Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-11-24, 19:47   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Europatipset 25/11


Champions League dominerar veckans inledande Europatips där inte mindre än åtta tillställningar hämtas från den ädla klubblagsturneringen. Storfavoriter som Ajax och Liverpool ska försöka fällas medan Bayern München och Manchester City är betrodda bomb-spikar. Med start i Milano sätter vi kurs mot 13 rätt!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Onsdag kl 18:54

1. Inter - Real Madrid 1

Statistik
Real Madrid reser till stöveln i hopp om att bärga tre viktiga poäng i jakten på Mönchengladbach och Shakhtar som just nu innehar slutspelsplatserna i Grupp B. Spanjorerna tvingas dock klara sig utan ett koppel av skadade och sjuka spelare. Ramos, Jovic och Benzema är några av lirarna som inte följer med till modemeckat. Inter föll på spansk mark men får anses ha god chans på tre poäng mot ett stukat Real. De blåsvarta vände ett 0-2-underläge till seger 4-2 hemma mot Torino i söndags där Lukaku noterades för dubbla nätrassel. Ettan lämnas allena på San Siro.

2. Liverpool - Atalanta 2

Statistik
Ett Liverpool utan flera tunga namn rullade ut Leicester hemma i Premier League i helgen och vann enkelt med klara 3-0 efter att bland annat Diogo Jota svarat för säsongens fjärde PL-balja. Då Pool står på full pott och 8-0 i målskillnad i Grupp D lär inte Jürgen Klopp ta några risker med spelare som inte är hundra. Det öppnar upp dörren för Atalanta som kamperar med Ajax om andraplatsen. Besökarna från Bergamo är visserligen inte i någon vidare form och föll med klara 0-5 hemma senast dessa gäng drabbade samman, men ettan till omkring 70 procent går inte att köpa. X2 bör prioriteras på Anfield även om samtliga tecken rekommenderas.

3. Olympiakos - Manchester City 2

Statistik
Manchester City får det inte att flyga i ligaspelet. Efter förlusten borta mot Tottenham har Peps boys hela åtta pinnar upp till just Spurs och Liverpool i topp. Bättre går det i Champions League där City toppar Grupp C på nio poäng. Olympiakos har alltjämt häng på andraplatsen men behöver avsluta starkt. Grekerna hade inte en sportmössa på Etihad (0-3) och har dessutom ett par skador som oroar. Valbuena ser bland annat ut att missa denna drabbning. Tvåan singlas utan darr på ribban på Georgios Karaiskakis Stadium.

4. Bayern München - Red Bull Salzburg 1

Statistik
Vidare till tysk terräng där ett formsvagt Red Bull Salzburg ska ge sig i kast med Bayern München. Österrikarna har, efter sex raka segrar, bara plockat en pinne sista två matcherna i ligaspelet. Som lök på laxen tvingas “Tjurarna” dessutom klara sig utan skadade Patson Daka. Bayern fick nöja sig med en pinne hemma mot Werder Bremen i lördags. Det ska dock poängteras att både Gnabry och Sane började på bänken och endast spelade 30 minuter. Med samtliga stjärnor med från start är ettan odiskutabel även om den streckas i högsta laget.

5. Ajax - Midtjylland 1

Statistik
Svenske Jens Cajuste och hans danska vänner i Midtjylland plockade hem ligatiteln i Superligan föregående säsong. “Vargarna” har inte slagit av på takten denna säsong och kommer närmast från två starka segrar mot Köpenhamn (4-0) och Aarhus (2-1). När danskarna tog emot Ajax hemmavid stod Cajuste och company upp bra och kunde med lite flyt fått med sig poäng. Ettan är såklart trolig i Amsterdam men då den målas upp till månen är det läge att minst få med rensarkrysset tidigt. Gärna samtliga tecken om pengarna räcker.

6. Mönchengladbach - Shakhtar Donetsk X

Statistik
Dessa två kombattanter toppar högst oväntat Grupp B, som även innehåller Inter och Real Madrid, efter tre avverkade omgångar. Shakhtar Donetsk inledde gruppspelet på bästa sätt genom att nypa en pinne mot Inter och slå tillbaka Real. Sedan sprang man dock rakt in i en tysk vägg då Mönchengladbach vann med hela 6-0 i Ukraina efter att Alassane Pléa svarat för tre av målen. Fransmannen är dock skadad och inte med i returen, något som ändå ger besökarna visst hopp. Ettan lär troligen streckas upp emot 70 procent, i så fall är det läge att få med samtliga tecken tidigt.

7. Marseille - Porto 1

Statistik
Marseille har fått sämsta tänkbara start på CL-äventyret denna höst efter tre raka nederlag. Drömmen om att ta sig vidare till slutspel är dock ännu inte helt släckt, men då kommer det krävas tre pinnar hemma mot Porto. Portugiserna vann med komfortabla 3-0 på den Iberiska halvön efter att Marseilles Payet bland annat bommat en straff tidigt. Fransmännen behöver få igång målskyttet som lyst med sin frånvaro hittills. Porto har frågetecken för backklippan Pepe och då är det svårt att köpa den hårt streckade tvåan som avslås på mindre system. Strecka från vänster där värdet finns!

8. Atlético Madrid - Lokomotiv Moskva 1

Statistik
Wanda Metropolitano knyter samman CL-säcken denna tisdagskväll där en av kupongens stora favoriter hittas i Atlético Madrid. Madrassmakarna från den spanska huvudstaden tågar på fint i La Liga där man är ensamma om att vara obesegrade. Atlético löste en fin skalp hemma mot Barcelona i lördags trots att coronasmittade Suárez och Torreira saknades. Den duon missar även detta möte med Lokomotiv. Ryssarna fick med sig 1-1 från mötet i Moskva och kan med lite medstuds upprepa bedriften i Madrid. Rensarkrysset ackompanjerar den hårt betrodda favoritettan.

9. Millwall - Reading 1

Statistik
The Championship tar vid med de avslutande fem matcherna. Vi inleder den brittiska ligafotbollen i London där Millwall tar emot Reading på The Den. Reading har efter den vansinnigt starka starten svalnat av rejält på slutet. 2-4 i ändalykten borta mot Bournemouth var The Royals fjärde raka torsk. Millwall är i vanlig ordning stabila, något raden 4-6-2 tydligt påvisar. På hemmaplan har The Lions plockat poäng i fem av sex matcher, men samtidigt enkom noterats för en trepoängare. Med dessa ingångsvärden ska den vänstra halvgarderingen vara att betrakta som ett lås. 1X.

10. Middlesbrough - Derby 1

Statistik
Phillip Cocu har gjort sitt som tränare i Derby men The Rams fortsätter ändå att förlora. Senast fick Wayne Rooney och company torsk mot Bristol City och är därmed fortsatt sist i tabellen. Middlesbrough hade tio matcher i följd utan förlust innan Norwich vann på Riverside med 1-0 efter Pukkis avgörande från elva meter. Neil Warnocks manskap är otroligt svårspelade, framförallt på hemmagräs där man grejat poäng i fem av sex matcher. Just nu skiljer det en hel del lagen emellan och ettan är given i utgång upp till 55 procent. När plånboken flexas får krysset haka på.

11. Bristol City - Watford 2

Statistik
Bristol City stod för en slätstruken insats hemma mot Derby senast men lyckades ändå bärga tre poäng efter att Diedhiou gjort matchens enda mål. The Robins behöver upp flera snäpp när Watford väntar under onsdagskvällen. The Hornets anländer till Ashton Gate Stadium med god känsla efter två vinster och ett kryss sista tre. Hemmalaget dras med flertalet oroväckande skador, bland annat på Weimann. Känslan är att de inte kommer undan denna gång. Tvåan är en tänkbar spik upp till 45 prollar.

12. Coventry - Cardiff 2

Statistik
Coventry har det tufft som nykomlingar i The Championship. Magnus Hedmans forna klubb kämpar i bottenträsket med en ynka pinne ner till Wycombe under nedflyttningsstrecket inför veckans omgång. Framåt har de himmelsblå visat en del kvaliteter där exempelvis Matt Godden petat in fyra bollar på tio framträdanden. Anfallaren är dock skadad och inte med mot Cardiff. Detsamma gäller Jodi Jones och Julien Dacosta. Cardiff har ett högre kunnande och dessutom spelat betydligt bättre på resande fot. Att “Blåfåglarna” saknar både Cunningham och Osei-Tutu är såklart tungt, men på St. Andrew’s ska ändå tvåan ges företräde.

13. Swansea - Sheffield Wednesday X

Statistik
Kupongens avslutande fight hämtas från Liberty Stadium där vi också finner fint spelvärde. Sex vinster och poängplock i tio av tolv matcher är starkt av Swansea som dock haft marginalerna på rätt sida i spelmässigt jämna duster. Senast kunde walesarna mycket väl ha tappat poäng hemma mot Rotherham men kom undan med en 1-0-viktoria. Sheffield Wednesday gjorde en helt okej insats borta mot Preston, 0-1-förlusten till trots. Josh Windass satte sina lagkamrater i en prekär sits genom att dra på sig ett rött kort redan efter 17 minuter. Han är således avstängd här. Grundkapaciteten hos “Ugglorna” är dock hög och när ettan just nu snuddar vid 60 procent åker samtliga tecken in redan på mindre system. Jobba The Owls!


Singelstrecket! - Bayern München

Bayern München må streckas i högsta laget, men är så pass mycket bättre än Salzburg som fick däng med hela 2-6 på hemmaplan senast lagen möttes. Ettan är bara att spika av.

Kupongrensaren! - Atalanta

Liverpool är tungt drabbade av skador men streckas trots det upp till skyarna. Atalanta nådde en kvartsfinal i Champions League föregående säsong och kan hota samtliga lag i sina bästa stunder. Tvåan måste med på Anfield!


Spelförslag:

432 rader

1. Inter - Real Madrid 1
2. Liverpool - Atalanta 1x2
3. Olympiakos - Man City 2
4. B.München - Salzburg 1
5. Ajax - Midtjylland 1x
6. M-gladb. - Shakhtar 1x2
7. Marseille - Porto 1x
8. A.Madrid - Lok.Moskva 1x
9. Millwall - Reading 1x
10. Middlesbrough - Derby 1
11. Bristol City - Watford 2
12. Coventry - Cardiff 2
13. Swansea - Sheffield W 1x2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Inter - Real Madrid 1
2. Liverpool - Atalanta 1x2
3. Olympiakos - Man City 2
4. B.München - Salzburg 1
5. Ajax - Midtjylland 1(x2)
6. M-gladb. - Shakhtar 1x2
7. Marseille - Porto 1(x2)
8. A.Madrid - Lok.Moskva 1(x)
9. Millwall - Reading 1x
10. Middlesbrough - Derby 1x
11. Bristol City - Watford (x)2
12. Coventry - Cardiff (x)2
13. Swansea - Sheffield W 1x2



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td