Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-09-24, 22:27   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Analys av Topptipset 25/9


Det är en salig blandning av matcher vi har att se fram mot på Topptipset denna lönefredag. Trippen går genom åtta olika nationer och värde tycks det finnas gott om. Kupongens säkraste spik hämtas från Portugal medan det ska jagas skrällar i Frankrike och Nederländerna. Analysen är klar, häng med!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 18:59

1. Huddersfield - Nottingham X

Statistik
Vi inleder på de brittiska öarna och The Championship med ett på förhand ovisst möte på John Smith´s Stadium. Dessa gäng har inlett med två förluster vardera och har ännu inte prickat in någon boll i rätt bur. Nottingham har fått däng av Cardiff och QPR, två tunga nederlag. Forrest har ett relativt starkt lag på pappret medan Huddersfield med största sannolikhet får finna sig i att strida på den nedre halvan. The Terriers insatser mot Norwich (0-1) och Brentford (0-3) motbevisar inte ovan nämnda tes. Båda lagen behöver poäng och lär troligen prioritera försvarsspelet. X2 känns som en sund start.

2. Lille - Nantes X

Statistik
Lille plockade inför säsongen flera skickliga spelare, däribland Burak Yilmaz och Jonathan David. Ingen av dessa herrar har hittills lyckats spräcka målnollan och Lille har överlag blandat och gett i prestationerna även om hemmalaget fortsatt har förlustnollan intakt. Nantes är inget ängagäng som det svenska folket tycks tro. “Kanariefåglarna” har grejat poäng i tre av fyra ligamatcher, 2-2 hemma mot ett för stunden riktigt bra St. Etienne förtjänar extra beröm. Ettan är inte på något sätt given, med det sagt petar vi dit samtliga tecken och hejar på Nantes.

3. Hertha Berlin - Eintracht Frankfurt 1

Statistik
Ett spelsuget Hertha Berlin körde över Werder Bremen med 4-1 i premiären, på bortaplan dessutom. Ett rejält styrkebesked. Anfallsessen Cunha, Lukebakio och Córdoba hittade samtliga in med varsin boll bakom Pavlenka i Bremen-buren. Eintracht Frankfurt fick bara 1-1 hemma mot Bielefeld efter en ganska svag insats där André Silva agerade poängräddare i den 62:a matchminuten. “Örnarna” kan betydligt bättre och lär säkert visa det på Olympiastadion. Även om värdarna får bära ett knappt favoritskap är det nog klokt att gardera ettan både tidigt och friskt.

4. Twente - Groningen 2

Statistik
Vi byter Tyskland mot Nederländerna där Eredivisie har dragit igång säsongen. Groningen, med svenske Ramon-Pascal Lundqvist i truppen, studsade tillbaka fint efter förlusten i premiären mot PSV genom att besegra Den Haag på bortaplan. Gästernas storstjärna Arjen Robben ser visserligen ut att missa fredagens match, men att Twente ska streckas upp till månen känns ändå inte korrekt. Groningen knep en pinne vid motsvarande möte i fjol och till rådande streckning kan ettan skippas helt, åtminstone på mindre system. Tvåan först.

5. Kortrijk - Royal Antwerp 2

Statistik
Över till Nederländernas grannland Belgien där Royal Antwerp haft det motigt under inledningen av Jupiler League. Med en seger och ett kryss känns det som att fjolårets topplag är på väg att ånyo hitta formen. I en spelare som Mbokani finns dessutom enormt mycket sparkapital. Kortrijk har sett bättre ut och även tagit fler poäng, men mot Standard Liège senast tvingades KVK vika in hovarna. Antwerpen ska ses som troliga segrare och med gott värde österut känns det givet att börja med tvåan. Vettig spikkandidat.

6. Fatih Karagümrük - Istanbul Basaksehir 2

Statistik
På tal om motiga inledningar har de regerande turkiska mästare Basaksehir haft en mörk säsongsstart med dubbla nederlag mot Hatayspor och Galatasaray. Gänget från huvudstaden har som på lök på laxen inte heller petat in någon boll i rätt bur. Dags för en scenförändring nu! Fatih Karagümrük har i sin tur lite överraskande öppnat upp med en triumf och ett kryss. Tabelltittande svenskar har för stor tilltro på hemmalaget som ändå troligen kommer tillhöra den nedre delen av tabellen. X2 är ett säkert lås!

7. Braga - Santa Clara 1

Statistik
Braga blev “best of the rest” bakom omöjliga Porto och Benfica men före Sporting, en imponerande bedrift. Årets trupp ser spännande ut, Ruiz är ett intressant nyförvärv som tillsammans med Horta bildar ett riktigt vasst anfallspar. “Ärkebiskoparna” föll i premiären borta mot Porto där mittbacken Silva drog på sig ett rött kort. Han är därmed avstängd här. Det ska spela mindre roll när Santa Clara kommer på besök. Gästerna är allt som oftast starka hemma på Azorerna, medan de brukar få problem på resande tass. Helt given spiketta.

8. Bohemians - Derry City 1

Statistik
Fredagsmyset rundas av på Irland där vi har identifierat ytterligare en fin spikkandidat. Derry City beger sig till Dalymount Park med två 0-0-matcher mot St. Patricks och Finn Harps i ryggen. Två medelmåttiga opponenter. Bohemians är sannerligen inga medelmåttor. The Gypsies återfinns på en andraplats i Premier Division och kommer närmast från en viktig 0-1-viktoria borta mot femman Sligo Rovers. Derry har inte den bästa formen och ska normalt sett inte räcka till mot Bohemians. Då ettan streckas förmånligt kan den gott lämnas allena.


Singelstrecket! - Braga

Braga siktar på att följa upp fjolårets succé med att åtminstone försvara sin bronspeng denna säsong. Santa ska inte vålla till några problem, åtminstone inte i Bragas borg. Trygg etta.

Kupongrensaren! - Nantes

Nantes tog en riktigt stark poäng av St. Etienne, som dessförinnan hade gjort rent hus i Ligue 1, i föregående omgång. Lille blir alldeles för hårt streckade något som öppnar upp till fint värde till höger som synas omgående.


Spelförslag:

72 rader

1. Huddersf. - Nottingham x2
2. Lille - Nantes 1x2
3. H.Berlin - E.Frankfurt 1x2
4. Twente - Groningen x2
5. Kortrijk - Royal Antwerp 2
6. Fatih Karag. - Basaksehir x2
7. Braga - Santa Clara 1
8. Bohemians - Derry City 1

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Huddersf. - Nottingham 1x2
2. Lille - Nantes 1x2
3. H.Berlin - E.Frankfurt 1x2
4. Twente - Groningen (1x)2
5. Kortrijk - Royal Antwerp x2
6. Fatih Karag. - Basaksehir (x)2
7. Braga - Santa Clara 1
8. Bohemians - Derry City 1(x)



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td