Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-09-09, 18:30   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Topptipset 10/9


Vi har ett spännande Topptips med gott om värde att se fram emot denna torsdag. Ett sjukdomsdrabbat PSG blir exempelvis för högt streckade borta mot Lens medan NK Mura undervärderas mot estniska Kalju. Kupongen inleder i Sverige och avslutas i fotbollens hemland. Nu kör vi!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Torsdag kl 18:59

1. IFK Göteborg - Hammarby X

Statistik
En tolfteplats och bara två vinster på 18 matcher i Allsvenskan blev droppen för IFK Göteborgs ledning som valde att sparka Poya Asbaghi. Någon ny tränare är inte klar utan det blir istället duon Sibila/Westerberg som leder Blåvitt när Hammarby gästar Gamla Ullevi. Bajen har säkerligen lagt fokus på försvarsspelet under uppehållet med tanke på att det har rasslat rejält i den egna buren sista omgångarna. Även fast August Erlingmark saknas (avstängd) hos göteborgarna är känslan att denna batalj kan sluta precis hursomhelst. Alla tecken åker in.

2. IFK Norrköping - Östersund 1

Statistik
IFK Norrköpings magiska spel under den allsvenska inledningen är som bortblåst och östgötarna har faktiskt bara gått segrande ur en av de åtta senaste striderna. Ledigheten kom sannerligen lägligt för Peking som gästas av Östersund under torsdagskvällen. ÖFK äntrar Östgötaporten med vind i seglen efter fyra raka triumfer. I spårvagnsstaden har emellertid jämtarna haft det tufft med dubbla nederlag sedan 2018, dessutom segrade Norrköping med 4-2 uppe i Jämtland tidigare i somras. Värdet till vänster ser tillräckligt bra ut för att lämna ettan allena.

3. Örebro - Malmö FF 2

Statistik
Malmö toppar alltjämt den allsvenska tabellen, men tappade viktiga poäng både mot Elfsborg och Mjällby just innan landslagsuppehållet. Avståndet ner till Häcken på andraplats är trots det betryggande. Örebro har lånat in Deniz Hümmet från Elfsborg som tackade för förtroendet genom att göra ett hattrick i 4-3-segern hemma mot Norrköping senast. Innan den triumfen hade dock närkingarna bara fått med sig en pinne på fyra omgångar. Tvåan är såklart trolig, men streckas aningen högt för att spikas. X2 är ett säkert lås på Behrn Arena.

4. Lens - PSG 1

Statistik
Kupongen bästa skrällmöjlighet får Lens anses ha när ett vingklippt PSG gästar Stade Bollaert-Delelis i norra Frankrike. Champions League-finalisterna har drabbats hårt av coronaviruset – spelare som Neymar, Icardi, Keylor Navas, Di María, Mbappé, Marquinhos och Paredes har samtliga testas positivt och blir därmed borta ett tag framöver. Lens, som tog steget upp från Ligue 2 föregående säsong, var det bättre laget mot Nice i premiären men förlorade ändå med 1-2. Värdarna får anses ha goda möjligheter att ta revansch mot ett stukat PSG. Helgardera och jobba in skrällen!

5. Nomme Kalju - NK Mura 2

Statistik
Vidare till Budapest där två lag hemmahörande i Estland (Kalju) respektive Slovenien (Mura) ska göra upp om en plats i nästa kvalrunda till Europa League där danska Aarhus väntar. Mura 05 toppar den tidiga tabellen i slovenska Prva Liga efter två övertygande segrar mot Celje (2-0) och Tabor Sezana (3-0). Kalju återfinns på tredje plats i den svaga estniska ligan efter 18 avverkade omgångar. På neutral spelplats i Ungern ska “gästerna” hållas som självklara favoriter och den fina värdetvåan spikas således utan några krusiduller.

6. Seattle - San Jose 1

Statistik
Kupongens enda match från nordamerikanska MLS hämtas från delstaten Washington där de regerande mästarna Seattle tar emot San Jose. Gästerna från Kalifornien har en dalande formkurva efter att bara ha fått med sig en pinne från de tre senaste matcherna. Seattle Sounders siktar på att hoppa tillbaka på vinnartåget efter 2-2 mot Real Salt Lake och torsk 1-2 hemma mot Portland Timbers. Mittfältsmotorn Gustav Svensson har som bekant varit i Sverige för två matcher med landslaget och fanns därför inte med i någon av de nyss nämnda fighterna. Svensson lär knappast hinna tillbaka till denna drabbning heller, men visst ska Seattle ändå kunna rubba jumbon i den västra konferensen. Trolig etta.

7. Corinthians - Palmeiras 2

Statistik
Dags för lite sambafotboll från Brasilien innan vi rundar av torsdagens kupong. I staden Sao Paulo stundar ett hejdundrande derby mellan antagonisterna Corinthians och Palmeiras. “Grisarna”, som gästerna kallas för, har fått en pangstart i Série A och är alltjämt obesegrade efter sju spelade matcher. Luiz Adriano har varit de grönvitas bästa spelare hittills med tre inprickade mål. Corinthians kryssade mot Botafogo häromsistens sedan brassen Jo hittat in med en kvittering på stopptid. Jo och company ska återigen vara nöjda om det bli en pinne på Arena Corinthians. Strecka från höger.

8. Bahia - Gremio X

Statistik
Bahia har haft enorma problem i de defensiva leden sett till de senaste fyra striderna med tio insläppta bollar. Gremio, från staden Porto Alegre, har i sin tur en målskillnad som lyder 5-5 med sju kamper under bältet i det brasilianska finrummet. Försvaret är vattentätt, men framåt finns det betydligt mer att hämta från en spelare som Diego Souza. Det brukar bli jämna och chansfattiga tillställningar mellan dessa kombattanter, två av de fem senaste inbördes har slutat oavgjort. Krysset agerar utgång men gärna samtliga tecken om börsen räcker.


Singelstrecket! - NK Mura

Svenska folket verkar inte ha koll på att den slovenska ligan håller betydligt högre klass än den estniska. Värdet till höger verkar bli riktigt fint och då är det bara att plocka fram hammaren och spika tvåan!

Kupongrensaren! - Lens

PSG saknar flertalet av kanonerna som har insjuknat i corona. Ypperligt läge för Lens att skrälla mot de franska mästarna!


Spelförslag:

72 rader

1. Göteborg - Hammarby 1x2
2. Norrköping - Östersund 1
3. Örebro - Malmö FF x2
4. Lens - PSG 1x2
5. Nomme Kalju - NS Mura 2
6. Seattle - San Jose 1
7. Corinthians - Palmeiras x2
8. Bahia - Gremio x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Göteborg - Hammarby 1x2
2. Norrköping - Östersund 1(x)
3. Örebro - Malmö FF x2
4. Lens - PSG 1x2
5. Nomme Kalju - NS Mura 2
6. Seattle - San Jose 1(x)
7. Corinthians - Palmeiras (1x)2
8. Bahia - Gremio 1x2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td