Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-10-04, 21:56   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Topptipset 5/10


Den nya veckan inleds med ett Topptips av klurigare variant. Sverige, Tyskland, Holland, Finland och Brasilien är länderna som ska bemästras och ett par stora favoriter garderas hela vägen i jakten på fin utdelning. Ett trevligt spikalternativ hittas i svenska Division 2. Nu gasar vi!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 17:29

1. Trelleborg - Norrby 1

Statistik
Vi inleder i Skåne där Trelleborg har en mörk period bakom sig. Palmstadens stolthet har inte vunnit i Superettan sedan mitten på augusti. Vilka som stod för motståndet då? Norrby. Boråsarna är alltså ute efter revansch här men inte heller gästerna har någon ansenlig formrad de kan luta sig mot. Två torsk och en oavgjord lyder facit på de tre senaste i andraligan. Utgångstecknen sitter i kraft av naturgräsfaktorn hos TFF, men på större rader är det inte fel att täcka upp hela vägen.

2. Degerfors - Västerås X

Statistik
Degerfors gör en helt sanslös säsong i Superettan och det ska till ett smärre mirakel för att bruksklubben inte ska ta steget upp i Allsvenskan. Johan Bertilsson är seriens bästa spelare och har givit enorm spets åt värdarna sedan han anslöt i januari. Inför måndagen har Degen fem poäng ner till Halmstad med en match till godo, således kan Bertilsson och gänget börja släppa på gasen nu. Det kan vara en faktor som talar för Västerås här. Gästerna från Gurkstaden har inte gjort någon anhängare glad så här långt, men mot formstarka Jönköping lyckades åtminstone de grönvita roffa åt sig en pinne. Då stort förtroende lär hamna åt vänster är det lockande att gardera i hopp om att poängplocken fortsätter för VSK. Alla tecken.

3. Nürnberg - Darmstadt 1

Statistik
Max-Morlock-Stadion är nästa arena till rakning. Här huserar Nürnberg och senast denna borg slog upp portarna till spel segrade värdarna. 1-0 mot Sandhausen var kanske ingen jätteinsats sett till resultatet, men det ska sägas att Die Legende fullständigt körde över Sandhausen rent spelmässigt. Kommer Nürnberg upp i samma nivå även mot Darmstadt får gästerna en minst sagt svettig afton. Die Lillien torskade premiären mot just Sandhausen och fick sedan nöja sig med 0-0 mot Jahn Regensburg. Får besökarna med sig en pinne härifrån ska de vara nöjda.

4. Excelsior - De Graafschap 2

Statistik
Vidare till holländska Eerste Divisie som tar vid med två kamper. Först ut är mötet mellan Excelsior och De Graafschap som båda har gott om rutin från Eredivisie. Om det inte hade varit för att förbundet slagit fast att inget lag från andraligan fick ta sig upp från fjolåret hade gästerna tillhört finrummet, men så blev alltså inte fallet. De Graafschap har dock inlett den här säsongen positivt med tre segrar på de fyra första matcherna och ska också ses som favoriter här. Hemmagräs är dock av stor vikt i Eerste Divisie och på större rader välkomnas därför ettan in i värmen.

5. FC Oss - Dordrecht X

Statistik
Betydligt längre ner i tabellen är det dags för en tidig jumbofinal. FC Oss, ohotat sistalag, har inlett med fyra nederlag av fem möjliga. Försvaret läcker så det står härliga till och faktum är att värdarna släppt in 13 mål så här långt. Det är givetvis en helt ohållbar trend och för att säsongen inte ska glida Oss ur händerna redan nu krävs en reaktion mot Dordrecht. Gästerna har förlorat säsongens två första resor, men visade också i segern hemma mot Jong Alkmaar (2-0) att de kan prestera fin fotboll när de har sin dag. Ovisst, spännande och garderingskrävande möte. Spara inte på krutet.

6. KuPS - FC Ilves 2

Statistik
Kupongens trevligaste skrälläge hittas i grannlandet i öst. KuPS har gått starkt mot slutet i Veikkausliiga, men värdarna kommer från ett tungt uttåg ur Europa League i torsdags. Cluj, som dessförinnan slog ut Djurgården, blev för svåra och det är en match som mycket väl kan sitta i benen när nu FC Ilves kommer på besök. Gästerna hör till Finlands bättre lag och har inte förlorat något av de två senaste tävlingsmötena mot måndagens opponent. Trots det streckas ettan upp i himlen och då blir valet enkelt. X2 inleder.

7. Vänersborgs FK - Gauthiod 1

Statistik
Många mål är att vänta när vi vänder tillbaka till Sverige och Vänersborg. Vänersborgs FK håller till i Division 2 Norra Götaland och mot slutet har VFK fullständigt sprutat in mål. Tre raka vinster och inte mindre än 16 (!) gjorda mål skvallrar om toppform och Vänersborg ska ses med goda möjligheter till en fjärde raka när Gauthiod kommer på besök. Gästerna är mer målsnåla men har å andra sidan bara vunnit en enda bortamatch sedan seriestarten. Etta till trevlig procent.

8. Oeste - Operário 2

Statistik
Från Sverige till Brasilien där Série B tar oss i mål. Oeste har inlett mörkt och fortsatt i samma veva sedan dess. Sex poäng är vad värdarna lyckats skrapa ihop så här långt och inte ser det ut att bli någon ändring heller. Med det facitet i ryggen är Oeste klar jumbo och tufft lär det bli även mot Operário. Gästerna har bara förlorat en av sina fem senaste i ligan och har faktiskt alla möjligheter att vara med och hugga på en kvalplats till Série A när säsongen summeras. X2 räcker gott och väl.


Singelstrecket! - Vänersborgs FK

Vänersborg visar ruskig form för stunden. 16 gjorda mål på tre fajter är minst sagt starka papper och här får Gauthiod smaka på värdarnas offensiva vrede!

Kupongrensaren! - FC Ilves

I vad som på förhand förväntas bli en jämn match streckas KuPS i absurdum. FC Ilves är inget dynggäng och ska verkligen ses med goda möjligheter till poäng här. Särskilt då KuPS har en tung torsdagstorsk i benen.


Spelförslag:

72 rader

1. Trelleborg - Norrby 1x
2. Degerfors - Västerås 1x2
3. Nürnberg - Darmstadt 1
4. Excelsior - De Graafs. 2
5. FC Oss - Dordrecht 1x2
6. KuPS - FC Ilves x2
7. Väners. FK - Gauthiod 1
8. Oeste - Operário x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Trelleborg - Norrby 1x2
2. Degerfors - Västerås 1x2
3. Nürnberg - Darmstadt 1(x)
4. Excelsior - De Graafs. (1)2
5. FC Oss - Dordrecht 1x2
6. KuPS - FC Ilves (1x)2
7. Väners. FK - Gauthiod 1
8. Oeste - Operário x2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td