Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-09-21, 18:48   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Topptipset 22/9


Champions League-kvalet och den Engelska Ligacupen dominerar tisdagens Topptips med tre fajter vardera. Potentiella fall för två av tre Premier League-lag finns onekligen och dessutom ska ett ovisst möte i Superettan spanas in mellan Norrby och Sundsvall. Kupongens höjdpunkt? Damernas gruppfinal i EM-kvalet där Island välkomnar Sverige!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 18:59

1. Island - Sverige 2

Statistik
Som nämns i ingressen stundar det en gruppfinal i Grupp F. Island har hittills gjort rent hus med motståndet och parkerar in på samma poäng som Sverige, men med färre gjorda mål. Det höll dock på att gå illa när Slovakien var här vid samma tidpunkt förra året. Då vann värdinnorna bara med 1-0 och det är ett resultat som skvallrar om att Island inte befinner sig på samma nivå som svenskorna. Blågult har föga förvånande tagit maximalt antal poäng så här långt i gruppen och med rejäl klass på samtliga positioner ska Sverige ses som solklara favoriter. Med X2 är vi i hamn alla dagar i veckan.

2. Norrby - GIF Sundsvall X

Statistik
Sundsvall gick mot en solid säsong där det såg ut som att det mycket väl skulle kunna bli spel i Allsvenskan nästa säsong. Hösten har dock varit jobbig och faktum är att Giffarna kommer till Knalleland med fem raka nederlag i ryggsäcken. Ett generaluselt facit och frågan är om inte det sista kvaltåget till finrummet redan har gått? Norrby är en lurig motståndare som å sin sida bara förlorat en fajt under samma period som gästerna havererat. I ett möte som på förhand luktar extremt ovisst är det krysset som lockar allra mest. Gardera efter storleken på plånboken.

3. Krasnodar - PAOK 2

Statistik
Viktor Claesson har gått igenom en helvetisk skadeperiod men sedan slutet på augusti är Värnamosonen äntligen tillbaka på fältet igen. I Krasnodars senaste match, 7-2-segern mot Khimki, stod Vigge C för två baljor och glädjen var påtaglig i svenskens ögon efter de båda målen. Nu väntar dock en lurig fajt för Classes ryska gäng. PAOK betvingade Benfica i den förra rundan och de svartvita har kvalitet i lirare som Schwab och El Kaddouri. Superlöftet Tzolis är icke heller att förglömma och här undervärderar svenska folket grekerna. Högersidans värde måste med, men på större rader målar vi hela vägen.

4. Slavia Prag - Midtjylland 1

Statistik
Midtjylland stod för en stark insats när de lade schweizarna Young Boys på rygg med 3-0. Försvaret, som är gästernas signum, var då stabilt matchen igenom och det behöver det vara även när resan nu går till Tjeckien. Här väntar nämligen de regerande ligamästarna Slavia Prag. De rödvita gick fram som en ångvält i fjol och även om de tappat Tomás Soucek sedan dess är det fortfarande ett högkapabelt gäng som danskarna ska tampas med. Ettan är en tämligen given utgång, men på större rader agerar krysset säkerhetsbälte.

5. Maccabi Tel Aviv - Red Bull Salzburg 2

Statistik
Red Bull Salzburg imponerade i det förra Champions League-gruppspelet. Det är inte varje gång ett österrikiskt gäng spelar jämnt mot stormakter som Liverpool och Napoli och givetvis ska läsklaget gälla som enorma favoriter inför mötet med Maccabi Tel Aviv. Israelerna störs dessutom enormt av coronaviruset där bland annat fem spelare och sju tränare lämnat positiva test de senaste dagarna. Därmed är det oklart om den här matchen ens kommer att kunna spelas, men om den gör det är utgångstvåan kupongens mest givna sådana.

6. Leyton Orient - Tottenham X

Statistik
Över till de brittiska öarna där Ligacupen tar oss i mål med tre kamper. Först ut är ett Londonderby mellan Leyton Orient och Tottenham på Matchroom Stadium. The O’s, som värdarna kallas, har inlett League Two-säsongen med en vinst och en oavgjord och får de som de vill är det toppstrid som gäller under säsongens gång. Nu väntar årtiondets match när grannen, tillika Premier League-gänget, Spurs gästar. Mourinhos mannar fick islossning mot Southampton senast, men utöver den insatsen har det sett svalt ut. Här lär dessutom portugisen rotera kraftigt och då är det läge att gardera för en cupknall i huvudstaden, även fast Leyton har corona-fall i sin trupp!

7. West Bromwich - Brentford 2

Statistik
I Birmingham håller West Brom till och de har inte haft en munter start på Premier League-säsongen. Två raka förluster och totalt åtta mål i baken är alarmerande siffror och senast mot Everton visades både Gibbs och Bilic av banan. Det säger det mesta om hur läget är hos The Baggies som här ställs mot Brentford. The Bees slog ut Southampton i föregående runda och är i grund och botten ett minst lika starkt gäng som värdarna. Börja därför med högersidan och ta inte med ettan förrän på större system.

8. Luton - Manchester United 2

Statistik
Charmiga Kenilworth Road är sista arena ut på bongen. Den arenan tillhör Luton och The Hatters har inlett den här säsongen på strålande vis. Två raka segrar i såväl Ligacupen som i The Championship gör att värdarna går in med gott hopp till den här kampen då mäktiga Manchester United kommer på besök. Solskjaers mannar underpresterade grovt mot Crystal Palace och här lär norrmannen tvinga fram en betydligt starkare prestation ur sina adepter för att få ordning på torpet. Svenska folket lägger för stor vikt vid Uniteds senaste prestation och tvåan erbjuder faktiskt fint spelvärde under 75 procent.


Singelstrecket! - Manchester United

United imponerade inte i premiären mot Crystal Palace. Det mesta som kunde gå fel gick fel och här är det bara att ta nya tag. Luton är ett gäng som gästerna ska slå elva gånger av tio och när tvåan erbjuder värde är det inte läge att tänka två gånger.

Kupongrensaren! - PAOK

PAOK slog sensationellt ut Benfica och har nu bara Krasnodar kvar att avverka innan gruppspelet i Champions League är ett faktum. Svenska folket ger alldeles för stort förtroende åt ryssarna och därmed är högersidan vital.


Spelförslag:

72 rader

1. Island - Sverige x2
2. Norrby - Sundsvall 1x2
3. Krasnodar - PAOK x2
4. Slavia Prag - Midtjylland 1
5. Maccabi T - Salzburg 2
6. Leyton - Tottenham 1x2
7. West Brom - Brentford x2
8. Luton - Man United 2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Island - Sverige x2
2. Norrby - Sundsvall (1)x(2)
3. Krasnodar - PAOK 1x2
4. Slavia Prag - Midtjylland 1(x)
5. Maccabi T - Salzburg (x)2
6. Leyton - Tottenham 1x2
7. West Brom - Brentford 1x2
8. Luton - Man United 2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td