Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-11-29, 22:23   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Topptipset 30/11


Allsvenskan närmar sig sitt slut och två intressanta bataljer hämtas därifrån. I övrigt hittas flera spännande kamper i Europas toppligor och avrundas med en ensidig historia i den danska Superligan. Mot åtta rätt!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 18:29

1. AIK - Kalmar FF 1

Statistik
AIK föll hemma mot Örebro senast vilket bröt en nio matcher lång förlustfri svit i ligaspelet. Utöver en plats på övre halvan har Solnaklubben inget anmärkningsvärt att spela för vilket öppnar upp för skrällen västerut. Kalmar har desto mer att spela för där KFF går en stenhård kamp om nedflyttningskvalplatsen. Poäng krävs för att ta över taktpinnen från Falkenberg, som i och med söndagens oavgjorda resultat klev förbi smålänningarna i tabellen. Gästerna har även trivts bättre på resande fot denna säsong och kan absolut få med sig både en och tre poäng mot ett omotiverat AIK. Samtliga tecken synas på Friends Arena.

2. Hammarby - IFK Norrköping 2

Statistik
Hammarby har avslutat säsongen svagt och har således missat möjligheten till Europaspel kommande säsong. Här saknas dessutom skyttekungen Aron Jóhannsson samt David Fällman som är avstängda. IFK Norrköping har knappast övertygat de heller men är alltjämt kvar i jakten, om så knappt. Mot Falkenberg säkrades tre viktiga poäng efter att Christoffer Nyman stod för ett hattrick där samtliga mål kom från straffpunkten. 28-åringen klev således upp som ensam skytteligaledare och lär vara sugen på att utöka ledningen här. Ovisst möte men visst lockar tvåan mest. Utgå därifrån.

3. Leicester - Fulham X

Statistik
Allt som oftast gör Brendan Rodgers manskap det riktigt bra och självfallet ska Rävarna råda som klara favoriter mot ett nedflyttningstippat Fulham. Däremot står värdskapet titt som tätt för undermåliga prestationer och den främsta var 3-0-nederlaget hemma mot West Ham. Förra helgen fick vi se ytterligare en uddlös insats från Brendan Rodgers manskap då slutresultatet än en gång skrevs till 3-0 mot ett skadedrabbat Liverpool. Då ettan streckas i högsta laget tvekar vi inte på att plocka fram garderingspennan omgående och jobbar in den spelvärda skrällen.

4. West Ham - Aston Villa 1

Statistik
West Ham har gjort klara framsteg gentemot fjolårets bedrövligheter och efter nio spelade omgångar placerar sig The Hammers på den övre halvan av tabellen. Inte minst ser defensiven tryggare ut där nollan har hållits intakt vid samtliga fyra segrar. Aston Villa inledde säsongen sagolikt och besegrade bland annat Liverpool med sanslösa 7-2. Därefter har det gått tyngre för Dean Smiths manskap som torskat tre av de senaste fyra omgångarna. Jack Grealish och Ollie Watkins har gjort det fantastiskt och kan West Ham hantera duon är mycket vunnet. Strecka från vänster.

5. Torino - Sampdoria 2

Statistik
Vi lutar åt en bortaseger i det intrikat möte som utspelar sig på Stadio Olimpico di Torino. Värdskapet klappade ihop fullständigt mot Inter senast där en 2-0-ledning slutade med ett 4-2-nederlag. Torino står således kvar på fel sida av strecket och till detta möte får Turinklubben klara sig utan sin målspruta Andrea Belotti. Sampdoria håller i regel en väldigt jämn nivå och bör kunna hantera Il Toros försvagade offensiv ganska bra. Den senegalesiske stjärnan Baldé Keita är fortsatt tveksam till spel men i övrigt har Claudio Ranieri en fulltalig trupp. Tvåan är en spännande spik.

6. Genoa - Parma 2

Statistik
Genoa har inte fått någon önskvärd inledning på säsongen och har endast plockat två pinnar sedan premiärsegern mot den nuvarande jumbon Crotone. Till detta möte får Il Grifone dessutom klara sig utan viktiga pjäser som Mattia Perin, Domenico Criscito samt Marko Pjaca. Även Parma har haft det tungt inledningsvis och mer finns att önska från I Crociati. Glädjande nyheter är dock att fjolårets succéspelare Andreas Cornelius tycks vara kvitt sina skadeproblem och 27-åringen fick välbehövlig speltid då Cosenza besegrades med 2-1 i den inhemska cupen. X2 är ett lås.

7. Real Betis - Eibar 1

Statistik
Den ena är värre än den andra. Real Betis är inne i en formsvacka och har förlorat sex av de senaste åtta. Till detta möte är Nabil Fekir tillbaka från skada men de främsta bekymren ligger i försvaret. Detta syntes inte minst senast då ett defensivt orienterat Athletic Bilbao vann med 4-0. Men nog ska värdskapet klara av att hantera ett Eibar som haft snudd på ett obefintligt anfallsspel och får klara sig utan sin främsta målskytt i Kike García som är avstängd. En rimligt streckad etta prioriteras.

8. Bröndby - Lyngby 1

Statistik
Kupongen avrundas i danska Superliga och närmare bestämt Brøndby Stadion. Lyngby har inlett säsongen bedrövligt, inte minst på resande fot där samtliga fyra matcher slutat med förlust. Så förväntas bli fallet även mot ett hemmastarkt Bröndby. Tre segrar har ackompanjerats med ett nederlag, vilket kom mot de regerande mästarna Midtjylland. Jesper Lindstrøm och Mikael Uhre har varit fenomenala under säsongsupptakten och här ska duon ha lekstuga. Ettan streckas hårt men kan alltjämt lämnas allena.


Singelstrecket! - Bröndby

Lyngby har varit bedrövliga under säsongsupptakten och endast plockat tre poäng på nio matcher. Samtliga har hämtats i hemmaborgen och mot ett svårspelat Bröndby åker tabelljumbon på sin femte raka bortaförlust.

Kupongrensaren! - Fulham

Det lutar helt klart åt en komfortabel seger för Leicester men The Foxes har stått för en del tveksamma prestationer. Vi har således svårt att köpa den vansinnigt högt streckade ettan.


Spelförslag:

72 rader

1. AIK - Kalmar 1x2
2. Hammarby - Norrköping x2
3. Leicester - Fulham 1x2
4. West Ham - Aston Villa 1x
5. Torino - Sampdoria 2
6. Genoa - Parma x2
7. Real Betis - Eibar 1
8. Bröndby - Lyngby 1

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. AIK - Kalmar 1x2
2. Hammarby - Norrköping 1x2
3. Leicester - Fulham (1)x(2)
4. West Ham - Aston Villa 1x2
5. Torino - Sampdoria (x)2
6. Genoa - Parma (x)2
7. Real Betis - Eibar 1x
8. Bröndby - Lyngby 1



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td