Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-08-01, 17:10   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Europatipset 2/8


Sverige och Norge bidrar med samtliga 13 matcher på söndagens Europatips-kupong. Allsvenskan och Eliteserien står i fokus men även två matcher från Superettan samt en kamp från Damallsvenskan finns att bemästra. Östersund är ett spännande drag medan Malmö ska ha mycket goda möjligheter att ta revansch på Göteborg. Vi kastar loss med siktet som vanligt inställt på 13 gröna bockar.



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Söndag kl 14:29

1. IFK Göteborg - Malmö FF 2

Statistik
Malmö har efter en rätt brokig inledning på säsongen nu tagit ordentlig fart och siktet är inställt mot förstaplatsen. Fyra raka segrar i Allsvenskan har det nu hunnit bli där tolv mål producerats från Di blåe. Att MFF fått igång Toivonen, Kiese Thelin, Berget, Rieks samtidigt som Christiansen åter är brukbar i 90 minuter gör de himmelsblå till en maskin som kommer bli ruggigt svår att stoppa. IFK har kryssat sig fram i ligaspelet och har bara vunnit två av de elva inledande fajterna. Skåningarna är bättre överlag och lär vara duktigt revanschsugna efter torsdagens förlust på denna arena i cupfinalen. Tack vare en bredare trupp vinner Malmö FF denna gång på Gamla Ullevi.

2. Helsingborg - Hammarby X

Statistik
Helsingborg har efter sin kräftgång inledningsvis steppat upp. Sex raka matcher har Di röe lirat utan torsk varav fem av dessa är oavgjorda tillställningar. Till Skåne reser nu ett pånyttfött Hammarby som hade en fin dag i måndags då Örebro enkelt besegrades på Tele2 med 3-0. Tankovic var inte med då och vi kan nog knappast räkna med “Mujo” nu vars kontrakt löper ut nu under sommaren. Framåt finns ändå tillräckligt med spets med Ludwigson, Paulinho, Khalili, Rodic, Kacaniklic med många fler så Bajen har fortsatt ett anfall av gudomlig allsvensk klass. Nog fixar Söderbröderna poäng i Skåne men blir det en eller tre är frågan! Att börja med krysset och därefter gardera från höger blir bäst.

3. Kalmar FF - AIK 2

Statistik
Kalmar har en fruktansvärd trend i Allsvenskan just nu. Smålands rödvita stolthet kan knappast vara speciellt stolta över raden 0-2-6 på de åtta senaste. Mot Mjällby i veckan räddade Fidan Aliti en poäng till KFF efter 2-2-kvitteringen på stopptid. 26-åringen synade dock sitt fjärde gula för säsongen och får snällt sitta bredvid nu (avstängd). AIK:s inledning är inte heller något att skryta om. Efter derbytorsken mot Djurgården fick Norling säga tack och hej och nu söker Gnaget efter en ny coach att lotsa klubben vidare. I grunden är ändå AIK ett bättre lag än Kalmar och ska ha mycket god chans att resa hem till Solna med en seger. Tvåa!

4. Varberg - Östersund 2

Statistik
Östersund reser till Halland med tre raka kryss i bagaget. ÖFK har känts på gång under rätt lång tid nu och jämtarna har dessutom fått tillbaka Francis Baptiste (tidigare utlånad till AFC) inför denna batalj. Varberg finner vi i mitten av tabellen och Boisarna kommer närmast från en galen 3-3-match mot Elfsborg där målvakten Strömberg kvitterade i slutskedet. Jocke Perssons mannar målas nu upp till rätt stora favoriter vilket inte känns helt befogat. ÖFK är faktiskt bättre på bortaplan än hemma och har löst åtta pinnar utanför Jämtkraft Arena på de fyra senaste. Tvåan först därmed.

5. Norrby - Jönköpings Södra X

Statistik
Kupongens sista drabbning hittas i Borås där stadens blåvita gäng ska duellera mot Brännans smålänningar. J-Södra reser västerut med en poäng i väskan från veckomötet med GIF Sundsvall. En match där de grönvita kom undan med blotta förskräckelsen efter ett sent kvitteringsmål. Norrby är inte någon slagpåse i årets superetta och värdarna ser spännande ut med Akpoveta, Rexhepi, Pekalski, Strömberg med flera. Här är det helt klart läge att ta fram stora målarpenseln tidigt och strecka från vänster till höger ögonaböj.

6. Akropolis - GAIS 1

Statistik
Akropolis fortsätter överraska i Superettan. “Grekerna” gjorde en makalöst bra första halvlek i Borlänge mot Brage i torsdags anförda av giganten Niklas Maripuu och dansante Pontus Åsbrink. Efter att masarna tagit över under den andra halvan fick till slut de vitklädda nöja sig med en pinne men nykomlingen har startat Superettan med en förlust på de nio inledande fajterna och är välförtjänt med i toppen. GAIS fick med sig 1-1 mot Ljungskile tidigare i veckan efter att Mervan Celik tryckt in en hörna direkt i mål. Skönt för gaisarna som därmed fixade säsongens nionde poäng. Bortaspelet har dock inte klickat för Atleterna och med 0-1-3 och 2-9 är laget, tillsammans med AFC, sämst i klassen. Löser Jacobssons mannar en pinne på Grimsta ska göteborgarna vara ruggigt nöjda. Ettan först.

7. Haugesund - Stabaek 1

Statistik
Stabaek blev första lag att stjäla poäng av “omöjliga” Bodö/Glimt. 2-2 hemma på Nadderud kom dessutom efter att De Blåa vänt 0-2. Starkt. Janne Jönssons armé reser till Haugesund med fem raka matcher utan förlust men nu kommer gästerna stöta på patrull. Måsarna, som värdarna kallas, besegrade Rosenborg i senaste hemmamatchen och inbördes mot Stabaek var det nästan tio år sedan SIF vann här. Viktige Hanche-Olsen är dessutom avstängd hos besökarna vilket inte gör uppgiften lättare. Vi börjar från vänster.

8. Odds BK - Rosenborg X

Statistik
Det ska spelas ett högintressant möte på Skagerak Arena då Odds BK och Rosenborg drabbar samman. Dessa gäng stångades i fjol blodiga om tredjeplatsen i ligan där Trondheim-laget drog det längsta strået efter en målskillnadsaffär. I år ser det åter ut att kunna bli en duell mellan dessa gäng om tredjeplatsen. Frode Nornes hemmalag har vunnit fyra av de fem senaste och känns heta. Gästerna gjorde en finfin insats mot Viking i veckan och vann med klara 3-0. En match där lagets bäste målskytt, Zachariassen, dessutom var avstängd. En herre som nu ska vara tillbaka. Båda matcherna lagen emellan föregående säsong slutade 1-1 och en ny jämn fajt är att vänta. Alla tecken rekommenderas.

9. Bodö/Glimt - Strömsgodset 1

Statistik
Årets raket inom norsk fotboll heter Bodö/Glimt. De gulsvarta har vunnit tio av de inledande elva matcherna och träffade magiskt rätt i värvningarna av bland annat keepern Joshua Smits samt dansken Kasper Junker som varit gudomlig i frontlinjen och tryckt in tio mål redan. Strömsgodset har tre raka torsk på bortagräs och dessutom inte gjort mål i någon av dessa. Värdarna har torskat en hemmamatch i ligan sedan oktober 2018 och att Glimt ska falla mot Godset känns osannolikt. En hårt streckad etta får dock hjälp av ett understreckat kryss på lite större kuponger.

10. Sarpsborg - Aalesund X

Statistik
Mikael Stahre ritar just nu i Sarpsborg. Den här säsongen har plitandet varit av blandad kvalitet då det bara blivit tre vinster på elva matcher och en plats på den nedre halvan. Nu kommer hemmalaget dessutom från två raka matcher utan mål framåt och 0-3 borta mot Viking var ingen roliga historia. Ändå streckas ettan upp stenhårt här då motståndet nu består av jumbon Aalesund. Gästerna har dock fått ett litet uppsving på slutet där de först höll på att nagga topplaget Odds BK på poäng borta och sedan gjorde tre mål hemma mot Start och inkasserade säsongens första seger. Kan försvarsspelet stadgas upp ytterligare kan det bli nya poäng här. Alla tecken och jobba in skrällen!

11. Viking - Kristiansund 2

Statistik
Viking har inte riktigt fått till det inledningsvis. I sina bästa stunder håller laget bra klass, men är alldeles för ojämna i sina prestationer. Kristiansund återfinns betydligt högre upp i tabellen där storskytten Pellegrino hittat storformen med nio mål på de elva första omgångarna. Gästerna har stått för en betydligt mer stabil inledning och har inte fallit igenom i någon match så här långt. De var exempelvis nära att lugga suveräna Bodö/Glimt på poäng på bortaplan där Kristiansund föll knappt med uddamålet. Här är strecken helt felsatta då ettan målas upp till för stor favorit. Tvåan är ett givet förstatecken.

12. Start - Mjöndalen X

Statistik
Vi avslutar Norge-resan i Kristiansand där Start tog klivet upp till Eliteserien genom att kvala sig förbi klassiska Lilleström i fjol. Start har en rätt så solid defensiv som innan förlusten borta mot Aalesund kom från poäng i tre matcher, mot bra motstånd. Men offensiven är inte glödhet och vinstkolumnen gapar fortfarande tom. Mjöndalen är det enda lag i serien som gjort färre mål än värdarna där de parkerar platsen ovanför i bottenträsket. Viktig bottenfajt där inget lag vill förlora. En målsnål och tight matchbild är troligen att vänta. Den högt streckade ettan lockar minst. Alla tecken rekommenderas.

13. Växjö - Djurgården 1

Statistik
Avslutningen hämtas från Damallsvenskan. Växjö har efter en trög start börjat få upp farten. Vinsten uppe i Norrland mot fjolårssuccén Piteå var imponerande och senast lossnade också det annars rätt skrala målskyttet i 2-2-matchen hemma mot Umeå. Det är framför allt hemma i Småland som Växjö plockar sina flesta poäng. I fjol förlorades bara en av elva matcher på Visma Arena. Här gästar mittenlaget Djurgården, som förutom stjärnan Olivia Schough inte är något extra. Två segrar på de sju inledande matcherna vittnar inte om något att hålla i handen, särskilt inte på bortaplan där det blivit tre förluster. Stockholmarna har fått åka från Växjö tomhänta båda de senaste säsongerna så när tvåan streckas upp som jättefavorit känns det helt fel. Supervärde på den rimliga ettan som chansspikas!


Singelstrecket! - Malmö FF

Ett fatalt enskilt misstag av Behrang Safari lade grunden för att Malmö tappade cup-guldet till IFK Göteborg i torsdags. Här blir det snabb revansch då ett segerrusigt och tröttkört Blåvitt får svårt att stå emot.

Kupongrensaren! - Östersund

Östersund är inget lag man kör över hur som helst, fråga Djurgården och Häcken. Defensiven sitter och jämtarna har redan visat att de kan vinna på Västkusten när Falkenberg besegrades. Tvåan är trevlig till låg procent.


Spelförslag:

432 rader

1. Göteborg - Malmö 2
2. Helsingb. - Hammarby x2
3. Kalmar FF - AIK 2
4. Varberg - Östersund x2
5. Norrby - Jönköping 12
6. Akropolis - GAIS 1x
7. Haugesund - Stabaek 1
8. Odds BK - Rosenborg 1x2
9. Bodö/Glimt - Strömsg. 1
10. Sarpsborg - Aalesund 1x2
11. Viking - Kristiansund 2
12. Start - Mjöndalen 1x2
13. Växjö - Djurgården 1

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Göteborg - Malmö 2
2. Helsingb. - Hammarby x(2)
3. Kalmar FF - AIK 2
4. Varberg - Östersund (1x)2
5. Norrby - Jönköping 1x2
6. Akropolis - GAIS 1(x)
7. Haugesund - Stabaek 1x
8. Odds BK - Rosenborg (1)x(2)
9. Bodö/Glimt - Strömsg. 1(x)
10. Sarpsborg - Aalesund 1x2
11. Viking - Kristiansund 12
12. Start - Mjöndalen 1x2
13. Växjö - Djurgården 1



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td