Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-09-23, 19:32   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Europatipset 24/9


Det är cupfotboll för hela fadderullan på torsdagens Europatips. Den Europeiska Supercupen inleder med Bayern München mot Sevilla, mästarna från Champions League respektive Europa League, och därefter stundar en fajt i den Engelska Ligacupen. I mål går vi med Europa League-kvalet där det börjar dra ihop sig. Nu sätter vi 13 rätt!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Torsdag kl 18:59

1. Bayern München - Sevilla 1

Statistik
Bayern München och Hansi Flick är ett förhållande som tyskarna aldrig önskar ska ta slut. Flicks intåg har förvandlat Bayern till en ostoppbar segermaskin och 8-0-slakten av Schalke 04 var ytterligare ett kvitto på det. PSG visade dock att det finns brister hos tyskarna och när nu Thiago lämnat och David Alabas kontraktsförhandlingar går trögt råder trots allt ett fåtal frågetecken hos de regerande Champions League-mästarna. Här ställs de mot ditot från Europa League, nämligen Sevilla. Andalusierna är ruggigt svårslagna under Julen Lopetegui och visade mot lag som Manchester United och Inter att de hör hemma på den största scenen. Ettan ska vara favorit, men inte till vilket pris som helst. Garderingar välkomnas.

2. Bristol City - Aston Villa 2

Statistik
Aston Villas nye målvakt Emiliano Martínez, hämtad från Arsenal, presenterade sig på bästa sätt när han knep en straff från John Lundstram i seriepremiären. Det innebar att Villa till slut segrade med 1-0 och Dean Smith var inte sen med att berömma sitt nya stjärnskott. Nu ställs gästerna mot Bristol City i Ligacupen, en turnering där de nådde hela vägen till final i fjol. The Robins har inlett The Championship med två raka vinster, men här får Eliasson och gänget det tufft trots hemmaplansfördelen. Vettig tvåa.

3. Djurgården - Cluj 2

Statistik
Över till Europa League-kvalet där vi också stannar för återstoden av kupongen. Djurgården höll på att ställa till det rejält när Europa FC från Gibraltar kom till Stockholm för en vecka sedan. Blåränderna vann till slut den kampen med 2-1 men insatsen var generalusel. Förmår inte Kim och Tolle sitt gäng att skärpa till sig här blir det respass direkt. Cluj imponerade i fjolårets Europa League och var endast bortamålsregeln ifrån att slå ut de slutgiltiga mästarna Sevilla. Det här blir en jobbig resa för stockholmarna och tvåan garderas endast om den överstiger 55 procent.

4. Malmö FF - Lokomotiva Zagreb 1

Statistik
Malmö har betydligt större möjligheter till avancemang än Djurgården och det kan de tacka föregående års framgångsrika Europaspel för. Här finns dock vissa frågetecken för Anders Christiansens medverkan och dessutom missar förstaslipsen Johan Dahlin resten av säsongen på grund av en skada. Det är ett tungt avbräck för de himmelsblå som trots det ska gälla som solklara favoriter här. Lokomotiva Zagreb var framstående i den kroatiska ligan i fjol men efter att ha tappat flera viktiga spelare ser inte gästerna lika slagkraftiga ut längre. Underskattning är det som kan fälla Malmö här. Ettan är en given utgång, går den över 70 procent plockas krysset med.

5. Rosenborg - Alanyaspor 2

Statistik
I vad som på förhand ska anses som ett helt jämnt möte streckas Rosenborg hårt av det svenska folket. Visst är norrmännen förbättrade under Åge Hareide, men det är inget ängagäng som kommer till Lerkendal här. Alanyaspor slutade på en imponerande femteplats i Süper Lig i fjol och med lirare som Babacar och Davidson i truppen måste Rosenborg se upp. Värdet till höger är given utgångssida och den hårt betrodda ettan lämnas därför utanför inledningsvis.

6. Willem II - Rangers 2

Statistik
Rangers börjar hitta tillbaka till fornstora dagar under Steven Gerrard. I fjolårets Europa League tog sig skottarna hela vägen till åttondelsfinal där det dock tog slut mot Bayer Leverkusen. Minst åttondelsfinal är målet även denna säsong för Gerrard och gänget som samtidigt ska utmana Celtic i den inhemska ligan. Willem II har en landslagsduglig mittback i form av Sebastian Holmén och han måste vara påkopplad här då Rangers lär komma i attack efter attack. I offensiv riktning hoppas holländarna mycket på den grekiska talangen Pavlidis och han kan definitivt oroa Helander och company. Det är dock svårt att se att det ska räcka till avancemang. X2 är ett stabilt lås.

7. St. Gallen - AEK Athen 2

Statistik
St. Gallen gjorde det bra i Raffeisen Super League i fjol och utmanade länge Young Boys om guldet. Sedan dess har dock flera nyckelspelare försvunnit vilket medför att det blir svårt att rubba AEK Athen som gästar här. Grekerna återfår superviktige Krsticic på mitten och hans rutin kommer att bli guld värd i detta kvalspel. Nelson Oliveira och Marko Livaja är ytterligare två namn med spetsegenskaper som saknas hos St. Gallen och precis som i föregående fajt är låset till höger ett tillförlitligt sådant.

8. Galatasaray - Hajduk Split X

Statistik
Galatasaray skämde i fjol ut sig i Süper Lig. Sjätteplatsen Gala tog anses nästan som nedflyttning av supportrarna och den här säsongen krävs det remarkabel bättring från Fatih Terim och gänget. Helgens 2-0-seger mot Istanbul Basaksehir var dock positiv, om än en urladnning, och det ska bli intressant att se om de rödgula både hinner och orkar ladda om till torsdagens möte med Hajduk Split. Kroaterna kommer här få en matchbild som passar dem utmärkt då de kan ligga på omställningar med vasse målskytten Caktas i spetsen. Ettan överstreckas och kräver omgående garderingar.

9. Milan - Bodö/Glimt 1

Statistik
Bodö/Glimt spelar i en egen division för tillfället i Norge. Serieledarna kan redan nu börja fira guldet och spelare som Zinckernagel, Hauge, Boniface och Saltnes lär alla ha ögonen på sig från större klubbar inom kort. Nu väntar dock ett övermäktigt motstånd för norrmännen. Milan har historiskt varit en europeisk stormakt i en herrans massa år och med Zlatan i spetsen är det till toppen Rossoneri åter vill ta sig. Det lär ta ett tag men i det här mötet ska Milan givetvis gälla som enorma favoriter. Garderingar används bättre på andra ställen.

10. Besiktas - Rio Ave X

Statistik
Besiktas föll tungt i Champions League-kvalet mot PAOK, grekerna slog även ut Benfica, och det var en rejäl missräkning för turkarna. Den efterföljande ligafajten levde kvar i svallvågorna från den torsken då de svartvita bara nådde 1-1 mot beskedliga Antalyaspor. Rycker inte värdarna upp sig här blir det tufft mot Rio Ave. Portugiserna är trygga med bollen och har definitivt kapacitet att störa de favorittippade turkarna trots bortaplan. Ettan överstreckas och då är det läge att snabbt plocka med övriga tecken.

11. Charleroi - Partizan 1

Statistik
Vattentäta Charleroi leder Jupiler League i Belgien efter en fläckfri inledning. Sex vinster av sex möjliga talar sitt tydliga språk och med endast två insläppta mål under samma period är det inte svårt att förstå varför Charleroi ligger där de gör. Nu väntar serbiskt motstånd. Partizan gör främst upp med Crvena Zvezda om det inhemska ligaguldet, men de sistnämnda håller allt som oftast en högre nivå än torsdagens aktörer. Här kommer Partizan få bekänna färg och 1X är att betrakta som en helgardering.

12. FC Köpenhamn - Piast Gliwice X

Statistik
Allt är inte frid och fröjd hos FC Köpenhamn trots den enorma pengakassan. Insatsen mot IFK Göteborg rättfärdigade inte avancemanget och i ligan har FCK inlett med två raka förluster. Trots det ställs danskarna ut som megafavoriter inför mötet med polska Piast Gliwice. Gästerna är dock kapabla till att skrälla här och imponerade inte minst i föregående runda när de slog ut Hartberg. Ettans brutala överstreckning ska omgående synas med övriga tecken!

13. FCSB - Slovan Liberec 2

Statistik
Kupongen avrundas i Rumänien där FCSB är rejält brandskattade. Coronaviruset har härjat i truppen och inte mindre än 14 A-lagsspelare sägs ha lämnat positiva test. Det innebär att reserver och juniorer kommer att kastas in i startelvan här och då ska Slovan Liberec gälla som solklara favoriter. Den tjeckiska ligafemman får här ett guldläge att avancera och en tvåa under 70-75 procent är bara att spika av. Pass på strax innan spelstopp dock så att inte matchen flyttas till annat datum och därmed blir lottad.


Singelstrecket! - Milan

Milan har gruppspelet i sikte och är en av favoriterna till att ta hem hela turneringen. Hipstergänget Bodö/Glimt är inget lag som rår på italienarna på San Siro.

Kupongrensaren! - Hajduk Split

Hajduk Split är ett högkapabelt gäng i grund och botten och blir extremt undervärderade inför mötet med Galatasaray. Turkarna gick en tuff match mot Basaksehir för några dagar sedan och kan mycket väl falla här.


Spelförslag:

432 rader

1. B.München - Sevilla 1
2. Bristol City - Aston V 2
3. Djurgården - Cluj 2
4. Malmö - Lok.Zagreb 1x
5. Rosenborg - Alanyaspor x2
6. Willem II - Rangers x2
7. St. Gallen - AEK Athen x2
8. Galatasaray - Hajduk 1x2
9. Milan - Bodö/Glimt 1
10. Besiktas - Rio Ave 1x2
11. Charleroi - Partizan 1
12. Köpenhamn - Piast Gl. 1x2
13. FCSB - Slovan Liberec 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. B.München - Sevilla 1x2
2. Bristol City - Aston V 2
3. Djurgården - Cluj x2
4. Malmö - Lok.Zagreb 1x
5. Rosenborg - Alanyaspor (1x)2
6. Willem II - Rangers (x)2
7. St. Gallen - AEK Athen (x)2
8. Galatasaray - Hajduk (1)x(2)
9. Milan - Bodö/Glimt 1
10. Besiktas - Rio Ave 1x2
11. Charleroi - Partizan 1(x)
12. Köpenhamn - Piast Gl. 1x2
13. FCSB - Slovan Liberec 2



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td