Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-07-08, 20:59   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Topptipset 9/7


Vi har under hela sommaren mer eller mindre blivit bortskämda med härliga toppfajter om vartannat och torsdagen är sannerligen inget undantag. Heta matcher från tre av Europas bästa ligor samt en finfin semifinal-batalj från Svenska Cupen ska vi nu hugga tag i. En stabil spik synar vi ner medan ett par goa skrällar väntas ge lite extra klirr i poolspelskassan. Let’s go!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Torsdag kl 18:59

1. Aston Villa - Manchester United 2

Statistik
Det finns knappast något lag i Premier League som för tillfället kan matcha Manchester Uniteds offensiv. Trots tidigt 0-1-underläge mot Bournemouth fanns aldrig någon oro i United-lägret. Med Rashford, Greenwood, Martial, Rashford, Pogba samt den “nya” kungen i laget, Fernandes, var det, ungefär som vanligt numera, inget snack. 5-2-skalpen var gästernas 16:e raka i alla tävlingar utan nederlag. Aston Villa gjorde en godkänd insats mot tuffa Liverpool borta men lyckades precis som under de senaste nio seriematcherna inte lösa någon seger och nu är goda råd väldigt dyra för klubben. Tvåan är given att printa ner först men med procent upp mot 80 behövs hjälp. X2 blir valet.

2. Bournemouth - Tottenham 2

Statistik
Bournemouth fortsätter sin extremt usla trend. The Cherries har efter corona-uppehållet fortsatt förlora och mot Manchester United senast kom lagets femte raka förlust. Med en poäng in på kontot sedan första februari är det knappast konstigt att Howes mannar ligger där de ligger, nämligen näst sist! Tottenham tog en mycket viktig seger mot Everton hemmavid häromsistens. Spurs trea var lagets andra hemma på kort tid och Mourinhos Liljor har fortsatt chans att slå sig in bland topp 7-lagen som kan ge en biljett till Europa. Tvåan på Vitality Stadium känns rätt och kan utan större bekymmer singlas upp till 60 procent.  

3. Everton - Southampton 1

Statistik
Southampton gjorde en bragdartad insats då The Saints löste 1-0 hemma mot Manchester City i helgen. Che Adams tog tillvara på slarv i Citys uppspel och kunde kyligt lobba in målet som betydde seger till slut. Känslan är dock att gästerna fick slita brutalt för trepoängaren och det är något som kommer stå laget dyrt nu. Everton på Goodison Park är ruggigt svårslagna och i ligan hittas ingen förlust för de blåvita här sedan 23:e november. Visst kan Hassenhüttls mannar slita till sig en poäng men mer än så kommer det inte bli. 1X på större system räcker gott och väl.

4. SPAL - Udinese X

Statistik
Om inte mirakel sker kommer SPAL spela Serie B-fotboll till kommande säsong. Efter tre raka säsonger i finrummet har nu Ferrara-klubben kniven mot strupen och det är framförallt hemmaspelet som varit bedrövligt. 2-3-9 på 14 matcher är sämst i klassen och senast laget vann på Stadio Paolo Mazza i ligan var i oktober! Udinese kommer spela denna match utan svenske Ken Sema som är avstängd. Även hemmalaget står med en avstängning då ytterbacken Cionek synat för många gula kort. 0-0 slutade höstmötet och vi kan nog troligen räkna med något liknande nu. Gardera från höger.  

5. Hellas Verona - Inter 1

Statistik
Både Verona och Inter åkte på förluster i föregående omgång. Värdarna föll med 0-2 mot Brescia medan Milano-laget tog stryk av Bologna hemma efter en bedrövlig andra halvlek. Gästerna kommer dessutom lira denna match utan Barella, Moses och Sensi som är skadade medan duon D’Ambrosio samt Bastoni är avstängda. Knappast helt optimalt för coach Conte som nog har en del att fundera på. Hellas har varit kanonbra på sitt eget gräs och hit har lag som Juventus, Parma, Cagliari, Fiorentina med många flera åkt på pumpen. Helgarderingen ska fram omedelbart där ettan jobbas in för utdelningens skull.  

6. Mallorca - Levante 1

Statistik
På temat utsatta lag i botten finner vi Mallorca. La Liga-nykomlingen har framförallt varit riktigt obekväma på sina bortaresor och med 1-2-14 är ö-laget i särklass sämst i klassen. Hemma har faktiskt inte Den mekaniska bakelsen (Mallorca kallas så!) varit så tokiga. Flera storklubbar har fått lämna Estadi de Son Moix poänglösa. Levante hittas i ingenmansland och kommer från två raka oavgjorda kamper. Viktiga backen Postigo har haft en del känningar i veckan vilket är ett klart avbräck. Motivationen hos värdklubben bör vara skyhög och det känns helt rätt att plita ner ettan först.

7. Athletic Bilbao - Sevilla 2

Statistik
Bilbao hade som väntat en allt för tuff uppgift i helgen. Ett Real Madrid med fantastisk form gick inte att stoppa och baskerna skapade endast ett par halvchanser utan att få dit bollen. På San Mamés har dock Athletic varit riktigt stabila över hela säsongen och torsken mot Zidanes mannar var lagets blott fjärde på eget gräs. Sevilla hittas på en fjärdeplats i tabellen med ett bastant grepp om en Champions League-plats då ligaspelet går in på upploppet. De vitdressade har inte torskat en match sedan februari och med en het Ocampos i offensiva led skapas alltid farligheter framåt. Raúl García är dessutom avstängd för värdarna vilket är ett enormt avbräck. Vi börjar därmed med pennan från höger i Baskien.  

8. Mjällby - Malmö FF 1

Statistik
Vi tar kupongen i mål med en härlig svensk cupbatalj. Semifinal i Svenska Cupen gäller på Strandvallens gräs då Mjällby och Malmö gör upp om en plats i finalen. Hemmalaget har varit ett stort utropstecken både i liga och cup. När gruppspelet av Svenska Cupen avgjordes tidigare i våras vann Blekinge-laget alla tre matcher där bland annat Djurgården besegrades. Malmö är laget som står på andra sidan nu. Detta är två lag som känner till varandra rätt väl efter att lagen möttes i Allsvenskan för drygt tre veckor sedan. Då vann MFF med 2-0 men här finns det bra läge för en hemmaknall. Värdarna är disciplinerade och har på slutet radat upp segrar. Skåningarna målas upp till storfavoriter och med en etta som förväntas hamna runt 15 procent är det ett kanonval att plita ner tidigt. Kämpa MAIF!


Singelstrecket! - Tottenham

Tottenham har haft en riktig mellanmjölks-säsong men visade ändå något bättre takter hemma mot Everton senast. Mot ett spretigt och sämre Bournemouth ska Spurs kunna fixa en ny skalp. Tvåan ser ut att bli understreckad dessutom vilket gör att Mourinhos grabbar kan singlas med gott samvete.

Kupongrensaren! - Mjällby

Den allsvenska nykomlingen har visat sig vara en rejält hård nöt att knäcka. Malmö hade bekymmer när lagen möttes i ligan tidigare och på Strandvallen har de gulsvarta vunnit fem av de sex senaste. Mycket spännande etta!


Spelförslag:

72 rader

1. Aston Villa - Man United x2
2. Bournem. - Tottenham 2
3. Everton - Southampton 1
4. SPAL - Udinese x2
5. Hellas Verona - Inter 1x2
6. Mallorca - Levante 1
7. A.Bilbao - Sevilla x2
8. Mjällby - Malmö FF 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Aston Villa - Man United (x)2
2. Bournem. - Tottenham 2
3. Everton - Southampton 1x
4. SPAL - Udinese 1x2
5. Hellas Verona - Inter 1x2
6. Mallorca - Levante 1(x)
7. A.Bilbao - Sevilla 1x2
8. Mjällby - Malmö FF 1(x2)



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td