Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-07-20, 10:39   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Topptipset 20/7


Kanonmöte från Italien inleder måndagens fina Topptips som i övrigt tar oss med på en tripp genom England, Sverige och Portugal. Utefter vägen synar vi bland annat skrällar i Wolverhampton och Sheffield för att som kupongens säkraste plita ner Braga på Estádio Joao Cardoso i Tondela. Analyserat och klart, dags att dra igång!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 18:59

1. Juventus - Lazio X

Statistik
Det är fem omgångar kvar av Serie A. Juve toppar som brukligt men bakom jagar en trio lag som faktiskt fortsatt har chansen att överta tronen. Ett av dessa gäng är Lazio. De himmelsblå reser dock norrut med iskall form. En ynka poäng på de fyra senaste och här kommer nu sista chansen för Roms Örnar att åter ge sig in i matchen. Turin-klubben är inte mycket bättre. Formen verkar som bortblåst och dessutom står Den gamla damen utan en knippe lirare där bland annat Bernardeschi är avstängd och De Sciglio fortsatt är out. Hos Lazio saknas avstängde Patric och spelare som Lucas Leiva, Correa samt Radu är skadade. Svårtippat på Allianz Stadium där 1X på mindre system snabbt ska försöka helas om stålarna räcker till.

2. Wolverhampton - Crystal Palace 2

Statistik
Wolves fick smaka på ett riktigt tufft VAR-beslut häromsistens. En rätt tveksam situation mynnade ut i en blåst straff för hands i 96:e spelminuten mot Burnley och 1-0-ledningen förvandlades till 1-1. Hem till Molineux nu för att slicka såren och gå upp i kamp med Crystal Palace. Ett bortalag som torskat de sex senaste fajterna och Hodgson fick dessutom se Van Aanholt skada sig allvarligt mot Manchester United förra veckan och är därmed satt ur spel nu. Benteke är dessutom fortsatt avstängd hos London-laget. Wolves är dock rätt ojämna. En seger på de fyra matcher som laget lirat i juli är facit. När dessutom Palace vann motsvarande möte i fjol känns en överstreckad etta trist och det borde väl vara dags för en seger snart för The Eagles! X2 testas därför på mindre kuponger medan alla tecken tar plats vid större rader.

3. Sheffield United - Everton X

Statistik
Everton kommer sluta på den undre halvan av Premier League-tabellen. Detta måste såklart anses som ett stort misslyckande för Liverpool-klubben som haft betydligt högre ambitioner än så. Med två omgångar kvar får nu Ancelottis mannar chansen att avsluta säsongen på bästa sätt. Bramall Lane är arenan för gästerna att besöka där en av säsongens stora överraskningar väntar. Sheffield United har fortsatt chans att nypa sjätteplatsen i ligan vilket såklart får anses som en stor sensation. The Blades föll visserligen mot Leicester på bortagräs häromsistens men hemma är laget tämligen stabilt och har faktiskt vunnit samtliga tre ligamatcher som lirats här under sommaren. Svenska folket verkar dock ge Wilders mannar en aning för stort förtroende och med en etta upp över 50 procent är det läge för garderingar. 1X2 testas därför redan från start!

4. Brighton - Newcastle 1

Statistik
Fågelfajt på sydkusten nu mellan Graham Potters Fiskmåsar från Brighton och Steve Bruce Skator från Newcastle. En match som kommer spelas mellan två troligen rätt avslappnade gäng då nedflyttningshotet är borta (Brighton har sex poängs försprång på Aston Villa och +11 i målskillnad vilket såklart inte ska gå att ta ikapp). Hemmalagets poäng på resande fot mot Southampton häromsistens blev därmed ruggigt viktig. Gästerna reser söderut med en decimerad trupp. Saint-Maximin, Schär, Lejeune med många flera kommer få stanna hemma med anledning av diverse olika skador. De vitsvarta har dessutom tre raka torsk och här finns risk för en fjärde. Trolig etta i Brighton.

5. Hammarby - IFK Göteborg 1

Statistik
För mindre än en månad sedan firade IFK Göteborg stora triumfer på Tele2 mot just Hammarby. Blåvitt vann nämligen Svenska Cupen-kvartsfinalen mot Bajen efter en 3-1-skalp där avgörandet kom under förlängningen. Nytt försök för de grönvita nu och denna gång är det allsvenskt möte. Det är en rätt jobbig uppförsbacke som söderbröderna nu behöver bestiga. Spelet hackar och den vanligtvis så frejdiga offensiven har inte fungerat fullt ut. Hemmalaget kommer dock från en rätt stabil 2-1-skalp mot Kalmar i Småland förra veckan och möjligen kan vinsten nu väcka laget. Bajen kommer få klara sig utan sin målvakt Ousted som dras med en skadekänning. Trots detta ska värdarna hållas som favoriter och med en rätt stabil etta även streckmässigt är det från vänster pennan fattas.

6. Örebro - Mjällby X

Statistik
Både Örebro och Mjällby kommer från förluster till matchen på Behrn Arena. ÖSK fick en åktur av Norrköping på Östgötaporten (0-2) medan MAIF föll i nykomlingsmötet med Varberg. Inledningsvis är det ändå gästerna från Listerlandet som öppnat Allsvenskan bäst. Lirare som Ogbu, Batanero och Moro har stundtals varit stora utropstecken hos gästerna. Örebroarna är täta på konstgräset i Närke med nollan intakt under de tre senaste bataljerna. Kjälls mannar är dock rätt svaga i offensiva led så det händer inte så mycket framåt heller. Att räkna med en målsnål historia är därmed ingen högoddsare. Alla tecken föredras omgående.

7. Akropolis - Västerås 2

Statistik
Akropolis har öppnat Superettan ungefär som förväntat. Stockholmarna är svårslagna och har varit jobbiga att möta inledningsvis. Nu är det dock upp till bevis för Christopoulos mannar. Västerås är en liten outsider i årets superetta och smyger med bakom de mer namnkunniga lagen. De grönvita fixade en blytung 2-1-skalp mot Ljungskile hemmavid i förra veckan och ställer vad allt verkar åter Anton Fagerström mellan stolparna på Grimsta IP. Brassen Ribeiro saknas på topp och stabile backen Pontus Fredriksson är out men trots detta ska Gurkorna stå som favoriter. Med X2 bör vi definitivt vara i hamn.

8. Tondela - Braga 2

Statistik
Vi avslutar från Portugal där en match från näst sista omgången av Primeira Liga ska spelas. Ärkebiskoparna från Braga jagar Sporting som just nu huserar på tredjeplatsen i tabellen. Formen hos gästerna är god och framåt finns en glödhet Paulinho som målat sju gånger om på de fem senaste. Tondela ligger riktigt pyrt till i botten och de gulgröna kliver ut i sin hemmaborg med usel form. Värdklubben har endast vunnit en av de 13 senaste matcherna och dessutom finns sex raka nederlag noterat mot just Braga. Tvåan är en riktigt fin spik att avsluta med hela vägen upp till åtminstone 65 procent.


Singelstrecket! - Braga

Det råder just nu klasskillnad mellan Tondela och Braga. De rödvita gästerna har fortsatt chans att lösa tredjeplatsen och därmed nypa en direktplats till Europa League. Det är motivation som räcker. Banktvåa.

Kupongrensaren! - Crystal Palace

Formen må vara usel men mot Manchester United i förra omgången såg Palace bitvis rätt bra ut. Att tvåan ska streckas i krokarna runt tio procent känns helt skevt och Hodgsons Örnar måste få åka med!


Spelförslag:

72 rader

1. Juventus - Lazio 1x
2. Wolves - Crystal P x2
3. Sheffield U - Everton 1x2
4. Brighton - Newcastle 1
5. Hammarby - Göteborg 1
6. Örebro - Mjällby 1x2
7. Akropolis - Västerås x2
8. Tondela - Braga 2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Juventus - Lazio 1x2
2. Wolves - Crystal P (1x)2
3. Sheffield U - Everton 1x2
4. Brighton - Newcastle 1(x)
5. Hammarby - Göteborg 1(x)
6. Örebro - Mjällby 1x2
7. Akropolis - Västerås x2
8. Tondela - Braga 2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td