Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-07-22, 18:00   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Topptipset 23/7


Topptipset torsdag kuggar i veckans första Europatips där Allsvenskan står i centrum. Fem matcher från den svenska förstadivisionen ska bemästras. I övrigt beger vi oss ner till Italien för dubbla bataljer och vänder därefter hem igen för att avsluta med en match från mästerskapsrundan i Danmark. I Skåne kastar vi loss!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Torsdag kl 18:59

1. Malmö FF - Hammarby 1

Statistik
Malmö ligger tvåa i Allsvenskan men har ändå fått en mindre krisstämpel på sig inledningsvis. Det säger det mesta om hur upphaussade detta “Real Malmö” varit inför säsongen. För Hammarby brinner det också i knutarna. Bajen har inte alls kommit upp i fjolårsnivå och med bara tre segrar på de nio första omgångarna med dessutom bara nio mål producerade framåt är det något som inte riktigt stämmer hos de grönvita. Vi ska komma ihåg att gästerna snittade 2,5 mål per match under Allsvenskan 2019 så det är nog dags för Billborn och company att få ordning på sitt magiska anfall innan det är försent. På Stadion har Di blåe vunnit sju raka inbördes i liga och cup och nu är också Jeppe Andersen avstängd hos HIF. Ettan känns faktiskt stabil.

2. IFK Göteborg - Falkenberg 1

Statistik
Göteborg lirade 1-1 för andra matchen i rad då Hammarby fick lämna ifrån sig poäng till de blåvita under måndagskvällen. En sen straff räddade poängen till IFK och nu får Poya och hans mannar testa lyckan hemma på Gamla Ullevi igen. Falkenberg är jumbo i Allsvenskan efter nio omgångar och gästerna saknar både skickligheten och den där lilla extra turen för att vinna matcher just nu. Mot Helsingborg på hemmaplan senast hade de gulklädda en 2-0-ledning med bara drygt tio minuter kvar utan att kunna knyta ihop säcken. Sylisufajs 1-0-strut var det dock inget större fel på och 21-åringen kommer bli mycket viktig för gästernas fortsatta kamp i botten. 1-1 har de två senaste matcherna dessa lag emellan slutat så även om ettan ska målas ner per omgående ska ett kryss ta plats på större system.

3. Helsingborg - Örebro 1

Statistik
Helsingborg har inför torsdagens möte med Örebro fyra raka matcher utan förlust. Skåningarna har därmed sakteliga börjat röra på sig i botten och spelet över hela banan har successivt sett bättre ut. Inför matchen mot Örebro får dock coach Mellberg klara sig utan sin holländska striker, Van den Hurk. 27-åringen är avstängd vilket får anses som ett stort avbräck. ÖSK reser till Olympia med en fin 3-1-seger i ryggen mot Mjällby. Detta blir dock Sportklubbens första match på riktigt gräs denna säsong och frågan är hur laget löser den uppgiften. 1X blir utgångstecken, men på större system är det knappast fel att även plocka med tvåan.

4. Mjällby - Elfsborg 2

Statistik
Strandvallen bjuder på en fin gulsvart fajt. Mjällby gästas av Elfsborg och det är två lag som under sommaren överraskat. För nykomlingens del blev det dock förlust på Behrn Arena i måndags (1-3) trots ett tidigt 1-0-mål på straff. Klubbens andra raka nederlag var därmed ett faktum. Gästerna repade snabbt mod efter 0-6-förnedringen mot Häcken. Tim Rönning var tillbaka mellan stolparna och fick också hålla nollan då Djurgården besegrades med 1-0. Thelins mannar är stabila och har faktiskt bara förlorat en match, den mot Häcken, under sommaren. Nog känns besökarna som det bästa av dessa lag och här blir det förtroende hela vägen för Elfsborg, åtminstone på lite mindre kuponger.

5. Kalmar FF - Sirius 2

Statistik
Sirius tog sin första seger på hemmaplan mot IFK Norrköping sedan 1974 i helgen (4-2) och Uppsala-laget fortsätter att överraska. Sugita hade stor show och stod för två mål i mötet med Kamratföreningen. Nannes grabbar har sex raka torsk varav de fem senaste är med uddamålet. Elias Andersson är avstängd hos besökarna och Nils Fröling är fortsatt skadad hos hemmalaget men i övrigt verkar det vara mer eller mindre friska trupper tillgängliga. Då de blåsvarta just nu är ett bättre fotbollslag ska tvåan gå först i led. X2 bör räcka.

6. Udinese - Juventus 1

Statistik
Juventus har med fyra matcher kvar att spela satt sig själva i en kanonfin guldsits. Sarri med sina mannar reser nu till Udine där Ken Sema och gänget i Udinese väntar. Hemmalaget är formsvaga och har haft svårt att vinna matcher under sommaren. När laget mötte Napoli i söndags bjöd dock de Små zebrorna upp till dans och gav napolitanarna en rejäl match. Förutom De Pauls mål fanns chanser för både Nestorovski och Lasagna att näta på San Paolo. På hemmaplan har värdarna dessutom löst poäng i elva av 17 matcher. Vänstersidan är minst sagt småmysig och blir ett skrällval att få med!

7. Lazio - Cagliari X

Statistik
Två gäng med vikande formkurvor finns att skåda i Rom. Lazios julimånad är bedrövlig. En poäng av 15 möjliga är rakt igenom uselt och de himmelsblå har fått se Scudetton flyga all världens väg. Skönt i alla fall för coach Simone Inzaghi att skyttekungen Immobile åter fick näta efter en kall period. 30-åringen skickade nämligen in 1-2 mot Juventus häromsistens. Cagliari har både skadebekymmer och Carboni avstängd. Klubben från Sardinien visar dessutom upp en formkurva som inte är speciellt munter. Lazio vann matchen på Sardegna Arena i vintras men det var med extremt mycket möda som romarna plockade med sig alla tre poäng då. Örnarna från huvudstaden nätade nämligen i 93:e och 98:e (!) och vände därmed till 2-1. Jämnt bör det bli även nu och när ettan rusar iväg streckmässigt jobbar vi med hela spektrat omgående.

8. Aalborg - FC Köpenhamn X

Statistik
Vi avslutar på dansk mark där en match från mästerskapsrundan av Superligaen hittas. Aalborg står utan chans att lösa en topp 3-placering vilket i sin tur genererar kval till någon av de större europeiska turneringarna. Jyllands-laget har däremot gjort det riktigt på bra på slutet och sedan förlusten i den danska cupfinalen mot Sönderjyske har värdarna sin nolla bakåt intakt över fyra raka ligamatcher. Ruskigt starkt såklart där laget också fällt Bröndby två gånger om bland annat. Nu får drygt 3 700 personer chans att se matchen på Portland Park då Köpenhamn kommer hit. FCK är inne i en hemsk formsvacka och det var nu över en månad sedan som Solbakkens mannar senast fixade en skalp, då mot Aalborg hemmavid. I grunden är gästerna ett bättre fotbollslag och ska de vitklädda ha någon chans att fixa andraplatsen i serien är det nog bara vinst som gäller. X2 testas först men finns stålarna är helgarderingen bästa vägen.


Singelstrecket! - Malmö FF

Malmö förlorar väldigt sällan hemma på Eleda Stadion och när ett formlöst Hammarby gästar känns det som vi kan lita på skåningarna. Bra etta.

Kupongrensaren! - Udinese

Juventus har haft lite småbekymmer på slutet och dessutom har Turin-klubben läckt ordentligt bakåt. Udinese har potential att skrälla på hemmaplan och 1X känns minst sagt spännande.


Spelförslag:

72 rader

1. Malmö - Hammarby 1
2. Göteborg - Falkenberg 1
3. Helsingborg - Örebro 1x
4. Mjällby - Elfsborg 2
5. Kalmar - Sirius x2
6. Udinese - Juventus 1x2
7. Lazio - Cagliari 1x2
8. Aalborg - Köpenhamn x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Malmö - Hammarby 1
2. Göteborg - Falkenberg 1(x)
3. Helsingborg - Örebro 1x2
4. Mjällby - Elfsborg (x)2
5. Kalmar - Sirius x2
6. Udinese - Juventus 1(x2)
7. Lazio - Cagliari 1x2
8. Aalborg - Köpenhamn 1x2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td