Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-12-10, 21:03   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Topptipset 11/12


Fredagens Topptips ser spännande ut på förhand och besök ska göras i finrummen i England, Tyskland, Spanien, Italien, Frankrike och Belgien. Kupongen går sedan i mål med tapas och pasta från den näst översta hyllan. Häng med!Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Fredag kl 20:29

1. Leeds - West Ham 1

Statistik
Vi inleder på mytomspunna Elland Road där Leeds hittills gått ganska knackigt sedan den bejublade återkomsten i Premier League. Endast en seger på eget gräs imponerar inte, men The Damned United har med det sagt visat rejäl höjd i flera av prestationerna. Såväl Manchester City som Arsenal har haft stora problem med Bielsas energiska vitklädda lirare och det är troligt att även West Ham får det. Gästerna trivs när de får lämna ifrån sig bollinnehavet och då båda lagens respektive matchbilder tenderar att svänga en del är ettan en sund utgång. Tvåan följer därefter.

2. Wolfsburg - Eintracht Frankfurt 1

Statistik
Wolfsburg är tillsammans med Leverkusen det enda laget som hittills inte förlorat en match i årets Bundesliga. Med den fina raden placerar sig Vargarna föga förvånande i toppen och mot slutet har också offensiven kommit igång rejält. Elva baljor på de fyra senaste matcherna är starka papper och här får Eintracht Frankfurt se upp med väldige Weghorst och company. Gästerna har i sin tur bara förlorat en fajt så här långt, men med fem raka kryss på kontot står Frankfurt och stampar med formen. Här kommer säsongens andra nederlag. Etta.

3. Valladolid - Osasuna 1

Statistik
Det vill sig inte alls för Osasuna som utan skadade nyckelspelaren Chimy Ávila går mot en mörk säsong. Fyra av de fem senaste matcherna har renderat i nederlag för gästerna som här stöter på ett gäng som normalt trivs bra på eget gräs. Valladolid var ett ruskigt svårforcerat herrskap på egen matta i fjol och kan brasse-Ronaldos ägodelar bara få bukt med den hittills läckande defensiven är mycket vunnet. Det skulle inte förvåna om måltjuven Shon Weissman blir tungan på vågen under fredagen till värdarnas fördel. 1X är ett lås.

4. Sassuolo - Benevento X

Statistik
Vidare till pastastöveln där en av säsongens stora överraskningar hittills, Sassuolo, tar emot Benevento som även de överraskat i positiv andemening. Sassarna har dock trytit något mot slutet då de inte lyckats få in en enda pyts i offensiv riktning. De Zerbi brottas dessutom med ett par jobbiga skador på bland andra Defrel och den nyblivna italienska landslagsmannen Caputo. Utan den duon ska värdarna inte streckas så högt som de gör när Benevento kommer på visit. Nykomlingarna trivs utmärkt under Pippo Inzaghis ledning där poängplocket mot självaste Juventus skvallrar högt om potentialen i truppen. Alla tecken ska med.

5. St. Etienne - Angers 1

Statistik
St. Etienne var i allra högsta grad i ropet under sommaren när de först tog avsked av Saliba som gick till Arsenal och sedan även av tilltänkta ersättaren Fofana som gick till Leicester. Tappet av de båda talangfulla mittbackarna har onekligen påverkat Helgonen i negativ riktning då de befinner sig på Ligue 1:s nedre halva. De grönklädda kan dock betydligt bättre än så och mot ett hittills överpresterande Angers går värdet på ettan först ut alla dagar i veckan. Gästerna har haft rejäl medstuds hittills och plockas inte med förrän på större rader.

6. Anderlecht - Genk 1

Statistik
Anderlecht är en skugga av sitt forna jag och Vincent Kompany har ett hästjobb framför sig för att få den forna storklubben på rätt köl igen. Med det sagt ställs värdarna, med tre kryss på de fyra senaste i ryggen, härnäst inför en uppgift som bör passa dem bra. Genk har tack vare sju raka segrar (!) gått om Club Brügge på förstaplatsen och åker till Lotto Park som favoriter. Det lär den gode Kompany trycka hårt på och när värdet i väst ser ut att bli förmånligt är det därifrån streckningen börjar. Alla tecken på större rader.

7. Real Oviedo - Tenerife 2

Statistik
Finrummen lämnas därhän och istället beger vi oss till Spanien där ett möte från de nedre regionerna stundar på Carlos Tartiere. Real Oviedo håller långt ifrån samma klass som när Robert Prosinecki var här och snurrade, men den senaste tidens svårslagenhet har gjort att värdarna åtminstone lämnat det absoluta bottenträsket. Gästande Tenerife trivs normalt bäst på eget gräs, men besökarna har varit framgångsrika i deras två senaste resor. Seger mot jumbon Albacete och framför allt poäng mot topplaget Leganés skvallrar en del om potentialen hos ölaget. Lillvärdet i öst inleder.

8. Chievo - Reggina X

Statistik
Precis som i Serie A blir värdföreningen i Serie B ruskigt hårt betrodd av tipparna. Chievo lyckades inte ta sig upp till finrummet i fjol och fortsätter De flygande åsnorna på nyligen inslagen väg blir det ingen återkomst i år heller. En inspelad poäng av de senaste nio möjliga är uselt och fredagens uppgift mot Reggina kommer inte att bli enkel. Gästerna kommer med vind i seglen efter triumfen mot Brescia och ska ses med betydligt större poängchans här än vad strecken gör gällande. Gardera brett!


Singelstrecket! - Wolfsburg

Offensiven glänser i Volkswagen-land och Wolfsburg ska ses med god segerchans mot ett Eintracht Frankfurt som är på dekis. Kämpfen und siegen, Vargar!

Kupongrensaren! - Benevento

Sassuolo har gjort det otroligt bra hittills, men mot slutet har det gått troll i värdarnas offensiv. Benevento ska ses med betydligt bättre poängchans än vad strecken gör gällande.


Spelförslag:

72 rader

1. Leeds - West Ham 1
2. Wolfsburg - E.Frankfurt 1
3. Valladolid - Osasuna 1x
4. Sassuolo - Benevento 1x2
5. St. Etienne - Angers 1
6. Anderlecht - Genk 1x
7. Real Oviedo - Tenerife x2
8. Chievo - Reggina 1x2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Leeds - West Ham 1(2)
2. Wolfsburg - E.Frankfurt 1
3. Valladolid - Osasuna 1(x)
4. Sassuolo - Benevento 1x2
5. St. Etienne - Angers 12
6. Anderlecht - Genk 1x2
7. Real Oviedo - Tenerife 1x2
8. Chievo - Reggina (1)x(2)Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td