Sharps är skapad av experter inom spelbranschen och alla rankningar av operatörer på vår sida är gjorda med stor diskretion. Vi hoppas att de online spelbolagen som vi har valt ut faller dig i smaken. När du väljer att klicka på en utgående länk på vår sida, kan vi komma att erhålla provision, dock utan någon kostnad från din sida. Läs hela meddelandet här.
promo
Logga in


Svara
 
LinkBack Ämnesverktyg
Gammal 2021-01-05, 21:14   #1
Administrator
 
Lazlos avatar
 
Reg.datum: jan 2010
Inlägg: 4 295
Sharp$: 24932

NFL 2017-2018
Stats: 51 - 50 - 0
ROI: 111.25%
Vinstprocent: 50.50%

Standard

Tips & Analys för Europatipset 6/1 - JACKPOT!


Efter den låga utdelningen i söndags finns 5 miljoner kronor i jackpot på onsdagens Europatips. Kupongen innehåller drabbningar från England, Spanien, Italien och Frankrike där mötena mellan Manchester United och Manchester City samt Milan mot Juventus sticker ut. Hur de fajterna och mycket annat ska benas ut följer i analysen nedan!



Lämna in ditt Europatips här!

Spelstopp: Onsdag kl 14:59

1. Manchester United - Manchester City 2

Statistik
Trots mängder med bortfall till följd av att Coronaviruset härjat i truppen körde Manchester City över Chelsea fullständigt i söndags. De Bruyne, Foden och Sterling såg ruskigt fina ut i offensiv riktning och uppbackade av en formstark Gündogan går det ingen nöd på Peps arsenal där framme. Här kommer dock de ljusblå att sättas på prov när United står på andra sidan. Värdarna har ett klart bättre truppläge att förhålla sig till och då även de besitter mängder med hot framåt går det inte att bortse från ettan på Old Trafford. Tvåan inleder dock detta semifinalmöte i Ligacupen.

2. Athletic Bilbao - Barcelona 1

Statistik
På krampaktigt manér tar sig Barcelona framåt. 1-0 mot Huesca var rättvist men fortsätter katalanerna att kämpa så ofantligt med målskyttet dröjer det inte länge innan nästa nederlag är ett faktum. Det kan mycket väl inträffa på San Mamés, en arena Barca har notoriskt svårt på. Bilbao har vunnit två av sina tre senaste hemmamatcher och baskerna har dessutom två raka inbördes alla kategorier mot gästerna i egen borg. Ettan är av högsta prio även om alla tecken smakar bäst.

3. Milan - Juventus 2

Statistik
Serie A tar över stafettpinnen och pastastövelns smällkaramell låter inte vänta på sig. Tungviktsmötet på San Siro mellan Milan och Juventus har alla förutsättningar att bli något alldeles extra, men med största sannolikhet lär Zlatan Ibrahimovic inte finnas med. Svensken dras fortfarande med skadebekymmer och även om Rossoneri hittills klarat sig bra utan honom blir det här det kanske tuffaste testet hittills. Juventus fick en perfekt uppladdning inför denna batalj då de slog Udinese med 4-1 efter bland annat två baljor av Cribbe Ronaldo. Portugisen lär vara ytterst sugen på nya pytsar här och med rådande förutsättningar är tvåan en lockande spik.

4. Lazio - Fiorentina 2

Statistik
Med blott en seger på de fem senaste börjar Lazio halka allt längre från toppstriden. Ciro Immobile är fortsatt stekhet på topp men då övriga kumpaner upplever en mindre svacka orkar inte den gode Ciro dra hela lasset själv. Lurig uppgift väntar romarna här då ett förbättrat Fiorentina gästar Olimpico. Viola kommer hit med fyra raka utan torsk och segern mot Juventus skvallrade i hög tonart om vad Prandellis mannar kan åstadkomma när de har sin dag. Högersidans värde bör med det sagt vara prioriterat även om den breda penseln är att föredra på större system.

5. Bologna - Udinese 2

Statistik
Udinese föll till slut klart mot Juventus, men 1-4 förtäljer inte hela historien. Zebrorna inledde klart bäst och tog också ledningen, men målet dömdes sedermera bort för hands. Därefter tog Juve över men på det stora hela behöver inte Udinese skämmas över insatsen. Kommer De Paul, Lasagna och övriga upp i samma nivå här lever Bologna farligt. Värdarna har inte vunnit på sex raka omgångar men trots det ser ettan ut att få väl stort förtroende. Då är det läge att blunda för den sidan genom att istället lägga alla ägg i den svartvita korgen.

6. Sampdoria - Inter X

Statistik
Inter ser ut att ha lagt det pinsamma uttåget ur Champions League bakom sig. Åtta raka vinster lyder facit i ligaspelet och Nerazzurri vägrar därmed låta stadsrivalen Milan springa iväg i toppen. Framåt levererar som vanligt Lukaku och Martínez en stabil poängskörd, men här dras belgaren med skadebekymmer. Skulle han inte komma till spel är Inter rejält försvagade. Sampdoria visar å sin sida goda offensiva tendenser och här blir streckningen alldeles för högervriden. Koppla på hela spannet per omgående.

7. Torino - Hellas Verona 2

Statistik
Efter att inte ha vunnit en enda fajt sedan början på november var det äntligen dags igen för Torino. Parma betvingades i den förra omgången med 3-0 och poängen innebar att Tjurarna, för tillfället, lämnade det definitiva bottenträsket. Det är dock jämnt nere i botten och mot ett välorganiserat Hellas Verona kan inte värdarna ta något för givet. Gialloblu trivs som allra bäst när de slipper föra matchbilden och då Torino gärna tar tag i bollinnehavet är tvåans värde för bra för att bortse ifrån. Gaffla med betoning på tvåan.

8. Sassuolo - Genoa 2

Statistik
Genoas inledning på säsongen var katastrofal men nu börjar Il Grifone visa lite liv i de nedre regionerna. Den livsviktiga segern mot Spezia följdes upp av en pinne med mersmak mot Lazio och när ett svajigt Sassuolo nu står för motståndet ska gästerna ses med god möjlighet att surfa vidare på poänggivande våg. Sassarna har hackat en hel del mot slutet och viktiga anfallaren Caputo har haft svårt med att hitta rätt efter sin skada. Ettan streckas iväg och den som känner sig modig låter den stå utanför då högersidans värde är excellent.

9. Crotone - Roma 2

Statistik
Trots ett ganska prekärt skadeläge fortsätter Roma att rada upp trepoängare i ligaspelet. Silverrävarna Mkhitaryan och Dzeko åldras som en finare årgång Barolo och mot ett svagt Crotone ska Giallorossi ses med toppchans. Tabelljumbon är i ärlighetens namn för dåliga för den här nivån och 2-6 i brakan senast mot Inter skvallrar högt om att försvaret läcker från alla håll och kanter. Högst trolig tvåa som endast backas upp av krysset då den streckas skyhögt.

10. Atalanta - Parma 1

Statistik
Papu Gómez är ett snart ett minne blott i Bergamo men trots att argentinaren letar nytt hem har Atalanta slutit samman på plan. Tre raka hemmasegrar med totalt 12-2 mot motstånd som Fiorentina, Roma och Sassuolo är rejäla styrkebesked. Parma läcker å sin sida betänkligt och det är mer eller mindre garanti på att skinklaget äntrar Gewiss Stadium med darriga ben. Tre raka nederlag och nio insläppta mål blir fyra och en herrans massa fler baklängespytsar här. Ettan är en bank.

11. Marseille - Montpellier X

Statistik
Ovisst möte från mäktiga Vélodrome i Marseille. Maffianästets hjärtelag gick på uppehåll med endast en inspelad poäng av de senaste nio möjliga och formen pekar därmed spikrakt nedåt. Kontakt finns fortfarande med topplagen då Villas-Boas och company har ett par matcher mindre spelade, men värdarna är inte att lita på. Montpellier kan se tillbaka på en mer än godkänd höst och i algeriern Delort förfogar gästerna över en av Ligue 1:s bästa anfallare. Han kan mycket väl skjuta Marseille djupare i klaveret. Måla tvärs över redan från start.

12. St. Etienne - PSG X

Statistik
God jul Thomas Tuchel önskar ledningen i PSG. Tysken fick beskedet på självaste julafton och det återstår att se hur karmagudarna ställer sig till det när PSG reser till Saint-Étienne under onsdagen. Pochettino är nytillsatt bas i huvudstadslaget och även om argentinaren förfogar över ligans överlägset bästa trupp får han här klara sig utan Neymar och Kimpembe. Två tunga tapp och då Pochs idéer knappast hunnit sätta sig hos parisarna lever de farligt på Geoffroy-Guichard. St. Etienne besitter nog med kapacitet för att kunna störa och ett möjligt miljondrag kan absolut vara att täcka upp hela vägen på större rader.

13. Nantes - Rennes 2

Statistik
Kupongen avrundas med ett derby från Bretagne i Frankrikes västra delar. Nantes avslutade hösten med hela åtta raka utan seger och med endast tre vinster totalt på 17 försök går det redan nu att slå fast att Kanariefåglarna kommer att slåss på den undre halvan hela säsongen. Rennes kommer hit med fyra raka vinster på kontot och med rejäl spets i lirare som Terrier, Doku och Camavinga ska gästerna hållas klart högst i derbyt. Tvåan följt av krysset är att betrakta som en helgardering.


Singelstrecket! - Atalanta

Atalanta är inte den roligaste spiken, men med gott om skrällägen på annat håll är ettan så given den kan bli när ett alldeles för svagt Parma kommer på besök.

Kupongrensaren! - Genoa

Sassuolo är inne i en dipp för tillfället och lär få det svårt när ett taggat Genoa står på andra sidan. Gästerna tog poäng av Lazio och kan mycket väl återupprepa den bedriften här.


Spelförslag:

432 rader

1. Man United - Man City 2
2. A.Bilbao - Barcelona 1x2
3. Milan - Juventus 2
4. Lazio - Fiorentina x2
5. Bologna - Udinese 2
6. Sampdoria - Inter 1x2
7. Torino - H.Verona 12
8. Sassuolo - Genoa x2
9. Crotone - Roma 2
10. Atalanta - Parma 1
11. Marseille - Montpellier 1x2
12. St. Etienne - PSG x2
13. Nantes - Rennes 2

2916 reducerat system (3/5 U-tecken måste sitta)

1. Man United - Man City 12
2. A.Bilbao - Barcelona 1(x2)
3. Milan - Juventus 2
4. Lazio - Fiorentina (1x)2
5. Bologna - Udinese 2
6. Sampdoria - Inter 1x2
7. Torino - H.Verona (1)2
8. Sassuolo - Genoa x2
9. Crotone - Roma (x)2
10. Atalanta - Parma 1
11. Marseille - Montpellier 1x2
12. St. Etienne - PSG 1x2
13. Nantes - Rennes (x)2



Lämna in ditt Europatips här!

I samarbete med Svenska Spel Sport & Casino AB

Spel för dig över 18 år

Spelar du för mycket?

Ring Stödlinjen: 020-819100
__________________
Gå med i Sharps lag på
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
och
To view links or images in signatures your post count must be 10 or greater. You currently have 0 posts.
för att köpa våra experters andelar!
Lazlo är inte uppkopplad   Ge poäng Svara med citat
Svara



td