Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-09-17, 22:04   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Topptipset 18/9


Fredagens Topptips är en sjurätters meny eftersom Bayern München knappast tappar några poäng hemma mot Schalke. Vidare hittas även ett par svårfällda favoriter i Portugal. Läge att hålla ett vakande öga på streckningen och eventuellt satsa på ett mindre system med högre radinsats. Lycka till!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 19:59

1. Bayern München - Schalke 1

Statistik
Bundesliga smygstartar under fredagen med mötet mellan Bayern München och Schalke på maffiga Allianz Arena. Den rödklädda maskinen är regerande mästare i både ligan och Champions League. Leroy Sané har kommit in i laget och förväntas ta plats på vänsterflanken. Det ska mycket intressant att se vad han kan åstadkomma tillsammans med Gnabry, Müller och Lewandowski. Schalke kommer från en brokig säsong och har naturligtvis inget att hämta på Allianz. Bank-etta!

2. Lyon - Nimes 2

Statistik
Efter ett succéartat Champions League där Lyon nådde en semifinalplats har Les Gones stött på problem hemma i Ligue 1. 0-0 borta mot Bordeaux följdes upp med en bedrövlig insats mot Montpellier som renderade i en 1-2-torsk och en utvisning på Houssem Aouar. Han är därmed avstängd. Nimes lär med största sannolikhet få kriga i botten av tabellen. “Krokodilerna” började starkt med att slå Brest med 4-0, för att sedan släppa in sex bollar på två matcher mot Rennes och Nantes. Framåt finns dock klass i Ferhat och unge Denkey som möjligen kan störa ett vingklippt Lyon. I brist på andra möjliga rensare petar vi dit samtliga tecken och hejar på Nimes!

3. Coventry - QPR X

Statistik
Över till de brittiska öarna där The Championships andra omgång ligger i faggorna. Coventry är nykomlingar i ligan och började bra borta mot Bristol även om det inte blev några poäng. De himmelsblå ägde dock mest boll och skapade väl så många målchanser som Bristol. De lovar gott för Mark Robins mannar. QPR såg även de överraskande bra ut hemma mot Nottingham (vinst 2-0) trots att anfallstrion Eze, Hugill och Wells lämnat klubben. Här på St. Andrews (Coventry får alltjämt inte spela på hemmaplan) luktar det oavgjort lång väg. 1X känns som en sund start.

4. VVV-Venlo - Utrecht 2

Statistik
Efter ett dystert fjolår där Venlo huserade på den nedre halvan av tabellen fick de en riktigt pangstart på den nya säsongen i det holländska finrummet. FC Emmen lades på rygg med med 5-3 på bortabana efter att greken Georgios Giakoumakis vevat in tre bollar på drygt 20 minuter i den andra halvleken. Utrecht är dock ett betydligt bättre lag och kommer bara Emil Bergström, Simon Gustafson och övriga kamrater i “Utreg” upp i normal nivå vinner de. X2 är ett lås.

5. Charleroi - Beerschot 1

Statistik
I Belgien har man redan hunnit avverka fem omgångar och något förvånande är det dessa två lag som återfinns högst upp i tabellen. Besökarna, med det sköna namnet Beerschot, har flugit fram som nykomlingar i Jupiler och vunnit fyra av fem matcher. 5-2 hemma mot Genk senast förtjänar en extra fjäder i den lilavita ölhatten. Charleroi har i sin tur bara släppt in ett mål på lika många fighter som Beerschot och glänser med 15 av 15 möjliga poäng. Kan värdarna få bukt på gästernas formtoppade målskytt Holzhauser är mycket vunnet. Trolig etta.

6. Famalicao - Benfica 2

Statistik
Famalicao var ett stort utropstecken i det portugisiska finrummet den gångna säsongen med en sjätteplats. Poängtappet borta mot Maritimo i den allra sista omgången gjorde att “Fama” bommade en kvalplats till Europa League. Benfica tvingades se på när FC Porto defilerade iväg mot ligatiteln. Nya tag för “Örnarna” som dock är aningen vingklippta efter fadäsen i Champions League-kvalet borta mot grekiska PAOK tidigare i veckan. Med det sagt är tvåan såklart ändå högst trolig. Den som jagar större pengar petar dit ett kryss som stöd.

7. Guimaraes - Belenenses 1

Statistik
Något kryss behöver vi inte peta dit på Estádio D. Afonso Henriques när Guimaraes tar emot Belenenses. Gästerna var på vippen att få lämna Primeira Liga förra säsongen och hade det förtvivlat svårt på bortaplan. På denna arena vann Guimaraes med 5-0 senast det begav sig, 10-1 i hemmalagets favör sista två här talar sitt tydliga språk. Värdarna har dessutom fått fin förstärkning i form av 36-årige Quaresma som är tillbaka i portugisisk fotboll efter sex säsonger i Turkiet. Etta!

8. Sligo Rovers - Bohemians X

Statistik
En irländsk ligamatch tar kupongen i mål. Sligo Rovers återfinns på en femteplats i Premier Division efter elva omgångar. Rovers har emellertid näst bäst form av samtliga lag i ligan sett till de senaste fem fighterna med tio inkasserade poäng. Bohemians har fått lämna planen tomhänta sista två och har hela åtta poäng upp till ligaledarna Shamrock Rovers. Även om gästerna spelare för spelare ska hållas något högre tar vi inga risker på Showgrounds i Sligo – alla tecken ritas ner redan på mindre system.


Singelstrecket! - Bayern München

Bayern Münchens inledande kamp blir en behaglig sådan. Schalke har inget att sätta emot när en röd slåttermaskin kommer farandes. Ettan är en no-brainer.

Kupongrensaren! - Nimes

Lyon har inte lyckats konsumera den fina formen från CL-slutspelet. Bara en vinst på tre matcher i Ligue 1 är inte godkänt. Har Nimes dagen kan de ställa till med en redig knall!


Spelförslag:

72 rader

1. B.München - Schalke 1
2. Lyon - Nimes 1x2
3. Coventry - QPR 1x
4. VVV-Venlo - Utrecht x2
5. Charleroi - Beerschot 1
6. Famalicao - Benfica x2
7. Guimaraes - Belenenses 1
8. Sligo Rovers - Bohemians 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. B.München - Schalke 1
2. Lyon - Nimes 1x2
3. Coventry - QPR 1x2
4. VVV-Venlo - Utrecht (1x)2
5. Charleroi - Beerschot 1x
6. Famalicao - Benfica (x)2
7. Guimaraes - Belenenses 1(x)
8. Sligo Rovers - Bohemians 1x2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td