Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-08-19, 21:45   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Topptipset 20/8


Torsdagens Topptips domineras faktiskt av matcher från fredagen där finalen i Europa League självfallet är kupongens glansnummer. Bärgar Sevilla sin fjärde EL-titel på sju år eller drar Inter det längsta strået? I Frankrike har dessvärre mötet mellan Marseille och St. Etienne skjutits upp. Kvalstrider från Spanien och Italien samt en tjeckisk premiär finns dessutom att gotta sig med. Nu kör vi!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Torsdag kl 21:14

1. Sevilla - Inter 2

Statistik
Europa League har hunnit fram till den stora finalen som spelas på neutral plan i Tyskland. Inter är favoriter sedan italienarna utklassat Shakhtar med hela 5-0 i semin där Lukaku och Martínez fick inneha rollerna som hjältar med dubbla strutar vardera. Sevilla blir emellertid ingen enkel nöt att knäcka. Spanjorerna har firat stora triumfer i Europa League tidigare och kommer närmast från fyra raka segrar i samtliga tävlingar mot högklassigt motstånd. Lopetegui har alla kanoner till sitt förfogande i finalen. Gardera gärna hela vägen.

2. Elche - Girona X

Statistik
I nästa batalj ska två spanska lag upp i ringen och slåss om en plats i La Liga nästa säsong. Mötet på Estadio Manuel Martínez Valero är det första av två mellan Elche och Girona. Bägge dessa kombattanter stod för varsin miniknall när Zaragoza och Almería, som båda slutade högre upp i tabellen, lades på rygg i föregående kvalrunda. Elche vann bägge fighter lagen emellan i ligan, men trivdes inte speciellt bra på hemmabana överlag. Girona vann å sin sida enkom tre bortakamper på 21 försök i Segunda División, men har en viss Cristhian Stuani i laget som ett ständigt hot. Alla tecken åker in i ett tidigt skede i denna ovissa match.

3. Spezia - Frosinone 1

Statistik
I kvalfinalen mot Serie A är det klar fördel Spezia inför returen på Stadio Alberto Picco. “De lilla örnarna”, som hemmalaget kallas för, vann den första striden på bortabana och slutade dessutom före Frosinone i tabellen vilket innebär att gästerna måste vinna med minst två bollar. De blågula besökarna behöver således ge järnet från start och chansa en hel del i offensiv riktning, något som inte hör till vanligheterna för Alessandro Nestas mannar. Frosinone gjorde minst mål av samtliga topp 10-lag i Serie B. 1X är ett lås.

4. Marseille - St. Etienne 1

Statistik
Premiärmatchen i Ligue 1 mellan Marseille och St.Etienne har blivit uppskjuten sedan flera spelare i Marseille testats positivt för COVID-19. Matchen kommer således att lottas på Topptipset efter följande fördelning: 9-4-3. Håll koll på procenten innan spelstopp.

5. Kortrijk - AS Eupen 2

Statistik
Vidare till Belgien där ett möte från Jupiler League står på menyn. Kortrijk åkte oväntat på en tung 1-3-torsk i premiären mot Waasland-Beveren, men studsade snabbt tillbaka med en lika överraskande 2-1-viktoria borta mot Gent. Hannes van der Bruggen visade att släkten är värst genom att sänka sina forna klubb i den 83:e minuten. AS Eupen står på en pinne efter två omgångar och har en tufft uppgift framför sig på Guldensporen Stadion. Kortrijk är spelare för spelare ett bättre lag, trots att D’Haene och De Sart är skadade och inte tillgängliga. Eupen har dock vunnit två av de senaste fem inbördes mötena och med få vettiga skrällchanser på kupongen är det nog inte fel att plocka med tvåan under 25 procent i Belgien.

6. Derry City - Cork City 1

Statistik
Derry City slutade på en fjärdeplats i irländska Premier Division föregående säsong där de så kallade “Godisbanden” bara var tre pinnar från en kvalplats till Europa League. Den rödvita armén har inte fått någon pangstart på årets ligalir med bara två segrar på åtta försök. Bra chanser ska dock finnas mot nästjumbon Cork City som inte har har vunnit på resande tass sedan augusti 2019. 0-10 i målskillnad i år vittnar om Corks bedrövliga spel på bortaplan. Mycket trolig etta som i skrivande stund streckas förmånligt.

7. Shamrock Rovers - Shelbourne 1

Statistik
Toppen mot mitten gäller i detta derby på Tallaght Stadium när serieledande Shamrock Rovers gästas av sexan Shelbourne under fredagskvällen i ett regnigt Dublin. Rovers tappade sina första poäng för säsongen då St. Patricks orkade hålla stången i 90 minuter (0-0). Hemma i huvudstaden glänser de grönvitrandiga med tre raka triumfer och 12-3 i målskillnad. Shelbourne vann Division 1 i fjol i överlägsen stil och har även börjat bra i finrummet med poängplock i hälften av matcherna. Här skiljer det emellertid oceaner mellan lagen och ettan är bara att spika av den höga streckningen till trots.

8. Viktoria Plzen - SFC Opava 1

Statistik
Över till Tjeckien där 1. Liga har premiär dagen till ära. På Doosan Arena i Plzen väntas hemmalaget Viktoria Plzen städa av SFC Opava utan några krusiduller. Opava låg riktigt pyrt till i nedflyttningsgruppen när säsongen avbröts på grund av coronapandemin och får nu en ny chans i den tjeckiska högstaligan. Viktoria Plzen har blivit mästare fem gånger sedan 2010 och har definitivt kapacitet att vara med och stångas uppe i toppen med Slavia Prag i år igen. Adrián Gul’as mannar har lagt Opava på rygg fyra gånger i följd med 10-1 totalt. Ettan är en bank!


Singelstrecket! - Viktoria Plzen

Förra säsongens runner up är överlägsna gentemot Opava som troligen lär harva i botten av tabellen. Ettan är stensäker!

Kupongrensaren! - AS Eupen

Det brukar bli jämna och tighta matcher mellan Kortrijk och AS Eupen. De svartklädda gästerna har exempelvis vunnit två av de fem senaste kamperna lagen emellan. Läge att plocka med chanstvåan och hoppas på en skräll.


Spelförslag:

72 rader

1. Sevilla - Inter x2
2. Elche - Girona 1x2
3. Spezia - Frosinone 1x
4. Marseille - St. Etienne 1x2
5. Kortrijk - AS Eupen 12
6. Derry City - Cork City 1
7. Shamrock - Shelbourne 1
8. Viktoria Plzen - Opava 1

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Sevilla - Inter (1x)2
2. Elche - Girona 1x2
3. Spezia - Frosinone 1(x)
4. Marseille - St. Etienne 1x2
5. Kortrijk - AS Eupen 1x2
6. Derry City - Cork City 1x
7. Shamrock - Shelbourne 1(x)
8. Viktoria Plzen - Opava 1



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td