Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-07-25, 15:00   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Europatipset 26/7


12 rätt blev det på onsdagens reducerade Europatips-kupong vilket gav i runda slängar 25 000 kronor in på kontot. Inte så pjåkigt även om en seger för Manchester United givetvis hade höjt upp den summan avsevärt. Även den reducerade Topptips-kupongen hittade hem under torsdagen med en rätt trevlig utdelning på 6 552 kronor! Dags att fortsätta på inslagen väg men denna gång tar vi sikte mot fullpoängaren då söndagens EU-kupong står på tur. Allsvenskan, Premier League samt Serie A finns att se fram emot. Vi kör!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Söndag kl 14:29

1. AIK - Djurgården X

Statistik
Det hela tar sin början på Friends Arena strax norr om Stockholm. Derbydags mellan rivalerna AIK och Djurgården och det är två lag som med ljus och lykta letar efter sin egentliga identitet. Spelet spretar och bra prestationer ena dagen byts mot sämre dagen efter. Gnagets ledning har inför mötet låst in sig och “silenzio stampa” råder. 0-4 i baken borta mot Häcken häromsistens var en rakt igenom dålig prestation från de svartklädda som däremot är betydligt mer pålitliga hemmavid. Att Bahoui nu är åter i matchtruppen för Norling kommer betyda mycket på sikt även om 29-åringen bara fick en dryg kvart på planen senast. Hos DIF saknas bland annat Ajdarevic samt Bärkroth. Ställningskrig att vänta med oviss utgång. Alla tecken!  

2. Häcken - IFK Göteborg X

Statistik
Nästa derby att helgardera finner vi på motsatt sida landet. Bravida Arena bjuder på mötet Häcken - Göteborg denna söndag och det är ett bortalag som reser till Hisingen med tre raka kryss i bagaget. Mot Falkenberg i torsdags hade Blåvitt 2-0 när matchen led mot sitt slut. När domare Pandzic blåste av matchen stod det 2-2 på tavlan efter en fin forcering från FFF. Alms gulsvarta hemmalag utmanar i toppen. På sin egen plastmatta har värdarna fyra raka segrar och 14-0(!) i målskillnad. Att säga att laget trivs hemma är en underdrift. Tilltänkta skyttekungen Söderlund är åter skadad och ser ut att missa sin tredje match i rad vilket ställer till det en aning för hemmalaget. Vi ska dessutom komma ihåg att Blåvitt vann här i fjol (2-1). Värdemässigt kan X2 bli ruggigt fint och då känns alla tecken som en rätt nödvändig lösning trots allt.

3. Sirius - Malmö FF 2

Statistik
Malmö FF hade inga bekymmer att montera ner Hammarby hemma på Stadion i veckan. Kiese Thelin hittade åter nätet och dessutom fick Marcus Antonsson trycka in sin första strut för säsongen. Di blåe har nu tre raka segrar och har på allvar tagit upp jakten på Norrköping i topp. Sirius kommer däremot inte bli något lätt nöt för Tomassons mannar att knäcka. Uppsala-laget är svårslagna och hemma på Studenternas har de blåsvarta fixat poäng eller segrar i de fyra senaste. En fin sommarpresent fick dessutom ledare och fans runt hemmaklubben då japanen Sugita blir Sirius trogen hela augusti ut. Tvåan får utrymme först men vid större system är det självklart att även krysset ska få plats.    

4. Elfsborg - Varberg X

Statistik
Det svänger om Elfsborg! Boråsarna smyger med i toppen och efter 0-6-förnedringen mot Häcken förra veckan har de gulsvarta först besegrat Djurgården med 1-0 och därefter krossat Mjällby (5-0). Ruskigt starkt! Jocke Persson och hans Varberg hade inte så mycket att sätta emot då Norrköping fick komma i våg efter våg hemma på Östgötaporten. Boisarna föll med 0-2 och nu har nykomlingen tre raka torsk på resande fot och dessutom har de grönsvarta misslyckats med att måla i dessa bataljer. Det känns dock som att Varberg aldrig ska räknas bort helt och med en förväntat stenhårt streckad etta blir högersidan mäkta intressant. Räkna även med Selmani på planen nu! Helgardera och håll tummarna för en grönsvart knall.

5. Falkenberg - IFK Norrköping 2

Statistik
Falkenberg stod för en strålande upphämtning mot Göteborg i torsdags. Matchen på Gamla Ullevi var mycket underhållande men i ärlighetens namn skulle nog Blåvitt vunnit fajten sett till lagets alla hundraprocentiga chanser. Nu ska Eklunds mannar få än kanske ännu större utmaning. Denna gång är det Kamratföreningen från Norrköping som står på andra sidan. Ett Peking som fortsatt toppar Allsvenskan och har Totte Nyman, Haksabanovic, Johannesson med flera i kanonform. Fem av de sex senaste ligafajterna lagen emellan har slutat med blåvit seger. Tvåan verkar dock bli hårt åtgången och på större system åker krysset med som stödhjul.

6. Chelsea - Wolverhampton 1

Statistik
Chelsea spelade under torsdagen en av Premier Leagues mest underhållande bataljer denna säsong. 3-5-förlusten mot Liverpool innehöll i stort sett allt. Fyrverkerier, rafflande kamp, frisparksmål och magnifika spelmål. Trots torsken räcker det för The Blues att plocka en poäng på The Bridge för att säkra topp 4. Wolverhampton behöver också poäng. Wolves har nämligen ett jagande Tottenham i hasorna i fajten om Europa League-spel. Bortamatcher mot Chelsea är dock inget som direkt tilltalar de orangesvarta. Vi får backa bandet över 40 år för att senast skönja en Vargskalp mot The Blues i London. Vi börjar därför med pennan från vänster.    

7. Leicester - Manchester United X

Statistik
Leicester och United slåss om en plats i Champions League till hösten. Vardy och company torskade i London mot Tottenham i söndags och därmed har nu Rävarna trillat ner till en femteplats. Rodgers mannar är dock bara en poäng bakom Manchester United och Chelsea vilket innebär att en seger på hemmagräset lyfter klubben tillbaka på en CL-plats. Solskjaers gäng stod för en medioker insats mot West Ham i onsdags och 1-1-resultatet var faktiskt inte så mycket att snacka om. Det kommer bli ett stenhårt ställningskrig och alla tecken snabbast möjligt är att rekommendera.  

8. Crystal Palace - Tottenham 2

Statistik
Londonderby nu då Crystal Palace och Tottenham ska duellera. Två lag med vitt skilda formkurvor då Palace är helt under isen för tillfället med raden 0-0-7 på de sju senaste omgångarna medan Spurs bara torskat en fajt under hela sommaren. Till värdarnas försvar ska tilläggas att lagets plats i mitten av tabellen varit cementerad sedan återstarten utan vare sig risk för nedflyttning eller större chans på en topplats. Mourinhos adepter slåss för en sjätteplacering och motivationen bör därför vara hög. När dessutom Palace har Benteke avstängd samt Van Aanholt, Sakho, Cahill med flera skadade känns tvåan välmotiverad. Spika och gå vidare!  

9. West Ham - Aston Villa 2

Statistik
West Ham har sett allt bättre ut på slutet. Prestationen från Londonklubben mot Manchester United tidigare i veckan var bitvis riktigt bra och The Hammers höll Rashford, Greenwood, Fernandes och grabbarna stången och löste en skrällpinne på Old Trafford. Aston Villa fajtas för sin fortsatta existens i Premier League och kommer från en blytung 1-0-skalp hemma mot Arsenal. Hoppet lever därmed alltjämt men Lejonen från Birmingham skulle nog må allra bäst av att åtminstone plocka en poäng på London Stadium. Räkna med en tät och jämn batalj där alla tecken tidigt är att rekommendera.  

10. Arsenal - Watford 2

Statistik
Dags att kasta fram den gamla klyschan “motivation slår klass” då ett Watford med kniven mot strupen ska resa några mil sydöst för match på Emirates mot Arsenal. The Gunners torskade med 0-1 mot Aston Villa i veckan i en ganska trött tillställning. De rödvita hade ett par okej chanser där Nketiah var närmast men i övrigt fanns betydligt mer att önska från Artetas gäng. Gästerna föll med klara 0-4 mot Manchester City i tisdags och här finns bara poäng (helst seger) som gäller, annars är det troligen tack och hej Premier League för denna gången. Tvåan känns absolut mest intressant att inleda med.  

11. Newcastle - Liverpool 2

Statistik
Newcastle har överträffat de flestas förväntningar och kan gå rakryggade från årets säsong. På slutet har däremot Bruce mannar inte orkat hålla ihop det och de vitsvarta har fem raka utan seger. Skatorna har en ganska tunn trupp redan från början och då hjälper det knappast att skadelistan fylls på kontinuerligt. Liverpool firade sitt ligaguld med pompa och ståt i onsdags hemma på Anfield. Innan prisceremonin passade dessutom The Reds på att lira en av säsongens mest underhållande matcher då Chelsea besegrades med 5-3. Är Klopps gäng bara påkopplade nu finns inget annat att vänta än en tvåa på St James’ Park.

12. Hellas Verona - Lazio 2

Statistik
Lazio bröt under torsdagen en fem matcher lång segerlös svit då Cagliari besegrades i Rom med 2-1. Immobile hittade nätet för andra matchen i rad och 30-åringen leder därmed åter skytteligan i ensamt majestät. De himmelsblå Örnarna reser nu till Verona men Lazzari får stanna hemma (avstängd) medan Leiva och Radu fortsatt är skadade. Verona verkar tagit tidig semester. Nykomlingen som under första delen av säsongen flög fram har inför söndagens holmgång sex raka utan seger. Ett nyvaket Lazio vinner på Stadio Marc'Antonio Bentegodi.

13. Roma - Fiorentina 1

Statistik
Olympiastadion i Rom står för kvällens sista föreställning. Roma traskar ut på hemmagräset med 13 bärgade poäng på de fem senaste matcherna och formen är därmed kanon inför avslutningen. Fonsecas mannar löste dessutom säsongens största seger häromsistens då SPAL besegrades med tennissiffrorna 6-1 på bortaplan. Fiorentina är inte mycket sämre och de violetta radar upp fina prestationer. Florens-laget får dock lösa uppgiften i huvudstaden utan Castrovilli som är avstängd och precis som hos romarna finns en del skador som ställer till det en aning. I december vann de vinröda med klara 4-1 men lika stora siffror är knappast att räkna med nu. Ettan ska garderas på större kuponger.  


Singelstrecket! - Liverpool

Liverpool gjorde fem mål på Chelsea i förra omgången och bjöd på en sprakande föreställning. Klopps manskap kommer denna gång bjuda Newcastle på en åktur. Stabil tvåa!

Kupongrensaren! - Watford

Watford kommer behöva gå för det på Emirates och med ett Arsenal som troligen har tankarna på lite annat håll känns gästerna som ett mycket intressant tecken.


Spelförslag:

432 rader

1. AIK - Djurgården 1x2
2. Häcken - Göteborg 1x2
3. Sirius - Malmö FF 2
4. Elfsborg - Varberg 1x2
5. Falkenberg - Norrköping 2
6. Chelsea - Wolves 1x
7. Leicester - Man United x2
8. Crystal P - Tottenham 2
9. West Ham - Aston Villa x2
10. Arsenal - Watford x2
11. Newcastle - Liverpool 2
12. H.Verona - Lazio 2
13. Roma - Fiorentina 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. AIK - Djurgården 1x2
2. Häcken - Göteborg 1x2
3. Sirius - Malmö FF (x)2
4. Elfsborg - Varberg 1x2
5. Falkenberg - Norrköping x2
6. Chelsea - Wolves 1(x)
7. Leicester - Man United x2
8. Crystal P - Tottenham 2
9. West Ham - Aston Villa (1x)2
10. Arsenal - Watford (1x)2
11. Newcastle - Liverpool 2
12. H.Verona - Lazio 2
13. Roma - Fiorentina 1(x)



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td