Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-10-28, 19:01   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Topptipset 29/10


Champions League är avverkat för den här veckan och nu är det istället dags att sätta tänderna i Europa League. Torsdagens Topptips vigs helt och hållet åt Europas näst största turnering där mötet mellan Real Sociedad och Napoli sticker ut lite extra. Vi far till Tjeckien för att hitta en skräll och på Cypern spikas det holländare. Häng med!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Torsdag kl 20:59

1. Real Sociedad - Napoli 2

Statistik
Kupongens höjdpunkt låter inte vänta på sig. Real Sociedad har vaknat till liv mot slutet och baskerna är nu uppe i fyra raka tävlingssegrar. Insatsen i Europa League-premiären mot Rijeka var dock halvdan och här krävs det uppryckning från Isak och gänget då ett desperat Napoli kommer på besök. Gattuso och company torskade oväntat hemma mot Alkmaar och är nu tvingade till att ta poäng för att inte hamna alltför långt efter redan från start. Enkelt lär det dock inte bli för gästerna, finns deg över bör det målas brett i San Sebastián.

2. Molde - Rapid Wien 1

Statistik
Molde föll tungt i Champions League-kvalet mot Ferencváros, men därefter har baggarna bestämt sig för att ta säsongen vid hornen. Tre raka ligasegrar mot Brann, Strömsgodset och framför allt Bodö/Glimt imponerar och i premiären av Europa League blev det också en triumf mot Dundalk, om än en skakig sådan. Med nerverna borta är det nu dags för Molde att mäta svärd med Rapid Wien. Österrikarna skakade om ett för dagen svagt presterande Arsenal förra veckan, men det räckte till slut bara till en hedersam 1-2-förlust. Det blir tufft även på Aker Stadion, men helt utan chans ska gästerna inte ses. Ettan först, krysset sedan.

3. Slavia Prag - Bayer Leverkusen 1

Statistik
Trots att Slavia Prag dominerade kraftigt mot Hapoel Beer Sheva var det till slut israelerna som avgick med samtliga poäng. Det sätter Slavia i ett prekärt läge redan nu då gruppen på förhand är ett getingbo med Nice och Bayer Leverkusen, men tjeckerna kommer inte att lägga sig ned och dö för det. Värdarna gynnas här av att ha en veckas vila i benen, något gästande Leverkusen inte har. Tyskarna körde över Nice i premiären och segrade också i helgen mot Augsburg, men det här blir en tuff uppgift med så pass lite vila i benen. Alla tecken åker med där den understreckade ettan är av högsta prio.

4. Nice - Hapoel Beer Sheva 1

Statistik
Nice hade ingen rolig öppningsomgång då Leverkusen satte sex baljor i brakan på fransmännen. Det är bara att bryta ihop och komma igen för de rödsvarta som åtminstone fick med sig en pinne i efterföljande ligakamp mot Lille. Här ska Patrick Vieira och hans adepter hållas klart högst. Hapoel Beer Sheva tog en resultatmässigt imponerande trepoängare mot Slavia Prag, men spelmässigt hade israelerna väldigt lite att säga till om. Det lär de ha även här. Klar utgångsetta.

5. Rangers - Lech Poznan 1

Statistik
I djungeln av gamla spelare som sadlar om till tränare sticker ett namn ut lite extra för stunden. Steven Gerrard har förvandlat Rangers från ett brunkarlag till en välspelande vinstmaskin som sköljer över det mesta i sin väg. Det har svenska folket också börjat snappa upp och här spårar streckningen på ettan ur. Lech Poznan körde över Hammarby enkelt och hann också med att slå ut ett skickligt lag som Charleroi på vägen till gruppspelet. Det skvallrar en del om kapaciteten som finns hos polackerna och i en så pass oviss turnering som Europa League är det långt ifrån otänkbart att gästerna får med sig något från Ibrox. Blunda inte för tvåan på större system.

6. Cluj - Young Boys 2

Statistik
På tal om skeva streck hamnar vi vid sådana när resan går till Rumänien. Cluj stod för en imponerande vända i fjolårets Europa League där det till slut blev respass mot de slutliga mästarna Sevilla. Den här säsongen inleddes också med seger mot CSKA Sofia, men nämnas bör att rumänerna inte är lika bra nu som då. Young Boys kommer från premiärtorsk mot Roma, men schweizarna visade då att de har nog med kunnande för att kunna aspirera på en topplacering i gruppen. Jean-Pierre Nsame på topp är en notorisk målspruta som definitivt kan bli tungan på vågen här. Tvåan är av yppersta vikt och garderas upp av krysset för fullständig backning.

7. Granada - PAOK X

Statistik
Malmödödarna Granada inledde gruppspelet magnifikt då det blev seger mot PSV. Ligaformen är också den bra med två raka vinster, men då den senaste kom i söndags innebär det att spanjorerna får betydligt mindre vila i benen än gästande PAOK. Grekerna har haft siesta sedan de spelade 1-1 mot Omonia Nicosia och även om det resultatet inte imponerade särskilt mycket ska gästerna kunna stå upp bra här. Potentiella matchvinnare finns i Zivkovic, Tzolis och Murg och med tanke på hur hårt ettan streckas bör övriga tecken välkomnas med värme.

8. Omonia Nicosia - PSV Eindhoven 2

Statistik
Omonia Nicosia tog sig långt i Champions League-kvalet men fick till slut kasta in handduken i mötet med Olympiakos. Cyprioterna lät sig dock inte nedslås av det då premiären av Europa League renderade i en pinne efter en habil insats mot PAOK. Tuffare emot nu när PSV Eindhoven kommer på besök. Holländarna har frågetecken för bland andra Götze och Dumfries, men med lirare som Malen, Ihattaren och Max tillgängliga ska de rödvita ses med god segerchans här. Tvåan spikas, dessutom till förmånlig procent.


Singelstrecket! - PSV Eindhoven

Trots en del frågetecken på tunga pjäser kan PSV Eindhoven mönstra en stark elva mot Omonia Nicosia. Cyprioterna gjorde det bra som tog sig hit, men mot ett lag av gästernas kaliber får de svårt att räcka till.

Kupongrensaren! - Slavia Prag

Leverkusen är inne i ett hektiskt spelschema och får här stort förtroende av svenska folket. Slavia Prag har fått ladda batterierna i en hel vecka och ska ses med god skrällmöjlighet mot tröttkörda tyskar.


Spelförslag:

72 rader

1. Sociedad - Napoli 12
2. Molde - Rapid Wien 1
3. Slavia Prag - Leverkusen 1x2
4. Nice - Hapoel Beer Sheva 1
5. Rangers - Lech Poznan 1x
6. Cluj - Young Boys x2
7. Granada - PAOK 1x2
8. Omonia Nicosia - PSV 2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Sociedad - Napoli 1x2
2. Molde - Rapid Wien 1x
3. Slavia Prag - Leverkusen 1(x2)
4. Nice - Hapoel Beer Sheva 1(x)
5. Rangers - Lech Poznan 1x2
6. Cluj - Young Boys (x)2
7. Granada - PAOK 1x2
8. Omonia Nicosia - PSV 2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td