Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2020-12-22, 18:54   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Europatipset 23/12


Engelska Ligacupen, Serie A, La Liga, Ligue 1 och Portugisiska Supercupen. Så lyder lille julaftons Europatips där skrälldragen står som spön i backen. Milan, Napoli, PSG och Lille är alla lag som garderas upp i jakten på maximal utdelning inför julfirandet. Nu kör vi så det ryker innan det är dags för Tomten är far till alla barnen!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Onsdag kl 20:44

1. Everton - Manchester United 2

Statistik
Tisdagen bjöd på kvartsfinaler från den Engelska Ligacupen och under onsdagen är det dags igen. Från Goodison Park hämtas mötet mellan Everton och Manchester United där de sistnämnda går in som rättmätiga favoriter. 6-2-segern mot Leeds kunde varit ännu större och Solskjaer kunde då byta ut Rashford och Fernandes för att spara krafter. Här väntas norrmannen starta med lirare som van de Beek, Pogba, Cavani och Greenwood och det är namn som Everton får svårt att matcha. Ancelotti har ett betydligt sämre truppläge att förhålla sig till och trots att formen är god hos värdarna åker de ur Ligacupen under onsdagen. Tvåan gillas skarpt.

2. Milan - Lazio X

Statistik
Inte mindre än sex matcher ska avhandlas från Serie A och vi inleder med den mest högoktaniga från San Siro. Efter två raka kryss och en mer åtdragen serieledning trampade Milan gasen i botten direkt mot Sassuolo. Utdelningen lät heller inte vänta på sig då Rafael Leao pangade in 1-0 redan efter sex sekunder. Slutsiffrorna skrevs sedermera till 2-1 i rödsvart favör, en viktig seger då bland andra Ibra och Kjaer fortfarande går skadade. Lazio visade också de vad de gick för när Napoli betvingades med 2-0 i Rom. Trots det styrkebeskedet får romarna alldeles för lågt förtroende här. Måla tvärs över och håll en tumme för värdetvåan.

3. Napoli - Torino X

Statistik
Totalt 0-3 i brakan mot Inter och Lazio har inneburit ett ras i tabellen för Napoli. Gattuso har därför valt att isolera sina mannar inför årets sista fajt mot Torino. Den hetlevrade tränaren har också huvudbry vad gäller offensiven då Lozano, Mertens och Osimhen alla är mer eller mindre bekräftade out inför onsdagen. Då blir det trots allt inte helt lätt att tas med Torino och då blir verkligen inte lätt att köpa de 80 procenten på ettan. Tjurarna fick med sig 1-1 mot Bologna efter mål av Verdi, en lirare vars spetsegenskaper är viktiga för att avlasta Belotti på topp. Kommer den duon upp i nivå här går inte Napoli säkra. Alla tecken på Stadio Diego Armando Maradona.

4. Roma - Cagliari 1

Statistik
Roma stod för en stark första halvlek borta mot Atalanta och hade också ledningen in i halvtidsvilan efter att formtoppade Mkhitaryan spelat fram målmannen Dzeko. I den andra föll dock romarna ihop totalt och 1-4 i baken var ord och inga visor. Chans till revansch nu och mot ett Cagliari som inte vunnit i ligan sedan början på november ska värdarna ses med toppchans. Sardinerna tog poäng på Olimpico i fjol men lär inte ha mycket att sätta emot den här gången. Mkhitaryan avgör!

5. Sampdoria - Sassuolo 2

Statistik
Viktig match mellan två aktörer som parkerar in precis under topplagen i Serie A. Sassuolo föll tungt mot Milan i helgen och har bara vunnit en av de fem senaste i ligan, men då Inter, Roma, Fiorentina och nämnda Milan stått för motståndet är inte det något att skämmas över. Hittar De Zerbis mannar tillbaka till normal nivå borta mot Sampdoria ska de, formläget till trots, hållas snäppet högre. Samp kommer till spel med två raka triumfer i ryggen, men värdarna har med det sagt haft problem mot onsdagens opponenter i modern tid. Den jämna streckningen talar för att tipparna har svårt att välja sida, vi börjar med tvåan och säkrar därefter upp i mitten.

6. Udinese - Benevento 1

Statistik
Udinese går starkt för stunden och har via sex förlustfria matcher placerat sig en bra bit ovanför bottenträsket, åtminstone för stunden. Zebrorna är dock “periodare” som lika snabbt kan gå kallt en längre tid och mot ett Benevento i gott slag ska inte värdarna streckas upp över 60 procent. Filippo Inzaghis adepter krigar alltid hela vägen in på målsnöret och efter den urstarka poängen borta mot broderns Lazio lotsade Pippo sitt lag till en bekväm 2-0-viktoria mot Genoa. Krysset sällskapar ettan.

7. Bologna - Atalanta 2

Statistik
Trots interna stridigheter har Atalanta visat styrka den senaste tiden. 2-1-0 mot Fiorentina, Juventus och Roma är starka papper och mot romarna stod en viss Josip Ilicic i centrum. Slovenen byttes in i halvlek och två assister och ett mål senare hade han sett till så att grabbarna från Bergamo vänt underläge till seger. Cred ska också tillfalla Gasperini som hanterat hela situationen väl, men hans adepter blir också väl hårt betrodda på Dall’Ara. Bologna har en hög högstanivå och vann faktiskt föregående säsongs motsvarande möte med 2-1. Visst ska tvåan anses trolig, men när ettan glöms bort är det en minst sagt lockande gardering på större system.

8. Real Betis - Cádiz 1

Statistik
Manuel Pellegrini fick aldrig riktigt ordning när han var i West Ham och snurrade. Ska den chilenska mysfarbrorn bli mer långvarig i Andalusien krävs det att Real Betis rycker upp sig. En seger på de sex senaste i ligan är inte bra nog för ett lag av de grönvitas kaliber, men här får värdarna en ypperlig chans till bättring trots att Emerson och Rodríguez är avstängda. Cádiz har hittills gjort det bra som nykomling, men efter totalt 0-6 mot Celta Vigo och Getafe är gästernas form onekligen dalande. 1X är ett starkt lås på Benito Villamarín.

9. Alavés - Eibar 1

Statistik
La Liga avslutas med ett studiebesök hos John Guidetti i Baskien. Svensken svarade för en doppietta i cupmatchen mot högst beskedliga Rincón, men i ligan har JG i det närmaste besöksförbud från gräset. Alavés ligger också och skvalpar precis ovanför nedflyttningsstrecket och här stundar en viktig fajt då Eibar kommer på derbybesök. Gästerna har något oväntat haft bortaspelet som sin främsta styrka hittills men får här finna sig i att slå ur visst underläge. 1X inleder och därefter åker tvåan med.

10. PSG - Strasbourg X

Statistik
Det var inte alltför längesedan som PSG gick mot ljusare tider vad gällde truppläget, men säg den skadefria period som varar för evigt? Thomas Tuchel har i vanlig ordning varit ute och svingat i media angående schemat och här får tysken, som tidigare själv gick skadad, med största sannolikhet klara sig utan Neymar, Kimpembe, Bernat och Icardi. Mbappé har också ett frågetecken runt sig och då är inte PSG alls lika slagkraftiga. Strasbourg har ryckt upp sig mot slutet och med två raka bortasegrar kommer gästerna ge allt på Parc des Princes innan juluppehållet. Högersidan rensar monumentalt och måste finnas med med tanke på förutsättningarna.

11. Monaco - St. Etienne 1

Statistik
Det svänger om detta Monaco. I november vann furstendömet alla sina matcher för att sedan gå på en tre matcher lång förlustsvit i december. Den höll dock inte hela vägen ut då Niko Kovac guidade sina adepter till seger över Dijon i söndags. Kevin Volland avgjorde då och tysken kan mycket väl bli tungan på vågen även under onsdagen. St. Etienne har å sin sida inte förlorat på ett bra tag men överlag ska gästerna ses som ett nummer mindre än värdarna på förhand. Utgångsetta.

12. Montpellier - Lille 2

Statistik
Serieledarna Lille lyckades hålla ett skadeskjutet PSG bakom sig via 0-0 i söndagens seriefinal, en insats som dock lär ha tagit en del på krafterna då parisarna hade oerhört mycket boll. Les Dogues har på intet sätt varit oförtjänta av att ligga i topp, men tvåans hårda streckning blir svårköpt när Montpellier står på andra sidan. Värdarna har en stark första halva av säsongen i ryggen och förtjänar större förtroende än vad tipparna vill ge. Större system innehar samtliga tecken.

13. Porto - Benfica 2

Statistik
Avslutningen är en sprakande sådan då Porto och Benfica drabbar samman i Supercupfinalen i Aveiro. Således drar inget av herrskapen fördel av hemmagräs och för Porto finns en hel del huvudbry. Otávio och Corona dras med skadebekymmer och då det är två normalt helt givna mittfältare svänger favoritskapet till viss del över på Benfica. Örnarna har förlorat tre raka inbördes tävlingsmöten mot Porto, men till fint värde och med rådande truppläge i åtanke är tvåan en supermumsig spik att runda av kupongen med.


Singelstrecket! - Roma

Roma är trots förlusten mot Atalanta i gott slag och mot ett uddlöst Cagliari ska romarna kunna studsa tillbaka på vinnande väg igen. Högst trolig etta.

Kupongrensaren! - Strasbourg

PSG är skadeskjutet till max och en arg Tuchel kan mycket väl bli på än sämre humör under onsdagen. Strasbourg visar fin form för stunden och högersidan rensar alldeles för bra för att förbises.


Spelförslag:

432 rader

1. Everton - Man United 2
2. Milan - Lazio 1x2
3. Napoli - Torino 1x2
4. Roma - Cagliari 1
5. Sampdoria - Sassuolo 2
6. Udinese - Benevento 1x
7. Bologna - Atalanta 2
8. Real Betis - Cádiz 1x
9. Alavés - Eibar 1x
10. PSG - Strasbourg 1x2
11. Monaco - St. Etienne 1
12. Montpellier - Lille x2
13. Porto - Benfica 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Everton - Man United 2
2. Milan - Lazio (1x)2
3. Napoli - Torino 1x2
4. Roma - Cagliari 1
5. Sampdoria - Sassuolo (x)2
6. Udinese - Benevento 1x
7. Bologna - Atalanta (1)2
8. Real Betis - Cádiz 1x
9. Alavés - Eibar 1x2
10. PSG - Strasbourg (1)x(2)
11. Monaco - St. Etienne 1(x)
12. Montpellier - Lille 1x2
13. Porto - Benfica 2



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara

Ämnesverktyg


td