Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-11-09, 22:20   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Topptipset 10/11


Det finns ett par mappar att damma av i arkivet inför tisdagens Topptips. National League, Eerste Divisie, den skotska Ligacupen och brasilianska Série B är vad som erbjuds och den som gör sin hemläxa belönas med strålande spelvärde. Våra tankar finner ni i analysen nedan, häng med!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Tisdag kl 19:59

1. Boreham Wood - Dagenham 1

Statistik
Boreham Wood har gått från klarhet till klarhet under säsongsupptakten. Med ett oerhört solitt försvar och en pålitlig målskytt i form av Kabongo Tshimanga förväntar vi oss att se The Wood utmana i toppskiktet. Hemma på Meadow Park underpresterar värdskapet sällan och Luke Garrards manskap har inte torskat här på över ett år. En svit som knappast ett formsvagt Dagenham ska bryta. Gästerna har torskat samtliga tre bortamöten denna säsong och placerar sig som tabelljumbo inför detta möte. Fjärde raka kommer här - etta!

2. Halifax - Wealdstone X

Statistik
Wealdstone har varit en frisk fläkt under säsongsupptakten och bjuder allt som oftast på underhållande tillställningar. Nykomlingarna kommer med fyra raka segrar i bagaget där den rutinerade anfallaren Moses Emmanuel är lika pålitlig som vanligt framför mål. Bristerna i försvarsspelet är däremot oroväckande och endast King’s Lynn samt Dover har fler insläppta än gästernas 15 baljor. Halifax är dessutom en svårslagen motståndare som sällan går bort sig defensivt. Vi har således svårt att köpa rådande procentfördelning - 1X!

3. Telstar - Go Ahead Eagles 1

Statistik
Ett intrikat möte stundar på Rabobank IJmond Stadion. I fjol var differensen endast fyra poäng lagen emellan och kvalitetsmässigt är det återigen två jämbördiga lag. Telstar har inlett något bättre av de två där Norwich-lånet Sebastian Soto samt Ilias Bronkhorst ser riktigt intressanta ut. Go Ahead Eagles förlitar sig i mångt och mycket på sitt kompakta försvarsspel. Nollan har hållits intakt i sju av tio ligamöten men de offensiva bristerna väcker frågetecken. Inte minst då fransosen Antoine Rabillard haft en tung inledning på säsongen. Prioritera halvgarderingen åt väst.

4. St. Johnstone - Dundee United 1

Statistik
Vi riktar blickarna mot Skottland där det vankas ligacupmöten. St. Johnstone har utmärkta förutsättningar till att lösa avancemang efter två raka segrar och målskillnaden 9-1. Dessutom har den givna utmanaren i form av dagens motståndare redan åkt på en snöplig förlust mot League One-laget Peterhead. Dundee United ligger chockerande nog på en femteplats i den skotska högstadivisionen trots att prestationerna stundtals varit bedrövliga. Det offensiva spelet är helt obefintligt i vissa matcher och gästerna har lämnat mållöst från fyra av de senaste sex tävlingskamperna. Ettan är given men kan mycket väl få sällskap av krysset på större system.

5. Raith Rovers - Inverness 1

Statistik
Bakom den överlägsna gruppettan Hearts slåss den resterande kvartetten om andraplatsen. Raith Rovers ska ses som favoriter till att nå den efter en strålande inledning på säsongen. Värdskapet toppar Championship med tio poäng av tolv möjliga där målskillnaden 14-3 imponerar. Inverness har inte haft en lika förtroendeingivande inledning och tvingades till ett straffavgörande mot League Two-laget Cowdenbeath för att säkra sina första poäng i cupspelet. Även ligaspelet har börjat trevande för besökarna där Caley Thistles hittills enda seger kom mot tabelljumbon Arbroath. Här bör procentfördelningen vara omvänd och den understreckade ettan är en solklar spik i dagsläget.

6. Dundee FC - Cove Rangers X

Statistik
Cove Rangers framfart i det skotska seriesystemet är beundransvärt. Som en ångvält tog “The Wee Rangers” sig förbi såväl Highland League säsongen 2018/19 som League Two i fjol. Väl i League One har det bara fortsatt och de blåklädda toppar tabellen med full pott efter fyra spelade omgångar. Aberdeen-produkten Mitchell Megginson har varit fenomenal sedan skotten anlände till klubben 2016 och årets upplaga har inte varit något undantag. Fem mål på fyra matcher har det blivit för 28-åringen som blir en spelare för Dundee FC att hålla ett extra öga på. Värdskapet har en klart bättre trupp på pappret där bland annat den Premier League-meriterade Charlie Adam anlände så sent som i september. Trolig etta men det finns knappast fog för rådande procentfördelning. Därmed håller vi tummarna för att Cove Rangers framgångssaga fortsätter. Prioritera ett väldigt spelvärt kryss!

7. CSA AL - Chapecoense 1

Statistik
Chapecoense är på god väg att säkra en återkomst till Série A. Med ett poängsnitt på drygt två/match toppar de grönklädda tabellen efter 20 spelade omgångar. Ett i stort sett felfritt försvarsspel har överskuggat de offensiva bristerna där “Chape” endast släppt in fem baljor totalt. Något ett formstarkt CSA AL mycket väl kan exponera. En fullständigt horribel säsongsinledning har satt käppar i hjulen för de blåvita men deras respons har varit imponerande. Inte minst har prestationerna i hemmaborgen imponerat där värdskapet radat upp sex segrar i följd. Noterbart är även att lagen möttes så sent som för två veckor sedan i Chapecó i vad som rättvist slutade med delad ära. Extremt ovisst där en något understreckad etta lockar mest men detta möte gör sig bäst helgarderat.

8. Confianca - Botafogo SP 1

Statistik
Confianca har varit en frisk fläkt i Série B denna säsong där i synnerhet prestationerna hemma på Batistao har imponerat. Efter att ha gått obesegrade i de inledande åtta matcherna här föll de blåklädda Drakarna slutligen när ligaledarna Chapecoense kom på besök i den förrförra omgången. Botafogo SP har i sin tur varit en stor besvikelse under årets upplaga och placerar sig som nästjumbo med mindre än halva säsongen kvar att spela. Offensiven lämnar mycket att önska där endast urusla Oeste har en lägre målproduktion än Pantrarna. Strecka från vänster.


Singelstrecket! - Raith Rovers

Att Inverness tilldelas favoritskapet av svenska folket får åtminstone oss att höja på ögonbrynen. Raith Rovers har inlett säsongen strålande och är i dagsläget det bättre laget av dessa två. Det är bara att tacka och bocka för spelvärdet.

Kupongrensaren! - Cove Rangers

Cove Rangers plöjer sig fram igenom det skotska seriesystemet och det går bara att spekulera i vart “The Wee Rangers” kommer stagnera. Inte alls otänkbart att gästerna får med sig ett resultat här.


Spelförslag:

72 rader

1. Boreham - Dagenham 1
2. Halifax - Wealdstone 1x
3. Telstar - Go Ahead 1x
4. St. Johnst. - Dundee U 1x
5. Raith Rovers - Inverness 1
6. Dundee FC - Cove Rang. 1x2
7. CSA AL - Chapecoense 1x2
8. Confianca - Botafogo SP 1

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Boreham - Dagenham 1(x)
2. Halifax - Wealdstone (1)x
3. Telstar - Go Ahead 1x
4. St. Johnst. - Dundee U 1x2
5. Raith Rovers - Inverness 1
6. Dundee FC - Cove Rang. (1)x(2)
7. CSA AL - Chapecoense 1x2
8. Confianca - Botafogo SP 1x2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td