! - Crystal Palace

Det är ett Palace som inte alls kommit upp i nivå på slutet även om spelet mot Leicester senast bitvis var helt okej. Chelsea har all press på sig här och det kan nog passa Hodgsons gäng bra. Ettan ska med!


Spelförslag:

72 rader

1. Arsenal - Leicester 1
2. Crystal P - Chelsea 1x2
3. Watford - Norwich 1x2
4. Lecce - Lazio x2
5. Milan - Juventus x2
6. Valencia - Valladolid 1
7. Celta Vigo - A.Madrid x2
8. Cardiff - Blackburn 1

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Arsenal - Leicester 1x
2. Crystal P - Chelsea 1(x2)
3. Watford - Norwich 1x2
4. Lecce - Lazio 1x2
5. Milan - Juventus 1x2
6. Valencia - Valladolid 1
7. Celta Vigo - A.Madrid (x)2
8. Cardiff - Blackburn 1(x)



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td