Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-10-25, 21:55   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Topptipset 26/10 - 250K EXTRA!


Måndagens Topptips blir något alldeles extra. Kupongen är laddad med 250.000 kronor extra och resan går genom Italien, England, Tyskland och Sverige. Mötet på San Siro mellan Milan och Roma sticker självklart ut lite extra. Nu gasar vi mot åtta gröna bockar!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 18:59

1. Milan - Roma 2

Statistik
Pastastöveln inleder kalaset med bataljen mellan serieledarna Milan och Roma. Romarna har skärpt till sig efter det beklämmande skrivbordsnederlaget mot Hellas och kommer hit med sju inspelade poäng av de senaste nio möjliga. Trippen till Schweiz i torsdags resulterade också den i viktoria sedan Young Boys lagts på rygg med 2-1. Tuffare emot nu dock, men helt utan chans ska gästerna inte ses. Milan har inlett tävlingssäsongen som rena rama segermaskinen, men här saknar Rossoneri två tunga pjäser i form av Rebic och Calhanoglü. Ettan är med det sagt en befogad favorit, men värdet på tvåan måste ändå beges plats.

2. Burnley - Tottenham 2

Statistik
Tottenham har ett ruskigt fint lag på pappret men så här långt har Mourinhos mannar blandat och gett. Den första halvleken mot West Ham var en överkörning, men i den andra tappade Spurs allt i slutet då The Hammers kom ikapp till 3-3. Risk för slitna ben kan finnas här då Londonlaget var i farten i torsdagens Europa League. Burnleys säsongsinledning har varit allt annat än bra, men mot West Bromwich senast kom både den första poängen och den första hållna nollan. Självförtroendet är därmed förbättrat och även om Ben Mee väntas missa den här kampen har Sean Dyche ett bra truppläge att förhålla sig till. Spurs har inte vunnit på den här arenan sedan 2017 och även om vi börjar till höger är det lockande att koppla på hela spannet på större system.

3. Bayer Leverkusen - Augsburg X

Statistik
Vidare till Bundesliga där Bayer Leverkusen blir alldeles för stora favoriter. Visst har Kusarna ett bra lag på pappret, men här dras bland andra viktiga pjäser som Paulinho, Arias, Aránguiz, Jedvaj och Schick med frågetecken. Dessutom har värdarna bara vunnit en enda match i det tyska finrummet så här långt. Augsburg inledde seriespelet med segrar mot Union Berlin och Dortmund och även om den första förlusten kom senast mot Leipzig var där inget fel på insatsen. Detta är kupongens bästa skrälläge och då ska alla tecken vara tidiga.

4. IFK Norrköping - AIK 1

Statistik
Svedala tar vid och det är också den blågula handen vi ska hålla hela vägen in i kaklet. AIK visar toppform för dagen med fyra raka triumfer och därmed har Gnaget lämnat bottenträsket. Här väntar dock ett riktigt tufft test för solnaiterna. Norrköping körde över Varberg med 3-1 och värst av alla var Jonathan Levi som satte samtliga tre kassar. Peking har inte förlorat mot måndagens opponent på fem raka inbördes möten och ska ses med fördel även här med tanke på underlaget. Ettan agerar utgång, därefter garderas det med plånbokens tillåtelse.

5. Varberg - Elfsborg X

Statistik
Elfsborg tog en efterlängtad fullpoängare hemma mot Kalmar (3-1). Dessförinnan hade boråsarna gått åtta raka allsvenska fajter utan seger. Försäljningen av Jeppe Karlsson till Alkmaar betydde såklart enormt mycket ur en ekonomisk synvinkel, men det är också uppenbart att Knallelandsgrabbarna tappat flera nivåer i slagstyrka sedan yttern försvann. Härnäst väntar en resa till Påskbergsvallen för gästerna. Varberg har gått tungt mot slutet och även om nykomlingarna stått för en mer än godkänd säsong hittills skulle de må bra av ett par vinster till. På naturgräset är det inte omöjligt att Jocke Perssons grabbar kniper en trea. Måla tvärs över.

6. Brage - Jönköpings Södra 2

Statistik
Det vill sig inte för Brage den här säsongen och den senaste förlusten mot usla Ljungskile var ett tecken på att masarna har annat i tankarna än att avsluta året snyggt. Tre raka 90-minutare har gått sedan värdarna senast gjorde mål och mot ett formtoppat Jönköping kommer det bli tufft. Brännans mannar har tre vinster på sina fyra senaste och har alltjämt häng på direktplatserna till Allsvenskan. Av bara farten kommer här ytterligare en seger, till förmånlig procent dessutom. Tvåa!

7. Umeå FC - GAIS 2

Statistik
Förutsättningarna är glasklara för Umeå FC. Seger är det enda som räknas när GAIS kommer på besök, annars kan nykomlingarna börja planera för en säsong i Norrettan. Det lär dock inte bli en enkel uppgift här då GAIS är klart förbättrade under Superettans andra halva. Göteborgarna lär få omställningslägen så att det räcker och blir över på den usla konstgräsmattan och med tanke på rådande förutsättningar är gaffeln därför ett utmärkt val.

8. Ljungskile - GIF Sundsvall 2

Statistik
Kupongen avrundas med något av ett vinna eller försvinna-möte på Skarsjövallen. Ljungskile är tillsammans med Umeå klart sämst i serien så här långt och trots att det blev seger mot Brage senast är det svårt att se värdarna i Superettan nästa säsong. Sundsvall hade en hemsk sensommarperiod men kommer till den här fajten med två raka segrar i ryggen. Lyckas gästerna gå rent under återstoden av säsongen finns ett litet hopp om att komma ikapp topplagen. Strecka från höger.


Singelstrecket! - Jönköpings Södra

J-Södra har ångan uppe och mot ett Brage som inte visar någonting för stunden ska gästerna ses med mycket god segerchans. Till under 50 procent är tvåan en otroligt fin spik.

Kupongrensaren! - Augsburg

Bayer Leverkusen får ett oförtjänt stort förtroende när Augsburg kommer på besök. Gästerna har spets i lirare som Gregoritsch, Caligiuri och Hahn som samtliga kan ordna poäng åt Fuggerstädter här.


Spelförslag:

72 rader

1. Milan - Roma 12
2. Burnley - Tottenham x2
3. Leverkusen - Augsburg 1x2
4. IFK Norrköping - AIK 1
5. Varberg - Elfsborg 1x2
6. Brage - Jönköping 2
7. Umeå FC - GAIS 12
8. Ljungskile - Sundsvall 2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Milan - Roma 12
2. Burnley - Tottenham 1x2
3. Leverkusen - Augsburg 1x2
4. IFK Norrköping - AIK 1(x2)
5. Varberg - Elfsborg 1x2
6. Brage - Jönköping 2
7. Umeå FC - GAIS (1)2
8. Ljungskile - Sundsvall (x)2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td