Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-12-13, 21:22   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Topptipset 14/12


Det är främst fotboll från lägre divisioner som hittas på kupongen och då finns det i vanlig ordning gott om spelvärde att hämta. Fina skrälldrag hittas från såväl Nature Energy Park som Estadio de Balaídos och vi har förhoppningar på en utdelning av den högre sorten. Mot åtta rätt!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Måndag kl 18:44

1. Odense - Midtjylland 2

Statistik
Vårt sydvästra grannland Danmark inviger kupongen där tabellettan Midtjylland gästar på Nature Energy Park. Gästerna lekte hem ligatiteln i fjol och med återvändaren Pione Sisto förväntas Ulvene försvara sin titel. Däremot har de rödsvarta varit oroväckande skakiga på resande fot där defensiven inte alls har visat upp samma trygghet vi är vana vid. Odense trivs dessutom väldigt bra i sin hemmaborg och har endast förlorat ett av de inledande sex hemmamötena. Tabelltvåan Sönderjyske fick bland annat nöja sig med en pinne när SE gästade för drygt tre veckor sedan. När tvåan då streckas högt är det läge att plocka fram garderingspennan och gärna måla på längst hela brädan.

2. Celta Vigo - Cádiz 2

Statistik
Nykomlingarna Cádiz fortsätter att imponera och kommer närmast från en mycket fin skalp då Barcelona besegrades med 2-1 hemma på Estadio Ramón de Carranza. Annars är det främst på resande fot som gästerna har imponerat med segrar mot bland andra Real Madrid och Athletic Bilbao. Imponerande 13 pinnar har samlats ihop från sex bortamöten. Här väntar ett skadedrabbat Celta Vigo, som visserligen har inlett strålande under den nya tränaren Eduardo Coudet. Värdskapet kommer med två övertygande segrar i ryggen där inte minst Iago Aspas tycks trivas utmärkt under argentinarens styre. Kan Cádiz avlägsna 33-åringen finns dock alla möjligheter till såväl en som tre pinnar. Samtliga tecken synas även på Estadio de Balaídos.

3. Girona - Rayo Vallecano X

Statistik
Ett spännande toppmöte hämtas från den spanska andradivisionen. Girona har inte haft en optimal höst där stjärnan Christian Stuani missat större delen av säsongen. Uruguayanen har dock tre matcher i följd på benen och blev tvåmålsskytt mot nykomlingen Logrones senast. Ett frågetecken måste alltjämt riktas kring huruvida 34-åringen kan hålla samma nivå som i fjol. Rayo Vallecano är likt sin motståndare på jakt efter en playoff-plats där den unga duon Antonin och Andrés Martin har imponerat. Till skillnad mot vad procentfördelningen indikerar är denna batalj vidöppen. X2!

4. Reggina - Venezia 1

Statistik
Reggina gjorde klart bättre ifrån sig än vad resultatet mot Chievo indikerar och vi förblir optimistiska över nykomlingarnas chanser i andradivisionen. Spelare som Lorenzo Crisetig och Jeremy Ménéz håller hög nivå och hemma på Stadio Oreste Granillo ska värdskapet inte räknas ut i första taget. Venezia har presterat över förväntan och ligger på en imponerande sjätteplats. Spelet på resande fot har dock inte övertygat där säsongens enda bortaseger kom mot tabelljumbon Entella. Strecka från vänster.

5. Le Havre - Clermont 2

Statistik
Årets upplaga av Le Havre håller inte i närheten av samma nivå som i fjol där målsprutan Tino Kadewere i stort sett bar de blåklädda på sina axlar. Något som har synts tydligt under säsongsupptakten där värdskapet har tydliga bekymmer offensivt. Nu väntar ett av ligans bättre försvar och då får “le club doyen” problem. Clermont har endast släppt in åtta mål på 14 omgångar där målvakten Arthur Desmas, som inför säsongen värvades in från Rodez, visat sig vara ett riktigt kap. Tvåan går absolut att spika, annars är X2 ett lås.

6. Jong Utrecht - FC Oss 1

Statistik
Tabellgrannar gör upp på Sportcomplex Zoudenbalch dit ett formstarkt FC Oss beger sig. Efter en tung inledning har gästerna hittat välbehövlig form och samlat på sig åtta poäng på de senaste fyra omgångarna. Jong Utrecht besitter dock högre kapacitet där inte minst Jeredy Hilterman har imponerat. I hemmaborgen har värdskapet vunnit tre av de senaste fyra och goda möjligheter finns för att förbättra den statistiken. Till rådande streckning gillar vi spikettan.

7. Roda - Helmond Sport 1

Statistik
Roda har presterat över förväntan så här långt där spelet hemma på Parkstad Limburg Stadion imponerar. Faktum är att värdskapet fortsatt är obesegrade här denna säsong och målskillnaden 14-3 är ruskigt imponerande. Noterbart är även att Helmond Sport ännu inte har vunnit ett inbördes möte på resande fot efter fem försök. I vanlig ordning harvar gästerna bland bottenträsket och prio kommer att ligga på att inte resa hem tomhänta. Ettan streckas i högsta laget och då får krysset göra sällskap.

8. Operário - Ponte Preta 1

Statistik
Kupongen avrundas i den brasilianska andradivisionen där ett intrikat möte stundar på Estádio Germano Krüger. Hemmafördel är av stor betydelse inom sydamerikansk fotboll. Tabelljumbon Oeste är faktiskt den enda klubb som har en lägre poängskörd än antalet spelade hemmamatcher och så var fallet även under fjolåret. Operário har endast förlorat tre av 14 matcher i sin hemmaborg denna säsong. Ponte Preta har i sin tur haft det tufft sedan Joao Paulo lämnade för spel hos Série A-klubben Fortaleza. Ettan är en given utgång och ett tänkbart spikalternativ på mindre system.


Singelstrecket! - Jong Utrecht

Fina spikalternativ är en bristvara på måndagens kupong. Den som sticker ut i våra ögon hämtar vi från Sportcomplex Zoudenbalch där Jong Utrecht ska ha goda möjligheter mot bottenlaget Helmond Sport. Formstarke Jeredy Hilterman löser tre poäng för värdskapet!

Kupongrensaren! - Odense

Midtjylland har inte fått det att stämma på resande fot men de regerande mästarna får alltjämt högt förtroende av svenska folket. Odense är dessutom svårspelade i sin hemmaborg och ska absolut inte underskattas. Det fina spelvärdet på ettan ska givetvis synas på kupongen.


Spelförslag:

72 rader

1. Odense - Midtjylland 1x2
2. Celta Vigo - Cádiz 1x2
3. Girona - Vallecano x2
4. Reggina - Venezia 1x
5. Le Havre - Clermont 2
6. Jong Utrecht - FC Oss 1
7. Roda - Helmond Sport 1x
8. Operário - Ponte Preta 1

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Odense - Midtjylland 1x2
2. Celta Vigo - Cádiz 1x2
3. Girona - Vallecano x(2)
4. Reggina - Venezia 1x2
5. Le Havre - Clermont (x)2
6. Jong Utrecht - FC Oss 1
7. Roda - Helmond Sport 1x
8. Operário - Ponte Preta 1(x2)



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td