Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-11-06, 18:11   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Stryktipset 7/11


Den fjärde omgången av Tips-SM står för dörren och Stryktipskupongen vi tilldelas denna lördag är en helengelsk sådan. Tre Premier League-matcher inleder kalaset innan vi tar hissen ner till The Championship som bombar in tio bidrag. Precis så som det ska vara. Nu kör vi!



Lämna in ditt Stryktips här!

Spelstopp: Lördag kl 15:59

1. Chelsea - Sheffield United 1

Statistik
Chelsea hade inga problem med att städa av Rennes i veckans Champions League. Édouard Mendy höll ytterligare en nolla och den nyblivna straffskytten Timo Werner svarade för en doppietta från elva meter. Pulisic och Havertz missade dock den kampen och även om Pulisic har en liten chans att kunna medverka mot Sheffield United är tysken däremot helt borta. Chelsea har som tur är gott om alternativ, men ettan streckas också skyhögt. Sheffield United har endast tagit en poäng på de inledande sju matcherna men trots den urusla starten går inte de blåklädda helt säkra mot Chris Wilders manskap. Plocka med det monumentala rensarkrysset.

2. Crystal Palace - Leeds X

Statistik
Leeds gick rejält på pumpen mot Leicester där Marcelo Bielsa och company blev sönderkontrade av Jamie Vardy och övriga. Utan Kalvin Phillips, som även missar denna fajt, finns inte den riktiga skölden framför backlinjen då ersättaren Klich har sina styrkor i offensiven. Utöver Phillips missar även Rodrigo resan till huvudstaden. Crystal Palace tar emot The Damned United på Selhurst Park och på den egna mattan är Örnarna alltid svårspelade. Luka Milivojevic är avstängd, men med lirare som Zaha och Townsend att ställa om på ska värdarna kunna såra de vitklädda likt de gjorde med Manchester United. Krysset först, ettan sedan.

3. West Ham - Fulham 1

Statistik
West Ham kom till spel mot Liverpool utan sin fixstjärna Michail Antonio men det höll på att gå vägen ändå. Pablo Fornals gav The Hammers ledningen tidigt och trots att Salah kvitterade strax innan halvtidsvilan hade Moyes och company en poäng fram till den 85:e minuten. Då rann dock stekhete Jota emellan. Surt för skinklaget som ändå inte ska låta sig nedslås alltför mycket då det finns god möjlighet att studsa tillbaka på vinnande väg här. Fulham tog säsongens första fullpoängare i nykomlingsmötet med West Bromwich men det ser fortfarande väldigt ihåligt ut i The Cottagers bakre led. Lotsar Scott Parker sitt nuvarande gäng till en pinne mot sin gamla arbetsgivare ska han vara nöjd.

4. Norwich - Swansea 1

Statistik
Norwich är klart förbättrade mot slutet och att Kanariefåglarna inte fick med sig tre poäng från veckans möte med Millwall var nästan en skymf. 4-2-0 på de sex senaste är hur som helst mer än godkänt och det skulle inte förvåna om värdarna blandar sig i kampen om direktplatserna till Premier League i år igen. Swansea gästar Carrow Road och walesarna kommer i gott slag. De två triumferna mot Stoke och Blackburn följdes upp av en pinne mot Brentford och denna batalj har alla förutsättningar att bli en välspelad sådan med många chanser åt båda håll. Visst favoritskap ska ges Norwich, men på större rader smakar alla tecken bäst.

5. Birmingham - Bournemouth 2

Statistik
Två lag som kommer från förluster i veckan drabbar samman i Peaky Blinders-staden. Birmingham visade smygform inför mötet med Wycombe men väl där föll Aitor Karankas mannar pladask. Känslan är att Blånäsorna kommer svaja en hel del under säsongen och en mittenplacering ligger därmed inte långt borta. Bournemouth håller högre nivå i grunden och även om The Cherries fick ge vika mot Sheffield Wednesday är det inte otroligt att King och Solanke och grabbarna omgående studsar tillbaka här. Strecka från höger.

6. Brentford - Middlesbrough X

Statistik
I samband med Pontus Janssons skada har också Brentford dalat i prestationerna. En vinst på de fyra senaste duger inte om det ska bli avancemang till Premier League och Thomas Frank önskar säkerligen sin svenske mittback åter snarast möjligt. Nu väntar ett riktigt tufft test för The Bees när Middlesbrough kommer på besök. Neil Warnocks adepter har inte förlorat sedan premiären mot Watford och det är ett sanslöst imponerande facit. Gästernas ryggrad med Fry, Saville och Assombalonga som stöttepelare är stark och här kan mycket väl den gode Warnock sätta fortsatta käppar i hjulen för Brentford. Alla tecken är dock att föredra.

7. Blackburn - QPR X

Statistik
Queens Park Rangers såg ut att cementera sig i bottenstriden efter endast en seger på de åtta inledande matcherna, men Mark Warburtons soldater har tagit sig i kragen mot slutet. Två raka segrar mot Cardiff och Derby har lyft huvudstadslaget upp från de nedre regionerna. Blackburn är å sin sida på väg åt motsatt håll. En viktoria på de sju senaste är skrämmande dåligt och frågetecken finns alltjämt för stjärnanfallaren Adam Armstrong. Visst håller värdarnas trupp betydligt högre nivå än gästernas dito, men det här kan sluta precis hur som helst. Börja i mitten och måla sedan på för allt vad plånboken tillåter.

8. Huddersfield - Luton 2

Statistik
Kupongens roligaste spik hittas på John Smith’s Stadium. Huddersfield har bara plockat tre av de senaste tolv möjliga poängen och det tål att upprepas att värdarna är extremt försvagade sedan Karlan Grant lämnade för West Bromwich. En lång säsong är att vänta för The Terriers som här ser ut att bli väl stora favoriter. Luton slog Rotherham i veckan då nyckelspelaren Collins hoppade in och avgjorde. Att han är tillbaka betyder massor för The Hatters och värdet på tvåan är oerhört lockande.

9. Rotherham - Preston 2

Statistik
Rotherham går tungt och det är framför allt offensiven som hittills inte håller måttet för The Championship. En seger på de nio senaste är inga kioskvältarsiffror direkt och The Millers ställs inför en svår batalj även under lördagen. Preston är ligans överlägset bästa lag på resande fot och det är en tidsfråga innan The Lilywhites börjar rada upp segrar även hemma på Deepdale. Finns tvåan att hitta i trakter omkring 40 procent kan spikpistolen med gott samvete tryckas av.

10. Watford - Coventry X

Statistik
Watford bjöd tillsammans med Stoke på en sevärd historia där till slut The Hornets drog det längsta strået (3-2). Glädjande ur en svensk synvinkel var att Kenka Sema spelade fram till Sarrs 3-2-mål sent i den andra halvlekens tilläggstid. Det var Watfords första trea på drygt två veckor och även om truppen håller hög nivå går inte värdarna helt säkra här. Coventry slog Reading förra helgen och nykomlingarna var också på vippen att knipa poäng borta mot Nottingham i onsdags. Med lite tur ska Mange Hedmans gamla gäng kunna få med sig något härifrån. Vänstervriden streckning borgar för garderingar, helst hela vägen.

11. Sheffield Wednesday - Millwall X

Statistik
Sheffield Wednesday firade tidig julafton i veckan då de blåvita fick reda på att förbundet dragit bort sex av de tolv minuspoäng som säsongens inleddes med. Vissa frågetecken går dock att sättas för Ugglornas form även om segern mot Bournemouth var imponerande. Millwall gästar Hillsborough men inte heller de visar mycket för dagen. Två raka mållösa fajter och en av fyra möjliga poäng är inte gästerna till lags. I ett på förhand helt öppet möte åker den breda penseln fram.

12. Nottingham - Wycombe 1

Statistik
Wycombe inledde pinsamt dåligt men verkar nu ha hittat in på rätt väg. Dubbla viktorior mot Sheffield Wednesday och Birmingham har tagit The Chairboys förbi värdelösa Derby, men lördagens uppgift är av det tuffare slaget. Nottingham och Chris Hughton fick äntligen segerjubla igen då Coventry lades på rygg och den vinsten kan mycket väl skjuta fart på Sherifferna. På förhand är det inget snack om att Forest ska gälla som favoriter här och kan ettan hålla sig i schack och stanna runt 60-strecket är det en gångbar spik.

13. Derby - Barnsley 2

Statistik
Derby har tidigare nämnts och när vi nu är framme vid avslutningen är det dags att syna formuslingarna. Trots en mer än godkänd trupp på pappret ser The Rams ut som sju svåra år ute på fältet och blir det inte bättring snart kan Rooney och gänget gå mot en mörk säsong. Oväntat nog ser också ettan ut att få alldeles för mycket förtroende av svenska folket. Barnsley är klart förbättrade under hösten och har bara givit vika i en av de sex senaste. Med påtagligt värde i öst kan ettan lämnas utanför.


Singelstrecket! - Preston

Preston besitter ruskigt mycket kunnande i grunden och är ett lag för playoffplatserna när de väl får ordning på hemmaspelet. Borta är de bäst i ligan och mot ett trögt Rotherham är tvåan en trolig, vettig och bra spik.

Kupongrensaren! - Coventry

Watford blandar och ger, när ett hårt jobbande Coventry kommer på besök är värdarna en favorit i fara. Risken för underskattning är stor och rensarsidan till höger är tagen alla dagar i veckan.


Spelförslag:

432 rader

1. Chelsea - Sheffield U 1x
2. Crystal P - Leeds x
3. West Ham - Fulham 1x
4. Norwich - Swansea 1x
5. Birmingham - Bournem. 2
6. Brentford - Mboro 1x2
7. Blackburn - QPR x
8. Huddersfield - Luton 2
9. Rotherham - Preston 2
10. Watford - Coventry 1x2
11. Sheffield W - Millwall 1x2
12. Nottingham - Wycombe 1
13. Derby - Barnsley x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Chelsea - Sheffield U 1(x)
2. Crystal P - Leeds 1x
3. West Ham - Fulham 1x
4. Norwich - Swansea 1x2
5. Birmingham - Bournem. (x)2
6. Brentford - Mboro (1)x(2)
7. Blackburn - QPR 1x2
8. Huddersfield - Luton 2
9. Rotherham - Preston 2
10. Watford - Coventry (1)x(2)
11. Sheffield W - Millwall 1x2
12. Nottingham - Wycombe 1
13. Derby - Barnsley (x)2



Lämna in ditt Stryktips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td