Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-08-03, 22:58   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Topptipset 4/8


Europa League är äntligen tillbaka efter vad som har känts som en evighet! Köpenhamn och Wolfsburg har underlägen att vända på och danskarna ska ses med goda möjligheter att lösa pölsen! Playoff från England och Italien samt seriespel från Irland och Sverige fyller sedan ut bongen. Vi åker på en tvådagars-resa!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 20.44

1. Brentford - Fulham 1

Statistik
Det bjuds på en riktig smällkaramell direkt i inledningen! Det är dags för playoff-final på Wembley och det är ett Londonderby som ska avgöra vilket lag som kniper den sista biljetten till höstens Premier League! Brentford har imponerat under framför allt säsongens andra halva och med lirare som Benrahma, Watkins och Mbeumo i de främre leden är Jansson och company ett aktat lag. Fulham hade vissa problem med Cardiff, men The Cottagers tyngd avgjorde till slut det dubbelmötet. Ett litet frågetecken sätts för formstarke Kebanos medverkan då han linkade av skadad senast, men å andra sidan lär Scott Parker åter ha Mitrovic tillgänglig. Det lär ändå bli en jobbig afton för de svartvita och det ska till en maxprestation för att störa The Bees här. Utgångsettan får sällskap av krysset för full uppbackning.

2. Chievo - Empoli X

Statistik
Playoff bjuds det även på i Italien där det är dags för en av semifinalerna. Chievo visade toppform i Serie B:s avslutande omgångar och kommer till spel med tre raka viktorior. “De flygande åsnorna” tillhörde Serie A i fjol, men en lurig opponent väntar på Bentegodi i form av Empoli. Gästerna har tagit poäng av Veronagänget i fyra raka inbördes möten och här gillas inte favoritskapet till vänster särskilt mycket. Känslan är att gästerna kommer stå upp bra även denna gång och alla tecken bör finnas med i ett tidigt skede.

3. Sligo Rovers - Waterford 2

Statistik
Irländska Premier Division har nyligen dragit igång igen efter pandemin och två aktörer som inledde på bästa sätt drabbar nu samman på The Showgrounds. Sligo Rovers knep en stark trea mot förra årets ligafyra Derry City, men dessförinnan har inte värdarna alls kommit upp i nivå. Fyra raka förluster talar sitt tydliga språk, och en tuff fajt väntar nu mot Waterford. The Blues är obesegrade sett till de fem senaste inbördes med Sligo, och besökarna har så här långt vunnit över hälften av fajterna i årets serie. Matchen ska nu skjutas upp på grund av ett misstänkt coronafall hos Waterford och därmed finns risk för att kampen lottas. Det är inget som är klarlagt i skrivande stund, men håll koll för mer information nära spelstopp.

4. FC Köpenhamn - Istanbul Basaksehir 1

Statistik
Vi går över till onsdagens fajter där det äntligen är dags för Europa League på kupongen igen! Köpenhamn ska försöka vända på ett 0-1-underläge mot Istanbul Basaksehir, och om danskarna lyckas prestera precis tvärtemot vad de gjort i den senaste tidens ligaspel kommer de ha goda chanser här. Solbakkens gäng har i det närmaste skämt ut sig inhemskt, men Europaspelet har sett desto bättre ut. Nu väntar alltså Istanbul, och även om turkarna vann det första mötet, via en sen straff, hade Köpenhamn bra kontroll i den fajten. Strecken ser ut att hamna ungefär där de ska, och då kan gott tvåan lämnas utanför.

5. Shakhtar Donetsk - Wolfsburg 1

Statistik
Wolfsburg ska likt Köpenhamn försöka vända på ett uddamålsunderläge. Vargarna fick däng med 1-2 i Tyskland och det är ett jobbigt utgångsläge inför returen i Ukraina. Shakhtar trivs ypperligt med att backa hem för att sedan ställa om på lirare som Moraes, Marlos och Taison, och det är också spelsättet som Wolfsburg föredrar. Gästerna är inte lika starka i eget spel, något som minst sagt visade sig i det första mötet med Malmö FF, och här är känslan att de får det tufft. Finns ettan i trakter omkring 45 procent är det bara att trycka av spikpistolen.

6. Hammarby - Falkenberg X

Statistik
Ett fint skrälläge ska synas på Tele2 Arena i Stockholm! Hammarby fick bara en poäng med sig från mötet med Helsingborg, en poäng de knappt var förtjänta av. Spelet hackade betänkligt och hade det inte varit för Ludwigsons extremt sena kvittering hade de grönvita fått åka hem tomhänta. Falkenberg var värda mer än en poäng mot Norrköping, och i den efterföljande fajten mot Örebro blev det jackpot för Hasse Eklund och company! 2-1 skrevs segersiffrorna till där sedan Christoffer Carlsson satte en straff ett par minuter från slutsignalen. Här ska gästerna ånyo kunna stå upp bra, måla hela vägen.

7. Varberg - Djurgården 2

Statistik
Djurgården reser till västkusten under onsdagen och de gör det med lite smygform i ryggsäcken. Två raka triumfer mot AIK och Häcken är bra, men motstånden har också legat perfekt i tiden för de regerande mästarna. AIK är inne i en generalkris och Häcken har inte imponerat nämnvärt utanför Göteborg på ett bra tag. Trots det ska ändå Blåränderna ses som favoriter mot Varberg. Jocke Perssons gäng fick återigen nöja sig med en pinne, denna gång mot Östersund, och känner vi den gode skåningen rätt kommer han säkerligen rotera ett par gubbar i denna fajt. BoIS kan fortfarande skrälla, men tvåan bör vara utgångstecknet då den ser ut att undervärderas något.

8. Malmö FF - Helsingborg 1

Statistik
Allsvenskans i särklass mest högoktaniga bidrag på bongen hittas i Skåne. Trots att Toivonen, Kiese Thelin och Berget roterades från start kunde MFF ta revansch på cupvinnarna Göteborg genom att segra med 3-0 på Gamla Ullevi. Segern var aldrig riktigt hotad och nu är “Di Blåe” uppe i fem raka triumfer i Allsvenskan. Helsingborg har inte samma facit, men väl sex (!) oavgjorda på de sju senaste. Beroende på hur man ser på saker och ting kan det både vara bra och dåligt, men klart är i alla fall att Mellbergs gäng har stora problem i offensiv riktning. Här ska det råda klasskillnad, men ett rensarkryss på större system är ändå lockande då ettan lär bli riktigt hårt betrodd.


Singelstrecket! - Shakhtar Donetsk

Wolfsburg ska åka till Ukraina och försöka vända på underläget mot Shakhtar. Tyskarna förväntas föra matchbilden, något de inte alls trivs med. Shakhtar kommer att få fina omställningslägen och då blir brassarna där framme livsfarliga. Wolfsburg åker ut.

Kupongrensaren! - Falkenberg

Falkenberg har krigat på länge och mot Örebro kom också utdelningen. Dessförinnan togs poäng av Norrköping och här ska inte gästerna streckas ned så pass mycket som de ser ut att göra. Särskilt inte när Bajen ser ut som de gör.


Spelförslag:

72 rader

1. Brentford - Fulham 1x
2. Chievo - Empoli 1x2
3. Sligo Rovers - Waterford 2
4. FCK - Istanbul Basaksehir 1x
5. Shakhtar - Wolfsburg 1
6. Hammarby - Falkenberg 1x2
7. Varberg - Djurgården 12
8. Malmö FF - Helsingborg 1

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Brentford - Fulham 1(x)
2. Chievo - Empoli 1x2
3. Sligo Rovers - Waterford 1x2
4. FCK - Istanbul Basaksehir 1(x)
5. Shakhtar - Wolfsburg 1
6. Hammarby - Falkenberg 1x2
7. Varberg - Djurgården (1x)2
8. Malmö FF - Helsingborg 1x



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td