Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-08-08, 10:22   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Europatipset 9/8 - JACKPOT!


Det är svenskt och norskt för hela slanten då söndagens Europatips rullar in. Allsvenskan ståtar med sex matcher, Eliteserien likaså och däremellan klämmer vi också in en futtig Superettan-batalj. Med klen utdelning i vecko-omgången får vi en rejäl jackpot-krydda om 3 miljoner kronor att strössla söndagens buffé med. Dags att klämma i sig hela 13-rättersmenyn nu. Smaklig spis!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Söndag kl 14.29

1. Djurgården - Hammarby 1

Statistik
Djurgården hängde upp derbyspöket i ett träd utanför Friends och tände på mot AIK. En väldigt viktig seger för den mentala hälsan och DIF ser ut att vara på gång efter raka segrar även mot Häcken och Varberg. Mot Varberg i veckan fick äntligen den tilltänkta skyttekungen Kujovic måla och nu är det toppläge att lägga ännu en huvudstadsrival på rygg. Hammarby fortsätter gå tungt. Två poäng mot Helsingborg och Falkenberg, där Bajen varit i underläge i båda fajterna, är inte förtroendeingivande. Hemma mot Falkenberg i veckan klev dessutom både Kacaniklic och Söderström av skadade och lär inte kunna delta nu. När Djurgården har i stort sett full trupp och gryende form är ettan en riktigt bra utgång.

2. Falkenberg - Malmö FF 2

Statistik
Ullareds-gänget från Falkenberg har verkligen steppat upp och stått för en rad fina prestationer. Hasse Eklund bör vara stolt över sina grabbar som nu spelat fem raka matcher utan förlust, trots att lag som Norrköping, IFK Göteborg och Hammarby stått på andra sidan. Men ingen vila, ingen rast. Nu väntar ett tufft slag mot mångmiljon-laget Malmö FF hemma på Falcon Alkoholfri Arena. Men då får de gulklädda klara sig utan den viktige defensiva mittfältaren Mathisen som är avstängd. MFF har börjat röra på sig där övertaggade Toivonen ihop med Christiansen garanterar klass och Thelin på topp börjar lukta landslagsnivå. 7-1 på de två senaste mot Blåvitt och Helsingborg ökar på självförtroendet. Utgångstvåa.

3. Mjällby - AIK X

Statistik
Det har inte blivit någon succé för den nya AIK-tränaren Grzelak. 0-0 mot Kalmar följdes upp med förlust i hemma-debuten mot Elfsborg som drog iväg till en 2-0-ledning redan innan paus. Det finns fortsatt väldigt mycket att jobba på i försvarsspelet för Gnaget som lämnade stora ytor till de kvicka elfsborgarna. Då straffas man. Mjällby stod för en moralhöjande sen kvittering hemma mot Sirius, en på det hela taget rättvis poäng. Moses Ogbu fortsätter att imponera på topp för Sölvesborgarna och stod också för målet. Där har det virriga AIK-försvaret en spelare att se upp. Svårtippat där alla tecken smakar bäst.

4. Örebro - IFK Göteborg 2

Statistik
Nahir Besara hade en stor kväll på Guldfågeln Arena när han låg bakom det mesta i offensiv väg för sitt Örebro. Anfallaren stod för två mål, men kunde mycket väl gjort fel, när närkingarna vann rättvist med 3-0. Segern var säkerligen skön för ÖSK som kommer från en rad sämre insatser. IFK Göteborg hade en kväll som de haft flera gånger tidigare hemma mot Östersund. Blåvitt var spelmässigt överlägsna och skapade chanser för att vinna, där Aiesh bland annat missade en straff. Men IFK fick ändå nöja sig med en pinne. Det känns som det borde bli retroaktiv utdelning snart för göteborgarna. När tvåan ser ut att streckas förmånligt är det en trevlig chansspik mot ett Örebro som inte ska överskattas för vinsten mot ett väldigt dåligt Kalmar.

5. Häcken - Kalmar FF 1

Statistik
Häcken fortsätter att imponera hemma på Bravida Arena. I torsdags togs ännu en seger mot vasst motstånd när IFK Norrköping besökte Hisingen. Den tunga norska strikern Alexander Söderlund gjorde två mål och är på väg att bli den skyttekung han togs in för att bli. Kalmar gjorde i sin tur en säsongens sämsta insatser hemma mot Örebro och förlorade med 0-3. Det var i stort sett ingenting som funkade och försvaret var en riktig hönsgård. Inte ens den annars solida Viktor Elm kom upp i nivå. En mardröm och inte blir det enklare här för smålänningarna i en av de svåraste bortamatcherna för säsongen. Ettan är väldigt trolig men kommer troligen spelas ner alldeles för hårt. 1X får däremot anses som ett lås.

6. Östersund - Elfsborg 2

Statistik
Östersund fick med sig 2-2 från bortamötet med Göteborg. Ett resultat som norrlänningarna ska tacka fru fortuna för. Spela om matchen och Blåvitt vinner fyra av fem. Nu promenerar dessutom de rödsvarta in hemmavid och där har inte spelet fungerat alls. Keita och hans kompisar har nämligen inte vunnit på sex försök på Jämtkraft Arena. Elfsborg fortsätter spela en effektiv och poänggivande fotboll. Mot AIK i torsdags kom ytterligare en seger för boråsarna som lurar i vassen strax bakom Malmö och Norrköping. Här kommer ytterligare en gulsvart trea.

7. Örgryte - Trelleborg X

Statistik
Dags för ett klassikermöte på Gamla Ullevi mellan två gäng på dekis. Örgryte lyckades dock med konststycket att fixa sin blott tredje seger i förra omgången då Västerås besegrades med 2-1. Lukas Browning synade säsongens fjärde gula och sitter nu vid sidan. Trelleborg fick en rejäl fotbollssektion i Borlänge då stålstadens masar spelade ut skåningarna fullkomligt under matchens inledande 45. TFF har dock vunnit tre av de fyra senaste inbördes mot Öisarna och nog finns det spets hos de blåvita i Fatawu Safiu och rutinerade Camara-Jönsson. Räkna med en jämn fajt med oviss utgång. Alla tecken!

8. Stabaek - Odds BK X

Statistik
Vi packar väskan för att avsluta kupongen från grannlandet i väst där första nedslaget sker på Nadderud Stadion. Janne Jönsson är mannen som styr de blåklädda hemmastyrkorna. Coach Jönsson kunde dock inte styra sina mannar i rätt riktning häromsistens då Haugesund vann med klara 3-1. På sin egen matta har däremot “De Blaa” löst poäng i fem av de sex inledande kamperna varav en pinne mot “omöjliga” Bodö/Glimt. Odds BK var ett lag för den absoluta toppen i fjol och kommer så bli i år. Skien-klubben har fått segerjubla i fem av de sex senaste men Bollklubben får fortsätta klara sig utan sin bästa målskytt inledningsvis, Tobias Lauritsen, som är skadad. 0-0 slutade motsvarande möte i fjol och vi kan nog räkna med något liknande nu. Utgå från mitten och bygg därefter garderingarna från höger i en rasande fart.

9. Aalesund - Viking 2

Statistik
Bottenmöte på Color Line Stadion. Aalesund är nykomlingar inför i år och hittills har det varit en alldeles för stor omställning för Tangotröjorna. Värdarnas defensiv behöver förstärkas snabbast möjligt då laget läcker som ett såll. Nästan 3,2 mål i baken per match håller såklart inte om det är vinster de blåorangea suktar efter. Viking är i grunden ett bättre lag och har under sommaren vunnit mot Sarpsborg, Haugesund och Sandefjord. Samtliga med nollan bakåt intakt. Tvåan är spikbar upp till åtminstone 50 procent.

10. Kristiansund - Start 2

Statistik
Start fick smaka på Moldes urkraft i senaste bortamatchen och föll med 0-5. Det må låta lite komiskt men gästerna gjorde faktiskt ingen jättedålig insats på Aker Stadion och spelmässigt höll nykomlingen spelet uppe rätt väl, i alla fall under matchens första 45. Kristiansund är en betydligt enklare opponent än Molde och kan gästerna neutralisera hemmalagets skyttekung, Amahl Pellegrino, är mycket vunnet. Värdemässigt finns mycket som tyder på att högersidan kommer bli en bomb och då känns det självklart att vara där och kladda med pennan snabbast möjligt.

11. Mjöndalen - Haugesund X

Statistik
Mjöndalen är lite av Norges svar på Kalmar FF. Sju raka förluster har nu de brunklädda på kontot och dessutom står MIF utan mål framåt på de tre senaste kamperna. Haugesund kommer beträda Consto Arena med sju inspelade poäng på de tre senaste. Mot Stabaek häromsistens var det Kristoffer Velde-show då 20-åringen tryckte in ett hattrick och i övrigt har Fiskmåsarna ett par riktigt intressanta lirare i Niklas Sandberg, dansken Markus Ammitzböll och veteranen Christian Grindheim. Tvåan känns såklart rätt given att få med tidigt men här kan vi nog räkna med en viss överstreckning och då är det garderingar som behövs ögonaböj. Börja med X2 och fyll på med alla tecken om stålarna räcker. Mjöndalens förbannelse borde väl ändå brytas snart?

12. Strömsgodset - Sandefjord 1

Statistik
Sandefjord har inte haft någon större lycka med sig då laget kånkat runt med buss över landet i sommar. Fem raka torsk finns nu registrerat och de blåa Guttane har därmed fått förlita sig på att spelet hemma funkat. Erik Naesbak Brenden är dessutom avstängd här vilket knappast kommer göra uppgiften enklare. Strömsgodset har skördat poäng i fem av de sex senaste på Marienlyst Stadion. Inbördes är det dessutom stor fördel för Godset som inte torskat i Drammen sedan 2003. Ettan är därmed given att börja med och med 1X på större bongar har vi ett lås.

13. Rosenborg - Sarpsborg X

Statistik
Dags att avrunda och det gör vi på klassiska Lerkendal. Rosenborg har inte alls kommit upp i “normal” nivå och Trollungarna har fått se både Bodö/Glimt och Molde kliva ifrån i toppen. Nu gäller det helt enkelt för Trond Henriksens mannar att knyta näven och sikta in sig på att åtminstone fixa tredjeplatsen som i slutändan innebär kval till Europa League. Trondheim-laget kommer dock få spela matchen mot Sarpsborg utan Pål Andre Helland som är avstängd. Gästerna vann med solklara 4-0 hemma mot Aalesund senast och de blåvita “08:orna” har löst pinnar i sex av de sju senaste. Varför inte fortsätta på inslagen väg och nagga Rosenborg på poäng nu? Krysset känns som finfint att testa inledningsvis. Gardera får vi ändå göra från vänster.


Singelstrecket! - Elfsborg

Elfsborg går som tåget och boråsarna har bara torskat en match så här långt i Allsvenskan. Östersund är ojämna och har hittills inte vunnit på Jämtkraft Arena. Den trenden fortsätter nu. Stabil tvåa.

Kupongrensaren! - Start

Start har grejat poäng i fyra av de sex senaste och ska absolut inte stå utan chans mot Kristiansund. Hemmalaget kommer streckas på stenhårt vilket gör högersidan riktigt spännande. Kul drag!


Spelförslag:

432 rader

1. Djurgården - Hammarby 1x
2. Falkenberg - Malmö FF 2
3. Mjällby - AIK 1x2
4. Örebro - IFK Göteborg 2
5. Häcken - Kalmar FF 1x
6. Östersund - Elfsborg 2
7. Örgryte - Trelleborg 1x2
8. Stabaek - Odds BK x2
9. Aalesund - Viking 2
10. Kristiansund - Start 1x2
11. Mjöndalen - Haugesund x2
12. Strömsgodset - Sandefjord 1
13. Rosenborg - Sarpsborg x

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Djurgården - Hammarby 1x
2. Falkenberg - Malmö FF x2
3. Mjällby - AIK 1x2
4. Örebro - IFK Göteborg 2
5. Häcken - Kalmar FF 1(x)
6. Östersund - Elfsborg 2
7. Örgryte - Trelleborg 1x2
8. Stabaek - Odds BK (1)x(2)
9. Aalesund - Viking 2
10. Kristiansund - Start (1x)2
11. Mjöndalen - Haugesund 1x2
12. Strömsgodset - Sandefjord 1(x)
13. Rosenborg - Sarpsborg (1)x



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td