Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-09-22, 18:03   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Topptipset 23/9


Onsdagens Topptips är fullständigt influerad av cupfotboll. Champions League-kvalet inleder med tre fajter där bland andra Olympiakos blir ruskigt högt betrodda av svenska folket. Resan går sedan till de brittiska öarna där Engelska Ligacupen håller oss i hand hela vägen in i mål. Nu börjar vi vandringen mot fullträffen!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Onsdag kl 19:59

1. Gent - Dynamo Kiev 1

Statistik
Lillördagen tar sin början i Belgien där Gent segerjublade i den förra rundan av kvalet mot Champions League. Belgarna betvingade då Rapid Wien med 2-1 efter mål av Yaremchuk och Dorsch. Den sistnämnde konserverade därefter målformen på bästa sätt då han även satte matchens enda mål i helgens ligakamp mot Mouscron. Viktigt för László Bölönis mannar att vara inne på vinnande väg igen efter den mörka ligastarten. Dynamo Kiev var länge utspelade i mötet med AZ Alkmaar, men efter effektivt kontringsspel var det till slut ändå ukrainarna som avancerade vidare. Kommer gästerna upp i högre nivå i det här dubbelmötet ska de gälla som knappa favoriter, men lillvärdet till vänster är trots det vald utgångssida i denna enskilda match.

2. Molde - Ferencváros X

Statistik
Ett ruskigt ovisst och jämnt dubbelmöte är att vänta mellan Molde och Ferencváros. De regerande norska ligamästarna har redan förlorat den här säsongens titel till Bodö/Glimt, men å andra sidan har också Molde valt att lägga fullt fokus på att nå Champions League. De blåvita har tagit sig hit via två tuffa bortakamper mot Celje och Qarabag och här får baggarna framför allt se upp med en landsman på andra sidan. Tokmac Nguen har målat eller assisterat mot Djurgården, Celtic och Dinamo Zagreb och varit fullständigt fundamental för Ferencváros så här långt. Med Nguen i laget ska ungrarna definitivt inte räknas bort. Potentiellt spikkryss även om alla tecken smakar allra bäst.

3. Olympiakos - Omonia Nicosia X

Statistik
Sista Champions League-fajten hämtas från semesterparadiset Grekland. Olympiakos inledde ligaspelet så sent som i fredags med en relativt enkel viktoria mot Asteras Tripolis. Det kan definitivt ligga grekerna i fatet att knappt vara varma i kläderna och värdarna har dessutom tappat viktiga pjäser som Elabdellaoui, Guilherme, Tsimikas och Podence det senaste halvåret. Numera sätts förhoppningarna till namn som El-Arabi, Valbuena och M’Vila och det är lirare som samtliga har sina bästa dagar bakom sig. På eget gräs ska grekerna hållas högst, men att Omonia Nicosia, som slagit ut starka gäng som Legia Warszawa och Crvena Zvezda på vägen hit, ska ses som enorma underdogs är svårköpt. Börja till vänster och smaska in alla tecken på större rader.

4. Leicester - Arsenal 2

Statistik
Över till England där kupongens återstod hämtas från Ligacupen. Leicester och Arsenal har båda inlett Premier League med två raka förväntade vinster. Det finns dock frågetecken hos båda gängen. Jamie Vardy har, bortsett premiärens två straffmål, sett iskall ut och ska Rävarna ha med toppstriden att göra behöver Red bull-vurmaren komma igång. Han lär dock vilas här och det kan Arsenals trubbiga försvar tacka för. Mustafi och Luiz har onekligen sina brister, men det syns att duon saknas på plan. Att Arsenal inte släppt in fler än ett mål hittills grundar sig egentligen enbart i att The Gunners matchats mot enkelt motstånd så här långt. Offensivt har det dock sett bättre ut och gästernas bredare arsenal i främre led gör att vi inleder med tvåan. På större rader ges ettan plats.

5. Fulham - Sheffield Wednesday 1

Statistik
Trots tre gjorda mål på bortaplan lyckades inte Fulham få med sig poäng från nykomlingsmötet med Leeds i lördags. Scott Parker kunde trots det finna glädjeämnen i att Mitrovic satte två baljor och serbens betydelse för The Cottagers går inte att beskriva med ord. Kan de svartvita stå för en liknande prestation mot Sheffield Wednesday är mycket vunnet. Onsdagslaget har inlett The Championship med fyra poäng av sex möjliga och dessutom är nollan intakt under samma period. Här förväntas dock nollan spricka och ettan är en tämligen given utgång. Smyger den upp mot 60 procent är det från öst garderingen hämtas.

6. Preston - Brighton 2

Statistik
Brighton har sett pigga ut i inledningen av säsongen. Lamptey har blivit bekväm i kostymen ute till höger och Ben White bildar ett svårforcerat mittlås tillsammans med Lewis Dunk och Adam Webster. Framåt är trion Connolly/Maupay/Trossard ruskigt svårfångade och kan bara Adam Lallana hitta rätt hos Fiskmåsarna kan det här bära riktigt långt. Potter roterade i sedvanlig ordning i senaste Ligacupfajten mot Portsmouth, men det spelade mindre roll. 4-0 vann Brighton med då och här kommer Preston att få en svettig afton. The Lilywhites kommer från en tung pinne borta mot Norwich men här är det betydligt tuffare emot. Stannar tvåan runt 40 procent är det en ruskigt fin spik.

7. Fleetwood - Everton X

Statistik
Fleetwood var på väg upp i The Championship redan i fjol. Då blev Wycombe för svåra i playoff men den här säsongen siktar Joey Barton och company på att ta sig upp utan kval. Inledningen har varit positiv och även om det blev torsk mot Peterborough i helgen behöver inte The Cod Army skämmas över insatsen. Här väntar Everton, ett tufft men inte oöverkomligt motstånd. The Toffees har fått en pangstart i Premier League och nyförvärven Allan, Doucouré och Rodríguez har omgående hittat rätt. West Brom gav dock bort segern till Ancelottis gäng senast och med tanke på att italienaren lär skruva på en hel del positioner här är inte tvåan tokgiven. Gardera för en skräll!

8. Millwall - Burnley X

Statistik
The Den är sista spelplats på kupongen och här ska två extremt fysiska lag göra upp. Varken Millwall eller Burnley tar några fångar och lita på att det kommer att satsas friskt i närkamperna så fort domaren blåser i pipan. Londongänget älskar när lag från Premier League kommer till deras borg och då Sean Dyche väntas rotera hos The Clarets kan det här mötet ticka jämnt väldigt länge. Krysset är således ett vettigt utgångstecken och tvåan behövs inte förrän på större rader.


Singelstrecket! - Brighton

Graham Potter har tillsammans med sitt Brighton fått en fin start på säsongen. Spelet är vägvinnande och kommer The Seagulls upp i någorlunda nivå här avfärdar de Preston utan större problem.

Kupongrensaren! - Omonia Nicosia

Det börjar dra ihop sig rejält i Champions League-kvalet. Olympiakos går in som enorma favoriter mot Omonia Nicosia men då grekerna nyligen inlett sin säsong utfärdas ett varningens finger för ringrostighet. När ettan är uppe runt 80 procent måste den bara garderas!


Spelförslag:

72 rader

1. Gent - Dynamo Kiev 1x
2. Molde - Ferencváros 1x2
3. Olympiakos - O.Nicosia 1x2
4. Leicester - Arsenal 2
5. Fulham - Sheffield W 12
6. Preston - Brighton 2
7. Fleetwood - Everton x2
8. Millwall - Burnley x

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Gent - Dynamo Kiev 1x2
2. Molde - Ferencváros (1)x(2)
3. Olympiakos - O.Nicosia 1x2
4. Leicester - Arsenal 12
5. Fulham - Sheffield W 1(2)
6. Preston - Brighton 2
7. Fleetwood - Everton 1x2
8. Millwall - Burnley x(2)



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td