Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-12-16, 22:07   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Topptipset 17/12


Torsdagens Topptips innehåller blandade skurar. Lirare som Jack Grealish, Bruno Fernandes och Henrikh Mkhitaryan står för underhållningen i början innan mer anonyma herrar i bland annat Tyskland och Schweiz tar vid. Avslutar gör vi i Brasilien. Häng med!



Lämna in ditt Topptips här!

Spelstopp: Torsdag kl 18:59

1. Aston Villa - Burnley 1

Statistik
Burnley stod för en bra insats på Emirates och då Arsenal stod för en pinsam sådan avgick Sean Dyche och hans brunkargäng med samtliga poäng. Det ska dock sägas att Burnley hjälptes enormt av en utvisning på Xhaka, innan schweizarens hjärnsläpp var The Clarets illa ute. Aston Villa kommer till spel utan bland andra Douglas Luiz och Matty Cash, men viss förhoppning finns om att Ross Barkley ska kunna vara tillbaka. Jack Grealish och Ollie Watkins är annars två lirare med kapacitet att skjuta gästerna i sank. Ettan ska ses som trolig, krysset kan tas med för extra täckning.

2. Sheffield United - Manchester United X

Statistik
United-möte i Sheffield där Chris Wilders Sheffield United ligger pyrt till i botten. The Blades har lyckats med konststycket att endast plocka en poäng, men underliggande statistik talar för att värdarna fått klen utdelning. Kan de bara hålla modet uppe och fortsätta ånga på kommer poängen att komma förr snarare än senare. Under torsdagen ligger all press på gästande Manchester United. Ole Gunnars rödtröjade soldater ska normalt vinna denna dust, men när tvåan övervärderas grovt går det inte att ge fullt förtroende åt den. Måla tvärs över och jobba in vänstersidan.

3. Roma - Torino X

Statistik
Det var proppen ur för Roma när de asfalterade Bologna på Dall’Ara redan i första halvlek. När domaren blåste för halvtidsvila hade Giallorossi hunnit med fem mål och Cristante hann dessutom sätta en pyts i egen bur. Den segern innebär också att tipparna ger ett skyhögt förtroende till romarna när Torino kommer på besök. Tjurarna har gått tungt hittills men goda minnen finns från föregående säsongs resa till huvudstaden. Då vann gästerna med 2-0 och till rådande streck är det läge att smattra på med alla tecken och hoppas på en favorit i repris.

4. FC Köpenhamn - Midtjylland 2

Statistik
Högoktanigt möte i Danska Cupens åttondelsfinal där matchen får extra glöd med tanke på att Jess Thorup, med förflutet i Midtjylland, numera basar över FC Köpenhamn. Sedan Thorup tog över rodret efter Solbakkens välpolerade hjässa har FCK lyft sig, men motståndet är i tuffaste laget. Midtjylland har slagit värdarna i fyra av de fem senaste inbördes mötena och när strecken ser ut att fördelas jämnt i ett möte mellan två trots allt jämna herrskap bör så många tecken som möjligt finnas med på större rader. Liten fördel gästerna dock.

5. Mechelen - Club Brügge 2

Statistik
Kupongens förmodligen mest ensidiga möte är det från Jupiler League i Belgien. Club Brügge har växlat upp under hösten och leder nu serien före Genk. Med tanke på den enorma bredd som gästerna besitter är det fördel de blåsvarta i guldracet. De Ketelaere, Diatta och Vanaken är lirare som inte gjort bort sig i Champions League och svensklaget Mechelen får en tuff afton framför sig trots fördelen av eget gräs. Wernersson, Mrabti och Engvall räcker inte till, tvåan singlas utan eftertanke.

6. Erzgebirge Aue - Karlsruhe 2

Statistik
Svåruttalade gäng drabbar samman på Erzgebirgsstadion i Zweite Bundesliga. Erzgebirge Aue gick in med två raka segrar i ryggen i mötet med Jahn Regensburg, men där föll värdarna platt med 0-2. Viss heder räddades i och med pinnen i nästkommande match mot St. Pauli, men frågetecken råder alltjämt för formen. Karlsruhe mår å sin sida prima efter fyra triumfer av de senaste fem möjliga. Den totala raden 5-1-5 talar dock för att gästerna blandar och ger och även om litet värde finns på tvåan är rekommendationen att täcka upp så gott det bara går.

7. Servette - Sion 1

Statistik
Sion hade inte mycket att säga till om i det schweiziska finrummet i fjol och inte mycket talar för att det kommer att bli annorlunda den här säsongen. Fyra raka käftsmällar i trynet är facit inför torsdagen när gästerna tar sig an Servette. Värdarna är i grunden ett bättre lag och segern senast mot dittills obesegrade Young Boys var ett rejält styrkebesked. Servette ska ses med god chans här och 1X är onekligen att betrakta som en helgardering på Stade de Genève.

8. Figueirense - América MG 2

Statistik
Nattmackan serveras från Brasilien där topplaget América MG tar sig an bottenlaget Figueirense i Flórianopolis. Tidigare Manchester City-liraren Elano basar över värdarna och den gamla frisparkskungen och gänget lever farligt i botten. Inför den 29:e omgången skiljer endast två poäng ner till giljotinen och mycket talar för att värdarna får det tufft under torsdagsnatten. América MG är seriens näst bästa bortalag efter Chapecoense och det är just Chape som toppar den sammanlagda tabellen före gästerna. Här sätter América MG viss press på serieledarna. Strecka från höger.


Singelstrecket! - Club Brügge

Club Brügge är uppe i serieledning och de regerande skrivbordsmästarna har alla förutsättningar för att kunna löpa linan ut även denna säsong. Mechelen kammar noll.

Kupongrensaren! - Sheffield United

Sheffield United är bättre än vad tabellen visar och kan Chris Wilder förmå Stålmännen att stråla samman lever Man United farligt i South Yorkshire. Värdet i väst måste med.


Spelförslag:

72 rader

1. Aston Villa - Burnley 1
2. Sheffield U - Man United 1x2
3. Roma - Torino 1x2
4. Köpenhamn - Midtjylland x2
5. Mechelen - Club Brügge 2
6. Erzgebirge - Karlsruhe 12
7. Servette - Sion 1x
8. Figueirense - América MG 2

270 reducerat system (2/3 U-tecken måste sitta)

1. Aston Villa - Burnley 1(x)
2. Sheffield U - Man United 1x2
3. Roma - Torino 1x2
4. Köpenhamn - Midtjylland (1x)2
5. Mechelen - Club Brügge 2
6. Erzgebirge - Karlsruhe 1x2
7. Servette - Sion 1x
8. Figueirense - América MG (x)2



Lämna in ditt Topptips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td