Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-10-31, 16:50   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Europatipset 1/11 - JACKPOT!


Det är ett ruskigt fint Europatips som erbjuds under söndagen. Tre matcher från Premier League inleder innan vi, via inte mindre än sex fajter från Allsvenskan, avrundar med två italienska och två spanska bidrag. 4 miljoner kronor i jackpot tackas det inte nej till och här följer vägen mot fullträffen!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Söndag kl 14:29

1. Manchester United - Arsenal 1

Statistik
Vi inleder med gigantmötet på Old Trafford mellan Manchester United och Arsenal. Ole Gunnar och hans rödtröjade soldater har rest sig betänkligt efter 1-6-smällen mot Tottenham. Den taktiska triumfen mot PSG och veckans brutala överkörning av Red Bull Leipzig har verkligen stuckit ut och hade det inte varit för en storspelande Mendy i Chelsea-målet hade The Red Devils stått på fyra raka tävlingssegrar inför söndagen. Mikel Arteta luftade reserverna i veckan mot Dundalk och kommer således med en utvilad startelva till Drömmarnas Teater. Det bör nämnas att The Gunners haft det svårt i ligan mot slutet och när Londonlaget nu ställs inför en uppgift de haft notoriskt svårt för genom åren är ettan en tänkbar spik.

2. Newcastle - Everton 1

Statistik
Carlo Ancelotti har en gigantisk frånvarolista att förhålla sig till när italienaren och hans Everton reser norrut. Richarlison, Digne, Holgate och Coleman är alla definitivt utanför truppen, dessutom finns frågetecken för Rodríguez och Gomes medverkan. Dessa är samtliga lirare som hade tagit en startplats i normala fall och det blir alltså upp till Don Carlo att trolla under söndagen. Newcastle får å sin sida ställa Shelvey, Ritchie och Dúbravka vid sidan av, men med lirare som Saint-Maximin och Wilson tillgängliga ska Skatorna kunna göra bra ifrån sig ändå. Vänstersidan bör prioriteras.

3. Tottenham - Brighton 1

Statistik
Tottenhams insats mot Royal Antwerp i torsdagens Europa League går inte till historien och José Mourinho var verkligen inte vid sina sinnens fulla ro efter matchen. Portugisen levererade guld i såväl intervju som på sina sociala medier och här är en rejäl uppryckning att vänta från Spurs. Brighton är ingen lätt motståndare, men Fiskmåsarna saknar alltjämt sin avstängda lagkapten Lewis Dunk. Utan honom är defensiven en ganska svajig sådan, men för den sakens skull går det inte att spika ettan när den dansar över 80 procent. Garderingar välkomnas.

4. Elfsborg - IFK Norrköping 2

Statistik
Från England till vårt blågula rike där viktiga poäng står på spel direkt i inledningen. Elfsborg och Norrköping drabbar samman i Knalleland och de båda aktörerna står noterade för 40 poäng efter 25 spelade omgångar. Boråsarna har varit svala under hösten där endast en seger syns i backspegeln som sträcker sig hela vägen till slutet på augusti. Norrköping visar mer go för stunden och var värda samtliga tre poäng i måndagens 2-2-möte med AIK. Det räckte inte då, men här ska trots allt Peking ses med god chans även om det finns frågetecken för Nymans medverkan. Strecka från höger.

5. Hammarby - Häcken 1

Statistik
Hammarby visar toppform med tre segrar på de fyra senaste. Den amerikanske islänningen Jóhannsson och pansarvagnen Ludwigson bär den offensiva fanan med den äran och duon får titt som tätt uppbackning av Kacaniklic som börjat trumma igång. Ska de grönvita stockholmarna hålla liv i drömmarna om Europa krävs det poäng i söndagens drabbning med Häcken. Andreas Alms mungipor pekar spikrakt nedåt efter bara två inspelade poäng av de senaste nio möjliga och på Tele2 får göteborgarna finna sig i att slå ur underläge. 1X räcker gott.

6. IFK Göteborg - Örebro 1

Statistik
På tal om Göteborg är det till Gamla Ullevi vi far för nästa batalj. Blåvitt stod för en helt okej insats borta mot Malmö, men det räckte till slut bara till en hedersam förlust. Läget är därmed fortsatt kritiskt för Rolle Nilsson och gänget som ställs inför en passande uppgift under söndagen. Örebro slog, med vissa problem, Helsingborg för en vecka sedan och med den trepoängaren är också närkingarnas säsong avklarad. Det blir en intetsägande position i mittens rike för den 100:e säsongen i rad (nåja) för Kjäll och company som max får med sig en pinne på naturgräset. Motivationsettan är en tydlig utgång.

7. Falkenberg - Djurgården 2

Statistik
Falkenbergs batalj med Kalmar kvalar in bland världshistoriens sömnigaste fotbollsmatcher. Varenda tillslag såg ut att göra ont och det var smärtsamt tydligt att inget av de kamperande lagen egentligen trodde på något annat än en mållös tillställning. Med fyra poäng upp till säker mark är det givetvis inte kört än för Hasse Eklund och övriga, men det lär bli tufft när Djurgården kommer på besök. De regerande mästarna har ångan uppe med tre raka triumfer och inför helgen är surmulen Kim och Tolles blårandiga gäng i förarsätet kring andraplatsen. Tvåan får enkom kryssällskap på grund av den hårda streckningen.

8. Mjällby - Östersund X

Statistik
Mittenmöte mellan två herrskap som stått för en överraskande positiv säsong. Östersund fick sig en näsbrännare av Hammarby senast men förvandlingen sedan Azrafshan och Kapcevic tog över på bänken är ändå remarkabel. Falkarna har gång efter en annan överträffat deras förväntade mål- och poängproduktion, men en lurig uppgift stundar för jämtlänningarna. Mjällby är ett erkänt starkt lag hemma på Strandvallen och det är också här som Listerlandsgrabbarna tagit merparten av sina poäng. Skadeläget är positivt hos värdarna och i en förmodat jämn och oviss historia bör den breda penseln letas fram.

9. Sirius - Kalmar FF 1

Statistik
Allsvenskans sista bidrag har alla möjligheter att bli en historisk sådan. Kalmar tog sig med kniven mot strupen an Falkenberg på hemmagräs i en ren jumbofinal senast. Vad Nannes gäng lyckades åstadkomma? Ett skott på mål. En sanslöst usel insats som skvallrar högt om att den gode Bergstrand får lapa kanelbullar i Superettan nästa säsong. Sirius kan mycket väl vara det lag som befäster smålänningarnas position under giljotinen. Kenka Rydström får tillbaka Stefano Vecchia från avstängning och tillsammans med Sugita kan teknikern ha en rolig eftermiddag framför sig. Kalmar kammar noll på Studenternas.

10. Roma - Fiorentina X

Statistik
Trots en förhållandevis stark startelva lyckades Roma aldrig få hål på CSKA Sofia i torsdagens Europa League. En lobb i ribban signerad Mkhitaryan var det närmaste romarna kom ett segermål och det spelade ingen större roll att Fonseca slängde in både Dzeko och Pellegrini med drygt tjugo minuter kvar att spela. Med slitna ben ska nu huvudstadslaget ta sig an Fiorentina. Viola har ett bättre truppläge än värdarna och segern mot Udinese (3-2) har garanterat gjutit självförtroende inför söndagens uppgift. Högersidans värde ska inte förbises, plocka med samtliga tecken.

11. Napoli - Sassuolo 1

Statistik
Napoli var illa ute i Europa League efter att Jeppe Karlsson och hans Alkmaar betvingat napolitanarna i premiären, men i torsdags studsade Gattuso och gänget tillbaka med besked. Rino valde att ställa en reservbetonad elva på benen, men det spelade mindre roll då italienarna slog Real Sociedad med 1-0 i Baskien. En viktig seger som däremot också medför en del slitage på de ordinarie lirare som fick speltid. Sassuolo har ännu inte förlorat och De Zerbis ultraoffensiva spelidé gör de grönsvarta till ett av ligans absolut mest sevärda lag. Det här mötet stinker målorgie lång väg och gaffeln gör sig då utmärkt.

12. Celta Vigo - Real Sociedad 1

Statistik
Över till Spanien och La Liga där två drabbningar tar vår ömma hand in över mållinjen. Real Sociedad kommer från ett tungt nederlag i torsdags där Napoli blev för svåra i Europa League. Baskerna mönstrade då en stark elva och att det kommer vara slitna blåvita ben på Balaídos är ingen utopi. Celta Vigo har hittills bara en seger, förvisso mot Valencia, men värdarna besitter stort kunnande med lirare som Aspas, Beltrán, Nolito och Mina i truppen. Ettan blir kriminellt understreckad och är ett tecken som måste med i Vigo.

13. Valencia - Getafe 2

Statistik
Vad ska det bli av detta Valencia? Det råder konstant kaos i klubben och sommarens transferfönster var en enda lång pärs för alla med anknytningar och sympatier för Fladdermössen. Los Che visar inte heller någon form överhuvudtaget inför söndagen då de kommer till spel med tre raka nederlag i ryggsäcken. Getafe är ett betydligt mer sammansvetsat lag och segern mot Barcelona är ett rungande kvitto på kapaciteten som Bordalás mannar besitter. Håller sig tvåan under 40 procent är värdespiken mumsig.


Singelstrecket! - Sirius

Kalmar visar så gott som ingen överlevnadsinstinkt i Allsvenskan. Risken är stor att Rydström och Sirius kör över de småländska kanelbullarna i Uppsala.

Kupongrensaren! - Celta Vigo

Trots att Sociedad kommer från en ruggigt tuff match i torsdags blir baskerna övervärderade i Vigo. Celta har definitivt kapacitet för att lägga de blåvita gästerna på rygg i egen borg.


Spelförslag:

432 rader

1. Man United - Arsenal 1
2. Newcastle - Everton 1x
3. Tottenham - Brighton 1x
4. Elfsborg - Norrköping 2
5. Hammarby - Häcken 1x
6. Göteborg - Örebro 1
7. Falkenberg - Djurgården 2
8. Mjällby - Östersund 1x2
9. Sirius - Kalmar 1
10. Roma - Fiorentina 1x2
11. Napoli - Sassuolo 12
12. Celta Vigo - Sociedad 1x2
13. Valencia - Getafe 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Man United - Arsenal 1
2. Newcastle - Everton 1(x2)
3. Tottenham - Brighton 1x2
4. Elfsborg - Norrköping (x)2
5. Hammarby - Häcken 1x
6. Göteborg - Örebro 1(x)
7. Falkenberg - Djurgården (x)2
8. Mjällby - Östersund 1x2
9. Sirius - Kalmar 1
10. Roma - Fiorentina 1x2
11. Napoli - Sassuolo 12
12. Celta Vigo - Sociedad 1(x2)
13. Valencia - Getafe 2



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Följande användare gav Sharp$ för den här posten:
Trinity (+13)
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td