Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-08-25, 18:38   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Europatipset 26/8


Europatipset erbjuder allt från damernas Champions League till Major League Soccer i Nordamerika. Kupongen, som löper över två dagar, innehåller dessutom en hel drös med kvalmatcher från Europa League och Champions League. Flera överstreckade favoriter ska fällas i jakten på storkovan. Vi kör!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Onsdag kl 18:59

1. PSG - Lyon 2

Statistik
Kupongen inleder i Baskien på San Mamés med den andra semifinalen av damernas Champions League. Lyon har varit en segermaskin under en längre tid och ståtar med fyra raka titlar i världens bästa turnering för klubblag. OL fick slita oväntat hårt mot Bayern München i kvarten, men vann slutligen med 2-1 efter mål av Parris och Majri. PSG bemästrande Arsenal med samma siffror i den förra rundan, men lär troligen stöta på patrull i semin. Lyon har inte fått dunk av PSG sedan 2017 och vunnit fem raka mot rivalerna från Paris. Vi singlar tvåan på små som stora system.

2. Celtic - Ferencváros 1

Statistik
Ferencváros hade inga större problem med Djurgården i den förra kvalrundan till Champions League. De regerande ungerska mästarna vann tämligen enkelt med 2-0 efter att norrmannen Tokmac Nguen fixat två påsar hemma i Budapest. Nu väntar Celtic i Glasgow, en uppgift som troligen blir övermäktig. De grönvita värdarna slog planenligt KR Reykjavik med 6-0 senast och är en favoriterna till att ta sig hela vägen till Champions Leagues gruppspel. Ettan garderas enbart med hänsyn till den tuffa streckningen.

3. Cluj - Dinamo Zagreb 2

Statistik
Den rumänska klubben Cluj välkomnar Dinamo Zagreb till Dr. Constantin Radulescu Stadium för den andra rundan i kvalet mot Champions League. Rumänerna lade Floriana från Malta på rygg med 2-0 förra veckan medan Dinamo, som vann den kroatiska ligan överlägset, fick en direktplats till denna runda. Kroaterna har gått segrande ur de två inledande ligamatcherna med nollan intakt i kolumnen över insläppta mål. Även om Dinamo trivs allra bäst hemmavid har de goda chanser att ta sig förbi Cluj. Spiktvåa eller möjligen X2.

4. Lokomotiva Zagreb - Rapid Wien 2

Statistik
Lokomotiva Zagreb fick rejält med smisk av rivalerna Dinamo i ligapremiären för tio dagar sen, 0-6 i ändalykten följdes upp med en stark seger mot Rijeka. “Lokosi” sålde nyligen den kroatiska landslagsmålvakten Ivo Grbic till Atlético Madrid. Ett kännbart tapp för Lokomotiva som ställs inför ett tufft prov när Rapid Wien kommer på besök. Österrikarna landade in på en andraplats bakom Salzburg föregående säsong, ligaspelet hemma i alplandet börjar först i mitten av september. Rapid är strået vassare spelare för spelare. Under 55 procent kan gott tvåan lämnas allena.

5. Legia Warszawa - Omonia Nicosia X

Statistik
Cypriotiska Omonia Nicosia kravlade sig vidare från den förra omgången med nöd och näppe när armeniska Ararat lades på rygg med 1-0 på bortaplan. Stor matchhjälte blev brassen Thiago som rullade in avgörandet fyra minuter in på förlängningen. Legia Warszawa, som kammat hem polska Ekstraklasa sex gånger på åtta år, hade oväntat stora problem med lilla Linfield från Nordirland. Det dröjde till matchminut 82 innan José Kanté kunde sätta 1-0 och ta polackerna vidare i kvalet. De så kallade “Legionärerna” ska inte alls känna sig helt säkra på avancemang, den stenhårt streckade ettan bör garderas hela vägen i värdejaktens namn.

6. Ludogorets - Midtjylland 2

Statistik
Det svenska folket verkar inte ha koll på att FC Midtjylland plockade hem titeln i danska Superliga i överlägsen stil. “Vargarna” slutade hela 14 poäng före tvåan FC Köpenhamn. Däremot tycks de blågula tipparna veta att Ludogorets är ett erfaret gäng när det handlar om spel ute Europa. “Örnarna” från staden Razgrad i Bulgarien fick lämna Champions League-kvalet i fjol när de föll mot Ferencváros i den första rundan, men nådde därefter hela vägen fram till en sextondelsfinal i Europa League. Danskarna lär dock bli en svår nöt att knäcka för värdarna som övervärderas. Vi vänder på klacken och hugger X2 till fint värde. Plocka med ettan på större system.

7. Krasnodar - CSKA Moskva 1

Statistik
Från ryska Premier League hämtas två matcher och först ut är mötet mellan svensklaget Krasnodar och CSKA Moskva. Hemmalaget, med Marcus Berg, Kristoffer Olsson och Viktor Claesson i truppen, står på sex poäng efter fyra omgångar sedan de klivit på två minor på resande tass. Hemmavid är de grönsvarta tjurarna stabila vilket poängplock i 13 av 15 matcher i fjol vittnar om. Brassen Pantaleão är avstängd, men i övrigt kan Musayev mönstra ett starkt lag. CSKA har endast fått segerjubla en gång på Krasnodar Stadion sett till de sju senaste besöken. Strecka från vänster.

8. Dynamo Moskva - Zenit X

Statistik
De dubbla regerande mästarna Zenit har startat ligaliret på bästa sätt genom att vinna fyra matcher i följd. Sardar Azmoun toppar skytteligan med fyra fullträffar tätt före Spartaks Jordans Larsson som mäktat med tre påsar. Dynamo Moskva är dock inget dänggäng som Zenit bara brukar knalla rakt över. Huvudstadslaget har vunnit två och kryssat en första fyra och bara släppt in två bollar i egen bur. Värdarna har dessutom grejat minst en poäng vid två av de tre senaste tillfällena när gänget från Sankt Petersburg haft vägarna förbi VTB Arena. Helgardera och jobba in vänstersidan!

9. Inter Miami - Atlanta United 1

Statistik
Vi styr skutan över Atlanten och lägger ankar i Florida där expansions-klubben Inter Miami, som ägs av David Beckham, äntligen har vunnit sin första ligamatch. Efter fem raka uddamålsförluster sköt argentinaren Julián Carranza dubbla mål när Miami besegrade Orlando City i söndags. Rodolfo Pizarro har annars varit hemmalagets bästa spelare så här långt. Atlanta har torskat tre av de senaste fyra matcherna och vann bara sex bortamatcher under fjolåret. Ettan under 40 procent är en spännande chansspik att ta i beaktning.

10. Real Salt Lake - Los Angeles FC 2

Statistik
Los Angeles FC, som vann den västra konferensen 2019, är säkerligen inte helt nöjda med lagets poängproduktion sex omgångar in på säsongen i Major League Soccer. Kapaciteten finns dock. Real Salt Lake är på pappret inte närheten av LAFC som bland annat har rutinerade Bradley Wright-Phillips på topp. Den förre Manchester City-spelaren har noterats för fyra mål på sina sex senaste framträdanden. Även om Carlos Vela är skadad så har gästerna riktigt goda segerchanser på Rio Tinto Stadium. Spiktvåa!

11. LA Galaxy - Seattle 2

Statistik
Zlatans forna klubb LA Galaxy har inte heller fått någon pangstart i MLS. Schelettos manskap är nästjumbo i väst med bara fem inspelade poäng. De vitklädda värdarna kommer åtminstone från en moralhöjande viktoria i derbyt mot rivalerna Los Angeles FC i helgen (2-0). Seattle har spelat in dubbelt så många poänga som Galaxy och gav Portland en rejäl lavett på bortabana i måndags (3-0). Riktigt imponerande! Raúl Ruidíaz satte två bollar i rätt bur senast och Gustav Svensson stod för en stabil insats på mittfältet. Seattle har bara förlorat en av de senaste nio matcherna mot LA Galaxy. Börja med tvåan.

12. Malmö FF - Cracovia 1

Statistik
Det råder viss oro i Malmö-lägret inför mötet med polska Cracovia på Eleda Stadion. Både Ola Toivonen och Johan Dahlin dras nämligen med skador och är osäkra till spel i denna kvalmatch till Europa League. Cracovia vann lagets premiärmatch i Ekstraklasa mot Pogon Szczecin med 2-1 sedan det tyske nyförvärvet Marcos Alvarez både satt en strut och assisterat till det andra målet. Alvarez behöver MFF-försvaret hålla ett extra öga på. Tomassons manskap streckas i högsta laget hemma i Skåne, alla tecken åker därmed in från start.

13. Hammarby - Puskás Akadémia 1

Statistik
Hammarby ska även de in i kvalelden under torsdagen. För stockholmarnas del väntar ungerska Puskás Akadémia som slutade på tredjeplats i den inhemska ligan i fjol. Ungrarna har ännu inte gett sig in i det nya ligaspelet eftersom flera spelare i laget testats positivt för COVID-19. Det är således ett stukat gästande lag som äntrar Tele2 Arena. Betydligt bättre förutsättningar för Bajen som hunnit spela 17 matcher i Allsvenskan. Söderkisarna har dock bara fått med sig en pinne sista två matcherna och verkar bli övervärderade. Plocka åtminstone med rensartvåan som komplement.


Singelstrecket! - Lyon

Lyon har varit världens klart bästa damlag sett till de senaste åren och trivs dessutom ypperligt mot rivalerna från den franska huvudstaden. Mycket fin spiktvåa i CL-semin!

Kupongrensaren! - Midtjylland

Midtjylland hade mer eller mindre avgjort den danska ligan runt jul och slutade sedermera 14 poäng före FC Köpenhamn. De danska vargarna ser ut att bli kraftigt understreckade i denna drabbning som på förhand känns relativt öppen. X2 prioriteras i Bulgarien!


Spelförslag:

432 rader

1. PSG - Lyon 2
2. Celtic - Ferencváros 1x
3. Cluj - Dinamo Zagreb 2
4. Lok.Zagreb - Rapid Wien 2
5. Legia Wars. - Om.Nicosia 1x2
6. Ludogorets - Midtjylland x2
7. Krasnodar - CSKA Moskva 1x
8. Dynamo Moskva - Zenit 1x2
9. Inter Miami - Atlanta United 1
10. Salt Lake - Los Angeles FC 2
11. LA Galaxy - Seattle 2
12. Malmö FF - Cracovia 1x2
13. Hammarby - Puskás Akad. 12

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. PSG - Lyon 2
2. Celtic - Ferencváros 1(x2)
3. Cluj - Dinamo Zagreb (x)2
4. Lok.Zagreb - Rapid Wien 2
5. Legia Wars. - Om.Nicosia 1x2
6. Ludogorets - Midtjylland (1x)2
7. Krasnodar - CSKA Moskva 1x
8. Dynamo Moskva - Zenit 1x2
9. Inter Miami - Atlanta United 1(x)
10. Salt Lake - Los Angeles FC 2
11. LA Galaxy - Seattle (x)2
12. Malmö FF - Cracovia 1x2
13. Hammarby - Puskás Akad. 12



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td